Νομίζω πως το μόνο που πρέπει να κοιτάμε ειναι ο αγώνας της Φιλαδέλφειας
Πριν από μια δυο μέρες έγραψε ο ρενε πως πλέον η Εκ καλείται να αποδείξει πως μπορεί να σηκώσει το ρόλο του φαβορί.
Ακριβώς αυτήν την έκφραση, από το βράδυ της Κυριακής την έχω γράψει και σβήσει αρκετές φορές σε διάφορα ποστ. Αποφάσισα λόγω γουριού να ην τη χρησιμοποιήσω. Μιας και όμως γράφτηκε, ευκα να δούμε κάποια πράγματα που παρατήρησα μετά τη λήξη της κανονικής διάρκειας.
Η αεκ λοιπόν σε όλο το πρωτάθλημα, όποτε βρέθηκε μόνη πρώτη στη βαθμολογία, την αμέσως επόμενη αγωνιστική γκελαρε. Ακριβώς αμέσως όμως.
Ανεβαίνει μόνη πρώτη, μόλις κερδίζουμε τον οσφπ. Κατευθείαν την επόμενη χανει απο εμάς.
Ανεβαίνει μόνη πρώτη μετά τη γκέλα του οσφπ με την Κηφισιά. Την επόμενη αγωνιστική δεν κερδίζει τον Άρη.
Ανεβαίνει μόνη πρώτη μετά τη γκελα μας στη Λάρισα (ήταν πρώτη και σε προηγουκενες αγωνιστικές αλλά με παιχνίδι περισσότερο είτε από εμάς ειτε από τον οσφπ). Την αμέσως επόμενη γκελραρει στον Βόλο.
Ανεβαίνει μόνη πρώτη μετά τη λευκή μας ισοπαλία στο Καραϊσκάκης. Την αμέσως επόμενη γκελαρει στον Ατρόμητο.
Η αεκ δλδ και τις 4 φορές που κλήθηκε να διαχειριστεί την πρωτοπορία και τις 4 γκελαρε στον επόμενο αγώνα.
Η μόνη εξαίρεση ήταν η 5η φορά με το τέλος της κανονικής διάρκειας. Αυτή η εξαίρεση όμως ουσιαστικά επιβεβαιώνει τον κανόνα καθώς για αυτήν το Καραϊσκάκης ήταν ένας αγώνας στον οποίο ήταν το απόλυτο αουτσάιντερ, άρα ουσιαστικά δεν είχε να διαχειριστεί 5ην κορυφή όπως τις προηγούμενες φορές.
Άρα η ουσιαστική 5η φορά θα είναι απέναντι σε εμάς.
Οι διαφορές όμως με τις άλλες 4 φορές είναι πως τώρα με οποιοδήποτε αποτέλεσμα παραμένει πρώτη ενώ είναι πρώτη φορά που ουσιαστικά δεν καλείται απλα να διαχειριστεί την κορυφή, πλέον εχει το βαρος της σκέψης πως με νίκη ουσιαστικά είναι πρωταθλήτρια. Και το βάρος αυτό μπορεί να της ειναι βαριδιο όμως αντίστοιχα μπορεί να είναι και για μας βαριδιο η σκέψη πως αν χάσουμε χανόμαστε ενω ο αντιπαλοςεχει κι άλλες ευκαιρίες.
Προφανώς ο ΠΑΟΚ προ δύο μηνών αντικειμενικα δε θα εμφανιστεί. Θα γίνει μεγάλη μάχη. Ελπίζω να έχουμε και λίγο τύχη. Ελπίζω να βάλουμε επιτέλους γκολ σε κάποιες από τις καλές ευκαιρίες που θα μας στρωθούν.
Πρωτάθλημα SL 2025-26
Re: Πρωτάθλημα SL 2025-26
- These users thanked the author marsantos for the post (total 4):
- Aigle_Noir, tsou, Baldur, aivas19
Με το που μπήκε η χρονια και για να είμαι πλέον ακριβής, μετά από 27 μέρες, όλα μαύρα. Το άσπρο μας χάθηκε. Επτά συν ένας νεκροί στην Ρουμανία, εκεί που είναι η πατρίδα του προπονητή μας και εκεί που άφησε την τελευταία του πνοή ο πατέρας του, δολοφονία φίλου της ομάδας για την οποία επιχαίρουν οι αντίπαλοι!-(τόση σ@@τοψυχιά!), τραυματισμοί (αυτό δεν ήταν κακοτυχία αποκλειστικά, άλλοι κυρίως παράγοντες φταίνε, αλλά τα περαιτέρω στο τέλος μάλλον της σεζόν), ηλίθιες απώλειες βαθμών και είσοδος στην Εβδομάδα των Παθών του Κυρίου με τον προπονητή μας να φεύγει άρον-άρον για να προλάβει ζωντανό τον πατέρα του, έστω και για 48 ώρες.
Τί περιμένεις στα 100 χρόνια της ομάδας που φέρει το χρώμα της ταλαίπωρης προσφυγιάς. Της ομάδας που συν άλλα πολλά στα 100 χρόνια της Ιστορίας της, είδε τον προπονητή που της έφερε το πρώτο της πρωτάθλημα να αφήνει την τελευταία του πνοή μέσα στην Τούμπα και δίπλα στον πάγκο σε ώρα διεξαγωγής αγώνα-ντέρμπι και θρήνησε την απώλεια ποδοσφαιριστή της που πήγε για να παίξει παιχνίδι 5χ5, σε τροχαίο δυστύχημα.
Θεέ μου, πόσο μπλε έριξες για να μην Σε βλέπουμε (Οδυσσέας Ελύτης).
