Βόλος-ΠΑΟΚ 2-1, MVP - Σχόλια & Παραλειπόμενα

MVP

Τσιφτσής
4
5%
Σαντσες
4
5%
Κετζιόρα
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Λοβρεν
4
5%
Τειλορ
1
1%
Ζαφείρης
30
41%
Οζντόεφ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κωσταντέλιας
8
11%
Τάισον
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Χατσίδης
2
3%
Γερεμέγεφ
4
5%
Ντεσπόντοφ
14
19%
Μπάμπα
1
1%
Καμαρά
2
3%

Σύνολο ψήφων: 74

Άβαταρ μέλους
omerta76

Re: Βόλος-ΠΑΟΚ 2-1, MVP - Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από omerta76 »

Απαράδεκτη νοοτροπία, νωχελλικη εμφάνιση και εγκληματικά λάθη έφεραν το έμφραγμα. Του χρόνου πάλι

Υ.Γ. Οι απαράδεκτοι έκαναν τον γενίτσαρο και τον γελοίο προπονητή του Βόλου ηρωες
Άβαταρ μέλους
nikvasil

Δημοσίευση από nikvasil »

Η ομάδα έπαιζε για ακόμα ένα παιχνίδι με πολλές απουσίες ΒΑΣΙΚΩΝ, για την ακρίβεια 5:
1. Γιακουμάκης,
2. Ζίβκοβιτς,
3. Μεϊτέ,
4. Μιχαηλίδης,
5. Κένυ

Πείτε μου ομάδα του ΠΟΚ που μπορεί να παίξει με απουσίες 5 βασικών και να μην έχει μέτρια-κακή παρουσία.

Αφήστε τους αφουρισμούς για παίχτες και προπονητή και στηρίξτε.

Πριν το παιχνίδι με τον γαύρο λέγαμε μακάρι να μπούμε play-off και να είμαστε σε απόσταση αναπνοής!

Είμαστε ΛΟΙΠΟΝ σε απόσταση αναπνοής και τους έχουμε ΟΛΟΥΣ με πλήρη την ΟΜΑΔΑΡΑ μας.

Το ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ. ΚΟΨΤΕ ΤΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑ και ΣΤΗΡΙΞΤΕ.

ΝΤΑΜΠΛ 2025-26 ΔΙΚΟ ΜΑΣ
:nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
These users thanked the author nikvasil for the post:
Nassos
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

Kabamaru11 έγραψε: Κυρ 22 Μαρ 2026, 21:29 Oι αντμιν μπορουν να με μπαναρουν αν θελουν,θα το δεχτω.
Άβαταρ μέλους
nikvasil

Δημοσίευση από nikvasil »

Η ομάδα έπαιζε για ακόμα ένα παιχνίδι με πολλές απουσίες ΒΑΣΙΚΩΝ, για την ακρίβεια 5:
1. Γιακουμάκης,
2. Ζίβκοβιτς,
3. Μεϊτέ,
4. Μιχαηλίδης,
5. Κένυ

Πείτε μου ομάδα του ΠΟΚ που μπορεί να παίξει με απουσίες 5 βασικών και να μην έχει μέτρια-κακή παρουσία.

Αφήστε τους αφουρισμούς για παίχτες και προπονητή και στηρίξτε.

Πριν το παιχνίδι με τον γαύρο λέγαμε μακάρι να μπούμε play-off και να είμαστε σε απόσταση αναπνοής!

Είμαστε ΛΟΙΠΟΝ σε απόσταση αναπνοής και τους έχουμε ΟΛΟΥΣ με πλήρη την ΟΜΑΔΑΡΑ μας.

Το ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ. ΚΟΨΤΕ ΤΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑ και ΣΤΗΡΙΞΤΕ.

