Πρωτάθλημα SL 2025-26

Γερασίμου

Re: Πρωτάθλημα SL 2025-26

Δημοσίευση από Γερασίμου »

@marsantos
Τι γίνεται με Μεϊτέ;
Τι πρόβλημα έχει ο Αντρίγια; Μήπως ισχύει αυτό που ακούστηκε πρώτη πρώτη στιγμή;
Όπα, τί ακούστηκε και δεν το έπιασαν τα αυτιά μας; Είναι κάτι πολύ σοβαρό που σημαίνει τέλος η σεζόν; Γιατί αυτό που μάθαμε είναι ότι αισθάνθηκε "τσίμπημα" στην προθέρμανση του αγώνα με τον γαύρο.
Με τον Μεϊτέ έχω αρχίσει να φοβάμαι, γιατί λόγω σωματοδομής και με "πρόβλημα στο ισχίο" (χωρίς να διευκρινίζεται τί πρόβλημα είναι αυτό), δεν ξέρω για πόσο χρόνο και σε τί κατάσταση θα τον δούμε στα υπόλοιπα 7 ματς. Για να πάρει ρυθμό ο Μεϊτέ θέλει σειρά αγώνων.
Αυτή πάντως η από τους υπευθύνους έλλειψη ενημέρωσης για το τί συμβαίνει με τους τραυματίες και μόνο "ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα ή έκαναν θεραπεία", μάς υποτιμά σαν φίλους της ομάδας.
These users thanked the author Γερασίμου for the post:
marsantos
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι αν τραυματιστεί κάποιος στον ΠΑΟΚ, όπως και να τραυματιστεί, όπου και να τραυματιστεί, θα χάσει έναν μηνα μίνιμουμ ενώ θα υπάρχει παντελής έλλειψη ενημερωσης σχετικά με το τι συμβαίνει.
These users thanked the author PAOK_Antarctica for the post:
george188
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

Γερασίμου έγραψε: Κυρ 22 Μαρ 2026, 23:01 @marsantos
Τι γίνεται με Μεϊτέ;
Τι πρόβλημα έχει ο Αντρίγια; Μήπως ισχύει αυτό που ακούστηκε πρώτη πρώτη στιγμή;
Όπα, τί ακούστηκε και δεν το έπιασαν τα αυτιά μας; Είναι κάτι πολύ σοβαρό που σημαίνει τέλος η σεζόν; Γιατί αυτό που μάθαμε είναι ότι αισθάνθηκε "τσίμπημα" στην προθέρμανση του αγώνα με τον γαύρο.
Με τον Μεϊτέ έχω αρχίσει να φοβάμαι, γιατί λόγω σωματοδομής και με "πρόβλημα στο ισχίο" (χωρίς να διευκρινίζεται τί πρόβλημα είναι αυτό), δεν ξέρω για πόσο χρόνο και σε τί κατάσταση θα τον δούμε στα υπόλοιπα 7 ματς. Για να πάρει ρυθμό ο Μεϊτέ θέλει σειρά αγώνων.
Αυτή πάντως η από τους υπευθύνους έλλειψη ενημέρωσης για το τί συμβαίνει με τους τραυματίες και μόνο "ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα ή έκαναν θεραπεία", μάς υποτιμά σαν φίλους της ομάδας.
Το πρώτο πράγμα που είπαν ήταν ενοχληση στον αχίλλειο. Μετά είπαν στον αστράγαλο και στη συνέχεια έγινε ένα γενικόλογο χαμηλά στο πόδι. Ο παίκτης κάνει θεραπεία και μπάλα δεν έχει ακουμπησει. Επειδή από την πρώτη στιγμή που άκουσα αχίλλειος, μέχρι να τον δω να πατάει χορταρι θα με ζωνουν τα φίδια. Μακάρι μετα το ρεπό να τον δούμε να βγαίνει στο γήπεδο για τρέξιμο.
These users thanked the author marsantos for the post:
Γερασίμου
Γερασίμου

Τενοντίτιδα στον αχίλλειο; Χμμμμ.
marsantos

Γερασίμου έγραψε: Κυρ 22 Μαρ 2026, 23:09 Τενοντίτιδα στον αχίλλειο; Χμμμμ.
Δε θέλω να μου πεις το χειρότερο σενάριο.
Θέλω να μου πεις το καλύτερο.
Τι μπορεί να σημαίνει στην καλύτερη;
Γερασίμου

