Οκ, τώρα το κατάλαβα. Έχω και μια ευαισθησία στον ΦερνάντοPAOKAPOMONOSMOY έγραψε: Σάβ 28 Μαρ 2026, 15:44 Όταν γράφω...θέλω έναν... Σάντος εννοώ μια τέτοια προσωπικότητα..
Πάντως νομίζω πως δεν πρέπει να βιαζόμαστε με τον Γιοβάνοβιτς.
Οκ, τώρα το κατάλαβα. Έχω και μια ευαισθησία στον ΦερνάντοPAOKAPOMONOSMOY έγραψε: Σάβ 28 Μαρ 2026, 15:44 Όταν γράφω...θέλω έναν... Σάντος εννοώ μια τέτοια προσωπικότητα..
Ένας φίλος πιο πριν είπε ότι μοιάζει τον Μειτε . Από Μειτε σε Λεοντιαδη , τι ισχύει ;abc_o_ karpouzas έγραψε: Σάβ 28 Μαρ 2026, 11:36ενα πράγμα σαν τον....λεοντιαδη...chri5ti9 έγραψε: Σάβ 28 Μαρ 2026, 07:39 Επειδή να συζητάμε για αυτό το λεσι στον πάγκο δεν έχει νόημα .
Ο Τριαντης πως σας φάνηκε ;
ενα τίποτα μεσα σε ...τσαρουχια...
Συμφωνώ απόλυτα. Υπό την έννοια ότι μετά θα ακούμε και θα διαβάζουμε από τους επαΐοντες ότι σχεδόν μονόδρομος για τον εθνικό παγκοθώκο είναι η επιλογή Λουτσέσκου. Αφήστε τον υπερηχητικό Σέρβο τσέντελμαν των πάγκων ήσυχο. Ιδανικός είναι.marsantos έγραψε: Σάβ 28 Μαρ 2026, 16:20Οκ, τώρα το κατάλαβα. Έχω και μια ευαισθησία στον ΦερνάντοPAOKAPOMONOSMOY έγραψε: Σάβ 28 Μαρ 2026, 15:44 Όταν γράφω...θέλω έναν... Σάντος εννοώ μια τέτοια προσωπικότητα..![]()
Πάντως νομίζω πως δεν πρέπει να βιαζόμαστε με τον Γιοβάνοβιτς.
Ωχωχωχωχ. Αυτό δεν το είχα σκεφτεί..navigator11 έγραψε: Σάβ 28 Μαρ 2026, 18:59 ...
Συμφωνώ απόλυτα. Υπό την έννοια ότι μετά θα ακούμε και θα διαβάζουμε από τους επαΐοντες ότι σχεδόν μονόδρομος για τον εθνικό παγκοθώκο είναι η επιλογή Λουτσέσκου. Αφήστε τον υπερηχητικό Σέρβο τσέντελμαν των πάγκων ήσυχο. Ιδανικός είναι.