0. Timmy Allen
- Caballo Viejo
- navigator11
Re: 0. Timmy Allen
Νωρίς πολύ για βαρύγδουπα συμπεράσματα. Υπομονή.
- These users thanked the author navigator11 for the post (total 2):
- Hayate, PAOK LARISSA
Θα παίξει πιστεύω κιεγω ,απλά ο Ζντοβς είναι σαν το Λουτσεσκου..Δεν παίζει μόνο με τον επιθετικό τον καλό,θέλει να γυρνάει η μπάλα , οπότε αδικει τα τριάρια με κάποιον τρόπο...
- Maurice_Escargot
Πολυ καλη η επανοδος σου, απαραδεκτος ομως αμυντικα. Αλλαγη νοοτροπιας οχι για να πας στο επομενο βημα (οπου εχεις τα προσοντα) αλλα και να μεινεις στον ΠΑΟΚ του Eurocup.
εμένα και πάλι δεν μου άρεσε να πω την αλήθεια
- These users thanked the author freemind for the post:
- Ally Samagoal
- PAOKevolution
- Maurice_Escargot
Ο Ραζνατοβιτς είπε χθες είναι υπόθεση 1-2 καλών αγώνων για να πάρεις μπρος.
Τι λες;
Τι λες;
- KalamarGiannis
https://www.paok24.com/mpasket/606797/n ... u-tsoukou/
είπε επίσης ο ατζέντης του ότι τον ήθελε η Βαλένθια, που παίζει πυραυλοκίνητο μπάσκετ (νίκησε τη Μούρθια χθες) και είναι 2η στην Ισπανία.
Τι χάνουμε λοιπόν;
τι βλέπουν σε αυτόν τον παίκτη; τον βλέπει κανείς να ταιριάζει σε γρήγορο μπάσκετ;
το μόνο που μπορώ να φανταστώ ότι ταιριάζει είναι να πάρει 30-40 ΒΙΑΣΤΙΚΕΣ προσπάθειες κι άμα τα βάλει να ξεγελάσει τον κόσμο...
είπε επίσης ο ατζέντης του ότι τον ήθελε η Βαλένθια, που παίζει πυραυλοκίνητο μπάσκετ (νίκησε τη Μούρθια χθες) και είναι 2η στην Ισπανία.
Τι χάνουμε λοιπόν;
τι βλέπουν σε αυτόν τον παίκτη; τον βλέπει κανείς να ταιριάζει σε γρήγορο μπάσκετ;
το μόνο που μπορώ να φανταστώ ότι ταιριάζει είναι να πάρει 30-40 ΒΙΑΣΤΙΚΕΣ προσπάθειες κι άμα τα βάλει να ξεγελάσει τον κόσμο...
- Maurice_Escargot
Σιγουρα δεν ειναι κακος παικτης. Δεν ταιριαξε ποτε ομως με την ομαδα, ουτε αυτο που ηταν ως συνολο πριν ερθει, ουτε με την σμιξη με τους νεους.
Το θετικοτατο μαζι του ειναι οτι καταφερνει και δινει ποντους οταν δεν μπορουν οι αλλοι, στις νεκρες στιγμες μεσα στο παιχνιδι. Εκει, φαινεται οτι ειναι παικτης ψυχολογιας. Οταν η μπαλα γυρναει και το συνολο αποδιδει μεσα απο τις μοναδες του, χανεται. Οταν νιωθει οτι οι υπολοιποι ειναι υποδεεστεροι, το Εγω του ξυπναει.
Το θετικοτατο μαζι του ειναι οτι καταφερνει και δινει ποντους οταν δεν μπορουν οι αλλοι, στις νεκρες στιγμες μεσα στο παιχνιδι. Εκει, φαινεται οτι ειναι παικτης ψυχολογιας. Οταν η μπαλα γυρναει και το συνολο αποδιδει μεσα απο τις μοναδες του, χανεται. Οταν νιωθει οτι οι υπολοιποι ειναι υποδεεστεροι, το Εγω του ξυπναει.