Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙV

Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙV

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Amsterdamer_87 έγραψε: Τετ 25 Μαρ 2026, 19:45 Δεν ξερω τι ακουν τα αυτακια καποιων φιλων,αλλα εγω ξερω απο εγκυρη πηγη οτι
Ο Ντελιας δεν θελει να φυγει απ΄την Θεσ/νικη ..
Δεν γουσταρει να παει πουθενα ρε παιδι μου..
Και εμενα το....αυτακι μου αυτο ακριβως ακουσε,οτι δεν καιγεται να φυγει,γουσταρει εδω,κυριως λογω οικογενειας.Θα ξεπερασει τον Κουδα (αν δεν το εχει ηδη κανει).Με καθε σεβασμο στον τεραστιο Κυριο Γιωργο -Μεγαλεξανδρο- Κουδα.
These users thanked the author Kabamaru11 for the post (total 4):
Apil44, marsantos, Amsterdamer_87, Ally Samagoal
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Μιχαηλίδης και Ντέλιας πρέπει να παραμείνουν, αν θέλουμε να φτιάξουμε καλή ομάδα. Θα χρειαστούμε βέβαια και καλούς (το κατά δύναμιν) αναπληρωματικούς.
Φέτος οι τραυματισμοί μας στοίχισαν αρκετά. Και Ευρωπαϊκά και Εθνικά. Του χρόνου δεν πρέπει να συμβεί κάτι παρόμοιο.
Επίσης, αφού δεν πρέπει να κάνουμε πωλήσεις βασικών παικτών, τα έσοδα πρέπει να έλθουν από την Ευρώπη. Πρέπει λοιπόν ΠΑΣΕΙ ΘΥΣΙΑ να περάσουμε στη league phase του Ch.L.
Ας το έχουν αυτό υπ' όψιν όσοι κάνουν προγραμματισμό μεταγραφών και budget.
These users thanked the author ΑποστόληςΑ for the post:
Montrealiotis
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

Είναι σημαντικό από Δευτέρα να μπει ο Κένι. Αν κρίνω το πως είναι ο Πινέδα μετά απο κάθε επιστροφή, μπορεί να υπάρχει ζήτημα του Μεξικανου απέναντι στους ΖαρουροΑντινους.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

ΑποστόληςΑ έγραψε: Πέμ 26 Μαρ 2026, 11:39 Μιχαηλίδης και Ντέλιας πρέπει να παραμείνουν, αν θέλουμε να φτιάξουμε καλή ομάδα. Θα χρειαστούμε βέβαια και καλούς (το κατά δύναμιν) αναπληρωματικούς.
Φέτος οι τραυματισμοί μας στοίχισαν αρκετά. Και Ευρωπαϊκά και Εθνικά. Του χρόνου δεν πρέπει να συμβεί κάτι παρόμοιο.
Επίσης, αφού δεν πρέπει να κάνουμε πωλήσεις βασικών παικτών, τα έσοδα πρέπει να έλθουν από την Ευρώπη. Πρέπει λοιπόν ΠΑΣΕΙ ΘΥΣΙΑ να περάσουμε στη league phase του Ch.L.
Ας το έχουν αυτό υπ' όψιν όσοι κάνουν προγραμματισμό μεταγραφών και budget.
Για αυτό η Πανάθα θα έχει φέτος no limit στο μπατζετ της , για να μπει στο ΝΑΟ όπως πρέπει : ΑΣΤΑΚΟΣ.
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

Ορθολογισμός πρώτα από όλα. Και εξηγούμαι: δεν μπορεί να έχεις τέσσερα 8 άρια και μόνο τον Μεϊτέ στο έξι. Εάν αντί του Μπιάνκο είχαμε πάρει δανεικό έναν παίκτη στο στυλ Μεϊτέ πόσο λιγότερο θα κόστιζε ένας τραυματισμός του Γάλλου. Δεν μπορεί όταν έχεις τον Ζίβκοβιτς να κάνεις ακριβή μεταγραφή τύπου Νάρεη πρώτα και μετά πάλι τον Ντεσποτοβ. Άρα πρέπει να γίνουν επιλογές σωστές και όχι πήρα έναν παίκτη σε θέση που δεν τον είχα ανάγκη και άσε μετά τον Λουτσέσκου να παλεύει να κάνει εξτρέμ τον Τισουντάλι.....
marsantos