ΝΤΑΜΠΛ 2025-26 ΔΙΚΟ ΜΑΣ
:nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
katafraktos

Δημοσίευση από katafraktos »

Athens έγραψε: Κυρ 22 Μαρ 2026, 21:13 ΗΡΕΜΗΣΤΕ
ολοι σκασμενοι ειμαστε , κανενα πρωταθλημα δεν χαρισαμε κανενα πρωταθλημα δεν θα παρει το χαρτι
ολα παιζονται
Φίλε μου όλα παίζονται, αλλά αυτό το αποτέλεσμα είναι εξευτελιστικο για πολλούς λόγους. Ο Βόλος είχε να νικησει από τις 20 Δεκέμβρη και έχουμε 22 Μάρτη. Η ομάδα δεν κατέβηκε ποτέ στο γήπεδο, διαγωνισμό βαδίσματος βλέπαμε τα περισσότερα λεπτά. Σε διαφορετική περίπτωση θα ήμουν έξαλλος, όπως ήμουν και με το Χ στην Λάρισσα και ήταν ήττα στο Περιστέρι, αλλά πραγματικά αυτό που είδα σήμερα με απογοήτευσε και για άλλους λόγους.
Τι να πω; Ίσως βλέπω εγώ φαντάσματα; Πάντως δεν καταλαβαίνω πως η ομάδα που έτρωγε σίδερα στο Καραϊσκάκης και με έκανε περήφανο και μου έδινε πίστη, ότι ακόμα και με τα δεύτερα κάνει πλάκα στους ανταγωνιστές της, τώρα ξαφνικά έχασε από μια ομάδα που έχει να νικήσει πάνω από 3 μήνες
Άβαταρ μέλους
katafraktos

Δημοσίευση από katafraktos »

Athens έγραψε: Κυρ 22 Μαρ 2026, 21:13 ΗΡΕΜΗΣΤΕ
ολοι σκασμενοι ειμαστε , κανενα πρωταθλημα δεν χαρισαμε κανενα πρωταθλημα δεν θα παρει το χαρτι
ολα παιζονται
Φίλε μου όλα παίζονται, αλλά αυτό το αποτέλεσμα είναι εξευτελιστικο για πολλούς λόγους. Ο Βόλος είχε να νικησει από τις 20 Δεκέμβρη και έχουμε 22 Μάρτη. Η ομάδα δεν κατέβηκε ποτέ στο γήπεδο, διαγωνισμό βαδίσματος βλέπαμε τα περισσότερα λεπτά. Σε διαφορετική περίπτωση θα ήμουν έξαλλος, όπως ήμουν και με το Χ στην Λάρισσα και ήταν ήττα στο Περιστέρι, αλλά πραγματικά αυτό που είδα σήμερα με απογοήτευσε και για άλλους λόγους.
Τι να πω; Ίσως βλέπω εγώ φαντάσματα; Πάντως δεν καταλαβαίνω πως η ομάδα που έτρωγε σίδερα στο Καραϊσκάκης και με έκανε περήφανο και μου έδινε πίστη, ότι ακόμα και με τα δεύτερα κάνει πλάκα στους ανταγωνιστές της, τώρα ξαφνικά έχασε από μια ομάδα που έχει να νικήσει πάνω από 3 μήνες
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Ντροπή σας ξεφτιλες όλοι παίκτες και προπονητής. Ντροπή σας για αυτό που γίνεται εδώ και καιρό σε κάθε εκτός έδρας παιχνίδι. Έχετε να πάρετε διπλό από το Αγρίνιο αρχές του χρόνου στο πρωτάθλημα χωρίς να πάρετε δύο πέναλτι που και εκεί σαν κουραδες παίζατε.

Άντε γιατί το πολύ χάιδεμα κάνει κακό. Μόνο φρου φρου και αρώματα, μπήκανε να παίξουν σήμερα στο Βόλο 9 μπαλαρίνες μαζί με Οζντοεφ και Ζαφείρη. Ούτε μια μπουκα, ούτε τσαμπουκας ούτε τίποτα. Ούτε τελική ρε, ούτε τελική προσπάθεια με τον Κάργα που τον έχει γλεντήσει όλο το πρωτάθλημα.

Ο κόσμος φταίει που δε σας γιουχαρει. Όταν σταματά ο Τάισον να παίζει και αρχίζει τις πασουλες με το φίλο του , γιουχα επιτόπου. Μαζεύτηκε τόσος κόσμος να βλέπει τον Τάισον να κάνει πασουλες με τον Ντελια λες και είναι στο πάρκο.
Και φτάνουμε και σε σένα στον πάγκο, που βλέπεις τον τουρίστα ένα ημίχρονο και η απόφαση είναι ότι λείπει και το τρίτο φιλαράκι από την παρέα, κρίμα να μην κάνει πασουλες και ο Μπάμπα. Ο Τέιλορ έφταιγε σήμερα και ο Χατσιδης. Μπήκε ο Μπάμπα και σωθηκαμε. Νοοτροπία ομάδας σχολικού πρωταθλήματος. Λείπει ο Ζιλε και δεν υπάρχει ένας παίκτης να σας βάλει κωλοδάχτυλο να στρώσετε.

