Ο κόσμος παίζει μπάλα ΙV
Re: Ο κόσμος παίζει μπάλα ΙV
Ο γαύρος τότε "έπαιξε" για τον εαυτό του, είχε ελπίδες, έστω λίγες, για πρωτάθλημα. Χέστηκε για την ΑΕΚ.
Οχι ρε Cho οχι δοκαρι, καθε ηττα για το Marinakis group ειναι νικη για τον αθλητισμο! CS7 στα πεναλτι για οποιον ενδιαφερεται για λιγο δραμα
Η Λιβερπουλ που είδαμε με την Γαλατά ειναι η ομάδα που θέλουμε να βλέπουμε .
- ΑποστόληςΑ
Τελείως σβηστή η Barca περιορίστηκε στο 1-0 με την Rayo Vallecano, την 14η στο πρωτάθλημα που παλεύει να σωθεί.
Όντως, αν η premier league είχε μόνο Γαλατά, μόνιμη πρωταθλήτρια θα ήταν η θυγατρική της Έβερτον.Eagle1980 έγραψε: Παρ 20 Μαρ 2026, 11:23 Η Λιβερπουλ που είδαμε με την Γαλατά ειναι η ομάδα που θέλουμε να βλέπουμε .
Ένα μήνα έχει να ματώσει τα αντίπαλα δίχτυα η Leeds. Εντάξει, είχε και κόντρα διαιτησίες σε 2-3 ματς όπως παραδέχθηκε και η Ομοσπονδία διαιτητών της Αγγλίας, αλλά αυτό δεν φτάνει. Κάποια πράγματα πρέπει να αλλάξει ο Φάρκε στην ομάδα, γιατί αρχίζει να μπλέκει σε περιπέτειες εκεί που την παραμονή την είχε σίγουρη. Κέρδισε σήμερα η ομάδα του χοντρού, το επόμενο ματς για το πρωτάθλημα είναι στο Old Trafford και δεν ξέρω αν θα είναι εύκολο να πέσει η Τόττεναμ.
Η Λίβερπουλ είναι του "έξω πάμε καλά, μέσα..."
Η Λίβερπουλ είναι του "έξω πάμε καλά, μέσα..."
Είμαι τρελαμένος με Τότι να ξέρειςmarsantos έγραψε: Τετ 18 Μαρ 2026, 22:13Ήμουν με ενα φίλο τρελαμένο με Τοτι. Ευτυχώς δε μας έφεραν την αστυνομία εκείνο το βράδυ με το χαμό που κάναμε στη γειτονιά.DamoN έγραψε: Τετ 18 Μαρ 2026, 17:08 @marsantos το πλασέ του ντελ Πιέρο στο γαμα μπορεί να είναι εκτός ΠΑΟΚ το γκολ που έχω πανηγυρίσει περισσότερο στη ζωή μου
Εκείνο το πλασέ ήταν μυθικό. Στα τελευταία του Ντελ Πιερο αλλά έκανε πάταγο.
Βλέπω το τελευταίο του παιχνίδι και κλαίω ακόμα
Είσαι γίγαντας Damon. Βλέπεις μπάλα.DamoN έγραψε: Δευ 23 Μαρ 2026, 16:41
Είμαι τρελαμένος με Τότι να ξέρεις
Βλέπω το τελευταίο του παιχνίδι και κλαίω ακόμα
Ο πρώτος παίκτης που είχε 2 μάτια μπρος και 2 πίσω.