8. Soualiho Meïté
- Montrealiotis
- Σουριναμέζος
Re: 8. Soualiho Meïté
Λίγο δεν είναι, από την άλλη όμως στην θεωρία η μη δημοσιοποίηση του χρονοδιαγράμματος των επιστροφών δημιουργεί πρόβλημα στο scouting και την προετοιμασία των αντιπάλων και δίνει στην ομάδα την δυνατότητα του αιφνιδιασμού. Θεωρητικά πάντα.
Πάντως σίγουρα δεν είναι κάτι πρωτοφανές που το κάνουμε εμείς σε παγκόσμια αποκλειστικότητα, είναι μια τακτική που χρησιμοποιείται όλο και συχνότερα τα τελευταία χρόνια από αρκετές ομάδες.
Έναν εκνευρισμό τον δημιουργεί σε όλους μας
- These users thanked the author Σουριναμέζος for the post:
- marsantos
- Σουριναμέζος
Καλό θα είναι να αποφασίσουμε αν θα κράζουμε τους αρδ όταν βγάζουν τα στεγανά της ομάδας στην φόρα για τα κλικς ή όταν αποκρύπτουν πληροφορίες κάνοντας το "γραφείο τύπου". Και τα δύο μαζί δεν γίνεται.Montrealiotis έγραψε: Παρ 27 Μαρ 2026, 20:48 Δεκτό. Αλλά η δημοσιογραφία τείνει να εκλείψει και αυτό είναι πρόβλημα.
- Montrealiotis
Νομίζω ότι στεγανά της ομάδας έχουν να κάνουν με την ομάδα και όχι με τους «εξωτερικούς» δημοσιογράφους
Εγώ από αυτά που διαβάζω δεν είμαι πολυ αισιόδοξος ότι θα τον ξαναδούμε φέτος πάντως .
Σε ένα δυο ματς στο τέλος ίσως .. ή θα γίνει προσπάθεια να μπει στο τελικό και μετά παπαλα
Ε άντε και μπήκε.. Με τί ρυθμό θα μπει; Εδώ ούτε προπονήσεις δεν κάνει...
Δυστυχώς
Δυστυχώς
Το μεγαλύτερο λάθος του ραζβαν φέτος. Η διαχείριση αυτού του παιχτη. Του τιναξε τα πέταλα.
Κανενα λάθος του προπονητή δεν υπήρξε. Όλες οι αποφάσεις παίρνονται βάσει μετρησεων. δεν μπορείς να προβλέψεις τους τραυματισμούς
- Montrealiotis
Δεν ξέρω τι θα γίνει τελικά, θα φανεί στην πράξη
Την ένσταση μου την έγραψα μήνες πριν
Παίκτης που έχει χάσει σχεδόν μια σεζόν με πλήρη απραξια (προετοιμασία συν πόσους μήνες χωρίς ομάδα)
Παίκτης που σχεδόν δέκα χρόνια δεν έχει κάνει προετοιμασία
Σώμα βαρύ και μεγάλο
Και τον βάζεις να παίξει 37 σερί ματς
Ε όχι, σόρρυ, οι τραυματισμοί δεν προβλέπονται. Αλλά καποιοι αποφεύγονται.
Παίκτης που έχει χάσει σχεδόν μια σεζόν με πλήρη απραξια (προετοιμασία συν πόσους μήνες χωρίς ομάδα)
Σώμα βαρύ και μεγάλο
- ΑποστόληςΑ
Πώς καταλήξατε ότι θα παίξει μόνο δύο αγωνιστικές μέχρι το τέλος;
Αθλητίατροι είστε;
Είδατε τις εξετάσεις του παίκτη;
Σαν τον άλλον, τον μάγκα, που έλεγε ότι θα φάμε τιμωρία έδρας 2 αγωνιστικών;
Αθλητίατροι είστε;
Είδατε τις εξετάσεις του παίκτη;
Σαν τον άλλον, τον μάγκα, που έλεγε ότι θα φάμε τιμωρία έδρας 2 αγωνιστικών;
Άρα αν έπαιζε 32 ματς δε θα τραυματιζόταν; Ή 29 ματς; Πες μας πόσα μπορούσε να παίξει. Υπήρχε δηλαδή ματς όπου έπαιξε ο Μειτέ ενώ οι μετρήσεις συνιστούσαν να μην αγωνιστεί; Εαν ναι σε ποιο/α ματς έγινε αυτο;Equalizer έγραψε: Κυρ 29 Μαρ 2026, 17:47 Δεν ξέρω τι θα γίνει τελικά, θα φανεί στην πράξη
Σώμα βαρύ και μεγάλο
Φαντάζομαι δεν έκανες καν προσπάθεια να κρύψεις τον εκνευρισμό σου
Οκ ας πούμε ότι είναι λογικός
Εγώ λέω ότι δεν υπάρχει μέτρηση καταπόνησης ισχίου.
Ότι ανήκει στις κατηγορίες τραυματισμών που προκύπτουν από κούραση και φθορά
Και λέω ότι ναι αν έπαιζε ΠΑΛΙ 37 ματς αλλά έβγαινε σε δέκα από αυτά αλλαγή στο 65-70, η πιθανότητα αυτής της μακρόχρονης απουσίας του, θα ήταν πολύ μικρότερη.
Πες εσύ ότι παίκτης με αυτό το σώμα και αυτό το ιστορικό ΜΗ σωστής εκγύμνασης επί σειρά ετων, πρέπει παίζει 90 λεπτά όλη τη σεζόν επειδή δεν έδειξαν το αντίθετο οι μετρησεις
Οκ ας πούμε ότι είναι λογικός
Εγώ λέω ότι δεν υπάρχει μέτρηση καταπόνησης ισχίου.
Ότι ανήκει στις κατηγορίες τραυματισμών που προκύπτουν από κούραση και φθορά
Και λέω ότι ναι αν έπαιζε ΠΑΛΙ 37 ματς αλλά έβγαινε σε δέκα από αυτά αλλαγή στο 65-70, η πιθανότητα αυτής της μακρόχρονης απουσίας του, θα ήταν πολύ μικρότερη.
Πες εσύ ότι παίκτης με αυτό το σώμα και αυτό το ιστορικό ΜΗ σωστής εκγύμνασης επί σειρά ετων, πρέπει παίζει 90 λεπτά όλη τη σεζόν επειδή δεν έδειξαν το αντίθετο οι μετρησεις