Πρωτάθλημα SL 2025-26

giapas

Re: Πρωτάθλημα SL 2025-26

Δημοσίευση από giapas »

Αν παιζόταν κάπου με καλή απόδοση , θα έβαζα ένα δεκαρικάκι ότι ο Μειτε δε θα ξαναπαίξει 2 σερί 90λεπτα στον ΠΑΟΚ ποτέ ξανά.
These users thanked the author giapas for the post:
marsantos
marsantos

Re: Πρωτάθλημα SL .025-26

Δημοσίευση από marsantos »

Γερασίμου έγραψε: Δευ 23 Μαρ 2026, 16:11 ...
Αυτά προς το παρόν, περαστικά μας και...καλή ηρεμία για 10 τουλάχιστον μέρες αρχίζοντας από αύριο μετά την κλήρωση, γιατί κακά τα ψέματα, ένα stress θα υπάρχει πριν και μετά από αυτήν. Σαν την Υγεία δεν υπάρχει τίποτα πολυτιμότερο πάνω μας και να μην την χαλάσουμε, γιατί κάποιοι μέσα στον ΠΑΟΚ κάνουν το παν για να μας την χαλάσουν.
...
Γιατρέ καλησπέρα. Μόλις κατάφερες να συμβαλεις στο καλό της υγείας μου. Ούτε στρες για αύριο ουτε για μετά. Πλέον δεν περιμένουμε κάτι. Χωρίς Αντρίγια και Μεϊτέ για σερί αγώνων (ντέρμπι) ο ΠΑΟΚ είναι απλά μια καλή ομάδα. Αν της αφαιρέσεις και τον Μιχα ειναι απλά μια ομάδα τετράδας για Ελλάδα. Ομάδα Νικητής - Πρωταθλητής δεν είναι.
Μπορεί να γίνει χωρίς αυτούς; Δεν ξέρω. Θα πω ότι λέει κι ο giapas. Πλέον ουτε φόβος ουτε ελπίδα. Μόνο περιέργεια της συνέχειας.

Υγ. Ας ελπίσουμε τουλάχιστον στον τελικό κυπέλλου Μιχα και Αντρίγια να ειναι πίσω. Είναι σημαντικό να εξασφαλίσουμε ομίλους και να πάρουμε ένα τρόπαιο. Για τα υπόλοιπα απλά περιέργεια, υπομονή, προσμονή και καθόλου άγχος.
These users thanked the author marsantos for the post (total 2):
Γερασίμου, giapas
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

giapas έγραψε: Δευ 23 Μαρ 2026, 17:10 Αν παιζόταν κάπου με καλή απόδοση , θα έβαζα ένα δεκαρικάκι ότι ο Μειτε δε θα ξαναπαίξει 2 σερί 90λεπτα στον ΠΑΟΚ ποτέ ξανά.
Ας τον δούμε να παίζει ένα 90λεπτο και το συζητάμε το επόμενο βήμα.
Άβαταρ μέλους
van rooy

Δημοσίευση από van rooy »

Ότι έγινε έγινε .

Όταν τελειώσει η σεζόν η ομάδα θα κάνει την ανάλυση της και την αυτοκριτική της.

Ξεκινούν τα πλέι οφ και η ομάδα πρέπει να βρει τον τρόπο να εμφανιστεί πανέτοιμη.

Να διεκδικήσουμε στα ίσα τον τίτλο και αν τα καταφέρουμε θα είναι υπέροχο.

Μόνο να μην δούμε παρόμοια εικόνα με χθες.

Ας τα δώσουν όλα και κανένας δεν θα μπορεί να πει κάτι.

Το χθεσινό με πείραξε μόνο για την νοοτροπία που είχαμε.

Ραζβαν μην ξεχνάς το η ομάδα πανω απ' όλα και όλους.

Παίκτες που δεν μπορούν να βοηθήσουν ας μείνουν στην άκρη για το καλό της ομαδας.

Εύχομαι και ελπίζω στη διακοπή να υπάρξει προπονητικό ηλεκτροσόκ.

Βρείτε τον τρόπο να παρουσιάσετε την καλή έκδοχη της ομάδας.

Μπετόν αρμέ πίσω και πύραυλος μπροστά.

Να ξαναγίνουμε η ομάδα που ξέρει τι θέλει στο γήπεδο και τον τρόπο να το πάρει.

Έφτασε η στιγμή που θα φανεί αν η συμπεριφορά μας που είχαμε στα ντέρμπι θα είναι καταλυτική στα πλέι οφ.

Υγ. Έχω πει ότι όλοι είναι σημαντικοί και το εννοώ αλλά κάποιοι πήραν αρκετές ευκαιρίες και δεν τις άρπαξαν όποτε θα πρέπει να αποδεχτούν ότι αλλάζει η ιεραρχία και ότι πρέπει το εγώ τους να μπει στην άκρη.

