ΠΑΟΚ-UCAM Murcia, 01/04, 19:15, FEC SF - Game 1, ΕΡΤ2

PablitoV2

Re: ΠΑΟΚ-UCAM Murcia, 01/04, 19:15, FEC SF - Game 1, ΕΡΤ2

Δημοσίευση από PablitoV2 »

Βαριά να έχει 5000.
Άβαταρ μέλους
freemind

Δημοσίευση από freemind »

ελπίζω και φαντάζομαι ότι όλες αυτές τις μέρες ο Τρινκερι κάνει ανάλυση την Μούρθια και θα δώσει κατευθύνσεις στον Μπουτσκο και στην ομάδα για να χτυπήσουν στα αδύνατα της σημεία
και ο Μπούτσκος βέβαια είναι καλός σε αυτό αλλά σίγουρα ο άλλος είναι άλλο επίπεδο και 2ον ο Μπούτσκος πλέον έχει πολλά άλλα να κάνει και δεν έχει τον ίδιο χρόνο
Άβαταρ μέλους
Maurice_Escargot

Δημοσίευση από Maurice_Escargot »

Μάθαμε ότι πέρυσι περνάνε τα εισιτήρια με Σολε οι σύνδεσμοι πιο φθηνά.

Διάβασα ομως πως και με την Μούρθια 15 ευρώ τα παίρνουν κι όχι 20 (σε αυτό απλά μεταβιβαζω αυτό που διάβασα)
These users thanked the author Maurice_Escargot for the post:
freemind
Άβαταρ μέλους
Neiros4

Δημοσίευση από Neiros4 »

Ο ΠΑΟΚ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΕΡΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΣΕ ΡΥΘΜΟΥΣ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΜΗ Η ΤΟΝ ΦΑΡΟ.

ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ Η ΦΕΤΙΝΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ.

ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΓΗΠΕΔΟ ΣΧΕΔΟΝ.

ΟΛΟΙ ΠΑΛΑΤΑΚΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ.

ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
manosxexe

Δημοσίευση από manosxexe »

Maurice_Escargot έγραψε: Δευ 30 Μαρ 2026, 12:12 Μάθαμε ότι πέρυσι περνάνε τα εισιτήρια με Σολε οι σύνδεσμοι πιο φθηνά.

Διάβασα ομως πως και με την Μούρθια 15 ευρώ τα παίρνουν κι όχι 20 (σε αυτό απλά μεταβιβαζω αυτό που διάβασα)
Ισχύει. Έχω συνδεσμίτικο διαρκείας και πλήρωσα 15 € για το εισιτήριο με Μούρθια.
These users thanked the author manosxexe for the post:
Maurice_Escargot
Thax

Δημοσίευση από Thax »

Εγώ τελικά θα πάω αλλά η αλήθεια είναι πως το σκέφτηκα πολύ. 80 ευρώ για μένα και τον γιο μου είναι πάρα πολλά για αυτή την διοργάνωση και για αυτές της γηπεδικές υπηρεσίες. (δεν έχω παιδικό για τον μικρό, από παλιά πληρώνω κανονικό γιατί η ομάδα χρειαζόταν κάθε ευρώ πριν την έλευση Μυστακίδη).
Ούτε σκέφτομαι τις πιθανότητες νίκης ούτε τα της διοίκησης ούτε τίποτα τέτοιο. Μόνο το οικονομικό με προβλημάτισε. Και πιστεύω πως πολλοί σκέφτονται έτσι.
blackhumor44

Δημοσίευση από blackhumor44 »

Κανένας Ιβάν, κανένας Τέλης και γενικώς κανένας παράγοντας δεν ευθύνεται για την απουσία του κόσμου από το γήπεδο. Δεν υπάρχει πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα από τα προπέρσινα πλέι οφ στο ποδόσφαιρο όταν και πήραμε το πρωτάθλημα. Διανοήστε ότι στα ματς με Ολυμπιακό και ΚΥΡΙΩΣ με Παναθηναικό (προτελευταία αγωνιστική) ΔΕΝ έγινε sold out; Και ξαφνικά στη φιέστα 4 μέρες μετά 50 χιλιάδες κόσμος στη Τούμπα. Έχει αλλοιωθεί το DNA γενικώς του Έλληνα οπαδού. Ο κόσμος αναζητεί πλέον ΜΟΝΟ το πανηγύρι. Και αυτό μάλιστα όταν είναι σίγουρος ότι θα πετύχει. Δεν πειράζει, καλύτερα την Τετάρτη 5000 ταλιμπάν, παρά 8500 με ινφλουένσερς και πανηγυρτζίδες...
These users thanked the author blackhumor44 for the post (total 2):
st4this, ABOLEYTOI
Michael Scott

Δημοσίευση από Michael Scott »

Προσωπικά ο μονος λογος που εχω δεύτερες σκέψεις για να παω ειναι το οικονομικό. Απο δυτική Θεσσαλονίκη, αυτη την στιγμη, με 2 εισιτήρια και βενζίνη στον Θεο, χρειάζομαι ενα 55αρι+.

