Ιβάν Σαββίδης VII

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
giapas

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Δημοσίευση από giapas »

Σορυ μίστερ αλλά αστεία ανακοίνωση κατά τη γνώμη μου
These users thanked the author giapas for the post:
st4this
dimpaok4

Δημοσίευση από dimpaok4 »

ειπαμε σκακι και σοφια

καθε 5 χρονια εμφανιση με ελικοπτερο και ο στοχος του πρωταθληματος θα ειναι ΘΑΥΜΑ

3-4οι αντε με κανα κυπελλο(αν μπορεσεις να νικησεις τον οφη) και ολοι ευχαριστημενοι

κριτικη ποτε,δεν σεβομαστε τιποτα το μαθαμε το ποιημα

γηπεδο και προπονητικο το 2050 και ταβανι τα 3εκ για μεταγραφες μεχρι να μπει το αγγουρι στον πατο μας(ζαφειρης) και ταβανι σε συμβολαιο το 1 μιση χαρτι.

ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΥΓΕΙΑ

ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ...............
Άβαταρ μέλους
tsou

Δημοσίευση από tsou »

14 χρόνια είσαι εδώ Ιβάν έχεις φτυσει αίμα και έχεις πανηγυρίσει 2 πρωταθλήματα με κόπο και θυσίες και έρχεται ένας γραφικός κλόουν τραγουδιστής και παίρνει πρωτάθλημα για πλάκα πριν κλείσει 2 χρόνια στη κούλα...
Παράνοια
These users thanked the author tsou for the post:
st4this
dimpaok4

να χαιρεσαι το δεξι χερι που εστειλες στην επο για να μας σφαζουν με το γαντι ,ξερουμε σοφια και σκακι απο αποσταση και σκαιπ για ντα σε ολους τους αλλους που εχουν ευθυνες ,μολις απαιτουμε κατι απο σενα και σε κανουμε εμεις ντα πετάγονται οι ορδες συτιζομενων σου για να μας που οτι δεν σεβομαστε οσα προσφερες,που μεχρι και σε αυτο ψεματα λενε γιατι μονο καποιος εμπαθης η συτιζομενος απο αλλη πλευρα θα το πει αυτο,υπαρχουμε και εμεις που σου κανουμε κριτικη και απαιτουμε χωρις να περιμενουμε το 20αρικο η απο σενα η απο τον ελβετο.

σεβομαι ολα αυτα που εχεις προσφερει αλλα φαινεται οτι εχεις ταβανι ,αν κανω λαθος δειξε μας το αντιθετο η αν δεν μπορεις ψαξε την διαδοχη λυση,εσυ εκανες μεχρι τωρα τον ΠΑΟΚ μαγαζι γωνια δεν θα δυσκολευτεις να βρεις το επομενο,μην κρατας στασιμο τον συλλογο για προσωπικα σου συμφεροντα
george188

Δημοσίευση από george188 »

@dimpaok4 μια κατσαρολα κ οτι σε βολευει μεσα φιλε κ πολυ κρατηθηκες. Αλλωστε το ελικοπτερο καιρο ειχε να ακουστει, ας γινουμε λιγο μπουρδελο παραπανω με την τουιτεριστικη φρασεολογια, μπορουμε
These users thanked the author george188 for the post (total 4):
leomatos88, Apil44, ToMousiTouCrespo, trouman
george188

tsou έγραψε: Κυρ 05 Απρ 2026, 23:40 14 χρόνια είσαι εδώ Ιβάν έχεις φτυσει αίμα και έχεις πανηγυρίσει 2 πρωταθλήματα με κόπο και θυσίες και έρχεται ένας γραφικός κλόουν τραγουδιστής και παίρνει πρωτάθλημα για πλάκα πριν κλείσει 2 χρόνια στη κούλα...
Παράνοια
Τα πες ολα. Μπραβο κ στον Μακη, εξαιρετικοι ορισμοι του Λανουα
dimpaok4

george188 έγραψε: Κυρ 05 Απρ 2026, 23:42 @dimpaok4 μια κατσαρολα κ οτι σε βολευει μεσα φιλε κ πολυ κρατηθηκες. Αλλωστε το ελικοπτερο καιρο ειχε να ακουστει, ας γινουμε λιγο μπουρδελο παραπανω με την τουιτεριστικη φρασεολογια, μπορουμε
φιλαρακι τουιτεριστικη φρασεολογια εχουν τα 20αρικα του ελβετου και αλλη φρασεολογια εχουν στα σοσιαλ και εδω καποια 20αρικα του ποντιου ,εγω εχω φρασεολογια ΠΑΟΚτση που εχω απαιτησεις απο αυτους που διοικουν ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ του συλλογου και τους ασκω την αναλογη και ισόποση κριτικη απο την στιγμη του καταθετω καθε καλοκαιρι τον οβολο μου σε διαρκειας,φανελες κτλπ, εγω 20αρικο ,δουλεια και φιλημα χεριου και δαχτυλιδιου ποτε σε κανεναν ,ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ με απαιτησεις για κορυφη σε ολα τα σπορ,κακο ειναι λογικα.......
george188