Το πρώτο ματς των πλέι οφ θα είναι το πιο σημαντικό...(και εφόσον το παρουμε)....μεχρι το επομενο.
Evangelos Apostolidis

Δημοσίευση από Evangelos Apostolidis »

Οπως και τον τελευταιο χρονο ετσι και τωρα πεσαμε στο μεσον ορος βαθμων αναμεσα στο πρωτο και δευτερο γυρο της κανονικης φασης. Απο τοτε που παιζεται το πρωταθλημα με 14 ομαδες εχουμε τα εξης αποτελεσματα για το Π.Α.Ο.Κ.

2019/2020 2.38 βαθμοι μεσον ορος στον Α γυρο 2.15 βαθμοι μεσον ορος στον Β γυρο
2020/2021 2.15 βαθμοι μεσον ορος στον Α γυρο 1.46 βαθμοι μεσον ορος στον Β γυρο
2021/2022 1.69 βαθμοι μεσον ορος στον Α γυρο 2.38 βαθμοι μεσον ορος στον Β γυρο
2022/2023 1.92 βαθμοι μεσον ορος στον Α γυρο 2.23 βαθμοι μεσον ορος στον Β γυρο
2023/2024 2.23 βαθμοι μεσον ορος στον Α γυρο 2.38 βαθμοι μεσον ορος στον Β γυρο
2024/2025 1.85 βαθμοι μεσον ορος στον Α γυρο 1.69 βαθμοι μεσον ορος στον Β γυρο
2025/2026 2.46 βαθμοι μεσον ορος στον Α γυρο 1.92 βαθμοι μεσον ορος στον Β γυρο

Μετα απο εναν φοβερο Α γυρο ητανε μαλλον αναμενομενο οτι δεν θα συνεχιζαμε νε αυτον τον ρυθμο αλλα πεσαμε 22%, μονο το 2020/2021 ειχαμε πιο μεγαλη κατρακυλα με 32%.

Παιζουμε για δευτερη συνεχομενη χρονια στο Γιουροπα Λιγκ με 8 αγωνες σε εναν ομιλο, αυτο ειναι αρκετα απαιτητικο και μαλλον το ροστερ μας θελει πιο μεγαλο βαθος για να μην πεφτουμε βαθμολογικα στον Β γυρο.
These users thanked the author Evangelos Apostolidis for the post (total 2):
PAOK DreXleR, giapas
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Γιατί τέτοια μαυρίλα ρε παιδιά;
Σιγά την μπαρτσελονα και την Ρεάλ που έχουμε να αντιμετωπίσουμε, όπου μετά από 13 τραυματισμούς σε 13 ματς, κατάφεραν ο ένας να είναι +1 και ο άλλος +3 βαθμούς
These users thanked the author Montrealiotis for the post (total 2):
leomatos88, PAOK DreXleR
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Η μαυρίλα προέρχεται εξαιτίας δύο παραγόντων
Πρώτον λόγω ιδιοσυγκρασίας. Η υπερβολή είναι στο αίμα μας
Δεύτερον λόγω της εικόνας της ομάδας το τελευταίο δίμηνο και κυρίως στα τελευταία παιχνίδια όπου περιμέναμε να δούμε καλύτερη εικόνα στα παιχνίδια μετά την Ευρώπη και με την επιστροφή ντελια.

Γενικά πάντως δύο χρόνια τώρα η εικόνα της ομάδας χωρίς Μειτε είναι 50% κάτω και θα έπρεπε να μας προβληματίσει.

Για αύριο θέλω πρώτη αγωνιστική ΠΑΟΚ - Βαζελος, γάβρος - Κούλα
Και μετά δύο παιχνίδια εκτός με Κούλα και γαβρο
These users thanked the author renegade for the post:
marsantos
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Πείτε με περίεργο αλλά θέλω αεκ - ΠΑΟΚ πρώτη αγωνιστική. Ούτε καν ΠΑΟΚ - αεκ
These users thanked the author nunies4 for the post (total 4):
Kabamaru11, giapas, aivas19, PAOK DreXleR
renegade

Το Κούλα ΠΑΟΚ είναι καλό γιατί δεν υπάρχει το πρέπει να κερδίσουμε.
Αν είχα μεγαλύτερη πίστη στην ομάδα θα το έπαιρνα για 1η αγωνιστική πάντως
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Εγώ πλέον ανησυχώ. Η κατάσταση που γύρισε ο Ντελιας και ο Τάισον με έχουν τρομάξει.
Ναι θα γυρίσουν οι τραυματίες (όσοι γυρίσουν). Πώς θα είναι; Δεν θα θέλουν να βρουν ρυθμο; Πώς θα τον βρουν;
These users thanked the author nunies4 for the post:
aivas19
GEOL