Το 20αρι εισιτήριο δεν ειναι ασχημο, ειναι οσο πρεπει να ειναι θεωρω. Ωστόσο, σε συνδυασμό με το πήγαινε-ελα έρχεται η λυπητερή.

Ισως οι κάτοχοι διαρκείας, περα απο το οτι εχουν πρώτοι τον λόγο για να αγοράσουν εισιτήρια, θα έπρεπε να εχουν και μια μικρή έκπτωση.
Άβαταρ μέλους
Maurice_Escargot

Ειναι πολυ θετικο και καλο που βλεπουμε διαφορετικες αποψεις και κινητρα παρουσιας/αποχης απο το γηπεδο στο φορουμ!

Οποιος θελει μεταφορικο μεσο προς το γηπεδο την Τεταρτη, μπορω να βοηθησω με το δικο μου οχημα.
These users thanked the author Maurice_Escargot for the post (total 4):
st4this, freemind, flash4, paokkerkir
Άβαταρ μέλους
st4this
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από st4this »

Εντωμεταξύ συζητάμε για τα 40€ και πως είναι πολλά (και καλά κάνουμε) και ανοίγω Twitter και είναι γεμάτο γκρίνια των βαζελων για τις δικές τους νέες τιμές στα εισιτήρια διαρκείας. Ξέρω ναι άλλο ευρωλιγκα παο αλλο europecup ΠΑΟΚ, αλλά μλκς αν φτάσουμε και εμεις σε τέτοιο επίπεδο στην ευρωλιγκα (πρωταθλητισμού δηλαδή) δεν ξέρω πως θα δουλέψει να έχουμε χαμηλές τιμές. Και δεν ξέρω πόσο θα μπορέσει να ανταποκριθεί και ο κόσμος στις νεες τιμές..
These users thanked the author st4this for the post:
Thax
Άβαταρ μέλους
Neiros4

Δημοσίευση από Neiros4 »

το 40€ το ακουω ειναι ακριβο, αλλα το 70% του γηοεδου ειναι στο 20€ το οποιο για ημιτελικο ειναι τζαμπα. Αγαπηστε τον ΠΑΟΚ και στηριξτε παντου, Δεν νοειται ΠΑΟΚ χωρις εμας. Σοβαρευτειτε. ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ. ΠΑΝΤΟΥ
Άβαταρ μέλους
paok-porter1337

Δημοσίευση από paok-porter1337 »

ΕΙμαστε πολυυ κοντα να κανουμε sold out σε καποια διαζωματα (205, 218)!!! :pano:

πρεπει να εχει φυγει και μια 400-500ρα στο πεταλο...
Άβαταρ μέλους
paok-porter1337

Δημοσίευση από paok-porter1337 »

st4this έγραψε: Δευ 30 Μαρ 2026, 13:21 Εντωμεταξύ συζητάμε για τα 40€ και πως είναι πολλά (και καλά κάνουμε) και ανοίγω Twitter και είναι γεμάτο γκρίνια των βαζελων για τις δικές τους νέες τιμές στα εισιτήρια διαρκείας. Ξέρω ναι άλλο ευρωλιγκα παο αλλο europecup ΠΑΟΚ, αλλά μλκς αν φτάσουμε και εμεις σε τέτοιο επίπεδο στην ευρωλιγκα (πρωταθλητισμού δηλαδή) δεν ξέρω πως θα δουλέψει να έχουμε χαμηλές τιμές. Και δεν ξέρω πόσο θα μπορέσει να ανταποκριθεί και ο κόσμος στις νεες τιμές..
Ναι γκρινιαζουν γιατι αυξησε τις τιμες στα ακριβα διαρκειας, στα πιο φθηνα ηταν μικρη η αυξηση.

Υπαρχουν τροποι να αγορασει ο κοσμος διαρκειας, βγαζεις μινι-διαρκειας για πχ μονο Ευρωπη ή πακετα 5-10 ματς για συγκεκριμενους αγωνες.

