20. Χρήστος Ζαφείρης

Miles

Re: 20. Χρήστος Ζαφείρης

Δημοσίευση από Miles »

Να με κεράσεις ένα διαρκείας του βάζελου για του χρόνου, που θα φτιάξει ομαδάρα, ή της Ένωσης, που θα παίζει τσουλού, γιατί μου έλεγες ότι θα κάνει τρεις μήνες να παίξει :mrgreen:

Περιμένω και την ανάλογη δήλωση μετανοίας στο τόπικ του Γερεμέγιεφ.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

όντως έκανα λάθος ,έπαιξε νωρίτερα.
Βέβαια βοήθησε και το οτι ο Μειτε βγήκε νοκ αουτ , αλλά έπαιξε κανονικά.

Τη μαλακία την έκανε ο Χρήστος που επέλεξε για επόμενο σταθμό της καριέρας του το 4ο brand name της χώρας κι όχι ένα από τα πρώτα 2.

Στα χέρια του δάσκαλου Ράφα ο παίκτης θα έκανε παπάδες, δε θα έτρεχε αριστερά δεξία σαν ακέφαλο κοτόπουλο μέχρι να χωνέψει το τρόπο παιχνιδιού της ομάδας. Ας μην επεκταθώ άλλο ...

Κάνε το σταυρό σου τώρα Χρήστο μου να πάρεις πρωτάθλημα , να παίξεις και προκριματικά του θανάτου για να καταφέρεις να ξανασηκώσεις σεντόνι. Που σήκωνες και το είχες δεδομένο πριν έρθεις να μάθεις το total football.

Aν είχες έρθει στο τριφύλλι , θα έμπαινες σε καινούριο γήπεδο σε 2 χρόνια με σεντόνι εγγυημένο...
giapas

Δημοσίευση από giapas »

O Γερεμέγιεφ είναι τίμιος για τα λεφτά του. Μια χαρά έβαλε τα γκολ του. Στα υπόλοιπα στοιχεία βέβαια δε βλέπω κάτι.

Αλλά θα προτιμούσα Τετει ή Βάργκας που κι αυτοί ήρθαν για δεύτεροι .

Βέβαια αυτοί κοστίζαν και εμείς επιλέξαμε να μη πληρώσουμε.

Δε σχολιάζω το ότι δε πληρώσαμε, δεν έχω δεδομένα ούτε και μπορώ να κρίνω τα οικονομικά και τους ισολογισμούς κάθε εταιρείας.

Σαν οπαδός , anyday που θα έχω να διαλέξω μεταξύ των 3 , πρώτο θα διάλεγα το Τετει, μετά το Βάργκας και στο τέλος το Γερεμέγιεφ.

Άρα αν σχολιάσουμε το vfm , τότε είναι καλός ο Γερεμέγιεφ.
Αλλά δε το βλέπω έτσι , εγώ βλέπω ποιος είναι καλύτερος παίκτης σε μια κοινή ανάγκη που είχαν 3 ανταγωνίστριες ομάδες.
These users thanked the author giapas for the post (total 2):
Montrealiotis, Γερασίμου
The_Analyst_4

Δημοσίευση από The_Analyst_4 »

Ακόμα απορώ τι είδαν σε εσένα κι έδωσαν τόσα χρήματα. Γιατί καλά σε ευλογάνε οι ρεπόρτερ της ομάδας για να δικαιολογηθεί η επένδυση, αλλά ειλικρινά δεν πιστεύω ότι έχεις πολλά παραπάνω να δώσεις. Ένας ακόμα παίκτης στο ρόστερ στην καλύτερη των περιπτώσεων.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Έχουμε καταφέρει και πήραμε ένα παίκτη πού το κυριότερο του χαρακτηριστικό είναι τα τρεξίματα, οι εντάσεις και ότι πατάει σε όλο το γήπεδο και θέλουμε να τον κάνουμε χαφ των 80 επαφών και αργού τεμπου. Μπράβο μας
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

