Μόνο από αγκαλιές και φιλιά δεν τραυματίστηκε ακόμη κανείςnavigator11 έγραψε: Κυρ 05 Απρ 2026, 11:30 Θα πάει κόσμος στο ξενοδοχείο της ομάδας, διαβάζω. Θέλω να πιστεύω πως θα πρυτανεύσει η λογική ώστε να αποφευχθούν οι συνήθεις δυνατές ιαχές, εναγκαλισμοί, χειραψίες και λοιπές χειρονομίες στήριξης των της ομάδας, μην έχουμε καμιά απροσδόκητη απώλεια πριν τον αγώνα.![]()
ΠΑΟΚ - ΠΑΟ 5/4 19:00 NovaSports
Re: ΠΑΟΚ - ΠΑΟ 5/4 19:00 NovaSports
- These users thanked the author Rexaris for the post (total 2):
- Mica, navigator11
- smoothcriminal1926
Επιτέλους ΠΑΟΚ
Επιτέλους πίσω στον δρόμο για το νταμπλ... Δεν περνάνε οι ώρες... Λες και έχω πάρει Σιλδεναφίλη είμαι...
Επιτέλους πίσω στον δρόμο για το νταμπλ... Δεν περνάνε οι ώρες... Λες και έχω πάρει Σιλδεναφίλη είμαι...
Στη συνταγογράφησε ο Γιατρός του forum? Σε μας τίποτα γιατρέ, το σημειώνω!smoothcriminal1926 έγραψε: Κυρ 05 Απρ 2026, 16:05 Επιτέλους ΠΑΟΚ
- These users thanked the author GEOL for the post:
- smoothcriminal1926
Πλάκα πλάκα έφτασε η ώρα της αλήθειας.
Όλα τα γεγονότα της φετινής σεζον , τα θετικά και τα αρνητικά , έπαιξαν το ρόλο τους για να φτάσουμε στο σήμερα.
Από σήμερα και για περίπου 40 μέρες θα δούμε από τι είναι φτιαγμένη αυτή η ομάδα και τι είναι διατεθειμένη να θυσιάσει για να βγει πρώτη.
Κανένα άγχος , μόνο προσμονή .
Πάμε ρε ομάδα
Όλα τα γεγονότα της φετινής σεζον , τα θετικά και τα αρνητικά , έπαιξαν το ρόλο τους για να φτάσουμε στο σήμερα.
Από σήμερα και για περίπου 40 μέρες θα δούμε από τι είναι φτιαγμένη αυτή η ομάδα και τι είναι διατεθειμένη να θυσιάσει για να βγει πρώτη.
Κανένα άγχος , μόνο προσμονή .
Πάμε ρε ομάδα
-
gervasio artigas
Πολύ σωστή παρατήρησηgeobila έγραψε: Κυρ 05 Απρ 2026, 14:57Και υπάρχουν φωνές που ζητουσαν γήπεδο 45000Equalizer έγραψε: Σάβ 04 Απρ 2026, 23:14 Αυτή η κατάσταση οπαδικης ανυπαρξίας (ΟΧΙ σε κόντρες με άλλους που μου είναι εντελώς αδιάφορη, αλλά σε ότι αφορά την αληθινή στήριξη της ομάδας) έχει χρονια που χτίζεται και διαμορφώνεται. Πριν την έλευση Σαββίδη.
Είναι γελοίο να απαιτούμε συνεχώς κάτι, και να μην έχουμε ποτέ καμία ευθύνη για όσα γίνονται στην ομάδα μας.
Ωστόσο για 5-6 παιχνίδια "περιέργειας" , μπορεί και να είναι μικρό το γήπεδο 45.000 θέσεων
Μετά...
Θα είναι χαρακτηριστικά άδειο
- paokovios1974
Και για τον Μυρτσεα
- These users thanked the author paokovios1974 for the post (total 2):
- Baldur, nunies4
Απο τα παιχνιδια που αναλυσεις, ενδεκαδες, μετρησεις δεν εχουν καμια αξια.
Ενα, δυο, πεντε γκολ και σε καθε ενα απο αυτα ενα κουβαρι με τον Ραζβαν και αφηστε τον ανθρωπο να παει να δει τον πατερα του χωρις τη μιζερια και γκρινια ενος στραβοπατηματος. Ειναι 100% στα ποδια των παικτων μας σημερα.
Παμε, ρε ομαδα!
Ενα, δυο, πεντε γκολ και σε καθε ενα απο αυτα ενα κουβαρι με τον Ραζβαν και αφηστε τον ανθρωπο να παει να δει τον πατερα του χωρις τη μιζερια και γκρινια ενος στραβοπατηματος. Ειναι 100% στα ποδια των παικτων μας σημερα.
Παμε, ρε ομαδα!
- Kabamaru11
@marsantos ειδες στην ενδεκαδα του βαζελου τον Μπακασετα,γι αυτο το λες; 
-
Paok1926 + male-sykies
Τσιφτσης,Σαστρε, Μιχαηλίδης,κεντζιορα,μπαμπά,οζντοεφ, Ζαφείρης, κωσταντελιας,Τάισον,χατσιδης γερεμεγεφ.
Τσιφτσής
Σάστρε
Κεντζιόρα
Μιχα
Μπάμπα
Οζντόεφ
Ζαφείρης
Χατσίδης
Ντέλιας
Τάισον
και σκόρερ Γερεμέγιεφ
στον πάγκο Παβλένκα, Μοναστηρλής, Σάντσεζ, Τέιλορ, Βολιάκο, Λόβρεν, Καμαρά, Μπιάνκο, Πέλκας, Ιβανούσετς, Γιακουμάκης, Μύθου
Σάστρε
Κεντζιόρα
Μιχα
Μπάμπα
Οζντόεφ
Ζαφείρης
Χατσίδης
Ντέλιας
Τάισον
και σκόρερ Γερεμέγιεφ
στον πάγκο Παβλένκα, Μοναστηρλής, Σάντσεζ, Τέιλορ, Βολιάκο, Λόβρεν, Καμαρά, Μπιάνκο, Πέλκας, Ιβανούσετς, Γιακουμάκης, Μύθου
σαστρε μετα απο τόσους μηνες πως μπορει να παίξει ρε γαμωτο.. τι ατυχία ειναι αυτή φέτος ολοι οι κομβικοια κάτι να παθαίνουν...