ΠΑΟΚ-UCAM Murcia, 01/04, 19:15, FEC SF - Game 1, ΕΡΤ2
- Maurice_Escargot
Re: ΠΑΟΚ-UCAM Murcia, 01/04, 19:15, FEC SF - Game 1, ΕΡΤ2
Επειδη τα συνδεσμιακα διαρκειας φετος ηταν πανω απο 2 500 συμφωνα με ομολογιες, και για το παιχνιδι της Τεταρτης τα συνδεσμιακα που εχουν δοθει δεν ειναι πανω απο 300-400, δεν ξερω εαν θα αγορασουν πιο μετα in bulk που λεμε και φυγουν μαζικα πολλα απο το πεταλο και περιξ του πεταλου (?)
Κοίτα η αλήθεια είναι ότι και εγώ 50-50 ήμουν λόγω δουλειάς. Δηλαδή Τσίμα Τσίμα τελειώνω κ μέχρι να σιγουρευτώ ότι μπορώ προφανώς δεν αγοραζα. Οπότε ίσως παίζει ρόλο κ αυτό. Αν και γενικά επικρατεί παγωμαρα στον κόσμο εδώ και κάνα δίμηνο, ούτε στο ποδόσφαιρο έχουμε ιδιαίτερο κόσμο. Κριμα
Μέχρι χθες και εγώ αυτό έλεγα, σήμερα απλά λέω όποιος δε γουστάρει να μη σώσει να έρθει, η παρακμή του λαού συνεχίζεται, να δούμε που θα φτάσει η κατάντια.george188 έγραψε: Κυρ 29 Μαρ 2026, 15:11 Απογοητευτική μέχρι στιγμής η διάθεση των εισιτηρίων. Ελπίζω να αλλάξει
- Maurice_Escargot
Κινηση-ματ αυριο η ΚΑΕ με ανακοινωση πως προτεραιοτητα στον τελικο (γιατι θα περασουμε, οπως το πιστευω) εχουν οσοι πηγαν στο γηπεδο την 1η Απριλιου.

-
Dimitrisou
Και στην μπαλα εχει πεσει η προσελευση(οκ ειναι και θεμα διαρκειας που δεν ερχονται)..
Τωρα εγω πιστευω ειναι συνδυασμος εξωαγωνιστικων παραγοντων απο τις κινησεις της ΚΑΕ ,το τι γινεται στην πολη κτλ.,τα ξερουμε ολοι..
Με βαση το δικο μου κριτηριο τα παιδια δεν φταινε σε τιποτα και τους αξιζει η στηριξη,αλλα δεν σκεφτονται ολοι ετσι..
Αυτο που δεν βοηθαει σιγουρα ειναι αυτοι οι γνωστοι στα μκδ που μας λενε πως επειδη ακριβεινε λιγο το εισιτηριο δεν παει ο κοσμος επειδη ειναι τζαμπατζης και γιατι εδωσε ο Ιβαν εντολη στους συνδεσμους.
Οσων αφορα το κομματι του εισιτηριου ,τετοιες τιμες θα τις δικαιολογουσα για του χρονου αλλα φετος ουτε διοργανωση εχει αλλαξει η ομαδα ουτε επιπεδο.
Αχρειαστη αυξηση και ναι ειναι ενας λογος και ο οικονομικος.Ο μπαμπας που επαιρνε τα δυο παιδια του πχ στο γηπεδο θελει μινιμουμ 60ευρω,δεν ειναι λιγα..
Τωρα εγω πιστευω ειναι συνδυασμος εξωαγωνιστικων παραγοντων απο τις κινησεις της ΚΑΕ ,το τι γινεται στην πολη κτλ.,τα ξερουμε ολοι..
Με βαση το δικο μου κριτηριο τα παιδια δεν φταινε σε τιποτα και τους αξιζει η στηριξη,αλλα δεν σκεφτονται ολοι ετσι..
Αυτο που δεν βοηθαει σιγουρα ειναι αυτοι οι γνωστοι στα μκδ που μας λενε πως επειδη ακριβεινε λιγο το εισιτηριο δεν παει ο κοσμος επειδη ειναι τζαμπατζης και γιατι εδωσε ο Ιβαν εντολη στους συνδεσμους.
Οσων αφορα το κομματι του εισιτηριου ,τετοιες τιμες θα τις δικαιολογουσα για του χρονου αλλα φετος ουτε διοργανωση εχει αλλαξει η ομαδα ουτε επιπεδο.
Αχρειαστη αυξηση και ναι ειναι ενας λογος και ο οικονομικος.Ο μπαμπας που επαιρνε τα δυο παιδια του πχ στο γηπεδο θελει μινιμουμ 60ευρω,δεν ειναι λιγα..
Πέρυσι στον ημιτελικό η γενική είσοδος ήταν 15 ευρώ, φέτος είναι 20. Το μόνο φάουλ είναι τα 40 ευρώ στα κεντρικά.
- paok-porter1337
Ειναι κριμα γιατι θα δειτε ωραια πραγματα απο την ομαδα την Τεταρτη και μετα θα τρεχετε να βρειτε εισιτηρια.
Ενα καλο ματς απο τον Μελβιν θελω και ολα τα αλλα θα ερθουν
Ενα καλο ματς απο τον Μελβιν θελω και ολα τα αλλα θα ερθουν