99. Αντώνης Τσιφτσής
Re: 99. Αντώνης Τσιφτσής
Πουθενά δε θα πάει. Βρήκαμε τέρμα για 10 χρόνια και σύντομα θα έχει και εμπειρία Τσουλου
- Montrealiotis
Πρέπει να σταματήσουν να μας παίρνουν παικτες μικρομεσαίες ευρωπαϊκές ομάδες με ψίχουλα. Αν θέλει η χ Χιρονα, που νομίζω ότι γράφτηκε, να τον πάρει, ας δώσει 10-12Μ.
Όχι που πουλήσαμε, ασχέτως αποτελέσματος, τον Κοταρσκι στην Κοπεγχαγη για 3 ή 4Μ
Όχι που πουλήσαμε, ασχέτως αποτελέσματος, τον Κοταρσκι στην Κοπεγχαγη για 3 ή 4Μ
Προς το παρόν εσύ θα έπρεπε να είσαι το νο 2 στην εθνική πίσω μόνο από τον Βλαχοδήμο. Αλλά ας όψεται το γελοίο Ελληνικό ποδοσφαιρικό περιβάλλον που προωθεί τον παικταρά του γαύρου των 15 εκ.
Εννοείται και με τη βοήθεια του χρήσιμου ηλίθιου γκάνταλφ.
Στα highlights φαίνεται καλύτερα τι αποκρουσάρες ήταν και οι 2, ειδικά η πρώτη που η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό
- WeWillRockYou
Κλήθηκε στην Εθνική Ελλάδος, μαζί με Βλαχοδήμο, Μανδά, Τζολάκη.
Το αξίζει ο παλίκαρος, μακάρι να είναι υγιής και να συνεχίσει έτσι.
Το αξίζει ο παλίκαρος, μακάρι να είναι υγιής και να συνεχίσει έτσι.
-
MrSam1926apc
Συγχαρητήρια κύριε Clean Sheet..
Βέβαια να πω την αλήθεια μου δεν τρελαίνομαι που θα παίξουν παίκτες του ΠΑΟΚ στην εθνική αλλά καταλαβαίνω ότι για εσάς σημαίνει πάρα πολλά!
Βέβαια να πω την αλήθεια μου δεν τρελαίνομαι που θα παίξουν παίκτες του ΠΑΟΚ στην εθνική αλλά καταλαβαίνω ότι για εσάς σημαίνει πάρα πολλά!
- These users thanked the author MrSam1926apc for the post:
- freemind
- ΑποστόληςΑ
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
Το μόνο που με χαροποιει,από τις κλήσεις των παικτών μας στην Εθνική,είναι ότι ανεβαίνει η χρηματιστηριακή τους αξία στην ΠΑΟΚΑΡΑ μας.
Τίποτα άλλο.
Ας γυρίσουν χωρίς τραυματισμό πίσω.
Μπράβο Αντώνη με δουλειά κ επιμονή - υπομονή,δικαιώνονται τα όνειρα.
Τίποτα άλλο.
Ας γυρίσουν χωρίς τραυματισμό πίσω.
Μπράβο Αντώνη με δουλειά κ επιμονή - υπομονή,δικαιώνονται τα όνειρα.
- These users thanked the author theo-drama for the post:
- tad
Το ξέρω ότι οι αξίες στο transfermarkt είναι ως επί το πλείστον να χαμε να λέγαμε αλλά δεν γίνεται ρε φίλε να έχει αξία ο Κωνσταντής 15εκ. και ο Τσιφτσής 800 χιλιάρικα. Απλά δεν γίνεται