Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙV

Απάντηση
Miles

Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙV

Δημοσίευση από Miles »

marsantos έγραψε: Τετ 01 Απρ 2026, 09:31
giapas έγραψε: Τετ 01 Απρ 2026, 09:26 Το καλό πρωταπριλιάτικο θα είναι ότι προπονήθηκε ο Μειτε και ο Ζιβκοβιτς
:lol: :lol:
Όντως αυτό θα ήταν καλύτερο..
Και το ζήτημα είναι πως αν είναι αλήθεια με τίποτα δε θα το πιστεύουμε..
Σου έχω ακόμα καλύτερο: ανανέωση τρία χρόνια ο Καμαρά και ο Οζντόεφ βρήκε ομάδα στην πατρίδα του.
These users thanked the author Miles for the post:
marsantos
renegade

Δημοσίευση από renegade »

marsantos έγραψε: Τετ 01 Απρ 2026, 12:20
Αν αντί για το παράδειγμα της γλαστρας επέλεγες ένα παράδειγμα του τύπου ότι πέρασε στο δρόμο και από τη ζαλάδα σου και την κούρασή σου δεν κοίταξε στο φανάρι που ήταν κόκκινο για σένα και το τελευταίο πράγμα που θυμάσαι ήταν ένα honda να φρενάρει...τότε είσαι αρκετά πιο κοντά στην περίπτωση Γιακουμάκη
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

Miles έγραψε: Τετ 01 Απρ 2026, 13:10 ...
Σου έχω ακόμα καλύτερο: ανανέωση τρία χρόνια ο Καμαρά και ο Οζντόεφ βρήκε ομάδα στην πατρίδα του.
Πρωταπριλιάτικη φάρσα είπαμε όχι εγκεφαλικό..
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

renegade έγραψε: Τετ 01 Απρ 2026, 13:17
marsantos έγραψε: Τετ 01 Απρ 2026, 12:20
Αν αντί για το παράδειγμα της γλαστρας επέλεγες ένα παράδειγμα του τύπου ότι πέρασε στο δρόμο και από τη ζαλάδα σου και την κούρασή σου δεν κοίταξε στο φανάρι που ήταν κόκκινο για σένα και το τελευταίο πράγμα που θυμάσαι ήταν ένα honda να φρενάρει...τότε είσαι αρκετά πιο κοντά στην περίπτωση Γιακουμάκη
Οκ, καταλαβαίνω τι λες.
Εγώ στο παράδειγμά μου έβαλα τον παράγοντα κούραση στην εξίσωση αλλά με χαμηλότερο βάρος από ότι στο δικό σου. Το έκανα γιατί άκουσα τον κύριο στον βίντεο που για έναν άλλο τραυματισμό δεν υπολόγισε τον παράγοντα κούραση γιατί ήταν νωρίς στον αγώνα, κάτι αντίστοιχο δλδ με τον Γιακουμάκη. Επίσης στο δικό σου παράδειγμα, το ενδεχόμενο κινείται ένα αυτοκίνητο σε δρόμο με πράσινο φανάρι είναι πολύ μεγάλο. Εγώ έβαλα όλο το σενάριο με τη γλάστρα χαμηλώνοντας αρκετά την πιθανότητα κρούσης του κεφαλιού μου με τη γλάστρα σκεφτόμενος πως ο τρόπος που βρήκε η μπάλα το πόδι έχει εξίσου μικρή πιθανότητα. Με αυτήν την κλίση δλδ, να βρει ακριβώς κάθετα τη άκρη του ποδιού ώστε το υπόλοιπο πόδι να λειτουργήσει ως άξονας περιστροφής για το πέλμα. Οποιαδήποτε αλλαγή δλδ στη διεύθυνση της μπάλας στο χώρο ακόμα και σε επίπεδο ελάχιστων μοιρών δε θα είχε αυτό το αποτέλεσμα. Αν δεν ήταν τόσο απίθανος αυτός ο τραυματισμός, τότε μετά το 80 που όλα τα στόπερ που είναι κουρασμένα, κάθε προβολή - απόκρουση σε σουτ δυνατά του αντιπάλου θα έπρεπε να απέφεραν συχνά τέτοιους τραυματισμούς.

Όλα αυτά δεν τα γράφω για να πω πως είσαι λάθος με το παράδειγμα σου και εγώ με τη γλάστρα σωστός. Έχω αντιληφθεί πως έχεις εξειδικευμένες γνώσεις πάνω σε τέτοια θέματα οπότε αν ήμασταν από κοντά μπορεί μέσα σε 5 λεπτά να μου έλεγες marsante έχεις λάθος προσέγγιση γι' αυτούς και γι' αυτούς τους λόγους..
Στα έγραψα όλα αυτά για να καταλάβεις πως σκέφτηκα μέσα από την παρατήρηση.

Το άλλο πράγμα που σχολίασα το επιβεβαιώνεις κι εσύ; Δλδ όντως όπως είπε αυτός ο κύριος, το ποδόσφαιρο είναι πιο μπροστά σε θέματα τραυματισμών (πρόληψη και εξήγηση) από τα υπόλοιπα αθλήματα, ακόμα και από το μπάσκετ στο ΝΒΑ;
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”