8. Soualiho Meïté

Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: 8. Soualiho Meïté

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Τι να κάνουμε; Αυτό το μυαλό έχουμε, αυτά γράφουμε.
These users thanked the author ΑποστόληςΑ for the post (total 2):
geobila, deathmassious
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Γράφει ο άλλος για μη μεταγραφές Γενάρη και χάνει πρωτάθλημα από ήττα στο βόλο που παίζει να παίρνουν από κάνα χιλιάρικο τον μήνα οι παίκτες . Είπαμε να είμαστε εμπαθείς αλλά νισάφι. Έχεις χάσει βαθμούς φέτος από ομάδες που παίρνουν όλες μαζί όσα ο μειτε μόνος του.δεν χάνεις αν το χάσεις πρωτάθλημα από το ρόστερ. Δεν έχει κάποιος άλλος καλύτερο ρόστερ.
These users thanked the author Taseos for the post (total 2):
kmallio, ΚΩΣΤΑΣ2019
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Τελικά κατάλαβε κανείς τι έχει και πότε θα επιστρέψει ?
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Taseos έγραψε: Δευ 06 Απρ 2026, 10:26 Γράφει ο άλλος για μη μεταγραφές Γενάρη και χάνει πρωτάθλημα από ήττα στο βόλο που παίζει να παίρνουν από κάνα χιλιάρικο τον μήνα οι παίκτες . Είπαμε να είμαστε εμπαθείς αλλά νισάφι. Έχεις χάσει βαθμούς φέτος από ομάδες που παίρνουν όλες μαζί όσα ο μειτε μόνος του.δεν χάνεις αν το χάσεις πρωτάθλημα από το ρόστερ. Δεν έχει κάποιος άλλος καλύτερο ρόστερ.
Αρα απο τι θα το χασεις ;
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Το χάνω γιατί γαμησα την πρώτη τετράδα όλη τη χρονιά έχασα από τα λιμα, και πλέον ξεκάθαρα λόγω τραυματισμών. Δε νομίζω να υπήρχε άλλη ομάδα στην Ελλάδα που με τόσους τραυματίες θα πήγαινε όσο σχετικά καλά πήγε ο ΠΑΟΚ. Φέτος όλα γύρισαν ανάποδα. Δεν υπάρχει ομάδα που θα μπορούσε να αντιμετωπίσει 10 απώλειες παικτών. Γιατί και αυτοί που έπαιζαν λόγω τραυματιών δεν ξεκουράζονταν.
Από εκεί και πέρα από το χθεσινό κρατώ το τρύπημα του Μάκη στον άνθρωπο που τον έκανε άνθρωπο. Να είμαι ειλικρινής ούτε εγώ το περίμενα. Πίστευα ότι υπάρχουν και όρια
Για να δούμε αν θα επιστρέψει κανείς και αν αυτό θα γίνει τώρα ώστε να πάρουν αρκετές προπονήσεις ή θα πάμε σε αποστολή αυτοκτονίας
These users thanked the author Taseos for the post:
kmallio
xrisitsapa

Γιατι ομως ειχαμε τοσους τραυματιες φετος;
Και γιατι οι αποθεραπειες αργουν τοσο πολυ;
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Taseos έγραψε: Δευ 06 Απρ 2026, 12:42
Από εκεί και πέρα από το χθεσινό κρατώ το τρύπημα του Μάκη στον άνθρωπο που τον έκανε άνθρωπο. Να είμαι ειλικρινής ούτε εγώ το περίμενα. Πίστευα ότι υπάρχουν και όρια
Τι έχει συμβεί Τασεος, ποιος Μάκης;
These users thanked the author vs40 for the post:
geobila
Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

