Εθνική Ελλάδος: Σκέψεις - Σχόλια - Γενική συζήτηση ΙΙ

Συζήτηση - Απόψεις - Σχόλια που αφορούν την Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου...
akis_1987

Re: Εθνική Ελλάδος: Σκέψεις - Σχόλια - Γενική συζήτηση ΙΙ

Δημοσίευση από akis_1987 »

Ομάδα με τον Φαπασετα αρχηγό και βασικό, πείτε μου που να πάει; Θα μπορούσε να βάλει και τον Ζεκα σμρ μαζί με Κατρη. :lol:
These users thanked the author akis_1987 for the post:
curtis
curtis

Δημοσίευση από curtis »

Δηλαδη τι να καταλαβουμε απο τον απιθανο στον παγκο?οτι ο ντελιας λογιζετε ως αλλαγη οπως οι τετει τριαντης μασουρας κλπ?δρομο ρε κομπλεξικο σιχαμα χθες
These users thanked the author curtis for the post:
Ally Samagoal
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Δεν μπορεί να γίνει σοβαρή συζήτηση για την Εθνική με Γιοβάνοβιτς προπονητή . Περα από το κόμπλεξ που βγάζει είναι και πολύ μέτριος προπονητής . Δημιούργημα των ρεπόρτερ του βαζελου είναι.

Από την άλλη βέβαια δεν φταίει και ο Γιοβάνοβιτς που είναι ακόμα στην Εθνική .
These users thanked the author chrisg4 for the post:
Ally Samagoal
Άβαταρ μέλους
Мир

Δημοσίευση από Мир »

paoki19 έγραψε: Παρ 27 Μαρ 2026, 22:37 Γιαννουλη παιξε όσο προλαβαίνεις. Απο το καλοκαίρι ξεχνα εθνικη
Τυχερός ο Γιαννουλης που ο Πηλιος επέλεξε εθνική Αλβανίας αλλιώς ούτε αποστολή θα τον παίρνουν. Με τα χάρτινα υπερόπλα θα παίζαμε στο μπακ.
These users thanked the author Мир for the post (total 4):
paoki19, Kabamaru11, Ally Samagoal, vasgias
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

renegade έγραψε: Παρ 27 Μαρ 2026, 20:12
Mitsospaoki4 έγραψε: Παρ 27 Μαρ 2026, 19:52 Αυτοί που παίζει ο Κουρμπελης βασικός αντί Ζαφείρη και ο Μπακαπεφτας αντί Ντελια.

Ξέρω ξέρω οπαδικα γυαλιά και τα λοιπά κλισέ των χαβουζαιων.
Μα δεν έχεις κάν οπαδικα γυαλιά. Γιατί τουλάχιστον αν είχες οπαδικά γυαλιά θα έγραφες κάτι το οποίο έχει μια δόση αλήθειας έστω και καθ υπερβολή.
Το να γράφεις ότι παίζει ο κουρμπέλης αντί του ζαφείρη ως γεγονός δεν ισχύει.
Και το παραπάνω και η τελευταία σου πρόταση δείχνει ξεκάθαρα ότι δεν υπάρχει διάθεση για οποιονδήποτε διάλογο.
Για πες μου λοιπόν τι δεν ισχύει από αυτά που εγραψα;
These users thanked the author Mitsospaoki4 for the post:
Ally Samagoal
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Είδα τελικά από το 86 μέχρι τη λήξη. Κρατάω μόνο ότι γλίτωσαν από κανέναν ... αναπάντεχο τραυματισμό ο Ντέλιας και ο Ζαφ. Δεν υπάρχει οτιδήποτε άλλο κιόλας να σχολιαστεί.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Mitsospaoki4 έγραψε: Παρ 27 Μαρ 2026, 23:40
renegade έγραψε: Παρ 27 Μαρ 2026, 20:12
Mitsospaoki4 έγραψε: Παρ 27 Μαρ 2026, 19:52 Αυτοί που παίζει ο Κουρμπελης βασικός αντί Ζαφείρη και ο Μπακαπεφτας αντί Ντελια.