Τί να σου πω φίλε, όταν δεν υπάρχει ενημέρωση παρά μόνο το "υπεβλήθη σε θεραπεία"; Ρίχνοντας τα χαρτιά να βγάλω μια άκρη; Αυτό που βλέπω μετά το σημερινό είναι ότι μπαίνουμε με βαθμολογικό και ψυχολογικό ντεζαβαντάζ στα play off, να ελπίζουμε να μην μπούμε και με μείον παίκτες και φοβάμαι να μην τριτώσει το κακό φέτος στην Θεσσαλία.
Το ψυχολογικό αβαντάζ του χαρτιού πέραν του βαθμολογικού, είναι το ότι έχει να χάσει στο πρωτάθλημα από τα τέλη Οκτωβρίου. Αυτή την στιγμή για να καλύψουμε το βαθμολογικό ντεζαβαντάζ θέλουμε 3Χ3 στην Τούμπα, νίκη κατά προτίμηση στην Φιλαδέλφεια και το πολύ μία ήττα στα άλλα δύο. Εκτός κι αν γίνουν μαγικά, π.χ. λήξουν ισόπαλα τα περισσότερα ή όλα από τα ματς των τριών του λεκανοπεδίου.
Ερώτηση: κανά πρόστιμο θα πέσει για το αίσχος που είδαμε σήμερα;
These users thanked the author Γερασίμου for the post:
marsantos
Άβαταρ μέλους
van rooy

Δημοσίευση από van rooy »

Και μετά σου λένε ότι η ιατρική κάνει θαύματα
...

Εχουμε πόσο καιρό με τοσους τραυματίες και ακόμα θαύμα ιατρικό δεν έχουμε δει.

Όποτε θα πάμε σε αυτά τα θαύματα που γίνονται.

ΒΟΗΘΑ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΈΨΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΡΜΑ.
These users thanked the author van rooy for the post:
Γερασίμου
DikefalosG4

Δημοσίευση από DikefalosG4 »

Ειλικρινά δεν έχω κουράγιο να γράψω, νιώθω ότι οι 40αρηδες ζήσαμε τη δικιά μας παναχαϊκή.
Βέβαια λέω στον εαυτό μου ότι το πρωτάθλημα δεν τελείωσε ακόμα, αλλά ρε παιδιά το χειρότερο είναι ότι έχουμε 14 ολόκληρες μέρες να το σκεφτόμαστε και να βασανιζόμαστε.

Έχει κάποιος ρε παιδιά να γράψει κάτι αληθοφανές αισιόδοξο (όχι τη χαζομάρα θα κάνουμε 6 στα 6) για να έχουμε να σκεφτόμαστε κάτι αισιόδοξο αυτές τις 14 ημέρες;
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

αληθοφανές αισιόδοξο = στοχεύουμε ακόμα σε δύο τίτλους
These users thanked the author ABOLEYTOI for the post (total 2):
leomatos88, PAOK DreXleR
Miles

Δημοσίευση από Miles »

DikefalosG4 έγραψε: Δευ 23 Μαρ 2026, 00:11 Ειλικρινά δεν έχω κουράγιο να γράψω, νιώθω ότι οι 40αρηδες ζήσαμε τη δικιά μας παναχαϊκή.
Βέβαια λέω στον εαυτό μου ότι το πρωτάθλημα δεν τελείωσε ακόμα, αλλά ρε παιδιά το χειρότερο είναι ότι έχουμε 14 ολόκληρες μέρες να το σκεφτόμαστε και να βασανιζόμαστε.

Έχει κάποιος ρε παιδιά να γράψει κάτι αληθοφανές αισιόδοξο (όχι τη χαζομάρα θα κάνουμε 6 στα 6) για να έχουμε να σκεφτόμαστε κάτι αισιόδοξο αυτές τις 14 ημέρες;
Σε φοβίζουν οι αντίπαλοι για να είσαι απαισιόδοξος; Δεν ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον, αλλά στα ματς που παίξαμε με τους δύο βασικούς αντιπάλους είδες εσύ υπεροχή τους, που να σου βγάζει την αίσθηση ότι μας έχουν για πλάκα, ότι μας έχουν ακυρώσει αγωνιστικά; Γιατί, ιδίως στα δύο τελευταία, παρότι ισοπαλίες και τα δύο, παρά τις σημαντικότατες απουσίες μας, μάλλον εμείς είμαστε οι δυσαρεστημένοι από το αποτέλεσμα.
The_Analyst_4

Δημοσίευση από The_Analyst_4 »

Να ρωτήσω και κάτι άλλο, που δεν βλέπω να το συζητάει κανείς. Οι τραυματίες που έχουν να παίξουν ένα κάποιο χρονικό διάστημα, τώρα που ξεκινούν τα πλέι οφ, δεν θα μπουν ντεφορμε και θα προσπαθούν να βρουν ρυθμο στα ματς ; Που θα είναι όλα ντέρμπι. Αν έστω κι ένας ήταν καλά δεν θα έπρεπε να πάρει λίγο χρόνο ; Ρωτάω γιατί διάβαζα κάτι τρελες περί ξεκούρασης κτλ πριν το ματς. Λες και είναι μηχανήματα και μόλις πατήσουμε το on θα αρχίσουν να δουλεύουν όπως πριν τα βγάλουμε από την πρίζα. Δεν έχω καλό feeling πάντως. Αισθάνομαι ότι θα μπούμε πάλι χαλαρά. Και στο τέλος που θα πιεστούμε, θα βγάλουμε αντίδραση και θα κάνουμε ματσάρες. Αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα μας φτάνουν οι βαθμοί.
These users thanked the author The_Analyst_4 for the post (total 2):
marsantos, geobila
marsantos