Δημοσίευση από GEOL »

Μόνο ένα σχόλιο που απευθύνεται στον γιατρό του forum: Γιατρέ μου ετοίμασε τη λίστα με τα χάπια που θα πάρουμε στη ΦΙΕΣΤΑ ΤΙΤΛΟΥ στο ναό.
These users thanked the author GEOL for the post:
leomatos88
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Κι εγώ θέλω πρώτο ματς μέσα στη κούλα.
Ξεκάθαρα.
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

GEOL έγραψε: Δευ 23 Μαρ 2026, 20:48 Μόνο ένα σχόλιο που απευθύνεται στον γιατρό του forum: Γιατρέ μου ετοίμασε τη λίστα με τα χάπια που θα πάρουμε στη ΦΙΕΣΤΑ ΤΙΤΛΟΥ στο ναό.
Ειδικό συνταγολόγιο θα χρειαστεί. Πάντως εγώ χθες κοιμήθηκα μετά από λήψη βαλεριάνας συν μελατονίνης και η γυναίκα μου δεν με μιλούσε, γιατί κατάλαβε πόσο συγχυσμένος ήμουν.
These users thanked the author Γερασίμου for the post:
GEOL
renegade

Είναι τόσο πολλές οι παράμετροι που πραγματικά είναι δύσκολο να επιλέξεις τι θέλεις.
Πχ η κούλα έχει δικαίωμα αναβολής μετά το δεύτερο παιχνίδι της το οποίο είναι πριν τη δεύτερη αγωνιστική?
Αν όχι τη θέλω τότε.
Ο βάζελος είναι μία ακόμη παράμετρος.
Είναι διαφορετικό να τον έχεις πρώτη δεύτερη αγωνιστική εκτός και διαφορετικό να τον έχεις στην τελευταία για παράδειγμα που το μυαλό θα είναι στις παραλίες.
Είναι σημαντικό ποιον και πού θα πετύχεις τρίτη αγωνιστική που σε αντίθεση με εμάς οι υπόλοιπες ομάδας ( εκτός αν προκριθεί η κούλα ) δεν θα έχουνε αγωνιστικό ρυθμό για 15 μέρες
These users thanked the author renegade for the post (total 2):
marsantos, Γερασίμου
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Αφού βριζαμε από το 2-1, σε όλη την πεζογεφυρα και για άλλα 300χλμ από τα 600 σχεδόν της ημέρας, γιατί φαινόταν η δουλειά από τις μαλακίες και μπροστά και πίσω, τα βλέπω πιο ψύχραιμα σήμερα τα πράγματα.

Να κυκλωσουν τον τελικό τουλάχιστον γιατί είναι ένας τίτλος και σίγουροι όμιλοι.
Ο ΟΦΗ χθες θα μας έριχνε τριμπαλο.

Και επειδή δεν δέχομαι ότι είναι απλά η κακία η τύχη οι 13 τραυματισμοί και το να νιώθουν ενοχλήσεις παίκτες και τελικά να παίζει να χάνουν το υπόλοιπο της σαιζόν, να κάτσουν όλοι να δουν ποιος δεν έκανε καλά τη δουλειά του και από φαβορί για νταμπλ να φτάσουμε να κοιτάμε πίσω μας τον κλοουν της φετινής χρονιάς βαζέλα και να φοβόμαστε τον ΟΦΗ σε τελικό.

Μα όλοι. Γιατί μια ζωή ο ΠΑΟΚ παίζει τα ρέστα του σε ζαριές είτε από υπερβολική έπαρση, είτε από υπερβολική αφέλεια.

Χθες έγινε απαισιόδοξος για τον τίτλο.
Σήμερα αυτό άλλαξε.
Με αυτά που διαβάζω αρχίζω να είμαι απαισιόδοξος και για την 3η θέση με 3/4 πιο κομβικους παίκτες μας να μην ξέρουμε εάν θα ξαναπαιξουν φέτος και κανένας κερατάς να μην λέει κάτι λες και θα χαλάσουμε την κατασκοπεία του ΠΟΚ.

Δεν με ενδιαφέρει η κλήρωση, ο τελικός με ενδιαφέρει, γιατί εάν χαθούν και τα δύο, το τσουναμι εσωστρεφειας που θα ξεχυθει ούτε να φανταστώ δεν θέλω τι απόνερα θα φέρει σε ένα οργανισμό τόσο proactive, αποφασιστικό στις κινήσεις και αποφάσεις, και κυνικό όπως ο ΠΑΟΚ.
These users thanked the author bane1980 for the post (total 2):
Rexaris, Γερασίμου
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”