Κακο δεν ειναι τιποτα αλλα οχι μετα απο 14 χρονια να θεωρει καποιος οτι ο ιβαν δεν ερχεται γιατι βαριεται ή κραταει ομηρο τον ΠΑΟΚ. Γηπεδο το 2050? Κ πολλα ακομα. Τα νευρα στα κοκκινα ολοι μας, δνε το συνεχιζω
These users thanked the author george188 for the post:
Apil44
dimpaok4

θα μπορουσα να σου απαντησω και σε αυτο που γραφεις τωρα για ομηρους κτλπ αλλα δεχομαι οτι δεν θελεις να το συνεχισουμε,στα κοκκινα παντως δεν ειμαι επειδη εμεινα στην 1η απο τις 6 αγωνιστικες στο -5 ,στα κοκκινα ειμαι απο τους 9 χαμενους ποντους απο ομαδες που παιζουν στο 9-14 και παιζουν για τη σωτηρια τους και για την εμφανιση ομαδας ερασιτεχνικου στο μονακο της θεσσαλιας πριν 2 κυριακες που εχασα αλλους 3 βαθμους.

σημερα ζεν ειμαι ,καθολου στα κοκκινα ,το εχουμε δει αρκετες φορες το εργο και το τελος το ξερουμε
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Να φας τέτοιο τρύπημα από Μάκη και να μην την ψιλιαστεις; Ανακοίνωση για διαιτησία ενώ έχεις δώσει τα πάντα για να αλλάξεις την επο; Ιβαν χθες στην τούμπα έτρωγαν ξύλο οι παίκτες σου μπροστά στην πολωνή καριολα και έκανε τον αοματο. Δεν σου μιλάω για παίκτες. Καθώς το -10 με τραυματίες δεν είναι κάτι που θα άντεχε κάποια άλλη ομάδα. Αλλά τον βιασμό μέσα στην τούμπα σε τόσο δύσκολη χρονιά συναισθηματικά δεν το δέχομαι ρε φίλε.!δεν ξέρω πως. Γύρνα το! Σφάξε τους! Δε με νοιάζει!!
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

giapas έγραψε: Κυρ 05 Απρ 2026, 23:05 Σορυ μίστερ αλλά αστεία ανακοίνωση κατά τη γνώμη μου
αρειανοποίηση
Αυτά λέει κάθε βδομάδα ο Τσαλτιδης και γελάμε
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Παντελώς αχρειαστη και άκαιρη ανακοίνωση που έκανε τον πολύ κόσμο να νιώσει αμήχανα.
Το χαρτί πιέζει συστηματικά όλη την σεζόν, σου έχει κολλήσει την ρετσινια του ευνοημενου και ως οργανισμός πετάμε αετό και έρχεται σήμερα ένα κοράκι και σου κάνει πλάκα και ξαφνικα ξυπνάς από τον λήθαργο.
Τώρα είναι αργά...
Τουλάχιστον διασφαλιστε ότι δεν θα μας στήσουν και στο κύπελλο για χάρη της λεβεντογεννας
These users thanked the author nunies4 for the post (total 2):
st4this, Apil44
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

dimpaok4 έγραψε: Κυρ 05 Απρ 2026, 23:41

σεβομαι ολα αυτα που εχεις προσφερει αλλα φαινεται οτι εχεις ταβανι ,αν κανω λαθος δειξε μας το αντιθετο η αν δεν μπορεις ψαξε την διαδοχη λυση,εσυ εκανες μεχρι τωρα τον ΠΑΟΚ μαγαζι γωνια δεν θα δυσκολευτεις να βρεις το επομενο,μην κρατας στασιμο τον συλλογο για προσωπικα σου συμφεροντα
Μην το συζητάς, μιλάμε στο άκουσμα του όρου "καλοπροαίρετη κριτική" αυτόματα θα ταξιδεύει εφεξής ο νους σε τούτο
dimpaok4 έγραψε: Κυρ 05 Απρ 2026, 23:11 ειπαμε σκακι και σοφια

καθε 5 χρονια εμφανιση με ελικοπτερο και ο στοχος του πρωταθληματος θα ειναι ΘΑΥΜΑ

3-4οι αντε με κανα κυπελλο(αν μπορεσεις να νικησεις τον οφη) και ολοι ευχαριστημενοι

κριτικη ποτε,δεν σεβομαστε τιποτα το μαθαμε το ποιημα

γηπεδο και προπονητικο το 2050 και ταβανι τα 3εκ για μεταγραφες μεχρι να μπει το αγγουρι στον πατο μας(ζαφειρης) και ταβανι σε συμβολαιο το 1 μιση χαρτι.

ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΥΓΕΙΑ

ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ...............
These users thanked the author navigator11 for the post:
trouman
geobila

Δημοσίευση από geobila »

για τους μισους η λυση ειναι αλλαγη διοικησης με προπονητη Ραζβαν

για τους αλλους μισους λογικα αλλαγη Ραζβαν με διοικηση Ιβαν

Και τα 2 μαζι δεν προκειται να αποδωσουν καρπους ξανα
embuji

Δημοσίευση από embuji »

Παροτι πιο θερμοκεφαλος απο τους περισσοτερους μεσα στο φορουμ, θα πω οτι ας περιμενουμε να τελειωσει η σεζον. Και θα πουμε οτι ειναι να πουμε τοτε.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”