Να βλέπεις TV ΠΑΟΚ, ίσως ειναι καλύτερα.Franky έγραψε: Παρ 13 Μαρ 2026, 22:25Στο Οπεν βγαίνουν συστηματικά άτομα ως ρεπόρτερ, αναλυτές, γεωστρατηγικοί ειδήμονες, αθλητικογράφοι, μπουρδολόγοι οι οποίοι έπειτα στα κοινωνικά μέσα, στο κανάλια τους στο youtube, και σε άλλους σταθμούς ειρωνεύονται τον Ιβάν και τον ΠΑΟΚ. Καλά για τη Ρωσία δεν το συζητάμε καν...Equalizer έγραψε: Παρ 13 Μαρ 2026, 20:35Τι συνέβη;Franky έγραψε: Παρ 13 Μαρ 2026, 18:23 Το ΟΠΕΝ ανήκει ακόμη στον Ιβάν Σαββίδη?
Αν ναι, είναι ακόμη ο Παπαμιμίκος Διευθυντής του σταθμού?
Αν ναι, πρέπει να εξηγήσει δημοσίως γιατί προσκαλεί στο Κανάλι και έχει και στο payroll του καθάρματα και εχθρούς του ΠΑΟΚ και του Ιβάν.
Δεν είναι ένας ή δύο, είναι αρκετά τα παραδείγματα και έχει παραγίνει η κατάσταση.
Πρέπει να φιλτράρονται καλύτερα όλα αυτά. Την ευθύνη την έχει ο Διευθυντής και οι υφιστάμενοί του.
Ιβάν Σαββίδης VII
-
ΚΩΣΤΑΣ2019
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Μπορεί να είναι από θρακομακεδονες μεριά ή βόρειο-σκοπιανοι μακεδόνες απόγονοι του Τιτο.eorptol1 έγραψε: Τρί 24 Μαρ 2026, 12:09 Στο Facebook μια μακεδονική αρμάδα καινούριο φρούτο χορηγούμενη βγάζει δηλητήριο παίζοντας τούς ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ και στόχος ποιός άλλος ο Σαββίδης που θέλει μικρο ελεγχόμενο τον ΠΑΟΚ.....
σε αλλες ειδησεις αλλα ποιος ασχολειται απο το inpaok
Σε συγκλονιστική κίνηση ανθρωπιάς προχώρησε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, όπως αποκαλύπτει ο κ. Σάββας Περτσινίδης,
Όπως αναφέρει σε δημόσια τοποθέτηση του, ο Ιβάν Σαββίδης βοήθησε στο να ταξιδέψει ο γιος του στις ΗΠΑ, προκειμένου να λάβει θεραπεία για μια σπάνια μορφή καρκίνου.
Ο ασθενής έπρεπε να μεταβεί άμεσα στην Αμερική για να θεραπευτεί, με την οικογένεια να δίνει ένα μεγάλο αγώνα για την ανεύρεση χρημάτων.
Άμεσα, και σε λιγότερο από 24 ώρες, ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ έδωσε εντολή στους συνεργάτες του να βοηθήσουν το παιδί. Ο πατέρας του 25χρονου, γνωστός λογιστής από την Κοζάνη, κ. Σάββας Περτσινίδης, με δημόσια δήλωσή του θέλησε να ευχαριστήσει τον Ιβάν Σαββίδη, μ’ ένα συναισθηματικό μήνυμα που προκάλεσε μεγάλη συγκίνηση.
Η δήλωση του κ. Περτσινίδη είναι απλά συγκλονιστική:
«Αγαπημένε μου Πρόεδρε, όχι δεν θα σου γράψω ένα τυπικό ευχαριστήριο, ούτε θα μπω στην διαδικασία του ChatGPT με βαρύγδουπες εκφράσεις. Θα σου μιλήσω με λόγια καρδιάς, όπως ξέρουμε να κάνουμε εμείς οι Πόντιοι.
Δεν σε γνωρίζω και πιθανότατα να μην σε δω ποτέ από κοντά. Aπό την απόγνωσή μου, είχα το θάρρος (ίσως και το θράσος!), να σου στείλω ένα e-mail και να σου ζητήσω βοήθεια, μιας και το παιδί μου αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας. Και επειδή δεν ήθελα να σε φέρω σε δύσκολη θέση, ζητώντας χρήματα, σου ζήτησα μερικές υπογεγραμμένες φανέλες των ποδοσφαιριστών σου, προκειμένου να τις δημοπρατήσω.
Και εσύ αμέσως έβαλες στον ερανικό λογαριασμό μας ένα σεβαστο χρηματικό ποσό. Ειλικρινά, δεν ξέρω πως να σε ευχαριστήσω; Η Παναγία Σουμελά να σου ανταποδώσουν το καλό που μου έκανες. Θα σε ευγνωμονώ αιώνια!
Υ.Γ. Κι αν εσύ βρήκες την ψυχή σου στον ΠΑΟΚ, όπως είχες δηλώσεις κάποτε, εγώ στον ΠΑΟΚ χρωστάω την ζωή του παιδιού μου. Αυτό δεν θα το ξεχάσω ποτέ!»
