Για τον Κλεομένη.
Δεν ξέρω τα ονόματα των σπίκερ οπότε δεν ξέρω σε ποιον αναφέρεσαι. Πάντως ο ένας σε πολλές διαιτητικές αποφάσεις που δε σφυριχτηκαν είπε ότι υπήρξε λάθος κατά του ΠΑΟΚ.DonnieMcGrath έγραψε: Τετ 18 Μαρ 2026, 21:55 Ρε παιδιά ειλικρινά όμως δεν μας αφήνουν να αγιασουμε. Γιατί τόσο προκλητικά υπέρ του Περιστερίου μετάδοση ρε γμτ. Ειλικρινά μερικά πράγματα δεν βγάζουν κανένα νόημα. Αυτός ο Καλκαβουρας έχει κόμπλεξ δεν εξηγείται διαφορετικά. Ο άλλος κάπου στο 1ο ημίχρονο που η διαφορά ήταν στους 15 λέει και τώρα η διαφορά στους 25, ούτε τα προσχήματα δηλαδή. Ειλικρινά δεν έχω λόγια...
Όταν η διαφορά είχε φτάσει στο +17 στην στο 2ο δεκάλεπτο, υπάρχει κάποιος από μας που δεν σκέφτηκε οτι τελικά στο πρώτο ματς έπρεπε να κρατήσουμε την διαφορά των 30+ γιατί ως διαχρονικά αυτοκτονικη ομάδα, θα τα βρούμε μπαστούνια στην ρεβάνς;Hayate έγραψε: Τετ 18 Μαρ 2026, 21:24 Πρέπει να βρίσκουμε στοχους κάτω υπό οποιεσδήποτε συνθήκες... Καθαρίζεις την πρόκριση?Πας για τη νίκη.Απλα τα πράγματα.Ετσι δημιουργείς mentality . Αρνείσαι να χασεις...Αυτό το πράγμα στο τέλος ΔΕΝ
μάλλον βλέπεις λίγαXamenoKormi έγραψε: Τετ 18 Μαρ 2026, 21:20 Ο Ομορούγι είναι ο χειρότερος ξένος που έχω δει όσα χρόνια βλέπω τον ΠΑΟΚ στο μπάσκετ
Καλος για Γ1 ΕΚΑΣΘ