ΠΑΟΚ - ΠΑΟ 5/4 19:00 NovaSports
-
Paok1926 + male-sykies
Re: ΠΑΟΚ - ΠΑΟ 5/4 19:00 NovaSports
Ελπίζω ο Λουτσεσκου να ζει το νου του στο αυριανό παιχνίδι και όχι σε ότι συμβαίνει με τον πατέρα του αν και θα το καταλάβαινα απόλυτα. Αλλά ο ΠΑΟΚ πάνω από όλα. Πώς να το κάνουμε?
Ο μισός κορμός είναι εκτός και με θέματα τραυματισμών. Δεν είμαι και πολύ αισιόδοξος για το παιχνίδι, μακάρι αυτοί που θα παίξουν να τα δώσουν όλα για τη νίκη...
Είναι σίγουρη συνταγή αποτυχίας αν κάποιος στέκεται σε ένα long shot που κάποτε πέτυχε.Taseos έγραψε: Σάβ 04 Απρ 2026, 17:01Νίκες και τρόπαια δεν δίνουν οι books. Στο ματς με ΑΕΚ το 24 στο 80 λεπτό ήσουν στο -10. Την συνέχεια την ξέρουμε όλοι. Δεν την ήξεραν οι μπουκ.DikefalosG4 έγραψε: Σάβ 04 Απρ 2026, 15:45 Φαβορί για το πρωτάθλημα δεν είμαστε και φαίνεται και στις αποδόσεις των μπουκ.
Αλλά είμαστε πολύ κοντά. Θέλουμε μόνο ένα μεγάλο αποτέλεσμα είτε στην αεχ, είτε στο γάβρο. Μας αρκούν και 2 ισοπαλίες.
Για αύριο είναι σημαντικές οι απουσίες, αλλά αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς, δεν έχουμε δικαιολογία να μην νικήσουμε, όπως δεν είχαμε δικαιολογία και με τον Βόλο. Παίζουμε με αντίπαλο το φετινό συνονθύλευμα του βάζελου και επίσης το ίδιο βλέπουν και οι στοιχηματικές. Μας έχουν μόλις 1,70 για νίκη.
Το λέω με αφορμή το ποστ σου, γιατί πολύς κόσμος συνεχώς αναφέρει αυτό το γεγονός
Πωωωω, παραλίγο να περάσει από 12..
Υγ. Νίκη αύριο με μηδέν παθητικό.
Υγ. Νίκη αύριο με μηδέν παθητικό.
Είμαι 20 χρόνων το 2005 σε ΠΑΟΚ γάυρος (ΠΑΟΚ κλασικά μηδέν στόχους και ομάδα μέτρια) η τούμπα είναι λάβα αργώ να φτάσω στο γήπεδο και θυμάμαι να είμαι κάπου στο κέντρο/έκθεση και να ακούω ιαχές της κολάσεως μέχρι εκεί. Σταματάει για λίγο ο χρόνος και έρχεται λοιπόν ένας τυπάς από το μέλλον κι μου λέει "μάγκα το μακρινό 2026 ο ΠΑΟΚ κλείνει 100 χρόνια ζωής και ο ΠΑΟΚ παίζει τελικό πρωταθλήματος με βάζελο και πάει φουλ για ΝΤΑΜΠΛ".
Τηλεμεταφέρομαι για λίγο στο 2026 και ενώ περιμένω να βλέπω υπνόσακους με ζόμπι ν κοιμούνται έξω από Τούμπα και μια πόλη από το βράδυ σε έκσταση...μπαίνω στο ticketmaster και βλέπω ολόκληρα διαζώματα στην 8 με πλήρως απούλητα εισιτήρια ένα κλίμα βαρεμάρας και μισοκοιμησμένης χαλαρότητας..νομίζω ότι κάποιος μου κάνει πλάκα
Επιστρέφω στο 2005 μάγκες τα λέμε
Τηλεμεταφέρομαι για λίγο στο 2026 και ενώ περιμένω να βλέπω υπνόσακους με ζόμπι ν κοιμούνται έξω από Τούμπα και μια πόλη από το βράδυ σε έκσταση...μπαίνω στο ticketmaster και βλέπω ολόκληρα διαζώματα στην 8 με πλήρως απούλητα εισιτήρια ένα κλίμα βαρεμάρας και μισοκοιμησμένης χαλαρότητας..νομίζω ότι κάποιος μου κάνει πλάκα
Επιστρέφω στο 2005 μάγκες τα λέμε
Και στην 6 ανοιξαν αρκετα εισιτηρια, ο ΠΑΟΚ στα 100 του χρονια παει για πρωταθλημα παιζει εντος ενα απο τα τελευταια ματς της χρονιας και το γηπεδο θα χει κλασσικα <20.000 κοσμο. Βολευει περισσοτερο η Nova
Αυτή η κατάσταση οπαδικης ανυπαρξίας (ΟΧΙ σε κόντρες με άλλους που μου είναι εντελώς αδιάφορη, αλλά σε ότι αφορά την αληθινή στήριξη της ομάδας) έχει χρονια που χτίζεται και διαμορφώνεται. Πριν την έλευση Σαββίδη.
Είναι γελοίο να απαιτούμε συνεχώς κάτι, και να μην έχουμε ποτέ καμία ευθύνη για όσα γίνονται στην ομάδα μας.
Είναι γελοίο να απαιτούμε συνεχώς κάτι, και να μην έχουμε ποτέ καμία ευθύνη για όσα γίνονται στην ομάδα μας.
