Αρχικά να πω πως γίνεται πολύ ωραία συζήτηση και μπράβο σε όλους για τη διαύγεια σκέψης στα σχόλια. Χαίρεσαι να τα διαβάζεις, ειλικρινά.
Εγώ το μόνο που θέλω να προσθέσω είναι να προσπαθήσουμε να έχουμε επίγνωση του recency bias. Κοινώς, μη βλέπουμε απλά πως η ΑΕΚ είναι πρώτη και ετεροπροσδιορίζουμε έτσι το πώς πρέπει να διοικείται ένας σύλλογος. Αν το πάρουν, μαγκιά τους, αλλά παραμένουν ένας διοικητικά αλλοπρόσαλλος σύλλογος που μόνο φέτος:
- έφαγε ανέλπιστο μπουλκουμέ από τον ΟΦΗ στο Κύπελλο,
- έχανε 0-2 στο ημίχρονο από ομάδα που της έριξε τέσσερα μια εβδομάδα νωρίτερα (Κόνφερενς),
- έχει ένα γραφικό πρόεδρο που εξώφθαλμα στηρίζει στημένους Ελλ διαιτητές που είναι αντικειμενικά κακοί,
- και πολλά άλλα μη-αγωνιστικά που εμένα ως οπαδό θα με κάνανε να ντρέπομαι.
Στη συνολική σούμα του πώς τρέχουν τα μαγαζιά τους (ΠΑΕ) οι τέσσερις πρόεδροι, εγώ παραμένω υποστηρικτής του...σοβιετικού τεχνοκρατικού μοντέλου που έχουμε. Δεν είναι με την καμία το ιδανικό, αλλά με τις υπάρχουσες συνθήκες (βλ. γεωπολιτική αστάθεια, αθηνοκεντρική αγορά, κλπ.), είναι το βέλτιστο. Σε κάνει να χαίρεσαι τις ακαδημίες μας, το τμήμα μάρκετινγκ και εταιρικής κοινωνικής ευθύνης μας, την προσήλωση στην οικονομική βιωσιμότητα, και στην τελική-τελική το ποδόσφαιρο που παίζει η ομάδα μας.
Ναι, το τελευταίο δίμηνο είναι απογοητευτικό, αλλά στην πλειονότητα της χρονιάς παίξαμε μπαλάρα με "δικά μας" παιδιά και αυτό είναι κτήμα μας. Για να δώσω ένα παράδειγμα: μπαίνεις να δεις στιγμιότυπα δικά μας και βλέπεις Ντέλια, Χατσίδη, Μύθου, Μιχαηλίδη, Τσιφτσή, Πέλκα ή "ξένους" όπως ο Ζίφκο (και ο Μπράντον και άλλοι παλαιότερα) και γεμίζει η καρδιά σου από το πόσο δικοί μας είναι, βλέπεις την ενδεκάδα της ΑΕΚ και είναι σαν το μισθοφορικό καράβι των πειρατών από τον Αστερίξ (δίχως ίχνος ξενοφοβίας).
Όπως πολλοί έχουν ήδη αναφέρει, ας καταφέρουμε το καλύτερο φέτος (υπέρβαση ή δεύτερη θέση + Κύπελλο) και πάμε του χρόνου ακόμα πιο δυνατά. Πιστεύω η ομάδα έχει σταματήσει το "ένα βήμα μπρος, δύο πίσω" που τη χαρακτήριζε την πρώτη δεκαετία+ της προεδρίας Ιβάν.
Ιβάν Σαββίδης VII
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
- These users thanked the author Baldur for the post (total 8):
- Azrael, Ιάσονας, geobila, ΚΩΣΤΑΣ2019, Apil44, leomatos88, trouman, aivas19
Η όποια θέση βεβαίως δεν σταμάτησε να κινδυνεύει αφού ο εισβολέας είναι εδώ αλλά ο ιβαν έφυγε.αρα δεν ενοιωσε και ποτέ κινδύνευων. Περισσότερο υπόθεση του τουιτερ ήταν παρά πραγματικότητα . Βέβαια ιδιοκτήτης δεν είναι ο ιβαν. Είναι ο Νίκος Σαββιδης. Ο οποίος και προχθές ήταν εδώ.renegade έγραψε: Τρί 07 Απρ 2026, 11:11 Μετά από 15 τραυματισμους, με την ομάδα να παίζει 2 μήνες με μ.ο 6 βασικούς απόντες... θυμήθηκαν τώρα κάποιοι τον Σαββίδη,τα ελικόπτερα,το ότι εμφανίζεται όταν κινδυνεύει η θέση του και άλλα τέτοια γραφικά
- These users thanked the author Taseos for the post (total 2):
- ΚΩΣΤΑΣ2019, eorptol1
- navigator11
Την εξαιρετικά δύσκολη αυτή στιγμή για την οικογένεια του Λουτσέσκου είναι ευλογία που θα έχει ο Ραζβάν και εσένα για στήριγμα.
- These users thanked the author navigator11 for the post:
- leomatos88