Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...
george188

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Δημοσίευση από george188 »

Δεν ξέρω αν έχει ιδέα ο @Psagmenos4 που κατα διαστήματα μας έδινε κάποια νέα
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

σήμερα το απόγευμα περιμέναμε συνάντηση ΚΑΕ με ΑΣ για τη συμφωνία για το Παλατάκι...
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Ναι ούτε γι αυτήν βγήκε κάτι από τι βλέπω.
george188

Απ οτι εμαθα δεν πηγαν ολοι οι συνδεσμοι. Δεν ακουσα καμια σοβαρη ειδηση
Άβαταρ μέλους
paok-porter1337

Δημοσίευση από paok-porter1337 »

Taseos έγραψε: Δευ 23 Μαρ 2026, 20:29 Έχουμε κάνα νέο από την συνάντηση Μυστακίδη συνδέσμων ;
Οντως εγινε και βγηκαν καποιες πληροφοριες προς τα εξω..οχι κατι φοβερο

https://www.sfina.gr/sunantisi-mustakid ... ton-kosmo/
Μια πρώτη συνάντηση με εκπροσώπους συνδέσμων, έκανε ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Τέλης Μυστακίδης, πριν λίγες ημέρες…

κάτι που έπρεπε να γίνει, για να γνωριστούν και να μάθουν οι οπαδοί της ομάδας, ποια είναι τα σχέδια του επιχειρηματία, για το μπάσκετ του δικεφάλου.

Στη συνάντηση που έγινε, μέσα στον χώρο, ήταν μόνος του ο Τέλης Μυστακίδης με τους οπαδούς, κάτι που απαίτησαν οι συνδεσμίτες, οι οποίοι ζήτησαν να μείνει εκτός αίθουσας ο Τσακμακάς, που πήγε να μπει μέσα και η απαίτησή τους ικανοποιήθηκε από τον Μυστακίδη.

“Μην διχάζετε τον κόσμο του ΠΑΟΚ, βρείτε τα όλοι στην οικογένεια του ΠΑΟΚ, θέλουμε να έχουμε ηρεμία”, του είπαν σε κάποια στιγμή οι συνδεσμίτες και ο Μυστακίδης πήρε το μήνυμα.

Ο ίδιος υποσχέθηκε ότι θα κάνει τα πάντα για το μπάσκετ του ΠΑΟΚ και στα επόμενα δυο χρόνια η ομάδα θα παίξει στην Ευρωλίγκα, ενώ συζήτησαν και για άλλους στόχους που έχει βάλει.

Η συνάντηση έγινε σε πολύ ήρεμο κλίμα και οι συνδεσμίτες (πάνω από 30 άτομα), αποχώρησαν, ευχόμενοι “καλή επιτυχία” σε ότι γίνει στο μπάσκετ του ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
Maurice_Escargot

Δημοσίευση από Maurice_Escargot »

200 άτομα μαξ οι συνδεσμιτες σήμερα όμως.
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

κατ'αρχήν ο κόσμος του ΠΑΟΚ δεν είναι μόνο οι συνδεσμίτες.
Ειδικά στο μπάσκετ.
Απλά οι απλοί φίλαθλοι δεν έχουμε κάποια μορφή συλλογικότητας, να πάμε και να πούμε κύριε Αρίστο θέλουμε να σε δούμε για τα θέματα της ομάδας που μας απασχολούν. Τώρα που το σκέφτομαι καλό θα ταν. 20 άτομα από δω μέσα με κάποια προετοιμασία, θα ταν απείρως καλύτεροι στο να συζητήσουν σοβαρά σε σχέση με τους συνδέσμους.
Μετά , το δεξί του χέρι τι τους πείραζε; δηλ. του πήραν κάποια ισχύ; θα σταματήσει τώρα να ναι ο εκπρόσωπος και η βούληση του αφεντικού στο ΔΣ; αστεία πράγματα...
Και τέλος, ποια είναι τα θέματα πέραν της Ευρωλίγκας , οι στόχοι του ιδιοκτήτη που εμείς δε θα μάθουμε; πλάκα μας κάνετε;
These users thanked the author KalamarGiannis for the post:
paok-porter1337
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Τζον σε περίπτωση που επιμένεις να μη το αντιλαμβάνεσαι, ο συγκεκριμένος έχει αποδειχθεί ότι αποτελεί είτε το πρόβλημα, είτε το ανάχωμα για να μην αναγνωριστεί ποιος δημιουργεί το πρόβλημα τόσον καιρό

Κοντεύουμε να κλείσουμε χρόνο μυστακιδιαδας (που σχεδόν μόνο αρνητικά είχε) και ακόμα υπάρχει κόσμος που ισχυρίζεται ότι ο κεντρικός παίκτης της υπόθεσης "δεν ήξερε"

Έστω και συμβολικά λοιπόν η έξωση του από μια συνάντηση, έχει σημασία

Αν μη τι άλλο δείχνει στο αφεντικό ότι υπάρχει και ένα όριο στον εμπαιγμό.

