Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2025-2026

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος και όλων των παραλειπομένων...
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Hayate
Δημοσιεύσεις: 3419
Εγγραφή: Πέμ 31 Ιούλ 2014, 23:20

Re: Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2025-2026

Δημοσίευση από Hayate »

Το θέμα είναι αν ο Ούρος μένει επειδή κατάφεραν και δώσανε όραμα σε έναν παγκοσμιου κλάσης παίχτη ,όπως επίσης και το αν ο Κοβάσεβιτς έδωσε τις δικές του υποσχέσεις για ανάκαμψη αγωνιστική Ή αν απλώς μένει επειδή περνάει καλά στη Θεσσαλονίκη??

Αν ισχύει το πρώτο είναι κάτι πολύ θετικό γιατί συμβόλαια μπορεί να βρει σίγουρα..

Στους κεντρικούς να πηγαίνουμε για κανα Λινάρδο?Ανεβασμένος ήταν.. Ή για κάνα Πιτακουδη...
These users thanked the author Hayate for the post:
Ιάσονας
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4
Δημοσιεύσεις: 6696
Εγγραφή: Τετ 13 Ιούλ 2016, 19:05

Re: Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2025-2026

Δημοσίευση από PaokCuba4 »

Για την ώρα δείχνει περισσότερο το δεύτερο παρά το πρώτο. Αφήνω στην άκρη την τοποθεσια. Γιατί και όταν τον φέραμε είχε προτάσεις από Ρωσία και είναι λίγο περίεργο να φανταστώ ότι ο ΠΑΟΚ προσέφερε μεγαλύτερα κίνητρα από ομάδες όπως η Μπέλγκοροντ (για να μη μιλήσω για το επίπεδο του Ρωσικού Πρωταθλήματος). Αλλά ας πούμε ότι ο άνθρωπος ήθελε να είναι κοντά στην οικογένειά του. Δεν είναι ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που το κάνει αυτό.

Το θέμα είναι όμως ότι ακόμα την προσπαθεια για αγωνιστική ανάκαμψη δεν την έχει δείξει. Δεν ζήτησα να δείξει ό,τι έχει δείξει τα προηγούμενα και μάλιστα μετά από τέτοια αποχή, αλλά να δείξει τουλάχιστον κάποια βασικά πράγματα, όπως σταδιακή άνοδο στην επιθετική αποτελεσματικότητά του, μια βελτίωση στο σερβίς και λίγο βελτίωση στην αντοχή του. Από αυτά τίποτα δεν έχουμε δει ακόμα. Βλέπουμε τα νούμερα του να έχουν κατρακυλήσει σε σχέση με αυτά που βλέπαμε όταν πρωτοήρθε, τα σερβίς του να είναι είτε αποτυχημένα είτε να μην είναι επικίνδυνα (σε αυτό παίζει μεγάλο ρόλο και η φυσική κατάσταση, καθώς δεν του επιτρέπει να έχει επιθετικά σερβίς) και η αντοχή του να είναι ένα ερωτηματικό (δεν είναι τυχαίες οι μεταπτώσεις στην απόδοσή του). Δείχνει ότι έχει ικανότητα, αλλά το επιθετικό του ρεπερτόριο περιορίζεται στα πλασέ του και όταν έχει να αντιμετωπίσει σοβαρό μπλοκ-άμυνα (δείτε παιχνίδια με Άαλστ και το τρίτο απέναντι στον Μίλωνα για παράδειγμα), που θα παίξουν ντουμπλαρίσματα, πέφτει η αποτελεσματικότητα του.

Λέγανε ότι σε ένα μήνα θα είναι στο 100% αλλά δεν είναι ούτε καν στο 40% ακόμα.

Και επίσης η γενική του συμπεριφορά στο ταραφλεξ δείχνει ότι δε σκέφτεται το βόλεϊ όπως θα έπρεπε. Νεύρα, προστριβές με παίκτες (Γαλιώτος και Μιχελάκης), ενώ θα έπρεπε αυτός να είναι λόγω εμπειρίας και ο πιο ψύχραιμος.

Θα δείξει κάτι διαφορετικό εάν μείνει και κάνει προετοιμασία; Θα φανεί.