Θα την πέσουν τώρα όλοι στον Ντεσποτοφ και στο Λοβρεν. Για Ντεσποτοφ τα λέμε από Σεπτέμβριο, μέγιστος απατεώνας και κουράδα, δεν έπεσε κανείς από τα σύννεφα με αυτό που έκανε ο ανθυποελάχιστος. Ούτε μια τελική ρε με τον Βόλο δεν ντρέπεστε, θέλετε και πρωτάθλημα
These users thanked the author Tolaros for the post (total 6):
PAOK LARISSA, Γερασίμου, Spike4, katafraktos, sn0ufel4, smoothcriminal1926
Άβαταρ μέλους
Λεμεσος4

Δημοσίευση από Λεμεσος4 »

Αυτο που πεσατε.πανω στο Καπαμαρου λες και δεν ξερετε οτι το modern football εγινε μπιζνα δεν το καταλαβαινω. Οταν ερχονται στοιχηματικες απο Ρουμανίες Βουλγαριες και σου ακουμπουν εκατομμύρια νομίζετε οτι ειναι ΠΑΟΚ; Δυστυχώς ζουμε.σε.περιεργες εποχες. Μονο εμεις οι οπαδοι μειναμε ρομαντικοι και αρρωσταινουμε για τις ομαδες μας. Για αυτους του χωρου ειναι μπιζνα και πολιτικη.
Άβαταρ μέλους
Eagle1980

Δημοσίευση από Eagle1980 »

Όλοι εμφανίζεστε μετα την καταιγίδα πριν λουφάζετε και αφήνετέ πέντε άτομα όλοι την εβδομάδα να μιλάν για πρωτάθλημα..έτσι με αυτην την μη συσπήρωση ούτε το κύπελλο δεν θα πάρουμε.
These users thanked the author Eagle1980 for the post:
Nassos
Άβαταρ μέλους
Kaizen

Δημοσίευση από Kaizen »

Μην σκοτωνεστε μεταξυ σας ρε. Κι εγω κατα βαθος θελω να πιστευω οτι το δωσαμε το ματς, γιατι διαφορετικα ειναι παρα πολυ ανησυχιτικο το ποσο κακη εμφανιση καναμε και δεν θελω να το σκεφτομαι. Χωρις μεσοβδομαδο ματς και με γκολ απο νωρις, καταφεραμε να μην ιδρωσει ο βολος ουτε στιγμη μετα το 30.

Σε τετοια ματς δεν δεχομαι επιχειρηματα περι διοικησης. Μια χαρα ροστερ και συνθηκες ειχαμε για να κερδισουμε τον Βολο. Εναν βολο που κυριολεκτικα οτι φαση εκανε ηταν απο δικο μας δωρο. Να σοβαρευτουμε λιγο λεω εγω
These users thanked the author Kaizen for the post:
Kabamaru11
Άβαταρ μέλους
tsou

Δημοσίευση από tsou »

Για όποιον νομίζει ότι το μείον 3 από χαρτί είναι κάτι αμελητέο απλά καληνύχτα
These users thanked the author tsou for the post:
Kevin
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Ηρεμία.

Η ομάδα είναι καλή φέτος, δουλεμένη και στην μεγαλύτερη διάρκεια της χρονιάς σοβαρή.

Δυστυχώς όταν λείπουν μαζί Ζίλε και Μειτέ χάνουμε κανά δυο τόνους..αρχίδια από το γήπεδο, οι υπόλοιποι όσο παικταράδες και να είναι έχουν συγκεκριμένο έλλειμα προσωπικότητας.

Επίσης, καλή ομάδα δεν σημαίνει απαραίτητα και πρωταθλήτρια ομάδα.

Τουλάχιστον στα τελευταία εκτός έδρας ματς με τους μικρούς η ομάδα δεν έδειξε τέτοια νοοτροπία, επίδοξης πρωταθλήτριας. Δεν έχασες κατά τύχη στην Λάρισα, κέρδισες με τα χίλια ζόρια στην Κηφησιά και έχασες σήμερα.