Από εκεί και πέρα είναι εξίσου σημαντικό ο επενδυτής να εμφανίζεται μπροστά, όχι πίσω.

Άντε να δουμε
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Εν τω μεταξύ, μάλλον μπερδεύουμε τον Τσακμακα με τον Πετμεζά; Δεν ξέρω κανέναν εκ των δύο αλλά υποθέτω ότι μιλάμε για διαφορετικά πρόσωπα. Εκτός αν το όνομα στο συγκεκριμένο άρθρο αναγράφεται λανθασμένα;
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Πολύ πιθανό να τους μπερδεύουμε, αποτελούν ουρανοκατέβατους και μόνο τον έναν είχα δει κάπου σε φωτο στο αεροδρόμιο για τον Μπέβερλι.
Τέλος πάντων δεκτά όσα λέει ο e-q, δεν διαφωνώ στη λογική, απλά ρώτησα να καταλάβω. Ας περάσει το μήνυμα στον ιδιοκτήτη τι εστί κόσμος του ΠΑΟΚ.
Αυτό που εγώ είπα είναι ότι δεν θα αλλάξει το δεξί του χέρι επειδή τον θέλαν να τον δουν μονάχους μονάχους...

ΥΓ ποτέ δεν είπα ότι πιστεύω ότι δεν ¨ξέρει¨ το αφεντικό τις κινήσεις. Δε μου μοιάζει λογικό. Αλλά και δεν μπορώ να είμαι σίγουρος για τίποτα...
george188

Με.το. τσκακμακα υπαρχει το θεμα οχι με τον πετμεζα
Άβαταρ μέλους
Hayate

Δημοσίευση από Hayate »

Τώρα δε ξέρω ποιος είναι δεξί χέρι να πω την αλήθεια ..Ο Πετμεζάς ιεραρχικα φαίνεται να είναι πάνω από τον Τσακμακα σύμφωνα με το official paokbc ..Ευθύνη για την όλη κατάσταση έχουν όλοι όπως και να έχει...
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

1. τι θέση έχει ο Τσακμακάς, και τι έχει κάνει;
2. Αρμυρό το εισιτηριάκι για Μούρθια, διπλάσιο από πέρσι , τα έδωσα τα 41 € αλλά με βαριά καρδιά. Δεν το καταλαβαίνω το να έχεις πλούσιο αφεντικό και να πρέπει να βάλει ο λαός σημαντικά ποσά για την ομάδα...Το λέω και για του χρόνου και του παραχρόνου.
These users thanked the author KalamarGiannis for the post:
Maurice_Escargot
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

Τα επόμενα χρόνια βάσει σχεδίου αναβάθμισης του γηπέδου,του ρόστερ και της διοργανώσης στα δικά μου μάτια είναι λογικό να ανέβει το εισιτήριο.
Για φέτος βέβαια δεν βγάζει πολύ νόημα.
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

KalamarGiannis έγραψε: Σάβ 28 Μαρ 2026, 11:05 Πολύ πιθανό να τους μπερδεύουμε, αποτελούν ουρανοκατέβατους και μόνο τον έναν είχα δει κάπου σε φωτο στο αεροδρόμιο για τον Μπέβερλι.
Τέλος πάντων δεκτά όσα λέει ο e-q, δεν διαφωνώ στη λογική, απλά ρώτησα να καταλάβω. Ας περάσει το μήνυμα στον ιδιοκτήτη τι εστί κόσμος του ΠΑΟΚ.
Αυτό που εγώ είπα είναι ότι δεν θα αλλάξει το δεξί του χέρι επειδή τον θέλαν να τον δουν μονάχους μονάχους...

ΥΓ ποτέ δεν είπα ότι πιστεύω ότι δεν ¨ξέρει¨ το αφεντικό τις κινήσεις. Δε μου μοιάζει λογικό. Αλλά και δεν μπορώ να είμαι σίγουρος για τίποτα...
Οι φήμες λένε ότι αυτός που ζήτησαν οι σύνδεσμοι να επεοχωρησει ειναι ο πρώην υπάλληλος ασφαλείας του ιβαν σαββιδη. Δεν τον ξέρω, δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω. Πολλοί τον θεωρούν ως το μεγάλο πρόβλημα. Εμενα πάλι δε με νοιάζει ποιους εμπιστεύεται ο κάθε μεγαλομέτοχος αρκεί να μην μπαίνει εμπόδιο στα όνειρα μου
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”