Ο κόσμος παίζει μπάλα ΙV
Re: Ο κόσμος παίζει μπάλα ΙV
Πεντάρα στην Μπόντο Γκλιμτ η Σπόρτινγκ και στους 8. Τελικά το γήπεδο στην Νορβηγία φαίνεται να κάνει διαφορά.
Θα το πίστευα κι εγώ εάν δεν είχαν νικήσει εκτος,την Ίντερ και την Ατλέτικο...
Απλά,θεωρώ πως πήγαν χαλαροί,νομίζοντας πως έχουν προκριθεί μετά το 3-0,του πρώτου αγώνα.
Απλά,θεωρώ πως πήγαν χαλαροί,νομίζοντας πως έχουν προκριθεί μετά το 3-0,του πρώτου αγώνα.
-
Χόλγκερ Τρίμχολντ
Ο Βινίσιους πάντως είναι μέγας προβοκάτορας για να μην πω τίποτα άλλο. Μόλις έβαλε το πέναλτυ έριξε γερή καζούρα στους Άγγλους θεατές...
-
gervasio artigas
ο Βλακισιους μολις βγαλει την φανελα της ΕΟ της Μαδριτης , που τον πραστατευει πολλαπλως , ουτε στην Λειβαδια θα στεριώσει
Ψάξτε τους Μαροκινούς που έπαιξαν στην αεχ! Το επόμενο βήμα είναι να δούμε την βασιλική οικογένεια του Μαρόκου με μεζούρα να μετράει τα δοκάρια!
Η αεκ παραμένει η ΜΟΝΗ ομάδα που έφυγε απτο γήπεδο και "νίκησε" οπότε 
- These users thanked the author st4this for the post (total 2):
- PAOK DreXleR, Τρόμος
λαθος την προλαβε ο θρηνος
αυτος εφυγε πριν καν αρχισει το ματς και νικησε
ουτε ο Τσακ Νορις
αυτος εφυγε πριν καν αρχισει το ματς και νικησε
ουτε ο Τσακ Νορις
- These users thanked the author tasso85 for the post (total 4):
- marsantos, st4this, PAOK DreXleR, Τρόμος
Όχι η μόνη..st4this έγραψε: Τετ 18 Μαρ 2026, 08:00 Η αεκ παραμένει η ΜΟΝΗ ομάδα που έφυγε απτο γήπεδο και "νίκησε" οπότε![]()
Ο πρώτος διδάξας που έφυγε μόνος του από το γήπεδο χωρίς άδεια διαιτητή ήταν ο οσφπ. Ο Αρετόπουλος δεν είχε δώσει εντολή εισόδου στα αποδυτήρια. Αν θες τη γνώμη μου του οσφπ ήταν μεγαλύτερο νταηλίκι από της άεκ και ότι έγινε ήταν ο ορισμός του κάνω ότι θέλω και λογαριασμό δε δίνω.
Υγ. Τάσο με πρόλαβες, την ίδια σκέψη κάναμε..
Δεν το ξέραμε ότι είναι διαφορετικό να είσαι ... Μαρόκο!
- These users thanked the author Τρόμος for the post:
- PAOK DreXleR
Καλημέρα hawk.
Με ιταλική σημαία στο προφίλ λογικό είναι να αναρωτιέσαι..
Θα βγει στη φόρα τι είπε ο Ματεράτσι στον Ζιντάν..
Υγ.. Πλάκα κάνουμε, δεν έγινε τίποτα μεμπτό.
Σιγά που θα πούμε κακιά κουβέντα για το χέρι του Θεού..
Εισαι τσεκουρι αμπαλο και σε βριζουν τα 3/4 της χωρας σου. Μπαινεις να αντικαταστησεις ντελικατο παικταρα και σκοραρεις (Τσεχια). Βγαινεις με μουφα απευθειας κοκκινη που παραλιγο να καταδικασει την ομαδα (Αυστραλια), σκοραρεις στον τελικο μετα απο αμφισβητουμενο πεναλτι που κανεις. Κρατας σε εκτελεση φαουλ τη φανελα του υπερπαικταρα που σε ειρωνευεται πανω στην ατσουμπαλοσυνη σου και στο ταλεντο του (" αν θες τη φανελα να στη δωσω μετα τον αγωνα"). Τι του απαντας;
Αν τρεχει αιμα στις φλεβες σου, το να ζητησεις το βρακι της αδερφης του εγω προσωπικα το βλεπω ως ελαχιστο αντιλογο. Χειροτερα θα του ελεγα.
Και επειδη μπαλα εχεις παιξει, πες μου αν θα εσπαγες το καλαμι σε τακλιν αντιπαλου που εχει κανει γιογιο την ομαδα σου και σε ειρωνευεται που εισαι μετριος.
Αν τρεχει αιμα στις φλεβες σου, το να ζητησεις το βρακι της αδερφης του εγω προσωπικα το βλεπω ως ελαχιστο αντιλογο. Χειροτερα θα του ελεγα.
Και επειδη μπαλα εχεις παιξει, πες μου αν θα εσπαγες το καλαμι σε τακλιν αντιπαλου που εχει κανει γιογιο την ομαδα σου και σε ειρωνευεται που εισαι μετριος.