Πρωτάθλημα SL 2025-26
-
The_Analyst_4
Re: Πρωτάθλημα SL 2025-26
Κι εγώ δεν ήθελα κάποτε να το σηκώσει ο γαύρος εδώ μέσα, αλλά συνέβη. Δεν μπόρεσε ο Μούργκ να τους το κόψει
Με Αστέρα, με ρούλη ήταν για ήττα χαλαρά, με εμφάνιση της πλάκας.San4 έγραψε: Τρί 24 Μαρ 2026, 04:59 Οι ανύπαρκτοι της αεκ έχουν τσαλαπατηθεί σε κάποιο ματς από ατρόμητο, λάρισα ή βόλο; Νιώθω ότι με όλες τις απουσίες, η υποταγή σε αυτά τα καφενεία δεν χωνεύεται με τίποτα. Κάτι πάει πολύ λάθος με κάποιους παίχτες του ρόστερ.
Κλήρωση λουκούμι! Με χάρτινη την καλύτερη περίοδο μετά από ευρωπαϊκό.
Μερικοί τα έχετε μπερδέψει: τι νίκες ο βάζελος και θα μας περάσει, τι νίκες η χάρτινη και πρωταθλήτρια χαλαρά, φαντάζομαι και ο γαύρος. Με τη απλή αριθμητική μάλλον υπάρχει πρόβλημα
Διαφωνώ. Εμείς τα βλέπουμε τα πράγματα απ έξω. Δηλαδή okay έχασε δύο παιχνίδια άρα μετά τα παρατάει τελείως.lazar4 έγραψε: Τρί 24 Μαρ 2026, 14:19 Για να τα παίξουν όλα για όλα συνεπάγεται ότι θα έχουν πάρει τουλάχιστον 3 βαθμούς στους πρώτους 2 αγώνες μήπως κυνηγήσουν 3η θέση, αλλιώς δεν θα έχει νόημα και μάλλον θα είναι "αδιάφοροι".
Όταν όμως είσαι παίκτης μιας ομάδας, όταν ακούς και διαβάζεις αυτά που γράφονται... γιατί θα γράφονται μετά από κάθε ήττα ή νίκη, όταν πιθανότατα θα παίζετε η παραμονή σου ή αν όχι η παραμονή σου η θέση σου στην ιεραρχία.
Τότε τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά και δεν πιστεύω κανένας μέσα στον βάζελο ότι θέλει να γίνει η Τατιάνα των πλέι οφ με 0-0-6
Το σημαντικότερο από όλα είναι Μείτε,ζιφκο,Μίχα να ξεκινήσουν κανονικά προπονήσεις.
Άν οι κομβικοι μας παίκτες είναι υγιής...τότε δεν φοβόμαστε τίποτα
- These users thanked the author renegade for the post (total 4):
- marsantos, lazar4, aivas19, navigator11
Βρε συ rene πως λες κάτι τέτοιο; Έχεις τόση εμπειρία από αθλητισμό.renegade έγραψε: Τρί 24 Μαρ 2026, 14:44 ...
Αν τώρα δεν μπορείς να κερδίσεις στην τούμπα αυτόν τον βάζελο, είτε ενδιαφερόμενο είτε μη ενδιαφερόμενο...Ε τότε δεν πρέπει να μιλάμε για πρωτάθλημα.
...
Τι έχει αυτός ο παναθηναικος που τον έχουμε του χεριού μας; Δεν είναι η παρατημένη ομάδα του Δεκεμβρίου.
Αν παίξει με τριάδα και Σιωπή Κοντουρη μπροστά είναι εύκολο το σπάσιμο; Εμείς αν κατέβουμε χωρίς Αντρίγια, Μιχα και Μεϊτέ και επιστρέψουν Κενι Γιακουμάκης μετά από 40 μέρες πως θα είμαστε;
Μου λες να μην υπερεκτιμω τους άλλους αλλά ταυτόχρονα σημειώνεις πως το τελευταίο δίμηνο η ομάδα δεν έχει καλή εικόνα.
Δεν υπάρχει κανένας αγώνας από τους 12 που μπορεί να γίνει η παραμικρή πρόβλεψη αυτή τη στιγμή. Κατά τη διάρκεια και με βάση τη δυναμική που θα αναπτυχθεί το βλέπουμε.
Τώρα η φάση είναι tabula rasa.
Οκ, τώρα είδα πως έγραψες αυτό.renegade έγραψε: Τρί 24 Μαρ 2026, 15:13 ...
Το σημαντικότερο από όλα είναι Μείτε,ζιφκο,Μίχα να ξεκινήσουν κανονικά προπονήσεις.
