5.Γιάννης Μιχαηλίδης

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Re: 5.Γιάννης Μιχαηλίδης

Δημοσίευση από eorptol1 »

αμαν ρε Γιαννη περαστικα
Άβαταρ μέλους
zissos

Δημοσίευση από zissos »

eorptol1 έγραψε: Παρ 20 Μαρ 2026, 22:50 Μπα ξέρεις το τουρκικό όνομα μας? σημαίνει περιοχή με λύκους στα τουρκικά κατά τα άλλα καταγωγή μας από το καρς του Πόντου....
Εγώ στα δικά μου τα κιτάπια το βρίσκω σαν ΚΟΥΣΛΑΡΙ - KUŠLARI Καϊλαρίων με 50 μουσουλμάνους Τούρκους, πηγή K'ncov 1900 ( Πρωτότυπο : Васил Кѫнчовъ, Македония етногрфия и статистика, София 1900).
Το οποίο Κουσλάρι μεταφράζεται σαν πουλί.
Λύκοι ή πουλιά λοιπόν? Πάντως το μέρος λόγω των λιμνών και των βάλτων θα μπορούσε να είναι και πέρασμα αποδημητικών πουλιών. Για λύκους δεν ξέρω. Οι Βλάχοι της Βλάστης και της Κλεισούρας είχαν στην κυριολεξία εκατομμύρια αιγοπρόβατα και δεν ξέρω τι μπορεί να είχε απομείνει από βλάστηση στο Σινιάτσικο, ώστε να μπορούν να κρυφτούν οι λύκοι.
Δεν υποστηρίζω ότι ξέρω κάτι περισσότερο, μπορεί να έχει δίκιο ο Σταματελάτος με το Koytlar και όχι ο K'ncov με το Kuslar. Δεν ξέρω τι πήγές μπορεί να είχε ο Σταματελάτος.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Φτάνει με τους τραυματισμούς
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

Φτάσαμε δλδ το 13 στα 13.
Ή μάλλον λάθος, το σερί δε σταμάτησε την προηγούμενη Κυριακή. Ο Λοβρεν είχε ενοχλήσεις στη μέση, για αυτό βγήκε αλλαγη με τη Λιβαδειά.
Άρα σε 13 συνεχόμενα παιχνίδια 14 παίκτες έβγαλαν πρόβλημα και στερήθηκαν μέρος του τρέχοντος ή τον επόμενο αγώνα.

Δε μασάμε όμως. Ελπίζουμε τελη Αυγούστου να έχουν επιστρέψει όλοι και να είναι άπαντες παρόντες απέναντι στη Βίκινγκ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος marsantos την Σάβ 21 Μαρ 2026, 22:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Απίθανα πράγματα,μας κάνουν βουντού οι γαμιόλες.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Δεν το είχα παρατηρήσει αυτό που έγραψε ο Μήλιος
Το 28-3 στα γκολ στο πρωτάθλημα με 11-3-0 επιβεβαιώνει τον σπυρόπουλο που τον έχρισε ως τον σημαντικότερο παίκτη του φετινού ΠΑΟΚ
These users thanked the author renegade for the post:
marsantos
billagorn

Δημοσίευση από billagorn »

Κουλα εισαι μια κ@λοφ@ρδη κ@ριολα που μονο ετσι θα μπορουσες να διεκδικησεις το πρωταθλημα, μονο με τα απιθανα να συμβαινουν, ακου εκει 14 τραυματισμοι σε 13 ματς και φυσικα οι περισσοτεροι σε κομβικους παιχτες
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

renegade έγραψε: Τρί 24 Μαρ 2026, 21:10 Δεν το είχα παρατηρήσει αυτό που έγραψε ο Μήλιος
Το 28-3 στα γκολ στο πρωτάθλημα με 11-3-0 επιβεβαιώνει τον σπυρόπουλο που τον έχρισε ως τον σημαντικότερο παίκτη του φετινού ΠΑΟΚ
Το στατιστικό αυτό επιβεβαιώνει κάτι που ξέρουμε ήδη, και το οποίο παίζει ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟ ρόλο σε οποιαδήποτε κριτική γίνεται σε παίκτες, σε ομάδα και συγκεκριμένα στον Λουτσέσκου:

Η ουσια ΔΕΝ (Δ-Ε-Ν) είναι στο να λεμε οτι ο χ παίκτης είναι παικταράς από μόνος του. Αλλά το τι επίδραση, συμμετοχή και συνεισφορά έχει στη λειτουργία που επιδιώκει να έχει ένα ποδοσφαιρικό σύνολο

Ο Μιχαηλίδης ως αμυντικός από μόνος του είναι μέτριος

Ως μοχλός ανάπτυξης ομάδας με τα ποιοτικά του στοχεία, είναι καλός

Ως γρανάζι στον ΠΑΟΚ του Λουτσέσκου στο Ελληνικό πρωτάθλημα, είναι κορυφαίος.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Μέτριος για τα πανευρωπαϊκα δεδομένα
Για την Ελλάδα ΤΟΠ