Ξέρω ξέρω οπαδικα γυαλιά και τα λοιπά κλισέ των χαβουζαιων.
Μα δεν έχεις κάν οπαδικα γυαλιά. Γιατί τουλάχιστον αν είχες οπαδικά γυαλιά θα έγραφες κάτι το οποίο έχει μια δόση αλήθειας έστω και καθ υπερβολή.
Το να γράφεις ότι παίζει ο κουρμπέλης αντί του ζαφείρη ως γεγονός δεν ισχύει.
Και το παραπάνω και η τελευταία σου πρόταση δείχνει ξεκάθαρα ότι δεν υπάρχει διάθεση για οποιονδήποτε διάλογο.
Για πες μου λοιπόν τι δεν ισχύει από αυτά που εγραψα;
Σε όλα τα προκριματικά ως ζαφείρης ήταν βασικός και αναντικατάστατος. Πού είδες εσύ να παίζει ο κουρμπέλης αντί του ζαφείρη?
Και μη μου πεις για σήμερα για το φιλικό.. εκτός άμα πιστεύεις ότι ο δουβίκας έγινε βασικός έναντι του παυλίδη ή ο χατζηδιάκος έναντι του κουλιαράκη.

Τέλος πάντων. Δεν με ενδιαφέρει τι λες, καλά κάνεις και έχεις όποια άποψη θέλεις να έχεις. Εγώ την άποψή μου τη σχηματίζω από αυτά που μου λένε παιδιά μέσα από την εθνική ομάδα αλλά και παράγοντες της βορείου ελλάδος.

Απλά να ξέρουμε κάτι, ότι ο ΠΑΟΚ πλέον δεν είναι παοκάκι και αν κάποιος πάει να παίξει μαζί του βάζει πολύ καλά στη θέση του. Το μίσος σας ομως για τη διοίκηση δεν σας αφήνει ούτε αυτό να δείτε.
Εσείς νομίζετε ότι είσαστε έξυπνοι και από 500 km μακριά καταλαβαίνετε πότε κάποιος είναι εμπαθής με την ομάδα μας και δεν το καταλαβαίνουν όλοι αυτοί που έχουνε στήσει έναν τέτοιο μηχανισμού ούτως ώστε όλη η ΕΠΟ και κατ επέκταση το ελληνικό πρωτάθλημα να απεμπλακεί α από τους νταβατζίδες του που είχε επι δεκαετίες.
Νομίζετε ότι ο κάθε γκαγκάτσης έφυγε τώρα από την ομάδα και έπαψε να είναι ΠΑΟΚ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Παρ 27 Μαρ 2026, 23:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
gervasio artigas

Δημοσίευση από gervasio artigas »

Αυτη η εθνικη οπως ειναι τωρα με τους παικτες που εχει (βγαζω εκτος τους μανατζατοπαικτες) αν ηταν στην Ολλανδια η στο Βέλγιο θα κτυπαγε στα ισα 4αδα σε καθε διοργανωση
ή αν ητνα προπονητης ο ΣΑΝΤΟΣ η ο ρουμανος
Αυτα που γινονταιε είναι ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ το λιγοτερο
Συζηταμε τωρα για κουρμπελη και μπακασετα
Πρεπει να τους απαγορευθεί η εισοδος στο γήπεδο ακομη και ως θεατες
και Ροτα ακραίος μπακ
Ο πιο γκαφατζης και επιπολαιος παικτης ολων των εποχων
These users thanked the author gervasio artigas for the post (total 2):
Ally Samagoal, JORDAN THOMAS FAN
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Εγώ δεν έχω τόσο καλές άκρες όπως εσύ, λέω ότι βλέπουν τα μάτια μου.
Τα μάτια μου λοιπόν βλέπουν έναν προπονητή όπου ξεκινάει βασικό έναν παίχτη φάντασμα στην ομάδα του, αντί ενός από τα καλύτερα 10αρια που έχει βγάλει η χώρα τον 21ο αιώνα.

Σήμερα άφησε εκτός τον καλύτερο Έλληνα χαφ για να βάλει ποιον; Τον Κουρμπελη.
Φιλικό ή όχι, μιλάμε για τον Ζαφείρη.

