Μεταγραφές BasketBall 2025-2026

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις καλαθοσφαιριστών στην ομάδα μας...
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Maurice_Escargot

Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026

Δημοσίευση από Maurice_Escargot »

2 350 000 EUR το συμβολαιο που υπεγραψε ο Holmes το καλοκαιρι με τον Παναθηναικο για τον 1ο χρονο.
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

Για το καλοκαίρι έχω να προτείνω τον Μac McClung. 1ος σκορερ ολων των εποχων στη G-league, έβαλε σήμερα 59.
Είναι αυτός με τις 3 σερί νίκες στο διαγωνισμό καρφωμάτων.
Για κάποιο λόγο δε βρίσκει συμβόλαιο στο ΝΒΑ. Μάλλον γιατί είναι κοντός.
Ότι και προσαρμογή να θέλει, είναι μαχητής θα ρθει και θα βγάλει μάτια...(θεωρώ ότι είναι ο επόμενος James, Larkin κτλ)
These users thanked the author KalamarGiannis for the post:
Patron
Άβαταρ μέλους
Hayate

Δημοσίευση από Hayate »

Δεν είναι καλύτερος από τον Tyree νομίζω,παρα πολύ χαμηλό επίπεδο η G-League γενικα.Αν θυμάμαι καλά και ο Θανάσης έκανε τρομερά νούμερα...Καλύτερα να κρατήσουμε τον Bree...

Πολύ καλοί Oturu και Kabengele που αναφέρθηκαν..Τώρα τα 2 εκατομμύρια για Πίτερς τα θεωρώ ακραίο ποσό .Είναι παίκτης "εργαλείο " οκ,τρομερό σουτ με κάτι Καρδιτσες,αλλά στα δύσκολα δεν παίρνει χρόνο για κάποιους λόγους,δεν είναι χαζός ο Μπαρτζωκας.
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

όταν λες παρα πολύ χαμηλό το επίπεδο της G League τί εννοείς? Δλδ σαν να βλέπεις Βριλησσιακός-Προμηθέας Χαλανδρίου? Εγώ άλλη εικόνα έχω από παίκτες που έρχονται από εκεί στην Ευρώπη. O Grant του βάζελου σου αρέσει? ο Butler του Ερυθρού σου αρέσει? ο Flynn της Μπαζτσεσεχίρ σου αρέσει ? ο Harper της Hapoel Ierusalem σου αρέσει?

για τον Peters Που λες, προφανώς το πόσο κοστίζει ή πόση υπεραξία δίνει για να τον πάρει κάποια ομάδα είναι συζητήσιμο. Και πώς θα αποδώσει ο παίκτης με αυτά τα λεφτά. Και η Αρμάνι έδωσε 2.7 στον Guduric, είδες εσύ διαφορά? Είδες διαφορά από τον Mirotic στην Μονακό? Τα χρήματα είναι σχετικά, και επειδή η ομάδα ΔΕΝ θα έχει κάποιο ταβάνι στο μπάτζετ, με αφήνουν (ΕΜΕΝΑ που ΔΕΝ τα δίνω!) αδιάφορο.

από κει και πέρα, ναι είναι αναπληρωματικός του Vezenkov. Πιθανώς του πιο ταλαντούχου ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ 4αριου στην Ευρώπη (ίσως μέχρι που ξαναγύρισε ο Hayes-Davis). Τι να κάνει ο κοουτς? Να αφήσει έξω τον Σάσα? Ο Peters είναι διαφορετικό στυλ. Εϊναι ένα γκαρντ παγιδευμένο σε κορμί 4αριού. Τέτοιους παίκτες στο σύγχρονο μπάσκετ του ΤΡΙΠΟΝΤΟΥ, τους χρυσοπληρώνεις. Αν με ρωτάς εμένα, 300% ναι. Αυτόν και τον λευκό της Μπιλμπάο. Και θα κλάψουνε μανούλες.
These users thanked the author palok for the post (total 2):
Maurice_Escargot, paok-porter1337
Άβαταρ μέλους
Maurice_Escargot

Δημοσίευση από Maurice_Escargot »

Ο λευκός της Μπιλμπάο είναι από τα πιο hot projects στην Ευρώπη! Jaworski θα λέμε και θα κλαίμε.
Άβαταρ μέλους
paok-porter1337

Δημοσίευση από paok-porter1337 »

Hayate έγραψε: Πέμ 26 Μαρ 2026, 02:08 Δεν είναι καλύτερος από τον Tyree νομίζω,παρα πολύ χαμηλό επίπεδο η G-League γενικα.Αν θυμάμαι καλά και ο Θανάσης έκανε τρομερά νούμερα...Καλύτερα να κρατήσουμε τον Bree...