George Best4 έγραψε: Τετ 25 Μαρ 2026, 08:45
Φίλε marsantos ο Καμαρά πάντα ο ίδιος ήταν,...
...
Γειά σου Γιωργαρε Καλυτεροτερε.
Για τον Μαντί πέρυσι πρέπει να αφιέρωσα περισσότερες λέξεις από όσες χρειάστηκα στην πτυχιακή μου.
Πλεον δε θέλω να σχολιάσω τίποτα για τα αγωνιστικα χαρακτηριστικά του.
Αντε καμιά χαβαλεδιαρικη ατάκα όταν κανει κάτι φρέσκο.
Μέχρι εκεί όμως.
marsantos

Νομίζω με την ψυχοσύνθεση που έχουμε αυτή τη στιγμή, το καλύτερο poisson d' Avril θα ήταν ένας ακόμα τραυματισμός με έξυπνο περιτύλιγμα.
Εκεί το απογευματάκι μετά το τέλος της προπόνησης θα ήταν λουκούμι στο να το χάψουμε.

Υγ. Σκεφτείτε τo πρωταπριλιάτικο να το κάνει η ίδια η ΠΑΕ στο training report.. :D
These users thanked the author marsantos for the post:
navigator11
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Το καλό πρωταπριλιάτικο θα είναι ότι προπονήθηκε ο Μειτε και ο Ζιβκοβιτς
These users thanked the author giapas for the post:
marsantos
marsantos

giapas έγραψε: Τετ 01 Απρ 2026, 09:26 Το καλό πρωταπριλιάτικο θα είναι ότι προπονήθηκε ο Μειτε και ο Ζιβκοβιτς
:lol: :lol:
Όντως αυτό θα ήταν καλύτερο..
Και το ζήτημα είναι πως αν είναι αλήθεια με τίποτα δε θα το πιστεύουμε..
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

marsantos έγραψε: Τετ 01 Απρ 2026, 08:16 Νομίζω με την ψυχοσύνθεση που έχουμε αυτή τη στιγμή, το καλύτερο poisson d' Avril θα ήταν ένας ακόμα τραυματισμός με έξυπνο περιτύλιγμα.
Εκεί το απογευματάκι μετά το τέλος της προπόνησης θα ήταν λουκούμι στο να το χάψουμε.

Υγ. Σκεφτείτε τo πρωταπριλιάτικο να το κάνει η ίδια η ΠΑΕ στο training report.. :D
Πολύ εύθραστη την έχετε την πcυχοcύνθεcιν ορισμένοι. Να το κοιτάξετε :mrgreen:
These users thanked the author navigator11 for the post:
marsantos
marsantos

Πραγματικά ενδιαφέρουσα για όσους είμαστε εντελώς έξω από το χώρο του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού γενικότερα

https://www.paok24.com/podosfairo/61127 ... fairo/amp/

Θα ήθελα κάποιο σχόλιο ή παρατηρήσεις από γιατρούς, φυσικοθεραπευτές και γυμναστές του φόρουμ (αν φυσικά υπάρχει η δυνατότητα και ο χρόνος παρακολούθησης της συνέντευξης) είτε για κάποια επιπλέον πληροφορία είτε κάποια πράγματα δύσπεπτα για όλους εμάς τους απέξω να διαφωτιστούν.