Άν οι κομβικοι μας παίκτες είναι υγιής...τότε δεν φοβόμαστε τίποτα
Ούτε η υπέρμετρη αισιοδοξία ταιριάζει αλλά ούτε και απογοήτευση με βάση την κλήρωση. Το πρόγραμμα δεν εμπεριέχει μεσοβδόμαδα για μας για να κάτσουμε να το υπεραναλυσουμε. Έκατσε πρώτη αγωνιστική ο παο. Οκ. Με τις ίδιες προϋποθέσεις θα παίξουμε και οι 2. Πρέπει να κερδίσουμε. Δύσκολο θα είναι αλλά δε γίνεται αλλιώς. Το θέμα είναι να δούμε ποιοι θα είναι στις προπονήσεις από Δευτέρα.giapas έγραψε: Τρί 24 Μαρ 2026, 14:08 Τη γνώμη μου την έγραψα πρίν.
Για μένα ήρθε το χειρότερο σενάριο και παίζουμε με τον ΠΑΟ νωρίς.
Κατά τα άλλα , όλοι θα παίξουν με όλους.
Έτσι όπως τα έκαναν οι δικοί μας , ας τα ξεμπλέξουν
Για να αξιολογηθεί οποιαδήποτε κλήρωση ως καλή ή προϋπόθεση είναι ότι ο ΠΑΟΚ θα κατέβει για πρωταθλητισμό. Σε αυτήν την περίπτωση είναι δεδομένο ότι θα κερδίσει τον παναθηναϊκό. Οπότε με αυτήν την προϋπόθεση λογικά αυτή η κλήρωση του δίνει την δυνατότητα να κατέβει να παίξει τα 2 ντέρμπι με τους ανταγωνιστές χωρίς βαθμολογικό μειονέκτημα που θα κανε πιο εύκολη τη διαχείριση για τους αντιπάλους.
Aivas, is that you? Εγώ νόμιζα ότι υπάρχει ένας σκληρός πυρήνας παιδιών που δεν μασάνε: trouman, tolis, εσύ, eorptol, μπορεί να ξεχνάω κανέναν...aivas19 έγραψε: Τρί 24 Μαρ 2026, 09:55 @marsantos φίλε μου δυσκόλεψε πολύ το νταμπλ, οπως λέει ο George Best είναι σαν να χάλασε η μαγιά με τους τραυματισμούς και δεν ξανάφτιαχνει. Τι βλέπεις; Ακόμα και το κύπελλο είναι δύσκολο
- navigator11
Το ... ιερατείο, τουλάχιστον ένα από τα παπαγαλάκια του, πρέπει να το "παίζει" ψιλοανετίλα με το πρόγραμμα, ε; Σε λίγο μπορεί να αρχίσουν να διαρρέουν ότι ευτυχώς που πρώτη αγωνιστική τους "έκατσε" εκδρομή στο "Καραϊσκάκης", το οποίο αλώνουν για την πλάκα τους στην καλή τους μέρα. 
Λύγισε το βουνό, λύγισα κι εγώ Miles…Miles έγραψε: Τρί 24 Μαρ 2026, 15:48Aivas, is that you? Εγώ νόμιζα ότι υπάρχει ένας σκληρός πυρήνας παιδιών που δεν μασάνε: trouman, tolis, εσύ, eorptol, μπορεί να ξεχνάω κανέναν...aivas19 έγραψε: Τρί 24 Μαρ 2026, 09:55 @marsantos φίλε μου δυσκόλεψε πολύ το νταμπλ, οπως λέει ο George Best είναι σαν να χάλασε η μαγιά με τους τραυματισμούς και δεν ξανάφτιαχνει. Τι βλέπεις; Ακόμα και το κύπελλο είναι δύσκολο![]()
![]()
Την άλλη εβδομάδα θα επανέλθω με toxic positivity
-
Dimitrisou
Παλι καλα που ομαδα και προπονητης δεν σκεφτονται οπως ο κοσμος...καναμε μια ασχημη ηττα αλλα δεν ηρθε το τελος του κοσμου..
Θα τα δωσουμε ολα και σιγουρα εχουμε αποδειξει οτι μπορουμε..
Θα τα δωσουμε ολα και σιγουρα εχουμε αποδειξει οτι μπορουμε..
- These users thanked the author Dimitrisou for the post:
- leomatos88
Το χαρτί δεν μπορεί να ζητήσει αναβολή στο δικό μας ματς…
Στους 8 αναβολή ζητάς μόνο για το ενδιάμεσο παιχνίδι μεταξύ των 2 ευρωπαϊκών…
Εγώ πάντως βλέπω ήττα δική μας στο τελευταίο ματς με την ζελα στην λεωφόρο… να γίνει κ ωραία γιορτούλα (αποχαιρετιστήρια για εκείνους και κατάκτησης πρωταθλήματος από εμας) καθώς το ματς θα είναι αδιάφορο βαθμολογικά
Στους 8 αναβολή ζητάς μόνο για το ενδιάμεσο παιχνίδι μεταξύ των 2 ευρωπαϊκών…
Εγώ πάντως βλέπω ήττα δική μας στο τελευταίο ματς με την ζελα στην λεωφόρο… να γίνει κ ωραία γιορτούλα (αποχαιρετιστήρια για εκείνους και κατάκτησης πρωταθλήματος από εμας) καθώς το ματς θα είναι αδιάφορο βαθμολογικά