Θλιβερή εικόνα. Από την άλλη ας είχα την ατμόσφαιρα του 2024 που ήμασταν σταθερά 12-15 χιλιάδες κ στα πλέι οφ με λυσα όλοι και δεν θα φοβόμουν. Ξέρω ότι δεν θα το έχω όμως, θα έχουμε τα μακρόσυρτα συνθήματα κ μια 5 να φωνάζει λιγότερο από τα επίσημα.ελπίζω μόνο να μην καταντήσουμε σαν τους αεκτσηδες που η φωνή τους είναι για τα εεεε στον διαιτητή.
Νομίζω ότι το μεγάλο πρόβλημα είναι η εποχή που ζούμε.
Η υπερδιάθεση των πάντων και η υπερπληροφόρηση έχουν επιφέρει ένα τεράστιο κορεσμό στα πάντα. Οι ταχύτητες που εναλλάσσονται τα γεγονότα μας έχουν κάνει να μην μπορούμε να ευχαριστηθούμε τίποτα.
Οι ζωές μας πλέον είναι ένα ακατάπαυστο fast forward.
Είναι πολύ λυπηρό που δεν καταφέραμε να βρούμε ισορροπία.
Πραγματικά αναπολώ τα πράγματα πριν 20-25 χρόνια
Η υπερδιάθεση των πάντων και η υπερπληροφόρηση έχουν επιφέρει ένα τεράστιο κορεσμό στα πάντα. Οι ταχύτητες που εναλλάσσονται τα γεγονότα μας έχουν κάνει να μην μπορούμε να ευχαριστηθούμε τίποτα.
Οι ζωές μας πλέον είναι ένα ακατάπαυστο fast forward.
Είναι πολύ λυπηρό που δεν καταφέραμε να βρούμε ισορροπία.
Πραγματικά αναπολώ τα πράγματα πριν 20-25 χρόνια
Ο κόσμος φέτος στηρίζει την ομάδα περισσότερο σε σχέση με άλλες χρονιές. Αριθμητικά τα εισιτήρια είναι πολύ περισσότερα π.χ. από τις δύο τελευταίες χρονιές (ακόμη και από το πρωτάθλημα του 24) ενώ πλησιάζουν αυτά της χρονιάς του αήττητου. Που υπήρχε και η αδημονία για το πρώτο πρωτάθλημα μετά από 34 χρόνια.
https://www.transfermarkt.com/paok-thes ... erein/1091
Το αν γενικά είναι πολλά ή λίγα σε σχέση με την δυναμική του κόσμου αυτό είναι άλλο καπέλο.
Το γράφω όμως απλά σε σύγκριση με άλλες χρονιές.
Σε ότι αφορά το παιχνίδι με το Παναθηναϊκό, η σχετικά μειωμένη κίνηση (όπως τουλάχιστον γράφετε) προφανώς δείχνει ότι ο κόσμος έχει κρυώσει από την ήττα στον Βόλο. Ισως πολλοί δεν πιστεύουν ότι μπορεί να πάρει η ομάδα το πρωτάθλημα.
Στο χέρι των παικτώνε είναι να τον ξαναζεστάνουν.
https://www.transfermarkt.com/paok-thes ... erein/1091
Το αν γενικά είναι πολλά ή λίγα σε σχέση με την δυναμική του κόσμου αυτό είναι άλλο καπέλο.
Το γράφω όμως απλά σε σύγκριση με άλλες χρονιές.
Σε ότι αφορά το παιχνίδι με το Παναθηναϊκό, η σχετικά μειωμένη κίνηση (όπως τουλάχιστον γράφετε) προφανώς δείχνει ότι ο κόσμος έχει κρυώσει από την ήττα στον Βόλο. Ισως πολλοί δεν πιστεύουν ότι μπορεί να πάρει η ομάδα το πρωτάθλημα.
Μου λείπουν οι εποχές που ο κόσμος ζεσταίνε την ομάδα και οχι το αντίθετο...ίσως είναι κρίση μέσης ηλικίαςEttien26 έγραψε: Σάβ 04 Απρ 2026, 23:36 προφανώς δείχνει ότι ο κόσμος έχει κρυώσει από την ήττα στον Βόλο. Ισως πολλοί δεν πιστεύουν ότι μπορεί να πάρει η ομάδα το πρωτάθλημα.
Ισχύει και αυτό. Είναι γενικότερο ζήτημα του ελληνικού ποδοσφαίρου και αφορά κυρίως την έλλειψη ποδοσφαιρικής παιδείας.
Φυσικά υπάρχουν και άλλοι λόγοι που έχουν αναλυθεί παλαιότερα.
Φυσικά υπάρχουν και άλλοι λόγοι που έχουν αναλυθεί παλαιότερα.
Το τελευταίο ματς που ο κοσμος ζέστανε την ομάδα κι οχι το ανάποδο, ήταν το 2018 με την Σπαρτακ
Κι αυτό πάλι ήταν η εξαίρεση στον κανόνα της φοβικότητας, βαρεμάρας, ανοργανωσιάς και ελεεινής ΤΟΥΡΙΣΤΙΛΑΣ που βγάζουμε εδώ και περίπου 20 χρόνια. Μόνο στις αρχές Ζαγοράκη είχε υπάρξει θερμή, ενθουσιώδης, ουσιαστική στήριξη στις κερκίδες.
Κι αυτό πάλι ήταν η εξαίρεση στον κανόνα της φοβικότητας, βαρεμάρας, ανοργανωσιάς και ελεεινής ΤΟΥΡΙΣΤΙΛΑΣ που βγάζουμε εδώ και περίπου 20 χρόνια. Μόνο στις αρχές Ζαγοράκη είχε υπάρξει θερμή, ενθουσιώδης, ουσιαστική στήριξη στις κερκίδες.