Taseos έγραψε: Δευ 06 Απρ 2026, 12:42 Το χάνω γιατί γαμησα την πρώτη τετράδα όλη τη χρονιά έχασα από τα λιμα, και πλέον ξεκάθαρα λόγω τραυματισμών. Δε νομίζω να υπήρχε άλλη ομάδα στην Ελλάδα που με τόσους τραυματίες θα πήγαινε όσο σχετικά καλά πήγε ο ΠΑΟΚ. Φέτος όλα γύρισαν ανάποδα. Δεν υπάρχει ομάδα που θα μπορούσε να αντιμετωπίσει 10 απώλειες παικτών. Γιατί και αυτοί που έπαιζαν λόγω τραυματιών δεν ξεκουράζονταν.
Για να δούμε αν θα επιστρέψει κανείς και αν αυτό θα γίνει τώρα ώστε να πάρουν αρκετές προπονήσεις ή θα πάμε σε αποστολή αυτοκτονίας
Σε ποιο τρύπημα και σε ποιον Μάκη αναφέρεσε φίλε Τασεο ;
These users thanked the author Andrew R for the post:
geobila
george188

Δημοσίευση από george188 »

Ιβαν με Μακη
Άβαταρ μέλους
Piero

Δημοσίευση από Piero »

Πότε γυρνάει;
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

xrisitsapa έγραψε: Δευ 06 Απρ 2026, 12:47 Γιατι ομως ειχαμε τοσους τραυματιες φετος;
Και γιατι οι αποθεραπειες αργουν τοσο πολυ;
Αυτή είναι μια ερώτηση που δεν πρόκειται να σου την απαντήσει κανείς.
Γιατί "βολεύει" στο τέλος της ημερας οι ευθύνες να είναι αόριστες και να διαχέονται χωρίς αποδέκτες.
Να το πιστέψουμε δηλαδή με το ζόρι ότι είμαστε γκαντέμηδες και καταραμένοι.

Θυμηθήκαμε και τον Μακούλη τώρα.
Το αγαπημένο παιδί.
Θα ήταν για γέλια, αν δεν ήταν για κλάματα.

Όταν κράζαμε τον καιροσκόπο που κάνει καριέρα στην πλάτη του ΠΑΟΚ, έγραφε η φυλλάδα κάτω τα χέρια από τον Μάκη και είναι κακοπροαίρετοι αυτοί που κακολογούν τον Μακούλη.
geobila

Δημοσίευση από geobila »

Tι ακριβώς έχετε κάποιοι εναντίον του γκαγκατση;
Ότι ο πατέρας του είναι Ολυμπιακός ας πούμε; Άρα είναι κι αυτός;

Ότι θέλησε να κάνει καριέρα και ανέλαβε το επόμενο σκαλί με τις ευλογίες του ΠΑΟΚ; Δηλαδή πρέπει κάποιος να μείνει για πάντα στον οργανισμό που τον ανέδειξε;

Παραθεστε γιατί πραγματικά θέλω να μάθω
These users thanked the author geobila for the post:
Χωρικός
xrisitsapa

On topic:
ο τραυματισμος του Μειτε δεν πρεπει να ξαρουμε που οφειλεται; γιατι δεν εγινε μεσα στον αγωνα νομιζω.

Off topic και απολογουμαι :

Δεν συμφωνω με τη ρητορικη για τον Μακη. Δεν ειδα καποιο προβλημα με τη διαιτησια φετος, ουτε για εμας ουτε για τους αλλους.
Χτες δεν ηταν μια καλη διαιτησια, αλλα δε μου εφταιξε αυτη.
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Αν δεν σου έφταιξε χτες η διαιτησία που μας έκανε βελούδινη σφαγή, όταν χάρισε τουλάχιστον 6 κάρτες στον βάζελο, υπάρχει χαώδης διαφορά στο τι ανταλαμβανόμαστε ότι έφταιξε χτες.

Φυσικά οι λεπτομέρειες μετράνε σε ένα ολάκερο πρωτάθλημα.
Δεν υπάρχει πιο ευνοημένη ομάδα από τους χάρτινους σε όλο το πρωτάθλημα.

Τι να πρωτοθυμηθούμε δηλαδή.
Αλλά το να θυμάται ΤΩΡΑ η ΠΑΕ το τι εστί Μακούλης και να βγάζει ΤΩΡΑ ανακοίνωση εναντίον της ΕΠΟ με εξοργίζει τρόπον τινά.

Ελπίζω να είναι πλήρως έτοιμος ο Μεϊτέ και να πάμε εκεί μέσα να κάνουμε μια ωραιότατη κηδεία στην πιο ευνοημένη ομάδα της gaga-τσοέπο.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”