Όσον αφορά για τους κεντρικούς, τον Πιτακουδη έχουμε προσεγγίσει. Μακάρι να κλείσει γιατί φέτος έκανε μια πολύ καλή χρονιά σε έναν προβληματικό Ολυμπιακό. Από τη σεζόν 23-24 φώναζα να τον δουν όταν έπαιζε στο Βέλγιο.
These users thanked the author PaokCuba4 for the post (total 2):
Fireman 4, Hayate
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4
Δημοσιεύσεις: 6696
Εγγραφή: Τετ 13 Ιούλ 2016, 19:05

Re: Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2025-2026

Δημοσίευση από PaokCuba4 »

Franky έγραψε: Δευ 06 Απρ 2026, 14:45
Αντε να αποκτησει Λιμπερο ο ΠΑΟΚ.
Και σκέψου το πόσο χαμηλά είμαστε γενικά στα λίμπερο.

Ο μετριος Κοκκινάκης είναι κλάσεις ανώτερος όχι μόνο σε σχέση με τα δικά μας λίμπερο, αλλά και σε σχέση με λίμπερο όπως ο Τζιάβρας φέτος που είναι αλλού για αλλού και ο Χανδρινός που είναι επίσης απογοήτευση φέτος.
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4
Δημοσιεύσεις: 6696
Εγγραφή: Τετ 13 Ιούλ 2016, 19:05

Re: Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2025-2026

Δημοσίευση από PaokCuba4 »

Ιάσονας έγραψε: Δευ 06 Απρ 2026, 17:21 Πιτακούδης Βουλκίδης Πετρέας. Υπάρχει άλλος?
Επίσης αν έχεις χρόνο πες μας και τη γνώμη σου για Νανόπουλο.
Βουλκιδης και Πετρεας πέρα από μέτριοι δε θα ξαναδούν την Πυλαία ούτε σε αεροφωτογραφία.

Τον Πιτακουδη έχουμε πλησιάσει.

Περί Νανόπουλου, εξαιρετικός επιθετικά και αθλητικό παιδί. Βλέπεις τα δυνατά χτυπήματα που έχει είτε σε μεγάλη και μικρή διαγώνιο είτε στην ευθεία, αλλά και σε άλλες θέσεις όπως η πάιπ (στο κέντρο πίσω από τη γραμμή).

Πολύ καλός στο σερβίς αλλά θέλει λίγο σταθερότητα. Αυτό είναι θέμα δουλειάς και αν πιάσει τα ίδια επιπεδα με Σχάουτεν, θα μιλάμε για έναν εξαιρετικό παίκτη στη θέση.

Έχει αλτικοτητα και καλές τοποθετήσεις στο μπλοκ.

Η υποδοχή του είναι το αδύναμο σημείο του και εκεί θέλει λίγο να βελτιωθεί. Τουλάχιστον να κρατηθεί σταθερά στο 45% γιατί πολλές φορές πέφτει και κάτω από 30%.

Το κυριότερο που πρέπει να βελτιώσει είναι την ψυχραιμία του. Ενώ πρόκειται για μεγάλο ταλέντο με πολλές αρετές, λόγω ηλικίας είναι αρκετές φορές επιπόλαιος και κάνει λάθη τα οποία κοστίζουν ειδικά στο τέλος των σετ. Και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να "κολλάει" και να χάνει το μυαλό του. Εύχομαι να το βελτιώσει όσο μεγαλώνει ηλικιακά. Θα βοηθήσει πολύ εάν βγει στο εξωτερικό. Το να πάει στον Πανιώνιο ήταν αρκετά περίεργη επιλογή αλλά εύχομαι ότι θα κάνει σύντομα το μεγάλο βήμα.
george188
Δημοσιεύσεις: 5015
Εγγραφή: Σάβ 23 Απρ 2016, 11:05

Re: Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2025-2026

Δημοσίευση από george188 »

Κουβανε με.βουλκιδη τι παιχτηκε? Ηταν ο τροπος που εφυγε? Μιας και τοτε μετα τη κατακτηση κυπελλου ελεγε ποσο χαιροταν που το κατεκτησε με την ομαδα που αγαπαει
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4
Δημοσιεύσεις: 6696
Εγγραφή: Τετ 13 Ιούλ 2016, 19:05

Re: Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2025-2026

Δημοσίευση από PaokCuba4 »

Και ήταν και ο ίδιος άνθρωπος που μετά έλεγε ότι ο Παναθηναϊκός είναι "τράπεζα" ουσιαστικά αφήνοντας αιχμές ότι δεν τον πλήρωσε ο ΠΑΟΚ στην ώρα του, κάτι που ήταν μεγάλο ψέμα γιατί πληρώθηκε κανονικά και βάση κάθε χρονοδιαγράμματος που ο ίδιος συμφώνησε.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα”