Ο κόσμος παίζει μπάλα ΙV
-
black death
Re: Ο κόσμος παίζει μπάλα ΙV
3-2, ότι καλό κανει η μπαρτσελονα ξεκιναει απ'το γιαμαλ, που για να τα λεμε ολα εκανε και τη μαλακια του στο 2-2 της νιουκαστλ.
Λεβα τραγικος πλέον, αραουχο κίνδυνος θανατος κλασικα.
Λεβα τραγικος πλέον, αραουχο κίνδυνος θανατος κλασικα.
Αν κάπου φαίνεται η διαφορά των γενεών, αλλά και των εποχών, είναι στους πανηγυρισμούς γκολ των παιχτών 
Πρέπει να βρεθεί ένα φορματ να γίνει το ch.l. πιο ανταγωνιστικό. στα μισά νοκ άουτ πέφτουν πεντάρες και εφτάρες
-
black death
Νομίζω ειναι πιο ανταγωνιστικό απ'οτι ηταν 10-15 χρόνια πριν. Καμια ομαδα δεν δειχνει μεγαλο φαβορι.zissos έγραψε: Τετ 18 Μαρ 2026, 21:51 Πρέπει να βρεθεί ένα φορματ να γίνει το ch.l. πιο ανταγωνιστικό. στα μισά νοκ άουτ πέφτουν πεντάρες και εφτάρες
Αλλα εχει γινει πολυ σοφτ το αθλημα πλέον. Κανεις δεν παιζει αμυνα.
Το σημερινο πχ αν δεις τα 3 πρωτα ημιχρονα τιποτα δεν σε προδιαθετει για τέτοιο τελικό σκορ.
- ΑποστόληςΑ
Γιατρέ να ξέρεις σου τρέφω μεγάλη εκτίμηση γιατί νομίζω καταλαβαίνω την ιδιοσυγκρασια σου. Η κίνηση σου αυτή δείχνει πολλά.Γερασίμου έγραψε: Τετ 18 Μαρ 2026, 14:58 Το απόκομμα του εισιτηρίου εκείνου του αγώνα ΠΑΟΚ-οσφπ που δεν ξεκίνησε ποτέ, ελέω του "παίρνω την ομάδα και φεύγω, γεια σας" και του γαυρετόπουλου, του οποίου η συμπληρωματική έκθεση ήταν καλύτερη και από δικηγόρου παρ' Αρείω Πάγω, το κράτησα στο γραφείο μου μέχρι την 5η Μαϊου 2019, όταν τελείωσε και η τελευταία αγωνιστική της σεζόν '18-19 και κατακτήσαμε αήττητοι το πρωτάθλημα.
Κάτι αντίστοιχο είχα κάνει κι εγώ μετά από έναν αγώνα απέναντι στον Εθνικό Αστέρα. Ήμασταν περίπου 500 άτομα στο γήπεδο. Μετα το τέλος του αγώνα οι Θεσσαλονικεις μπήκαν στα λεοφωρεια και πήραν το δρόμο της επιστροφής. Εμείς οι Αθηναίοι ΠΑΟκτσηδες, καμιά 40αρια, μείναμε τελευταίοι και μπήκαμε στο λεοφωρειο της γραμμής που είχε αφετηρία έξω από το γήπεδο. Στα 300 μέτρα μολις πιάνουμε την κατηφόρα (για όσους ξέρουν απο Καισαριανή) μας στήνουν ενέδρα καμιά 100αρια άτομα. Ακινητοποιουν το λεωφορείο, σπάνε τα τζάμια με κοτρώνια και έρχονται στις πόρτες και αρχίζουν μάχες σώμα με σώμα για να μπουκάρουν στο λεοφωρειο. Σώμα με σώμα και από το παράθυρο του οδηγού προσπαθούσαν να τον σακατεψουν για να μην μπορεί να οδηγήσει. Ευτυχώς υπήρχαν κάποιοι πιο παλιοί και πιο ψημενοι που πήγαν στις πόρτες και μπόρεσαν να αποκρουσουν την επίθεση και ετσι δε μπόρεσαν να μπουν εντός λεοφωρειου γιατί αν είχαν μπεί δεν ξέρω αν θα ήμασταν παρέα σήμερα στο φόρουμ. Θυμάμαι ήμουν στον διάδρομο όρθιος μπροστά μπροστά. Με το που έσπασε το μπροστινό τζάμι ήρθαν όλα τα γυαλιά πάνω μου. Τους στίχους θρύψαλα τα τζάμια, τα αίματα ποτάμια, τους βίωσα κανονικά. Με τα χίλια ζόρια βρήκε μια ευκαιρία ο οδηγός πάτησε γκάζι και ξεφύγαμε. Μετά από λίγο μας κατέβασε όλους κάτω γιατί το λεοφωρειο δε μπορούσε να συνεχίσει. Πήγα στο πρώτο περίπτερο και πήρα ένα πακέτο χαρτομάντιλα να σκουπιστω. Γύρισα από την Καισαριανή στο Περιστέρι με τα πόδια μεσα απο στενά γιατί εκείνη την ώρα σχολαγε ο οσφπ απο το ΟΑΚΑ και δεν ήθελα να με πετύχουν ματωμενο. Για όσους ξέρουν τις περιοχές καταλαβαίνουν τις αποστάσεις. Εκείνα τα χαρτομάντιλα μόλις γύρισα σπίτι τα έβαλα σε ένα σακουλάκι και τα κράτησα στο πρώτο ράφι της βιβλιοθήκης απέναντι από το κρεβάτι για να τα βλέπω κάθε πρωί που σηκωνομουν. Τα πέταξα μόλις άλλαξα σπίτι όταν παντρεύτηκα.
Σοβαρά δεν ήταν ημιτελικός; Πωπω. Μεγάλωσα με ένα κενό. Τώρα βλέπω πως υπήρχε και Πολωνία μετά.Miles έγραψε: Τετ 18 Μαρ 2026, 18:23Πέρα από το ότι δεν ήταν ημιτελικός, λεπτομέρεια βέβαια, και επειδή κι εγώ σχετικά πρόσφατα ξαναείδα εκείνο τον αγώνα ολόκληρο, αυτό που μου έκανε εντύπωση, με ό,τι φυσικά έχουμε συνηθίσει πια, είναι ότι μόνο ένας από τους Ιταλούς έπαιζε με την ένταση που βλέπουμε πια και τους είχε δώσει κυριολεκτικά τα πόδια στα χέριαmarsantos έγραψε: Τετ 18 Μαρ 2026, 11:42
Εκτός βέβαια από τον ημιτελικό του '82 που οι φανέλες τον Βραζιλιάνων είχαν γίνει ΧΧΧLΆμα δεις την εντεκάδα είναι εύκολο να καταλάβεις ποιος, γιατί ήταν διαβόητος ακριβώς γι' αυτό - στο δε προηγούμενο ματς που αναφέρει ο hawklord, το τι τράβηξε ο Ντιέγκο από τον ίδιο έχει μείνει στην ιστορία, 23 μετρημένα φάουλ.
Αυτό το ματς με την Αργεντινή είναι εύκολο να το βρω;
Ήμουν με ενα φίλο τρελαμένο με Τοτι. Ευτυχώς δε μας έφεραν την αστυνομία εκείνο το βράδυ με το χαμό που κάναμε στη γειτονιά.DamoN έγραψε: Τετ 18 Μαρ 2026, 17:08 @marsantos το πλασέ του ντελ Πιέρο στο γαμα μπορεί να είναι εκτός ΠΑΟΚ το γκολ που έχω πανηγυρίσει περισσότερο στη ζωή μου
Εκείνο το πλασέ ήταν μυθικό. Στα τελευταία του Ντελ Πιερο αλλά έκανε πάταγο.
- ΑποστόληςΑ
- ΑποστόληςΑ
- ΑποστόληςΑ
Αυτό που έχασε ο Σαλάχ, δείχνει πόσο έχει πέσει σε απόδοση.
Σκιά του εαυτού του
Σκιά του εαυτού του
- ΑποστόληςΑ
-
black death
Αρκετη μπαλα για σημερα. Αυτη η γαλατα απορεις ωρες ωρες τι κανει εκει μέσα.
- ΑποστόληςΑ
- ΑποστόληςΑ