21-14 τα γκολ στα παιχνίδια που δεν αγωνίστηκε και
6-3-3 το ρεκόρ
Άβαταρ μέλους
eorptol1

zissos έγραψε: Σάβ 21 Μαρ 2026, 16:04
eorptol1 έγραψε: Παρ 20 Μαρ 2026, 22:50 Μπα ξέρεις το τουρκικό όνομα μας? σημαίνει περιοχή με λύκους στα τουρκικά κατά τα άλλα καταγωγή μας από το καρς του Πόντου....
Εγώ στα δικά μου τα κιτάπια το βρίσκω σαν ΚΟΥΣΛΑΡΙ - KUŠLARI Καϊλαρίων με 50 μουσουλμάνους Τούρκους, πηγή K'ncov 1900 ( Πρωτότυπο : Васил Кѫнчовъ, Македония етногрфия и статистика, София 1900).
Το οποίο Κουσλάρι μεταφράζεται σαν πουλί.
Λύκοι ή πουλιά λοιπόν? Πάντως το μέρος λόγω των λιμνών και των βάλτων θα μπορούσε να είναι και πέρασμα αποδημητικών πουλιών. Για λύκους δεν ξέρω. Οι Βλάχοι της Βλάστης και της Κλεισούρας είχαν στην κυριολεξία εκατομμύρια αιγοπρόβατα και δεν ξέρω τι μπορεί να είχε απομείνει από βλάστηση στο Σινιάτσικο, ώστε να μπορούν να κρυφτούν οι λύκοι.
Δεν υποστηρίζω ότι ξέρω κάτι περισσότερο, μπορεί να έχει δίκιο ο Σταματελάτος με το Koytlar και όχι ο K'ncov με το Kuslar. Δεν ξέρω τι πήγές μπορεί να είχε ο Σταματελάτος.
Κουτλαρ φίλε σίγουρο αυτό μέχρι 17 στο χωριό με τον παπού και γιαγιά ειμουν αγαπημένο χωριό αγαπημένοι παππούδες όσοι δεν ξέρουν τι σημαίνει Πόντια γιαγιά δεν έχω λόγια οι γονείς ήταν Γερμανία.... κουτλαρ περιοχή με λύκους...
Πηγή μου όλοι οι χωριανοί και κυρίως οι παλιοί που όταν ήρθαν τους στείλανε στο κουτλαρ.....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol1 την Τρί 24 Μαρ 2026, 23:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author eorptol1 for the post:
zissos
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Τι να πούμε για τον Γιανναρο;
Η μόνη μεταγραφή πρωτοκλασατου που δεν με πείραξε ήταν του Κουλιε γιατί ήμουν σίγουρος ότι από πίσω υπάρχει χρυσός
These users thanked the author nunies4 for the post:
eorptol1
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Πραγματικός χρυσός ο Γιάννης
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

Ο Γιανναρος με τη μπάλα στα πόδια παίζει να είναι ο καλύτερος στην Ευρώπη. Η πάσα που βγάζει στον Μπιάνκο στο Καραϊσκάκης δεν παίζει ούτε ο Μεσι να την έβλεπε.
Σε αυτό που επίσης παίζει να είναι ο καλύτερος στην Ευρώπη είναι η ψυχραιμία που έχει όταν βλέπει τον αντίπαλο να έρχεται με χίλια πάνω του να τον πρεσαρει. Έχει μηδέν παλμούς και κάνει πλάκα.
Στο αμυντικό κομμάτι μπορούμε να πούμε πολλά γιατί το ίδιο κομμάτι χωριζεται σε πολλά. Ψηλά, χαμηλά, τοποθετήσεις, μονομαχίες περιστροφές, ένας με έναν, παιχνίδι στα πλάγια, διάβασμα, πρώτος στη μπάλα και πολλά.
Εγώ θα σταθώ σε κάτι που επίσης είναι κορυφαίος. Οι τοποθετήσεις του είναι για σεμινάριο.
Σίγουρα εχει εκπληκτικο δεσιμο με τον Κεντζιόρα και έχουν φτιάξει ένα δίδυμο φοβερό. Και στην ουσία το δίδυμο πρέπει να κοιτάμε.
Όμως ο Γιάννης μου βγάζει κάτι που θέλω να το πω.
Μου θυμίζει υποψηφίους Πανελλαδικών που τηρούν με ευλάβεια τις οδηγίες των καθηγητών τους και το αποτέλεσμα είναι να σαρώσουν στις εξετάσεις.
These users thanked the author marsantos for the post (total 4):
navigator11, paoki19, Apil44, aivas19
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

nunies4 έγραψε: Τρί 24 Μαρ 2026, 23:15 Τι να πούμε για τον Γιανναρο;
Η μόνη μεταγραφή πρωτοκλασατου που δεν με πείραξε ήταν του Κουλιε γιατί ήμουν σίγουρος ότι από πίσω υπάρχει χρυσός
Πάντως ήμασταν απελπιστικά λίγοι που το πιστεύαμε
These users thanked the author ΚΩΣΤΑΣ2019 for the post (total 2):
Χωρικός, aivas19
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”