The_Analyst_4 έγραψε: Κυρ 05 Απρ 2026, 22:20 Ακόμα απορώ τι είδαν σε εσένα κι έδωσαν τόσα χρήματα. Γιατί καλά σε ευλογάνε οι ρεπόρτερ της ομάδας για να δικαιολογηθεί η επένδυση, αλλά ειλικρινά δεν πιστεύω ότι έχεις πολλά παραπάνω να δώσεις. Ένας ακόμα παίκτης στο ρόστερ στην καλύτερη των περιπτώσεων.
Ασε τη μπάλα αδερφέ. Δες κάνα άλλο άθλημα.
leomatos88

Δημοσίευση από leomatos88 »

Μου άρεσε πολύ ο Χρηστάρας σήμερα, όπως εδώ και καιρό. Ήθελα πολύ να τον δω με τον Σουαλιό σε πλήρη φόρμα, όμως δυστυχώς δε διαφαίνεται στον ορίζοντα.
These users thanked the author leomatos88 for the post (total 2):
marsantos, george188
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

leomatos88 έγραψε: Κυρ 05 Απρ 2026, 23:50 ...Ήθελα πολύ να τον δω με τον Σουαλιό σε πλήρη φόρμα, όμως δυστυχώς δε διαφαίνεται στον ορίζοντα.
Αυτό περιμέναμε όλοι.
Σήμερα με το που βγήκε έπεσε η ομάδα 50%.
These users thanked the author marsantos for the post:
leomatos88
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Όπως και να το βλέπει ο καθένας, θα συμφωνήσουμε ότι μέχρι στιγμής απέχει μεγάλη απόσταση για να πούμε ότι δικαιώνει τις προσδοκίες και τα χρήματα που δαπανήθηκαν γι' αυτόν.

Θα μπορούσε ίσο ποσό χρημάτων, στοχευμένων καλών μεταγραφών, να μην είχε τον ίδιο επικοινωνιακό αντίκτυπο, το πιθανότερο όμως είναι αν δινόταν σε επαναλαμβάνω καλές μεταγραφές, σήμερα να είχαμε και την ποιότητα αλλά και την ποσότητα στο ρόστερ, που θα μας έφερνε το νταμπλ με άνεση.
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Αν οι προσδοκίες είναι ότι πήραμε κάποιον που θα μοιράζει σακούλες και θα εμφανίζει την μπάλα στα δίχτυα ή ότι θα έχει ένα τσουβάλι ασίστ, ναι δεν τις δικαιώνει.
Άβαταρ μέλους
van rooy

Δημοσίευση από van rooy »

Σαν τι να κάνει ο Ζαφείρης όταν όλη η ομάδα είναι εκτός φόρμας.
Refused1337

Δημοσίευση από Refused1337 »

Εμένα καλός μου φάνηκε, νομίζω είστε απλός θολωμένοι.
These users thanked the author Refused1337 for the post (total 2):
Montrealiotis, Χωρικός
deathmassious

Δημοσίευση από deathmassious »

Ξέρω ότι πολλοί θα διαφωνήσουν σφόδρα αλλά θεωρώ ότι ο Μπιάνκο (όταν παίζει στο 6-8) προσφέρει περισσότερα στο παιχνίδι της ομάδας από τον Ζαφείρη.
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Πού τον θυμήθηκες τον Μπιάνκο, αλλά και γιατί τον θυμήθηκες; :mrgreen:
Refused1337

Δημοσίευση από Refused1337 »

deathmassious έγραψε: Δευ 06 Απρ 2026, 14:05 Ξέρω ότι πολλοί θα διαφωνήσουν σφόδρα αλλά θεωρώ ότι ο Μπιάνκο (όταν παίζει στο 6-8) προσφέρει περισσότερα στο παιχνίδι της ομάδας από τον Ζαφείρη.
Μακάρι η διαχείριση bianco να είναι ένα trick για να ρίξουμε την τιμή :lol:

όνειρα.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”