Τί περιμένεις στα 100 χρόνια της ομάδας που φέρει το χρώμα της ταλαίπωρης προσφυγιάς. Της ομάδας που συν άλλα πολλά στα 100 χρόνια της Ιστορίας της, είδε τον προπονητή που της έφερε το πρώτο της πρωτάθλημα να αφήνει την τελευταία του πνοή μέσα στην Τούμπα και δίπλα στον πάγκο σε ώρα διεξαγωγής αγώνα-ντέρμπι και θρήνησε την απώλεια ποδοσφαιριστή της που πήγε για να παίξει παιχνίδι 5χ5, σε τροχαίο δυστύχημα.
Θεέ μου, πόσο μπλε έριξες για να μην Σε βλέπουμε (Οδυσσέας Ελύτης).
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γερασίμου την Τετ 08 Απρ 2026, 14:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πολύ λογικά αυτά που λες μαρσαντε .
Εγώ λίγο είμαι απαισιόδοξος γιατί ο προπονητής τους είναι ο πιο κυνικός,ρεαλιστης προπονητής που έχω δει από την εποχή σαντος. Το ζήσαμε και με τη Βιντι όπου με μηδέν παραγωγή ποδοσφαίρου οδήγησε τα παιχνίδια σε σουπα και μας έκανε ζημιά.
Το ματς μέσα εκεί θα είναι ,στην αρχή τουλάχιστον, μια αντιγραφή του ματς με ΠΑΟ. Όλοι πίσω από τη μπάλα, αλλά με πολύ μεγαλύτερο πάθος και δύναμη στις μονομαχίες από ότι ο ΠΑΟ. Δε θα ντραπει να αμυνθεί με 10 πισω από τη μπάλα.
Αυτού του είδους το παιχνίδι, ο ΠΑΟΚ στα καλά του το έχει εύκολα. Το έχει κατακτήσει με υπομονή,συνδυασμούς και ποιοτική κατοχή μπάλας. Ο τωρινός όμως, ξεκουρδιστος, ΠΑΟΚ δε το έχει εύκολα και θα βασιστεί σε ατομική ποιότητα. Δύσκολα θα βρει κουρσες ο Ταισον με το Ντελια. Θα δείξει όμως, εικασίες κάνω.
Θα παίξει και η τύχη ρόλο. Αν πάλι σκοραρουν από το πουθενά, τη κάτσαμε. Ας μπούμε εμείς στη θέση του οδηγού στη πρώτη ευκαιρία και βλέπουμε τι θα γίνει μετά.
Θα δείξει, είναι ένα ματς που η τακτική θα παίξει πολύ μεγάλο ρόλο. Αλλά και οι προσωπικότητες της κάθε ομάδας θα βγουν μπροστά.
Εγώ λίγο είμαι απαισιόδοξος γιατί ο προπονητής τους είναι ο πιο κυνικός,ρεαλιστης προπονητής που έχω δει από την εποχή σαντος. Το ζήσαμε και με τη Βιντι όπου με μηδέν παραγωγή ποδοσφαίρου οδήγησε τα παιχνίδια σε σουπα και μας έκανε ζημιά.
Το ματς μέσα εκεί θα είναι ,στην αρχή τουλάχιστον, μια αντιγραφή του ματς με ΠΑΟ. Όλοι πίσω από τη μπάλα, αλλά με πολύ μεγαλύτερο πάθος και δύναμη στις μονομαχίες από ότι ο ΠΑΟ. Δε θα ντραπει να αμυνθεί με 10 πισω από τη μπάλα.
Αυτού του είδους το παιχνίδι, ο ΠΑΟΚ στα καλά του το έχει εύκολα. Το έχει κατακτήσει με υπομονή,συνδυασμούς και ποιοτική κατοχή μπάλας. Ο τωρινός όμως, ξεκουρδιστος, ΠΑΟΚ δε το έχει εύκολα και θα βασιστεί σε ατομική ποιότητα. Δύσκολα θα βρει κουρσες ο Ταισον με το Ντελια. Θα δείξει όμως, εικασίες κάνω.
Θα παίξει και η τύχη ρόλο. Αν πάλι σκοραρουν από το πουθενά, τη κάτσαμε. Ας μπούμε εμείς στη θέση του οδηγού στη πρώτη ευκαιρία και βλέπουμε τι θα γίνει μετά.
Θα δείξει, είναι ένα ματς που η τακτική θα παίξει πολύ μεγάλο ρόλο. Αλλά και οι προσωπικότητες της κάθε ομάδας θα βγουν μπροστά.
- navigator11
Στοιχηματίζω από σήμερα ότι ακόμα και πίσω στο σκορ νωρίς να μείνει το κωλόχαρτο, πριν το 65-70 δεν πρόκειται να κόψει το ταμπούρι, μην τυχόν και σχολάσει νωρίς ο γάμος.
Με βαζελο ειχα προαισθημα σουπας και πως δυσκολα θα ξεφευγε το σκορ απο το μηδεν.
Ε, τωρα νιωθω πως θα δουμε τρελο ροντεο με σκληρα φαουλ στα ορια της καρτας (με το διαιτητη να παιζει εδρα, εμεις σιγουρα πρωτη κιτρινη πριν το 10') και διαφορα 2+ γκολ. Τωρα, 2:0 θα ναι; 0:2; Τα παλικαρια μας θα το κρινουν.
Ε, τωρα νιωθω πως θα δουμε τρελο ροντεο με σκληρα φαουλ στα ορια της καρτας (με το διαιτητη να παιζει εδρα, εμεις σιγουρα πρωτη κιτρινη πριν το 10') και διαφορα 2+ γκολ. Τωρα, 2:0 θα ναι; 0:2; Τα παλικαρια μας θα το κρινουν.