35. Jorge Sanchez

Απάντηση
The_Analyst_4

Re: 35. Jorge Sanchez

Δημοσίευση από The_Analyst_4 »

Ποια θέση να φάει ; Τρέχει αλλά η τεχνική του με τα πόδια είναι σαν στόπερ
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

Ήθελα σε εκείνη τη φάση στο 80 φευγα που βρέθηκε μόνος στη μικρη περιοχή να μπουμπουνισει έστω ένα σουτ. Φαίνεται διστακτικός προς το παρόν να πάρει πρωτοβουλία πέρα από τα προφανή. Οκ όμως, είναι ο πιο καινούριος. Άρα υπομονή.
These users thanked the author marsantos for the post:
paoki19
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Έχω πει τη θεωρία μου ότι συνήθως -μιλάω για το δικό μας επίπεδο- ό,τι δείχνει ένας πρωτοεμφανιζόμενος παίχτης, με την προϋπόθεση ότι βρίσκεται σε ώριμη ηλικία βέβαια, αυτό είναι. Χειρότερα μπορεί να πάει και άπειρα τα παραδείγματα που ξεγελάσανε στην αρχή, πολύ καλύτερα όμως δύσκολα. Εξαίρεση οι Νοτιοαμερικάνοι όταν αλλάζουν ήπειρο για πρώτη φορά - δες Αουγκούστο.
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

Εδω να θυμησω τι λεγανε πολλοι για τον Κενι στις πρωτες εμφανισεις που δεν ηταν ουτε στα μισα του Μεξικανου..χασαμε οκ μην ξεκιναμε παλι τη ισοπεδωση..
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Διαφωνώ ότι ο Κένυ έδειξε λιγότερα πράγματα στην αρχή.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Εν τω μεταξύ ο Κενυ βέβαια ήταν από την αρχή στην προετοιμασία.
Πάρα πολλά τα παραδείγματα που παίκτες ( ειδικά χειμερινές μεταγραφές) δεν έδειξαν στην αρχή ούτε το 20% όσων είδαμε αργότερα.
Τάισον θες
Κετζιορα θες
Πολλοί πολλοι
These users thanked the author renegade for the post:
Dimitrisou
Dimitrisou

Miles έγραψε: Δευ 23 Μαρ 2026, 01:01 Διαφωνώ ότι ο Κένυ έδειξε λιγότερα πράγματα στην αρχή.
Δεν ειπα οτι εδειξε λιγα πραγματα ισα ισα εμενα μου αρεσε απο την αρχη..αλλα ο Μεξικανος στο ματς με την Λαρισα ηταν πολυ καλος,το ιδιο και μεσα στην ισπανια,το ιδιο και με Λεβαδειακο..σημερα ηταν μετριος οκ..σαν συνολο εχει κανει καλυτερα πρωτα ματς απο τον Κενι αυτο λεω..
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Ο Τάισον είχε περίοδο διακοπών, είχε τελειώσει το πρωτάθλημα, ενώ απ' ό,τι βλέπω το μεξικάνικο έχει πολύ μικρή διακοπή, άρα πρέπει να είχε και αγώνες στα πόδια του όταν ήρθε. Ο Κεντζιόρα στην αρχή ήρθε ως δεξί μπακ και έδειξε αυτά που έδειξε, αλλά και αυτός είχε πέσει στη μεγάλη διακοπή που κάνει το ουκρανικό πρωτάθλημα τον χειμώνα. Πάντα προσπαθώ να συνυπολογίσω αν είναι σε ρυθμό ο παίχτης και όχι σε διακοπή.
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Dimitrisou έγραψε: Δευ 23 Μαρ 2026, 01:09
Miles έγραψε: Δευ 23 Μαρ 2026, 01:01 Διαφωνώ ότι ο Κένυ έδειξε λιγότερα πράγματα στην αρχή.
Δεν ειπα οτι εδειξε λιγα πραγματα ισα ισα εμενα μου αρεσε απο την αρχη..αλλα ο Μεξικανος στο ματς με την Λαρισα ηταν πολυ καλος,το ιδιο και μεσα στην ισπανια,το ιδιο και με Λεβαδειακο..σημερα ηταν μετριος οκ..σαν συνολο εχει κανει καλυτερα πρωτα ματς απο τον Κενι αυτο λεω..
Μα ούτε κι εγώ λέω ότι είναι κακός παίχτης ή ότι δεν θα βοηθήσει. Απλά, θεωρώ ότι δύσκολα θα ξεπεράσει Κένυ στην ιεραρχία.
Dimitrisou

Γνωμη μου,χωρις να ειμαι ειδικος :mrgreen: ,οτι ο στοχος ειναι να μοιραζονται ματς.
Νομιζω πως ηρθε με την λογικη των 25 30 ματς την σεζον δεξια και αν υπαρχει αναγκη να βοηθησει και απο αριστερα.
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Φυσικά και πρέπει να μοιραστούν ματς αναλογικά, μιλάω ποιος θα ξεκινά στα δύσκολα.
These users thanked the author Miles for the post:
Dimitrisou
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”