Παντως ενταξει αν δεν μπορεις το 40ρι, παρε των 20, τα υπολοιπα VIP κτλπ εχουν φυγει ολα. Δεν μπορεις να λες ακριβο ενα εισιτηριο των 20Ε για ημιτελικο.
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

Δεν φταίει καμια αύξηση, ο κόσμος έχει αλλαξει γενικα. Ολα μας φταινε κ οταν κατι παει να γινει προς το καλο μας φταίει το οικονομικό κλπ.
Κ αντε το μπασκετ το εχουμε παρατήσει εδω και χρονια, δηλαδη στο ποδοσφαιρο βλέπετε καλυτερα αποτελεσματα? Παμ για πρωτάθλημα στα 100 χρονια κ αντι να υπαρχει κοσμος να κρέμονται σαν τσαμπιά να βρουν ενα εισιτήριο δεν πλησιάζουμε.καν το sold.out.
Εχει αλλαξει ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ
These users thanked the author WestBlock4 for the post:
Neiros4
Άβαταρ μέλους
Maurice_Escargot

manosxexe έγραψε: Δευ 30 Μαρ 2026, 12:18
Maurice_Escargot έγραψε: Δευ 30 Μαρ 2026, 12:12 Μάθαμε ότι πέρυσι περνάνε τα εισιτήρια με Σολε οι σύνδεσμοι πιο φθηνά.

Ισχύει. Έχω συνδεσμίτικο διαρκείας και πλήρωσα 15 € για το εισιτήριο με Μούρθια.

Και απο ο,τι καταλαβα αυτη η προνομιακη τιμη ηταν ενεργη μονο μεχρι το Σαββατο το απογευμα. Τωρα για ολους 20 ευρω.

Φετος ειχαμε 4 sold-out, τα 3 απο αυτα ματς εγιναν και η εικονα του γηπεδου δεν ηταν πραγματικου sold out, εκτος απο τον αγωνα με τον Ηρακλη στην πρεμιερα. Πολυς κοσμος με διαρκειας δεν πηγαινε στο γηπεδο, αποδεδειγμενα. Με γαυρο και βαζελο ειχαμε 6000-6500 χτυπημενα εισιτηρια. Εγινε πραγματικα μεγαλη καμπάνια το καλοκαιρι και προσπαθεια απο τους συνδεσμους και φυγανε πολλα διαρκειας ως ενδειξη συμπαραστασης στην προσπαθεια της περσινης ομαδας και προφανως στην διοικηση Χατζοπουλου, οπου εκανε και εργα αναπτυξης στο γηπεδο μεχρι τον Οκτωβριο.

Ακομα δηλαδη και αυτα τα 4500 διαρκειας δεν ειναι πραγματικα ζητηση εβδομαδα in and out. Με τον Προμηθεα, στο αποκορυφωμα ολου αυτου, κοπηκαν 1500 εισιτηρια. Απο αυτα, τα μισα περιπου ηταν αγορασμενα/προσκλησεις, μεμονωμενα εισιτηρια, κυριως απο Ακαδημιες. Μιλαμε για τρομερο γυρισμα πλατης απο τους κατοχους των διαρκειας.

Καταλαβαινω οτι εαν το δουμε βασει κοινωνικοοικονομικου στρωματος, προφανως η κυνικη αλλαγη τιμων, ακομη κι εαν τα 20 ευρω ειναι λογικα, δεν παρθηκε με καθολου καλο ματι απο ενα μεγαλο κομματι του κοσμου. Ουτε κι απο εμενα, εβγαλαν ενα cube στολιδι απο το γηπεδο και παιζουμε ακομα στην ιδια διοργανωση, δεν νιωθω καμια υποδομη μεσα στο γηπεδο ουτε καν υπηρεσια που να με ελκυει περα απο το αγωνιστικο. Στο ματς με την Μυκονο δε, τους τελειωσε ο καφες πριν καν αρχισει το ματς στο κυλικειο. Το αφηνουμε αυτο.

Το γιατι ο συνδεσμιτης η αυτος που ειναι στο πεταλο δεν θελησε να δωσει τα 15 του ευρω για εμενα παραμενει μυστηριο για τον συγκεκριμενο αγωνα. Ειχαν και μια συναντηση προσφατα σε ηρεμο κλιμα με τον ιδιοκτητη.

Εν τελει, η αληθεια ειναι πως βιωνουμε την symbiosis ολων των λογων που συζηταμε, στο χειροτερο δυνατο χρονικο σημειο, στο επακρο.

Συνεχιζουμε.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ευρώπη”