Εγώ έκλαψα με το ημιουρλιαχτό στο σουτ του πεφτέη 15 μέτρα όξω από την περιοχή, που κόντραρε η μπάλα, έχοντας προλάβει να ταξιδέψει περί το 1 μέτρο.
Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII
- navigator11
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII
Εξανεμίστηκε νωρίς νωρίς το χρυσό προβάδισμα της ομαδάρας μας, ε; Τυχεροί οι Ισπανοί μέχρι στιγμής
Εγώ έκλαψα με το ημιουρλιαχτό στο σουτ του πεφτέη 15 μέτρα όξω από την περιοχή, που κόντραρε η μπάλα, έχοντας προλάβει να ταξιδέψει περί το 1 μέτρο.
- These users thanked the author navigator11 for the post (total 3):
- Azrael, GEOL, Мир
Βλέπω τώρα τα στατιστικά του ματς της βαζελίνης, σε 24 λεπτά αγώνα 74 - 26 η κατοχή, η Μπέτις έχει ήδη 7 σουτ!
- navigator11
Εν τω μεταξύ, ο ημιδιαλυμένος ΠΑΟΚ στο αντίστοιχο διάστημα απέναντι στη Θέλτα είχε σταθεί πιο αξιοπρεπώς σε σύγκριση με τον πρεσβύωπα.
Στη φάση πριν απέναντι στον Παναιτωλικό θα είχε επιλέξει να πέσει ο Ανδρέας. Ίσως σφαδαζε και ελαφρώς.
Στη φάση πριν απέναντι στον Παναιτωλικό θα είχε επιλέξει να πέσει ο Ανδρέας. Ίσως σφαδαζε και ελαφρώς.
Κανονικά μας συμφέρει να περάσει ο παναθηναϊκός μπας και πάρουμε κάνα πόντο, από την άλλη, ίσως είναι καλύτερα να είναι ξεκούραστοι μπας και κόψουν κάνα βαθμό απ' τους άλλους στα play off.
Κατά τα λοιπά, τεράστια διαφορά των δύο ομάδων και απορίας άξιο πώς κέρδισαν 1-0 στο πρώτο.
Κατά τα λοιπά, τεράστια διαφορά των δύο ομάδων και απορίας άξιο πώς κέρδισαν 1-0 στο πρώτο.
δε μασάει ρε ο panathinaikos. το είπε και ο εκφωνητής. έχει βρει λέει τα πατήματά του
με juan sebastian ver.. εε ταμπόρδα και μπροστά ανδρέα λουκάκου, δεν μας σταματάει τίποτα
θα περάσουμε στα πέναλτι
με juan sebastian ver.. εε ταμπόρδα και μπροστά ανδρέα λουκάκου, δεν μας σταματάει τίποτα
θα περάσουμε στα πέναλτι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος danirifle την Πέμ 19 Μαρ 2026, 22:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author danirifle for the post:
- navigator11
χαρα στο κουραγιο σας
που καθεστε και τους βλεπετε
εχω βαλει συνδρομητικη πριν κανα 20ήμερο
και εχω δει μονο τα δυο τελευταια ματς του Π.Α.Ο.Κ.
που καθεστε και τους βλεπετε
εχω βαλει συνδρομητικη πριν κανα 20ήμερο
και εχω δει μονο τα δυο τελευταια ματς του Π.Α.Ο.Κ.
- These users thanked the author prist64 for the post (total 2):
- GEOL, leomatos88
- Kabamaru11
Πιστευω πως ο βαζελος θα βρει ενα γκολ,εστω κ στο 90,εστω παιζοντας με παικτη παραπανω ως συνηθως.
Πως ξέφυγε ο Κάτρης από τις κλήσεις του Γκανταλφ στην εθνική;
Η Μπέτις ξέμεινε από δεξιά μπακ και έβαλε πορνοστάρ των 80ς.
Η Μπέτις ξέμεινε από δεξιά μπακ και έβαλε πορνοστάρ των 80ς.
- These users thanked the author Мир for the post (total 2):
- Dimitrisou, PAOK DreXleR
- navigator11
Φοβερή μορφή ο μιμητής Τσιαντάκη 2026 edition!!
- These users thanked the author navigator11 for the post (total 3):
- Dimitrisou, geobila, PAOK DreXleR
Πολύ απόσταση αφήνει στα μαρκαρίσματα η Μπέτις και στα χαφ και στον Τέτεη και θα το πληρώσει
Επειδή από πεντάχρονο δεν έβγαλα ποτέ τα ασπρόμαυρα γυαλιά, θα πω ότι χέ@@@κα για το ranking της Ελλάδας, και ότι αυτό συνεπάγεται. Όλο το οικοδόμημα ζέχνει από παντού, θα κάτσω εγώ τώρα να περιμένω πρόκριση της βαζέλας για την κατάταξη της Ελλάδας! Τι λέτε ρε?
- These users thanked the author GEOL for the post (total 2):
- leomatos88, hawklord