The_Analyst_4 έγραψε: Δευ 23 Μαρ 2026, 01:47 Να ρωτήσω και κάτι άλλο, που δεν βλέπω να το συζητάει κανείς. Οι τραυματίες που έχουν να παίξουν ένα κάποιο χρονικό διάστημα, τώρα που ξεκινούν τα πλέι οφ, δεν θα μπουν ντεφορμε και θα προσπαθούν να βρουν ρυθμο στα ματς ; Που θα είναι όλα ντέρμπι. Αν έστω κι ένας ήταν καλά δεν θα έπρεπε να πάρει λίγο χρόνο ; Ρωτάω γιατί διάβαζα κάτι τρελες περί ξεκούρασης κτλ πριν το ματς. Λες και είναι μηχανήματα και μόλις πατήσουμε το on θα αρχίσουν να δουλεύουν όπως πριν τα βγάλουμε από την πρίζα...
Πολύ σωστός φίλε Αναλυτή.
Γι΄ αυτό έχουμε σκάσει για τους σημερινούς βαθμούς, γι' αυτό δεν εγγυώνται τίποτα τα καλά αποτελέσματα στα ντέρμπι της κανονικής διάρκειας, γι' αυτό το ότι έχουμε υψηλότερο ταβάνι είναι κάτι που δε μας προσφέρει καμία σιγουριά..
These users thanked the author marsantos for the post:
geobila
Άβαταρ μέλους
tsou

Δημοσίευση από tsou »

Miles έγραψε: Δευ 23 Μαρ 2026, 00:30
DikefalosG4 έγραψε: Δευ 23 Μαρ 2026, 00:11 Ειλικρινά δεν έχω κουράγιο να γράψω, νιώθω ότι οι 40αρηδες ζήσαμε τη δικιά μας παναχαϊκή.

Σε φοβίζουν οι αντίπαλοι για να είσαι απαισιόδοξος; Δεν ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον, αλλά στα ματς που παίξαμε με τους δύο βασικούς αντιπάλους είδες εσύ υπεροχή τους, που να σου βγάζει την αίσθηση ότι μας έχουν για πλάκα, ότι μας έχουν ακυρώσει αγωνιστικά; Γιατί, ιδίως στα δύο τελευταία, παρότι ισοπαλίες και τα δύο, παρά τις σημαντικότατες απουσίες μας, μάλλον εμείς είμαστε οι δυσαρεστημένοι από το αποτέλεσμα.
φίλε μου το συν 3 για μένα είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ πλεονέκτημα σε μια τέτοια διαδικασία για αυτό και συμφωνώ με τον φίλο από πάνω.
Ουσιαστικά με τη σημερινή καταστροφή βάλαμε το πιστόλι στον κρόταφό μας. δεν θα σου πω πολλά σενάρια - ένα απλό.
Πρώτη αγωνιστική κούλα-ΠΑΟΚ αρκεί μια και μόνο νίκη σε ένα και μόνο ματς και η κούλα σε πετάει εκτός με μείον 6. μην μου πεις μετά για 5 στα 5 κλπ είπαμε να μιλήσουμε σοβαρά.
άρα ο ΠΑΟΚ θα έχει την πίεση ότι ήττα ίσον τέλος. η κούλα θα είναι εντάξει ακόμα και με ισοπαλία κράταει ένα πολυ δυνατό πλεονέκτημα και ακόμα και με ήττα απλά αρχίζουν όλα ξανά από το μηδέν. αυτές οι λεπτές ισορροπίες δίνουν τεράστιο πλεονέκτημα σε μια ομάδα σε αυτή τη φάση.
These users thanked the author tsou for the post:
geobila
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Εντωμεταξυ λέμε και ξαναλέμε ότι το ταβάνι της ομάδας είναι ψηλότερο τών άλλων ( και είναι) και ότι πλήρεις στα πλευ οφ δεν φοβόμαστε τίποτα, λες και θεωρούμε "παιχνιδάκι" οι βασικοί που θα επιστρέψουν να μπουν σαν να μην έλειψαν μια μέρα.
Σχεδόν όλοι τους θα έχουν να παίξουν επίσημο ματς περίπου 30-40-50 μέρες.
Αν νομίζουμε ότι αυτά είναι εύκολα πράγματα... κοιτάξτε πως έχει επιστρέψει ο Ντελιας η ο Τάισον
These users thanked the author nunies4 for the post:
geobila
marsantos

Πάντως οι οικοδομικές εργασίες στην πόλη είναι σίγουρο πως θα ευδοκιμησουν.
Μετά το κύπελλο δοκάρι, φέτος θα έχουμε και το πρωτάθλημα ταβάνι.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”