Από τη μεριά μου δύο πράγματα θέλω να επισημάνω (ως άσχετος προφανώς).
1) Μου έκανε εντύπωση το γεγονός που ανέφερε ο συνεντευξιαζόμενος πως το ποδόσφαιρο είναι πολύ μπροστά από τα υπόλοιπα αθλήματα σε αυτά τα θέματα ακόμα και από το μπάσκετ. Δηλαδή πως είναι μπροστά και από το NBA που από το κολλεγιακό επίπεδο μέχρι την την αμερικανική λίγκα οι αθλητές έχουν επίβλεψη σε απίστευτες λεπτομέρειες εκγύμνασης, διατροφής και καθημερινότητας. Είχα την αίσθηση πως επειδή οι μετρησιμότητες στο συγκεκριμένο άθλημα της συγκεκριμένης χώρας κινούνται σε άλλο επίπεδο, πως και στο ιατρικό κομμάτι ήταν πολύ μπροστά στο τομέα εξαγωγής συμπερασμάτων και πρόληψης.
2) Αναφέρθηκε στη συνέντευξη πως σχεδόν κανένας τραυματισμός δεν είναι τυχαίος. Πως είναι σπάνια η ατυχία στους τραυματισμούς.
Η προσέγγιση στο κομμάτι της τυχαιότητας είναι κάτι που επιδέχεται ερμηνείας. Προφανώς κανένα μα κανένα γεγονός δεν είναι τυχαίο. Ακόμα και πράγματα που δε μπορούμε να εξηγήσουμε, δεν είναι τυχαία, απλά δεν έχουμε φτάσει ακόμα στο να βρούμε την αιτία. Από την μεριά ενός ιατρικού επιτελείου προφανώς και πρέπει συνεχώς σε κάθε τι να γίνεται προσπάθεια να φτάσει σε βάθος την ανάλυση για να οργανώσουν την πρόληψη ακόμα και σε αυτό που φαντάζει τυχαίο ή ρεαλιστικά απίθανο.
Όμως ο όρος της τυχαιότητας στις κοινές συζητήσεις, μετά από την παρακολούθηση ενός γεγονός, βρίσκει έδαφος και μπορεί να χρησιμοποιηθεί με συγκεκριμένη χροιά χωρίς να είναι άστοχος ή λανθασμένος. Τον όρο τυχαιότητα τον χρησιμοποιούμε πολλές όταν ένα πλήθος παραγόντων που ο καθένας τους έχει ένα ευρύτατο σύνολο τιμών, αποκτούν ο καθένας μια συγκεκριμένη τιμή, ώστε ο συνδυασμός όλων των τιμών να παράγει ένα γεγονός που ο φαινότυπός του είναι σπάνιος σε συχνότητα. Προφανώς για το φαινόμενο μπορούμε να δώσουμε εξήγηση καθώς κάθε παράγοντας είναι μετρήσιμος άρα η πρόβλεψη του γεγονότος είναι εφικτή. Η σπανιότητα στη συχνότητα καθώς και η ταυτόχρονη συγκεκριμένη αποτίμηση των παραγόντων μας επιτρέπει να μιλήσουμε για τυχαιότητα. Πως το λέμε καμιά φορά χαριτολογόντας; Ευθυγραμμίστηκαν οι πλανήτες..
Ας αναφέρω ένα παράδειγμα.
Έστω ότι βγαίνω από το σπίτι μου ύστερα από μια κουραστική μέρα στη δουλειά και αρχίζω να περπατώ στο πεζοδρόμιο. Ξαφνικά συνειδητοποιώ πως ξέχασα το κινητό. Γυρίζω σπίτι, παίρνω το κινητό και ξαναβγαίνω για περπάτημα. Ξαφνικά γίνεται ένας μικροσεισμός. Τη στιγμή του σεισμού περνάω κάτω από ένα μποαλκόνι. Ακριβώς στη γωνία του μπαλκονιού υπάρχει μια μεγάλη γλάστρα δεμένη με σχοινί. Το σχοινί όμως ήταν ψιλοφθαρμένο και έτσι ο κύριος ή η κυρία του σπιτιού, αποφάσισε εκείνη την ημέρα να προχωρήσει σε αλλαγή σχοινιού. Εγώ πέρασα κάτω από το μπαλκόνι ακριβώς τη στιγμή που είχε αφαιρεθεί το σχοινί από τη γλάστρα. Λόγω του σεισμού η γλάστρα έφυγε από τη θέση της και μου ήρθε στο κεφάλι.
Υπάρχει κάτι σε όλη αυτήν την ιστορία στο οποίο δεν μπορεί να δωθεί εξήγηση; Σε όλο αυτό το γεγονός θα είναι άστοχο να πει κάποιος πως όλη αυτή η συγκυρία και αλληλουχία γεγονότων μπορεί να χαρακτηρίστει ως τυχαιότητα;
Για να κάνω αντιπαραβολή με το γεγονός πως στον τραυματισμό του Γιακουμάκαη αναφέρθηκε πως λόγω κούρασης ή μη καλού ύπνου δεν πρόλαβε ο εγκέφαλος να "ενεργοποιήσει" την άρθρωση ενώ αν ήταν μετά από καλό ύπνο ή ξεκούραστος θα προλάβαινε σε 8 μιλισεκόντ να εκτέλεσει αυτή τη λειτουργία ενεργοποίησης. Κι εγώ το κινητό το ξέχασα λόγω της κούρασης που είχα όλη την υπόλοιπη μέρα. Αυτό όμως δεν αναιρεί όλη χρονική συγκυρία όλων των υπόλοιπων γεγονότων. Και άρα ένας εξωτερικός παρατηρητής δε θα είναι άδικο να πει πως ήμουν άτυχος..
Ξαναλέω, φυσικά και οι γιατροί και οι υπόλοιποι σχετικοί επιστήμονες οφείλουν να ψάχνουν σε βάθος την παραμικρή λεπτομέρεια που θα αποσοβήσει μέσω πρόληψης έναν τραυματισμό.
Κοιτάζοντας όμως τη μεγάλη εικόνα δε είναι άστοχο να πούμε πως κάποιοι τραυματισμοί έχουν μεγάλη δόση συγκυρίας.
marsantos

navigator11 έγραψε: Τετ 01 Απρ 2026, 10:08
marsantos έγραψε: Τετ 01 Απρ 2026, 08:16 Νομίζω με την ψυχοσύνθεση που έχουμε αυτή τη στιγμή, το καλύτερο poisson d' Avril θα ήταν ένας ακόμα τραυματισμός με έξυπνο περιτύλιγμα.