Προσωπικά δεν μας ξεγράφω, τον ΠΑΟΚ του Λουτσέσκου δεν γίνεται να τον ξεγράψεις ποτέ, αλλά δεν θεωρώ ότι έχουμε και πολλές ελπίδες βάση όσων έχω δει τελευταία.
Άβαταρ μέλους
Baldur

Δημοσίευση από Baldur »

Ευτυχώς ή δυστυχώς, η ομάδα δεν λειτουργεί με γνώμονα το τι λέγεται στο forum. Έχει δείξει πως έχει μέταλλο και μπορεί να παίξει το καλύτερο ποδόσφαιρο στη χώρα.

Χάσαμε τεράστια ευκαιρία να μπούμε με αέρα στα play-off και να τους σοδομήσουμε όλους; Τη χάσαμε.
Χάθηκε το Πρωτάθλημα; ΟΧΙ.
Τουλάχιστον όχι ακόμη.

Πάμε να δούμε από τι είμαστε φτιαγμένοι. Κατανοητό, δεν χρειάζεται για κάθε τίτλο να φτύνουμε αίμα όπως το 2024, αλλά τι να κάνουμε, παίζουν και οι άλλοι ποδόσφαιρο.

Υ.Γ. Τα φιλιά μου στις κλειδαρότρυπες που μπαίνουν να πάρουν χαρά. Μην ξεχάσετε το δρόμο τον Μάιο, αγαπούλες.
These users thanked the author Baldur for the post (total 4):
Nassos, gervasio artigas, nikvasil, Apil44
flash4
Bet Guru 2020

Δημοσίευση από flash4 »

San4 έγραψε: Κυρ 22 Μαρ 2026, 21:22 Θα το πω και πλεον δεν νομιζω οτι θελει και πολυ επεξηγηση.

Ο ΠΑΟΚ δεν εχει κανει ΤΙΠΟΤΑ που υποδηλωνει οτι αξιζει το πρωατθλημα.

Μοναδικο παρασημο καθαρα απο τους αγωνες του πρωταθληματος ειναι το οτι δν βαρεσε διαλυση λογω τραυματισμων φερνοντας απλα χ ολα τα ντερμπι της και χωρις να κανει και εκει καποια υπερβαση.

Κατα τα αλλα, αδιανοητο το οτι σε ενα πρωταθλημα 11 καφενειων εχει κερδισει μονο τρια απο αυτα δυο φορες. Αδιανοητο το οτι τερματιζει μονο 8 βαθμους πανω απο τον παναθηναικο. Αδιανοητο το οτι τα πιο πολλα ματς που στραβωνουν εκτος εδρας καταληγουν με την ομαδα να εχει παραδωσει πνευμα απο το 65 (οχι σημερα τουλαχιστον).

Κατα τα αλλα οτι αξιομνημονευτο εχει κανει στην χρονια η ομαδα ειναι στην ευρωπη (και εκει αποσπασματικα και κυριως με τις καλες ομαδες που αντιμετωπισε) και το κυπελλο.

ΥΓ. Δεν θελω να ακουσω για τους τραυμτισμους. Οι τραυματισμοι μπορει να ειναι ενας λογος που η ομαδα δεν εχει δειξει οτι αξιζει πρωταθλημα αλλα δεν αναιρειτει το γεγονος οτι δεν εχει δειξει.
Διαφωνώ, επουδενί δεν έχει δείξει ούτε ο ΟΣΦΠ ούτε η ΑΕΚ ότι αξίζει περισσότερο το πρωτάθλημα. Ο ΠΑΟΚ φέτος συνολικά έχει παίξει το καλύτερο ποδόσφαιρο και από τους 2 και απλά διανύει κοιλιά και ελέω σημαντικών απουσιών. Βέβαια έχουμε και τα play off όπου όλα είναι ανοιχτά, στο τέλος αυτών θα έχουμε και τη συνολική εικόνα.
These users thanked the author flash4 for the post:
paokkerkir
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

tsou έγραψε: Κυρ 22 Μαρ 2026, 21:34 Για όποιον νομίζει ότι το μείον 3 από χαρτί είναι κάτι αμελητέο απλά καληνύχτα
Πρεπει να παρεις μια νικη και μια ισοπαλια,οχι οτι δεν θα κριθουν στις λεπτομερειες αλλα αν θεωρουμε οτι ειμαστε καλυτερη,μια νικη και μια ισοπαλια με το χαρτι θα την κανουμε
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”