Θυμίζουμε πως όποιος θέλει και μπορεί να βοηθήσει, έχει την δυνατότητα να καταθέσει χρήματα στον παρακάτω λογαριασμό. Επειδή είναι Ερανικός, δεν έχει επιπλέον χρεώσεις:
Αριθμός Λογαριασμού: 6238171042982
IBAN: GR 0601712380006238171042982
Δικαιούχος: Περτσινίδης Δημήτριος Σάββας
Iris: 6989234366
Κωδικός BIC της Τράπεζας Πειραιώς για όσους είναι από το εξωτερικό: PIRBGRAA».
πατριωτακη ευχομαι ολοψυχα ολα να πανε καλα και τα σχολεια της πτολεμαιδας μαζεψανε χρηματα.......με το καλο......
Σε συγκλονιστική κίνηση ανθρωπιάς προχώρησε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, όπως αποκαλύπτει ο κ. Σάββας Περτσινίδης,
Όπως αναφέρει σε δημόσια τοποθέτηση του, ο Ιβάν Σαββίδης βοήθησε στο να ταξιδέψει ο γιος του στις ΗΠΑ, προκειμένου να λάβει θεραπεία για μια σπάνια μορφή καρκίνου.
Ο ασθενής έπρεπε να μεταβεί άμεσα στην Αμερική για να θεραπευτεί, με την οικογένεια να δίνει ένα μεγάλο αγώνα για την ανεύρεση χρημάτων.
Άμεσα, και σε λιγότερο από 24 ώρες, ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ έδωσε εντολή στους συνεργάτες του να βοηθήσουν το παιδί. Ο πατέρας του 25χρονου, γνωστός λογιστής από την Κοζάνη, κ. Σάββας Περτσινίδης, με δημόσια δήλωσή του θέλησε να ευχαριστήσει τον Ιβάν Σαββίδη, μ’ ένα συναισθηματικό μήνυμα που προκάλεσε μεγάλη συγκίνηση.
Η δήλωση του κ. Περτσινίδη είναι απλά συγκλονιστική:
«Αγαπημένε μου Πρόεδρε, όχι δεν θα σου γράψω ένα τυπικό ευχαριστήριο, ούτε θα μπω στην διαδικασία του ChatGPT με βαρύγδουπες εκφράσεις. Θα σου μιλήσω με λόγια καρδιάς, όπως ξέρουμε να κάνουμε εμείς οι Πόντιοι.
Δεν σε γνωρίζω και πιθανότατα να μην σε δω ποτέ από κοντά. Aπό την απόγνωσή μου, είχα το θάρρος (ίσως και το θράσος!), να σου στείλω ένα e-mail και να σου ζητήσω βοήθεια, μιας και το παιδί μου αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας. Και επειδή δεν ήθελα να σε φέρω σε δύσκολη θέση, ζητώντας χρήματα, σου ζήτησα μερικές υπογεγραμμένες φανέλες των ποδοσφαιριστών σου, προκειμένου να τις δημοπρατήσω.
Και εσύ αμέσως έβαλες στον ερανικό λογαριασμό μας ένα σεβαστο χρηματικό ποσό. Ειλικρινά, δεν ξέρω πως να σε ευχαριστήσω; Η Παναγία Σουμελά να σου ανταποδώσουν το καλό που μου έκανες. Θα σε ευγνωμονώ αιώνια!
Υ.Γ. Κι αν εσύ βρήκες την ψυχή σου στον ΠΑΟΚ, όπως είχες δηλώσεις κάποτε, εγώ στον ΠΑΟΚ χρωστάω την ζωή του παιδιού μου. Αυτό δεν θα το ξεχάσω ποτέ!»
Θυμίζουμε πως όποιος θέλει και μπορεί να βοηθήσει, έχει την δυνατότητα να καταθέσει χρήματα στον παρακάτω λογαριασμό. Επειδή είναι Ερανικός, δεν έχει επιπλέον χρεώσεις:
Αριθμός Λογαριασμού: 6238171042982
IBAN: GR 0601712380006238171042982
Δικαιούχος: Περτσινίδης Δημήτριος Σάββας
Iris: 6989234366
Κωδικός BIC της Τράπεζας Πειραιώς για όσους είναι από το εξωτερικό: PIRBGRAA».
πατριωτακη ευχομαι ολοψυχα ολα να πανε καλα και τα σχολεια της πτολεμαιδας μαζεψανε χρηματα.......με το καλο......
- These users thanked the author eorptol1 for the post (total 6):
- navigator11, Franky, Apil44, Kabamaru11, paoki19, aivas19
Ανεβηκε και στο sdna που το ειδα πριν λιγο, μπραβο προεδρε για τη βοηθεια που προσφερες σε ακομα μια οικογενεια που τη χρειαστηκε! Μακαρι να πανε ολα καλα στην οικογενεια του παιδιου, και σε οσες εχουν τετοια τρεξιματα..
- These users thanked the author st4this for the post (total 4):
- eorptol1, Franky, Apil44, Kabamaru11
-
Dimitrisou
Καθίστε όσοι θέλετε να μαλώνετε για τα γήπεδα,τα προπονητικά και τις μεταγραφές.
Μακάρι να διαβάζουμε κάθε μέρα τέτοιες ειδήσεις και ας παίζουμε και σε 5Χ5 με την κ19..
Μπράβο κ.Σαββιδη και πάνω απ' όλα μακάρι να πάνε όλα καλά για το παιδί!
Μακάρι να διαβάζουμε κάθε μέρα τέτοιες ειδήσεις και ας παίζουμε και σε 5Χ5 με την κ19..
Μπράβο κ.Σαββιδη και πάνω απ' όλα μακάρι να πάνε όλα καλά για το παιδί!