Μη ψάχνετε να βρείτε το γκολ και την ασίστ μάγκες
Η ουσιαστική διαφορά είναι ότι το χαρτί έκανε τα πάντα οικονομικά για να πάρει το πρωτάθλημα και εσύ δεν έκανες τίποτα στην περίοδο του Ιανουαρίου
Λίγη σημασία έχει τι επίδραση είχε αυτό αγωνιστικά
Περισσότερη σημασία έχει τι κλίμα δημιουργεί αυτό εντός και εκτός ομάδας
Εντός στέλνεις το μήνυμα ότι «θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε με αυτά που έχουμε» το οποίο δεν έχει καμία σχέση με το «πάρτε το πρωτάθλημα γιατί σας γ***»
Εκτός στλνεις το μυνημα ότι τόσο μπορείς τόσο κάνεις
Η άδεια τούμπα και η χλιαρή παρουσία του κόσμου είναι αποτέλεσμα όλων αυτών
Φτάνει, μεγαλώσαμε, έχουμε δει 20-25 σεζόν από το σήριαλ που λέγεται ΠΑΟΚ και 14 από τον πρωταγωνιστή που λέγεται σαββιδης
Όταν έγραφα ότι οι διαρροές του στυλ «οι πέντε λόγοι που διαλέξαμε τον γερεμεγεφ» μου φέρνανε βαιμπς «οι 12 τρόποι ανάπτυξης του Δωνη» έφαγα το πέσιμο της αρκούδας
Αυτή η τελική του αλεξ χθες που ήταν ένα χλιαρό πλασέ αντί για μια οβίδα στο βάθος του πλεχτού δεν ξέρω αν αξίζει 4.5 εκατομμύρια η 40, δεν είναι δουλειά μου αυτή ούτε λεφτά μου
Εγώ απαιτώ έναν καριολη φορ να τα ματώνει, αυτό είναι ο ρόλος μου και να σηκώνω σκόνη όταν με γλεντάνε
Καλή δύναμη, για όσα έπονται
19. Alexander Jeremejeff
- loukas karadimos
Re: 19. Alexander Jeremejeff
Μη λέμε ότι το χαρτί έκανε τα πάντα γιατί μόνο φορ πήρε που παίζει, οι άλλοι δύο αγνοούνται, ενώ δεν έκανε καμία κίνηση στα δύο μπακ που αποδεδειγμένα θέλουν παίχτη για βασικό εδώ και δύο χρόνια και δεν έχουν τίποτα εκτός του Ρότα.
Εμείς πήραμε τρεις που μπήκαν αμέσως και βοήθησαν λίγο ή πολύ. Το μόνο συζητήσιμο είναι αν ήταν πρώτη ανάγκη ένα δεξί μπακ ή ένας μεσοεπιθετικός όπου είχες αποδεδειγμένα θέμα.
Εμείς πήραμε τρεις που μπήκαν αμέσως και βοήθησαν λίγο ή πολύ. Το μόνο συζητήσιμο είναι αν ήταν πρώτη ανάγκη ένα δεξί μπακ ή ένας μεσοεπιθετικός όπου είχες αποδεδειγμένα θέμα.
Με αλλαγή στοπερ τον Βίντα και τον Χρυσόπουλο, με αριστερά μπακ Πήλιο και Πενράις, με τον Μάνταλο βασικό μέλος, δεν έκανες τα πάντα. Να πουμε και για Ζοαο Μαριο, Σαχαμπο (ΛΟΛ) και τον Βούλγαροloukas karadimos έγραψε: Δευ 06 Απρ 2026, 16:02 Μη ψάχνετε να βρείτε το γκολ και την ασίστ μάγκες
Η ουσιαστική διαφορά είναι ότι το χαρτί έκανε τα πάντα οικονομικά για να πάρει το πρωτάθλημα και εσύ δεν έκανες τίποτα στην περίοδο του Ιανουαρίου
Λίγη σημασία έχει τι επίδραση είχε αυτό αγωνιστικά
Περισσότερη σημασία έχει τι κλίμα δημιουργεί αυτό εντός και εκτός ομάδας
Εντός στέλνεις το μήνυμα ότι «θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε με αυτά που έχουμε» το οποίο δεν έχει καμία σχέση με το «πάρτε το πρωτάθλημα γιατί σας γ***»
Εκτός στλνεις το μυνημα ότι τόσο μπορείς τόσο κάνεις
Η άδεια τούμπα και η χλιαρή παρουσία του κόσμου είναι αποτέλεσμα όλων αυτών
Φτάνει, μεγαλώσαμε, έχουμε δει 20-25 σεζόν από το σήριαλ που λέγεται ΠΑΟΚ και 14 από τον πρωταγωνιστή που λέγεται σαββιδης
Όταν έγραφα ότι οι διαρροές του στυλ «οι πέντε λόγοι που διαλέξαμε τον γερεμεγεφ» μου φέρνανε βαιμπς «οι 12 τρόποι ανάπτυξης του Δωνη» έφαγα το πέσιμο της αρκούδας
Αυτή η τελική του αλεξ χθες που ήταν ένα χλιαρό πλασέ αντί για μια οβίδα στο βάθος του πλεχτού δεν ξέρω αν αξίζει 4.5 εκατομμύρια η 40, δεν είναι δουλειά μου αυτή ούτε λεφτά μου
Εγώ απαιτώ έναν καριολη φορ να τα ματώνει, αυτό είναι ο ρόλος μου και να σηκώνω σκόνη όταν με γλεντάνε
Καλή δύναμη, για όσα έπονται
Άρα αν το χαρτί δν έκανε τα πάντα και τα ροστερ μας είναι μια η άλλη τότε η διαφορά έγκειται στον προπονητή...σωστά;