Η μη κλήση εξ αρχής του Μιχαηλίδη όπου φέτος είναι εκ των κορυφαίων Ελλήνων στόπερ, πώς ερμηνεύεται;

Τέλος θέλω σε παρακαλώ πολύ να μου εξηγήσεις που είδες το μίσος προς την διοίκηση.
Γιατί λέμε καμία μ@λακια να περάσει η ώρα αλλά κάπου υπάρχει και ένα όριο.
These users thanked the author Mitsospaoki4 for the post (total 3):
curtis, Ally Samagoal, vasgias
renegade

Είναι διαφορετικό να γίνει ποδοσφαιρική κριτική όπως γίνεται σε όλους τους προπονητές. Και είναι διαφορετικό να λέμε για managerοδουλειές και άλλες ομορφιές
Οποιαδήποτε κριτική την ακούω και εγώ έχω τις ενστάσεις μου σε πολλά πράγματα. Άλλο το ένα όμως κι άλλο το άλλο όπως και διαφορετικό είναι να λες ότι έπαιζε ο κουρμπέλης αντί του ζαφείρου από τότε που ήρθε στον ΠΑΟΚ ...ε αφού δεν ισχύει
Όπως βέβαια δεν ισχύει και ότι σήμερα έπαιξε ο κουρμπέλης αντί του ζαφέρη
Για να μην μπερδευόμαστε ο κουρμπέλης είναι εξάρι ο ζαφέρης είναι 8άρι
Ο κουρμπέλης σήμερα έπαιξε αντί του τριάδη και ο μουζά έπαιξε αντί του ζαφείρη..

Υγ μόνο κάποιος που έχει σε πολύ χαμηλή υπόληψη την διοίκηση της ομάδας μπορεί να πιστεύει ότι θα αφήνει αυτή ανεξέλεγκτα τον οποιονδήποτε να μεταχειρίζεται άσχημα τα περιουσιακά της στοιχεία
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Θεωρώ πως η διοίκηση έχει τα χέρια της δεμένα.
Δεν μπορεί ας πούμε να πει πως δεν ξαναστέλνει παίχτη στην Εθνική.
Αυτό ας πούμε το είχαν κάνει οι Αγγελόπουλοι στο μπάσκετ και δέχτηκαν κατακραυγή ακόμα και από τους δικούς τους.

Και αν μπορώ να καταλάβω την λογική για Ζαφείρη (όπου αν είναι σωστός θα ξεκινήσει στο επόμενο φιλικό) τα άλλα 2 μου φαίνονται κουφά και ειδικά το θέμα του Ντέλια.

Δεν γίνεται έτσι απλά να παραγκωνίσεις τέτοιο παίχτη, ούτε νομίζω μπορεί να βρει κάποιος ποδοσφαιρική λογική.
These users thanked the author Mitsospaoki4 for the post:
Rexaris
gervasio artigas

Δημοσίευση από gervasio artigas »

Λοιπόν ..
Αντε να κανουμε ποδοσσφαιρική κριτική για την μικτη μανατζαραιων
Ολες οι εθνικες ομάδες του κόσμου και οι προπονητές τους έχουν ποδοσφαιρικά/προπονητικά ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ προβλημα που όμως ειναι ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ
Ποιο είναι αυτό;;;
ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΥΝΟΧΗΣ και ΟΜΟΙΟΓΕΝΕΙΑΣ
Καθε ΣΟΒΑΡΟΣ προπονητής που σεβεται τον εαυτο του ετσι όπως εξασφαλιζει την ομοιογενεια και την συνοχη στις ομάδες των ΠΑΕ με προετοιμασίες φιλικα σταθερο κορμό στεθερο στυλ παιχνιδιου , ετσι και ο κάθε ΣΟΒΑΡΟΣ προπονητης εθνικής ομάδος , ψάχνει τροπο να λύσει αυτό το προβλημα
Κια τι κανουν οι περισσοτέροι;;
Διαλεγουν ειτε παικτες που εχουν παιξει μαζι σε μικρότερες εθνικες ειτε βασικο κορμο επαγγελματικων ομαδων που πρωατγωνιστουν
Ετσι π.χ η ισπανια εχει παρει παγκσομιο κυπελλο επειδη στηριχθηκε καταβαση στην Μπαρτσα ειτε προσφατα με παικτες που ηταν ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ σε μικροτερες εθνικές ομαδες
Ο δικος μας τι κανει εδω;;
ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ
Βαζει παικτες που ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ για να παιξουν
τι κουρμπελης και μπακασετας και τα τέτοια μου κουνιουνται
Σοβαρα συζητάμε για το αν υπαρχει παικτης κουρμπελης
Για δε βγαινει ο χαρτακιας να πει τι ελεγε οταν τον ειχε στον Παναθηναικο;;;
Ποια ποδοσφαρικα εχεγγυα εχουν οι παικτες αυτοι οχι να ειναι ειναι βασικοί αλλα να καλουνται την εθνικη
Και εχεις βρε κρετινε ΕΤΟΙΜΟ ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΟ ΚΟΡΜΟ
ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΝΤΕΛΙΑΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΩΡΑ 3 ΜΗΝΕΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΙΑΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΤΖΟΛΗΣ (και ΚΟΥΛΙΕΡΑΚΗΣ ) παιζουν χρονια μαζί και στα εφηβικά του ΠΑΟΚ και στις μικρές εθνικές
Ειναι επιλογές αυτές που κανεις ρε λιθιε για να έχεις "συνοχη" και "ομοιογενεια" στην ομάδα
Με ροτα και μασουρα;; παιζει ο ροτα και δεν παιζει ο Βαγιαννίδης
Αυτα γιατι βαρεθηκα με το γαμημενο αθηναισταν τους
Που οτι πιάσει στα χερια του του γαμαει τη μανα
ΧΑΝΟΥΜΕ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ από τους Κ Ο Μ Π Λ Ε Ξ Ι Κ Ο Υ Σ
Θα επαιζε ο ΝΤΕΛΙΑΣ σε οποιαδηποτε ευρωπαικη εθνικη και δεν θα ξεκιναγε;;;;;;;
These users thanked the author gervasio artigas for the post (total 3):
curtis, Ally Samagoal, Rexaris
renegade

