Εγω θα εβαζα και Καλαθη μεσαKalamarGiannis έγραψε: Πέμ 02 Απρ 2026, 22:22 ανανέωση Περσίδη...
και μιλά για το ενδιαφέρον μας για Ζούγρη, Ναζ, Μπαζίνα. (άρα Κόνιαρης no?)
για 6 Έλληνες έχουμε:
Χουγκάζ, Περσίδη, Ζούγρη, Ναζ, Μπαζίνα και Λαρι;
Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
- paok-porter1337
Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
- These users thanked the author paok-porter1337 for the post:
- Ιάσονας
Φερτε ρε εναν μπασκετικο Μιχελ να κανει ενα καλοκαιρι μεταγραφων 2017 να χασουμε την μπαλα. 
- Maurice_Escargot
Τον Καλάθη θα τον ήθελα πάρα πολύ κι εγώ κι εάν μιλάμε για veteran leadership θα τον προτιμούσα του χρόνου από τον Beverley.
Χθες 8 ασσίστ μέσα στον Ερυθρό
Χθες 8 ασσίστ μέσα στον Ερυθρό
- These users thanked the author Maurice_Escargot for the post:
- Ιάσονας
το μόνο σίγουροnamisenoiazei έγραψε: Παρ 03 Απρ 2026, 12:41 Αυτό που φοβάμαι για το καλοκαίρι , είναι επειδή δε θα παίξουμε ευρωλίγκα , για να χτυπήσουμε παίχτες οι οποίοι είναι της ευρωλίγκας θα πρέπει να πληρώσει η ομάδα ένα τεράστιο καπέλο , ειδικά για τους πρωτοκλασάτους. Και μήπως θα πρέπει να ψάχνουν οι ειδικοί που ψάχνουν για παίκτες να δούνε και τις άλλες διοργανώσεις που σίγουρα θα υπάρχουν διαμάντια.
![]()
- KalamarGiannis
παιδιά είσαστε πλέον σίγουροι ότι από του χρόνου δεν παίζει να μπούμε Γιουρολίγκα;
κατανοητό ότι οι πιθανότητες είναι περισσότερες για 1 μεταβατική χρονιά στο Γιουροκαπ, αλλά δε νομίζω να έχει κλειδώσει.
Πολλές οι μεταβλητές, ομάδες που δε μπορούν να συνεχίσουν, εμείς vs άλλων υποψήφιων, αν θα αυξηθεί ο αριθμός, αν θα ρισκάρουν με Ισραηλινές συμμετοχές. Εγώ βλέπω πεδίο δράσης.
κατανοητό ότι οι πιθανότητες είναι περισσότερες για 1 μεταβατική χρονιά στο Γιουροκαπ, αλλά δε νομίζω να έχει κλειδώσει.
Πολλές οι μεταβλητές, ομάδες που δε μπορούν να συνεχίσουν, εμείς vs άλλων υποψήφιων, αν θα αυξηθεί ο αριθμός, αν θα ρισκάρουν με Ισραηλινές συμμετοχές. Εγώ βλέπω πεδίο δράσης.
αν δεν πάρουμε το Fiba Europe Cup φέτος, προτιμώ του χρόνου να παίξουμε Eurocup
Η καλύτερη λύση είναι να παίξουμε κατευθείαν Euroleague.Σκεφτομαστε ποδοσφαιρικά καμία φορα πιστεύω.Με Τρινκιερι και Μυστακίδη μια χαρά θα τα πάμε.Δειτε πως η τελευταία και χωρίς κινητρο Asvel στέκεται αξιοπρεπώς απέναντι στο γαύρο που παίζει να είναι στις δύο καλύτερες της Ευρώπης αυτήν τη στιγμή....
Euroleague,παιχταραδες και θα χορτάσουμε μπάσκετ...
εγώ είπα Eurocup για να πάρουμε και ένα τίτλο άμεσα και μετά θα έχουμε χρονια για Euroleague
Δε μου αρέσει το format.Τοσοι αγώνες και η Hapoel Jerusalem που ήταν το ακλόνητο φαβορί για το Eurocup αποκλείστηκε σε μονό αγώνα (άκουσον άκουσον)στα προημιτελικά από την Turk Telekom...