Πολύ καλοί Oturu και Kabengele που αναφέρθηκαν..Τώρα τα 2 εκατομμύρια για Πίτερς τα θεωρώ ακραίο ποσό .Είναι παίκτης "εργαλείο " οκ,τρομερό σουτ με κάτι Καρδιτσες,αλλά στα δύσκολα δεν παίρνει χρόνο για κάποιους λόγους,δεν είναι χαζός ο Μπαρτζωκας.
Ενταξει εχει μπροστα του ολοκληρο MVP της Euroleague o Piters, δεν ειναι ευκολο να παρει χρονο..και εκει πρεπει να χτυπησουμε να δωσουμε ενα καλο συμβολαιο και χρονο..
Άβαταρ μέλους
Hayate

Δημοσίευση από Hayate »

palok έγραψε: Πέμ 26 Μαρ 2026, 09:10 όταν λες παρα πολύ χαμηλό το επίπεδο της G League τί εννοείς? Δλδ σαν να βλέπεις Βριλησσιακός-Προμηθέας Χαλανδρίου? Εγώ άλλη εικόνα έχω από παίκτες που έρχονται από εκεί στην Ευρώπη. O Grant του βάζελου σου αρέσει? ο Butler του Ερυθρού σου αρέσει? ο Flynn της Μπαζτσεσεχίρ σου αρέσει ? ο Harper της Hapoel Ierusalem σου αρέσει?

για τον Peters Που λες, προφανώς το πόσο κοστίζει ή πόση υπεραξία δίνει για να τον πάρει κάποια ομάδα είναι συζητήσιμο. Και πώς θα αποδώσει ο παίκτης με αυτά τα λεφτά. Και η Αρμάνι έδωσε 2.7 στον Guduric, είδες εσύ διαφορά? Είδες διαφορά από τον Mirotic στην Μονακό? Τα χρήματα είναι σχετικά, και επειδή η ομάδα ΔΕΝ θα έχει κάποιο ταβάνι στο μπάτζετ, με αφήνουν (ΕΜΕΝΑ που ΔΕΝ τα δίνω!) αδιάφορο.

από κει και πέρα, ναι είναι αναπληρωματικός του Vezenkov. Πιθανώς του πιο ταλαντούχου ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ 4αριου στην Ευρώπη (ίσως μέχρι που ξαναγύρισε ο Hayes-Davis). Τι να κάνει ο κοουτς? Να αφήσει έξω τον Σάσα? Ο Peters είναι διαφορετικό στυλ. Εϊναι ένα γκαρντ παγιδευμένο σε κορμί 4αριού. Τέτοιους παίκτες στο σύγχρονο μπάσκετ του ΤΡΙΠΟΝΤΟΥ, τους χρυσοπληρώνεις. Αν με ρωτάς εμένα, 300% ναι. Αυτόν και τον λευκό της Μπιλμπάο. Και θα κλάψουνε μανούλες.
Grant του βαζελου και Butler παιχταραδες .Για Flynn δε ξέρω ή του ύψους ή του βάθους μου φαίνεται.Εμεινε στην ιστορία για μια 50αρα που έβαλε κάποια στιγμή..Το θέμα είναι ότι και οι τρεις είναι πρωην NBAers με φοβερά νούμερα κάποιες χρονιές.Δε ξέρω γιατι τους συγκρίνουμε με Mcclung των 8 συμμετοχών και των 0 πόντων στο NBA...Για Harper ναι έκανε όνομα εδώ Ευρώπη,σταθεροτατος ...Επίσης μόνο τα στιγμιότυπα από τους 59 πόντους του Mcclung να δει κάποιος καταλαβαίνει το ποσο προπονητικου χαρακτήρα είναι η Λίγκα.Μετρησα 7-8 drives ανενόχλητος να έκανε...

Για τις υπεραξίες ισχύει ,ούτε εμένα με ενδιαφέρει πόσα χρήματα θα δώσει ο Μυστακίδης,κουβέντα κάνουμε..Θα τον κοστολογουσα λιγότερο απλά και μόνο γιατί θεωρώ ότι είναι μονοδιάστατος και σε κρίσιμα παιχνίδια δεν έχει δείξει την αντίστοιχη συνεισφορά.Η Βαλένθια ας πούμε έχει πολλούς Πίτερς πολύ φτηνοτερους.Και ο Herrera της Paris ίδια φάση.Ισως και άλλοι...
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

αναπτυξιακή λίγκα είναι. Τίποτε παραπάνω. Και έχει πολύ καλούς να φέρεις απο εκεί (δεν έχω καμία άποψη για τον συγκεκριμένο λευκό που λέει ο Γιάννης). Μιλάω πάντα για επίπεδο top CL και Eurocup.

για τον Peters, δεν είναι ο μόνος στην ευρωλίγκα. υπάρχουνε σίγουρα και άλλοι:

https://www.euroleaguebasketball.net/el ... rs/012738/
https://www.euroleaguebasketball.net/el ... --/014005/

απλά σίγουρα στην Α1 ξέρεις οτι σε πολλά ματς θα κάνει παπάδες.
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

ω ρε φίλε, Αμερικανός 2.07 με σχεδόν 50% τρίποντο;
μπορείς να φέρεις τέτοιο παίκτη;
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”