Πολύ εύθραστη την έχετε την πcυχοcύνθεcιν ορισμένοι. Να το κοιτάξετε :mrgreen:
Άστα. Εκείνες τις εβδομάδες που ερχόταν ο ένας τραυματισμός μετά τον άλλο ήμουν στα κάγκελα.
Τώρα έχω ηρεμήσει.. Μέχρι τους επόμενους μαζικούς τραυματισμούς.. :D
navigator11
Άβαταρ μέλους
van rooy

Δημοσίευση από van rooy »

Τέλειωσαν οι τραυματισμοί ...

Σειρά παίρνουν οι ιώσεις.....

Οι γαστρεντερίτιδες ....

Τα κατσίκια και τα αρνιά ...

Τα κοκορέτσια....

Τα μπομπάρια....

Ο Θεός Βοηθός.....

Έχουμε και τα χαρτιά να κλαίγονται ότι κωνσταντέλιας και ζαφείρης είναι με ψεύτικη ίωση για να ξεκουραστούν...και κούρασαν μπακασέτα και τετεη...
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

marsantos έγραψε: Τετ 01 Απρ 2026, 12:20 Πραγματικά ενδιαφέρουσα για όσους είμαστε εντελώς έξω από το χώρο του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού γενικότερα

https://www.paok24.com/podosfairo/61127 ... fairo/amp/

Θα ήθελα κάποιο σχόλιο ή παρατηρήσεις από γιατρούς, φυσικοθεραπευτές και γυμναστές του φόρουμ (αν φυσικά υπάρχει η δυνατότητα και ο χρόνος παρακολούθησης της συνέντευξης) είτε για κάποια επιπλέον πληροφορία είτε κάποια πράγματα δύσπεπτα για όλους εμάς τους απέξω να διαφωτιστούν.

