χςσε μέσα....που δεν γίναμε ευζώνοι..
Βόλος ΝΠΣ - ΠΑΟΚ 22/03 - 19:00 Cosmote Sports 3 HD
- ΑποστόληςΑ
Re: Βόλος ΝΠΣ - ΠΑΟΚ 22/03 - 19:00 Cosmote Sports 3 HD
Λόγω καρτών δεν έχουν δικαίωμα να παίξουν με τον Βόλο οι:
1. Maximiliano Comba (εξτρεμ)
2. Γιάννης Μπουζούκης (10ρι)
1. Maximiliano Comba (εξτρεμ)
2. Γιάννης Μπουζούκης (10ρι)
Δεν μασάνε αυτοί, θα μπει στο 10 ο Μπαγλαμαδάκης από τα τσικό.
- loukas karadimos
θα ξοδεψω το ποστ#1926 στο φορουμ για να ευχηθω στην αγαπημενη μας ομαδα να κερδισει και να τερματισει πρωτη στην κανονικη διαρκεια και να συνεχισει ετσι μεχρι τελους για να μας χαρισει ενα πρωταθλημα που τοσο εχουμε αναγκη μα ακομα περισσοτερο το αξιζει οσο ποτε
αυτη η ΟΜΑΔΑΡΑ αυτα τα παιδια, τα ατοφια ΠΑΟΚΤΣΑΚΙΑ υπο την ηγεσια του μενταλιστ, του τιτανα αυτου που γεννηθηκε προπονητης του ΠΑΟΚ χωρις να το ξερει, μας εχουν κανει τοσο υπερηφανους με την αντοχη τους στο ανελεητο ξυλο που τρωει ο συλλογος απο περσι το καλοκαιρι που ειναι η επιτομη του ονειρου μου για αυτην την ομαδα
11 αλανια που παλευουν για τον ΠΑΟΚ οπως θα παλευαμε εμεις
φετος εχουμε ηδη ζησει ολα οσα ονειρευομασταν και προσωπικα η αγαπη μου για την φετινη ομαδα και οσους ειναι γυρω απ το αγωνιστικο ειναι τεραστια.
ευχομαι να τα φερει ετσι η ζωη ωστε να μην ειναι η χρονια αλλη μια χρυση αδικια και αυτα τα παιδια να σηκωσουν το νταμπλ
εδω που φτασαμε, καμια κριτικη, αγαπη μονο και ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ ΑΔΥΣΩΠΗΤΗ ΛΥΣΑ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ
αυτη η ΟΜΑΔΑΡΑ αυτα τα παιδια, τα ατοφια ΠΑΟΚΤΣΑΚΙΑ υπο την ηγεσια του μενταλιστ, του τιτανα αυτου που γεννηθηκε προπονητης του ΠΑΟΚ χωρις να το ξερει, μας εχουν κανει τοσο υπερηφανους με την αντοχη τους στο ανελεητο ξυλο που τρωει ο συλλογος απο περσι το καλοκαιρι που ειναι η επιτομη του ονειρου μου για αυτην την ομαδα
11 αλανια που παλευουν για τον ΠΑΟΚ οπως θα παλευαμε εμεις
φετος εχουμε ηδη ζησει ολα οσα ονειρευομασταν και προσωπικα η αγαπη μου για την φετινη ομαδα και οσους ειναι γυρω απ το αγωνιστικο ειναι τεραστια.
ευχομαι να τα φερει ετσι η ζωη ωστε να μην ειναι η χρονια αλλη μια χρυση αδικια και αυτα τα παιδια να σηκωσουν το νταμπλ
εδω που φτασαμε, καμια κριτικη, αγαπη μονο και ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ ΑΔΥΣΩΠΗΤΗ ΛΥΣΑ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ
- These users thanked the author loukas karadimos for the post (total 3):
- Apil44, Ypnos, Χωρικός