α δεν το ήξερα το φορματ
δεν παρακολουθώ άλλα ματς εκτός από ΠΑΟΚ και κανένα ματς ΕΣΑΚΕ που μας ενδιαφέρει
δεν παρακολουθώ άλλα ματς εκτός από ΠΑΟΚ και κανένα ματς ΕΣΑΚΕ που μας ενδιαφέρει
-
basketikos4
Το φορματ ενω ειναι καλο και ενδιαφερον με τα πολλα ματς στους ομιλους, τα διαλυει ολα στο οτι τα προημητελικα ειναι ΜΟΝΟΣ!! αγωνας, οπως ειπες..Hayate έγραψε: Παρ 03 Απρ 2026, 22:06 Δε μου αρέσει το format.Τοσοι αγώνες και η Hapoel Jerusalem που ήταν το ακλόνητο φαβορί για το Eurocup αποκλείστηκε σε μονό αγώνα (άκουσον άκουσον)στα προημιτελικά από την Turk Telekom...
Δηλαδη ολη τη χρονια μπορει να εχεις καμια 15 νικες στους ομιλους με 0 ηττες, και να ερθει ενα ματς με μια μετρια ομαδα, αλλα να εχεις τραυματισμους ατυχιες κτλ.. και να μην μπεις καν ημιτελικα!!! Τραγικο.
Ολη η χρονια να παιζεται σε ενα μονο ματς ακομα και στην εδρα σου να ειναι
- Σουριναμέζος
Έτσι ακριβώς είναι το βλέπουμε ποδοσφαιρικά, αν ο ΠΑΟΚ μπει Ευρωλίγκα θα είναι και στο πάνω μισό της κατάταξης από την πρώτη σεζόν. Δεν υπάρχει κανένας λόγος με το τωρινό οικονομικό status να ασχοληθεί με παντελώς ανυπόληπτες διοργανώσεις όπως το Eurocup και το BCL. Το ευρωπαϊκό μπάσκετ εκτός Ευρωλίγκας έχει διαλυθεί εδώ και πάρα πολλά χρόνια και ως φτωχοί συγγενείς το φάγαμε στην μάπα.Hayate έγραψε: Παρ 03 Απρ 2026, 21:52 Η καλύτερη λύση είναι να παίξουμε κατευθείαν Euroleague.Σκεφτομαστε ποδοσφαιρικά καμία φορα πιστεύω.Με Τρινκιερι και Μυστακίδη μια χαρά θα τα πάμε.Δειτε πως η τελευταία και χωρίς κινητρο Asvel στέκεται αξιοπρεπώς απέναντι στο γαύρο που παίζει να είναι στις δύο καλύτερες της Ευρώπης αυτήν τη στιγμή....
-
basketikos4
Δεν ισχυει αυτο που λες φιλε, το Eurocup μια χαρα διοργανωση ειναι. Δες πχ ομαδες οπως η κλουζ μια μετρια ομαδα της διοργανωσης σε τι γηπεδο παιζει.Σουριναμέζος έγραψε: Παρ 03 Απρ 2026, 23:10 Έτσι ακριβώς είναι το βλέπουμε ποδοσφαιρικά, αν ο ΠΑΟΚ μπει Ευρωλίγκα θα είναι και στο πάνω μισό της κατάταξης από την πρώτη σεζόν. Δεν υπάρχει κανένας λόγος με το τωρινό οικονομικό status να ασχοληθεί με παντελώς ανυπόληπτες διοργανώσεις όπως το Eurocup και το BCL. Το ευρωπαϊκό μπάσκετ εκτός Ευρωλίγκας έχει διαλυθεί εδώ και πάρα πολλά χρόνια και ως φτωχοί συγγενείς το φάγαμε στην μάπα.
Το οτι θα ειμαστε στο πανω μισο πως προκυπτει? Ομαδες με πολυ μεγαλο μπατζετ οπως μακαμπι ντουμπαι μιλανο παρτιζαν ειναι στο κατω μισο.
Επισης, αν θες και προσωπικη αποψη, ειναι ευκαιρια να παρεις ξανα ευρωπαικο τιτλο.