Από τη μεριά μου δύο πράγματα θέλω να επισημάνω (ως άσχετος προφανώς).
1) Μου έκανε εντύπωση το γεγονός που ανέφερε ο συνεντευξιαζόμενος πως το ποδόσφαιρο είναι πολύ μπροστά από τα υπόλοιπα αθλήματα σε αυτά τα θέματα ακόμα και από το μπάσκετ. Δηλαδή πως είναι μπροστά και από το NBA που από το κολλεγιακό επίπεδο μέχρι την την αμερικανική λίγκα οι αθλητές έχουν επίβλεψη σε απίστευτες λεπτομέρειες εκγύμνασης, διατροφής και καθημερινότητας. Είχα την αίσθηση πως επειδή οι μετρησιμότητες στο συγκεκριμένο άθλημα της συγκεκριμένης χώρας κινούνται σε άλλο επίπεδο, πως και στο ιατρικό κομμάτι ήταν πολύ μπροστά στο τομέα εξαγωγής συμπερασμάτων και πρόληψης.
2) Αναφέρθηκε στη συνέντευξη πως σχεδόν κανένας τραυματισμός δεν είναι τυχαίος. Πως είναι σπάνια η ατυχία στους τραυματισμούς.
Η προσέγγιση στο κομμάτι της τυχαιότητας είναι κάτι που επιδέχεται ερμηνείας. Προφανώς κανένα μα κανένα γεγονός δεν είναι τυχαίο. Ακόμα και πράγματα που δε μπορούμε να εξηγήσουμε, δεν είναι τυχαία, απλά δεν έχουμε φτάσει ακόμα στο να βρούμε την αιτία. Από την μεριά ενός ιατρικού επιτελείου προφανώς και πρέπει συνεχώς σε κάθε τι να γίνεται προσπάθεια να φτάσει σε βάθος την ανάλυση για να οργανώσουν την πρόληψη ακόμα και σε αυτό που φαντάζει τυχαίο ή ρεαλιστικά απίθανο.
Όμως ο όρος της τυχαιότητας στις κοινές συζητήσεις, μετά από την παρακολούθηση ενός γεγονός, βρίσκει έδαφος και μπορεί να χρησιμοποιηθεί με συγκεκριμένη χροιά χωρίς να είναι άστοχος ή λανθασμένος. Τον όρο τυχαιότητα τον χρησιμοποιούμε πολλές όταν ένα πλήθος παραγόντων που ο καθένας τους έχει ένα ευρύτατο σύνολο τιμών, αποκτούν ο καθένας μια συγκεκριμένη τιμή, ώστε ο συνδυασμός όλων των τιμών να παράγει ένα γεγονός που ο φαινότυπός του είναι σπάνιος σε συχνότητα. Προφανώς για το φαινόμενο μπορούμε να δώσουμε εξήγηση καθώς κάθε παράγοντας είναι μετρήσιμος άρα η πρόβλεψη του γεγονότος είναι εφικτή. Η σπανιότητα στη συχνότητα καθώς και η ταυτόχρονη συγκεκριμένη αποτίμηση των παραγόντων μας επιτρέπει να μιλήσουμε για τυχαιότητα. Πως το λέμε καμιά φορά χαριτολογόντας; Ευθυγραμμίστηκαν οι πλανήτες..
Ας αναφέρω ένα παράδειγμα.
Έστω ότι βγαίνω από το σπίτι μου ύστερα από μια κουραστική μέρα στη δουλειά και αρχίζω να περπατώ στο πεζοδρόμιο. Ξαφνικά συνειδητοποιώ πως ξέχασα το κινητό. Γυρίζω σπίτι, παίρνω το κινητό και ξαναβγαίνω για περπάτημα. Ξαφνικά γίνεται ένας μικροσεισμός. Τη στιγμή του σεισμού περνάω κάτω από ένα μποαλκόνι. Ακριβώς στη γωνία του μπαλκονιού υπάρχει μια μεγάλη γλάστρα δεμένη με σχοινί. Το σχοινί όμως ήταν ψιλοφθαρμένο και έτσι ο κύριος ή η κυρία του σπιτιού, αποφάσισε εκείνη την ημέρα να προχωρήσει σε αλλαγή σχοινιού. Εγώ πέρασα κάτω από το μπαλκόνι ακριβώς τη στιγμή που είχε αφαιρεθεί το σχοινί από τη γλάστρα. Λόγω του σεισμού η γλάστρα έφυγε από τη θέση της και μου ήρθε στο κεφάλι.
Υπάρχει κάτι σε όλη αυτήν την ιστορία στο οποίο δεν μπορεί να δωθεί εξήγηση; Σε όλο αυτό το γεγονός θα είναι άστοχο να πει κάποιος πως όλη αυτή η συγκυρία και αλληλουχία γεγονότων μπορεί να χαρακτηρίστει ως τυχαιότητα;
Για να κάνω αντιπαραβολή με το γεγονός πως στον τραυματισμό του Γιακουμάκαη αναφέρθηκε πως λόγω κούρασης ή μη καλού ύπνου δεν πρόλαβε ο εγκέφαλος να "ενεργοποιήσει" την άρθρωση ενώ αν ήταν μετά από καλό ύπνο ή ξεκούραστος θα προλάβαινε σε 8 μιλισεκόντ να εκτέλεσει αυτή τη λειτουργία ενεργοποίησης. Κι εγώ το κινητό το ξέχασα λόγω της κούρασης που είχα όλη την υπόλοιπη μέρα. Αυτό όμως δεν αναιρεί όλη χρονική συγκυρία όλων των υπόλοιπων γεγονότων. Και άρα ένας εξωτερικός παρατηρητής δε θα είναι άδικο να πει πως ήμουν άτυχος..
Ξαναλέω, φυσικά και οι γιατροί και οι υπόλοιποι σχετικοί επιστήμονες οφείλουν να ψάχνουν σε βάθος την παραμικρή λεπτομέρεια που θα αποσοβήσει μέσω πρόληψης έναν τραυματισμό.
Κοιτάζοντας όμως τη μεγάλη εικόνα δε είναι άστοχο να πούμε πως κάποιοι τραυματισμοί έχουν μεγάλη δόση συγκυρίας.
Πρώτον, διάβασα ολόκληρο το σεντόνι. Ήρως!
Δεύτερον, μια απορία. Επέζησες τελικά από τη ... γλαστροκεφαλοφαγία; :lol:

Υγ. Ρε μη μασάς μία, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, θα γίνουν στο τέλος όλα όπως πρέπει για μας!!
These users thanked the author navigator11 for the post:
marsantos
marsantos

navigator11 έγραψε: Τετ 01 Απρ 2026, 12:37 ...

Πρώτον, διάβασα ολόκληρο το σεντόνι. Ήρως!
Δεύτερον, μια απορία. Επέζησες τελικά από τη ... γλαστροκεφαλοφαγία; :lol:
...
Δε θυμάμαι..
:lol: :lol: :lol:
navigator11
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”