Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
Καλάθης παρά την ηλικία του, είναι ο,τι καλύτερο υπάρχει στον άσσο με ελληνικό διαβατήριο
Στην Παρτιζάν (σε επίπεδο euroleague ) κάνει παπάδες
- These users thanked the author Jim_Chatz for the post (total 2):
- paok-porter1337, st4this
κάποιους δεν τους ξέρω αλλα από αυτούς που ξέρω σίγουρα δεν θέλω Λαρετζάκη, Παπαγιάννη και Άλλεν
- These users thanked the author freemind for the post (total 2):
- KalamarGiannis, namisenoiazei
- Maurice_Escargot
Μυθικη προταση ακουμε για τον γεννημενο στην Θεσσαλονικη Andrej Stojaković απο τον ΠΑΟΚ.
Προεορτια Πρωταπριλιάς μυριζομαι...
Αν έρθει πάντως Τέλη ότι είπαμε νερό και αλάτι.
Αν έρθει πάντως Τέλη ότι είπαμε νερό και αλάτι.
- Maurice_Escargot
- paok-porter1337
- KalamarGiannis
δεν είμαι σίγουρος ότι τον θέλουμε τον Καλάθη. Αλλά αν είναι να τον κλείσει ο ρούλης, πάρτον κι ας είναι για 10λεπτο...Jim_Chatz έγραψε: Δευ 30 Μαρ 2026, 11:28 Καλάθης παρά την ηλικία του, είναι ο,τι καλύτερο υπάρχει στον άσσο με ελληνικό διαβατήριο
ΕDIT : παιδιά ο πλήρως αποτυχημένος φέτος και αδυναμίας στην άμυνα Σορτς μας κάνει; Vs με Λορέντζο εννοώ κυρίως...
EDIT 2 :
https://paoktoday.gr/basket/ta-4-s-tou- ... tes-video/
τα 4 S του Trinki που κόβουν αυτομάτως πυθανή απόκτηση παίκτη:
#Slow
#Selfish
#Soft
#Stupit
άρα χαιρετάει ο Slow Allen, πιθανά ο slow στην κατανόηση θέσεων Ομορούγι, δε βλέπει την πόρτα ο soft Παπαγιάννης, και θα βρούμε κι άλλα...
Βγαίνει ότι ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ θα είναι η τελευταία φετινη προσθήκη καθώς οι Μπακς χαιρέτησαν νωρίς...Δε σημαίνει αυτό βέβαια ότι θα μείνει και του χρόνου αλλά γιατί όχι.Θα είναι τεράστια βοήθεια στη μάχη των playoff πάντως....
- XamenoKormi
Το πίστεψα για λίγο ρε μπαγάσα, δε κάνουμε τέτοιες πλάκεςHayate έγραψε: Τρί 31 Μαρ 2026, 23:28 Βγαίνει ότι ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ θα είναι η τελευταία φετινη προσθήκη καθώς οι Μπακς χαιρέτησαν νωρίς...Δε σημαίνει αυτό βέβαια ότι θα μείνει και του χρόνου αλλά γιατί όχι.Θα είναι τεράστια βοήθεια στη μάχη των playoff πάντως....
- These users thanked the author XamenoKormi for the post (total 3):
- Montrealiotis, freemind, Hayate
Γιάννη Ατετονκουμπο δε γίνεται; Με διπλά σε ΣΕΦ και ΟΑΚΑ χτυπάς πρωτάθλημαHayate έγραψε: Τρί 31 Μαρ 2026, 23:28 Βγαίνει ότι ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ θα είναι η τελευταία φετινη προσθήκη καθώς οι Μπακς χαιρέτησαν νωρίς...Δε σημαίνει αυτό βέβαια ότι θα μείνει και του χρόνου αλλά γιατί όχι.Θα είναι τεράστια βοήθεια στη μάχη των playoff πάντως....
- kataramenos5
Τι με θυμισες ... Τεραστιο τρολ ο Χατζοπουλος ν ανακοινωσει ΝΒΑer πρωταπριλιατικα.Hayate έγραψε: Τρί 31 Μαρ 2026, 23:28 Βγαίνει ότι ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ θα είναι η τελευταία φετινη προσθήκη καθώς οι Μπακς χαιρέτησαν νωρίς...Δε σημαίνει αυτό βέβαια ότι θα μείνει και του χρόνου αλλά γιατί όχι.Θα είναι τεράστια βοήθεια στη μάχη των playoff πάντως....
Τι ειχαμε παθει εκεινη τη μερα
Μιλάμε για τον Πίτερς που τη χρονιά που έλειπε ο βεζένκοφ είχε 13/5/1.6 στην ευρωλίγκα. Ειναι παιχταράς ρε παιδιά. Ρολίστας είναι στον γαυρο που είναι ίσως η καλύτερη ομάδα στην ευρώπη τωρα. Τα λεφτά προφανώς πολλά αυτά που ακούγονται αλλα ας δούμε και ποιό θα είναι το μπάτζετ.
Στα τωρινά τώρα. Εγώ Ταιρί και Μούρ κρατάω άνετα για του χρόνου. Φυσικά Χουγκάζ που έχει συμβόλαιο και θα ήθελα Περσίδη Κόνιαρη σαν έξτρα λύσεις στο πρωτάθλημα. Αυτά που γράφονται για Άλλεν μόνο ως αστείο εκτός και αν λόγο ραζνάτοβιτς πρέπει να τον φορτωθούμε.
Υ.Γ. Δεν θέλω μεγάλα ονόματα και ΜΠΑΜ. Πρέπει να χτίσει ο Ιταλός έξυπνα με άγουρα αμερικανάκια.
Υ.Γ.2. Αυτόν τον ηγέτη Μπεβερλι δεν τον ξεγράφω και για του χρόνου.
Στα τωρινά τώρα. Εγώ Ταιρί και Μούρ κρατάω άνετα για του χρόνου. Φυσικά Χουγκάζ που έχει συμβόλαιο και θα ήθελα Περσίδη Κόνιαρη σαν έξτρα λύσεις στο πρωτάθλημα. Αυτά που γράφονται για Άλλεν μόνο ως αστείο εκτός και αν λόγο ραζνάτοβιτς πρέπει να τον φορτωθούμε.
Υ.Γ. Δεν θέλω μεγάλα ονόματα και ΜΠΑΜ. Πρέπει να χτίσει ο Ιταλός έξυπνα με άγουρα αμερικανάκια.
Υ.Γ.2. Αυτόν τον ηγέτη Μπεβερλι δεν τον ξεγράφω και για του χρόνου.