Καμία σοβαρή διοίκησε δεν θα πει ποτέ δεν στέλνω τους ποδοσφαιριστές μου στην εθνική. Αυτές οι συμπεριφορές πέρα τι είναι αστείες και ασόβαρες τιμωρούνται πολύ αυστηρά από uefa

Οι πιέσεις που κάνεις είναι διαφορετικές και δεν αφήνεις να ανανεώσει ένας προπονητής ο οποίος σε κοροϊδεύει. Όπως έκανες με τον πογιετ

Υγ εν τω μεταξύ ο πρώτος που έδειξε στην ελλάδα ότι πολλές φορές είναι προτιμότερο να μην βάζεις όλους σου τους καλούς από την αρχή και να κρατάς εφεδρεία ήταν ο λουτσέσκου. Για αυτό και δεν με ράζει τόσο πολύ αν ο γιάννης μπαίνει στο τελευταίο μισάωρο. Είναι μία στρατηγική που την ακούω.
Όπως είπα και κάποιες μέρες πριν το μεγαλύτερο του φάουλ ήτανε η μη κλήση του μιχαηλίδη.και αν ο ρέτσος συνεχίσει να είναι πίσω από τον μαυροπάνου στην ιεραρχία

Υγ Α... ρέ συ gandalf βάλε το παιδάκι τον κοντούρη να παίξει κανένα εικοσάλεπτο σήμερα και μετά αστον να πάει με τις ελπίδες. Τι μου βάζεις το άλλο το τραγί που παίζει soccer
curtis

Δημοσίευση από curtis »

Η επαναλαμβανόμενη μη χρησιμοποίηση των καλύτερων παικτών μας στοίχησε ήδη ένα μουντιάλ.με τον άχρηστο στον πάγκο που κάτι έχει με τον οργανισμό ΠΑΟΚ θα μας στοιχίσει και τους επόμενους στόχους.
These users thanked the author curtis for the post (total 2):
Ally Samagoal, Rexaris
Άβαταρ μέλους
Rexaris
Moderator

Δημοσίευση από Rexaris »

Έχεις Κωνσταντέλια και Ζαφείρη και τους βάζεις αναπληρωματικούς και θέλεις να σε πάρουμε στα σοβαρά;

Θέλεις να πιστέψουμε οτι είσαι δίκαιος απέναντι στους παίκτες;

Δίκαιος απέναντι στον ΠΑΟΚ και την Θεσσαλονίκη γενικά;

Για μένα τελείωσες από την Εθνική, και όσο είσαι ακόμη εκεί, τελείωσε η τάχαμου "εθνική" για μένα. 10-0 να χάνει η μικτή ποκ-ξενιτεμένων που έφτιαξες σε κάθε παιχνίδι.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου”