Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ
Εγώ πιστευω στον Μισελ. Θα τα καθαρίσει όλα.
Άσχετα που ο παλέτας περισυ απειλούσε τον υφυπουργό δια τηλεφώνου ότι θα σπάσουν το μέτρο τα χουλιγκανια εάν έτρωγαν τιμωρια , νομίζω με την αεχ.
Εκει δεν μπορούσε να κάνει κατι...
Άσχετα που ο παλέτας περισυ απειλούσε τον υφυπουργό δια τηλεφώνου ότι θα σπάσουν το μέτρο τα χουλιγκανια εάν έτρωγαν τιμωρια , νομίζω με την αεχ.
Οντως πολυ ωραίο (με την δημοσιαγραφικη βεβαιως εννοια γιατι κατα τα λοιπα περιγαφει την τραγικοτητα της καταστασης) το άρθρο στο sdna.. αξιζει ολοι θεωρω να το ρίξουν μια ματια, παροτι σπανια θέλω να δίνω κλικ.
υγ δε θυμαμαι τι γραφουν οι κανονισμοι, να μην ανεβαζουμε λινκ η παραθεση γι αυτο δε κανω τιποτα απο τα 2
υγ δε θυμαμαι τι γραφουν οι κανονισμοι, να μην ανεβαζουμε λινκ η παραθεση γι αυτο δε κανω τιποτα απο τα 2
Η 17Ν ήταν αρνάκια μπροστά στην εγκληματική οργάνωση της συνοικίας.paoki19 έγραψε: Τρί 17 Μαρ 2026, 12:36 Εγώ πιστευω στον Μισελ. Θα τα καθαρίσει όλα.
Εδώ κσι τρεις μέρες σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έχει εξαπολυθεί ένας οχετός κατά του ΠΑΟΚ και των φίλων της ομάδας (συλλήβδην και πάλι είμαστε όλοι εγκληματίες-παλιό αυτό), αλλά το χειρότερο, κατά του δολοφονηθέντα Κλεομένη. Στα άρθρα του Δ. Τσορμπατζόγλου στο πρώτο ψέμμα, δημοσιεύονται σχόλια στα όρια περιύβρισης νεκρού τα οποία άμεσα δημοσιεύονται, ενώ απαντήσεις μου χωρίς να υβρίζω κανέναν, πετιούνται στον κάλαθο. Σχόλιο μέχρι και το ότι "ψιθυρίζεται" στην Θεσσαλονίκη ότι ο καθ' ομολογίαν δράστης ονόματι Μιχάλης, δεν είναι οπαδός του άρη, αλλά του ΠΑΟΚ!
Ο δικηγόρος της οικογενείας του Κλεομένη είχε πει ότι θα κυνηγηθούν αυτοί που σπιλώνουν την μνήμη του δολοφονηθέντος. Μπορούμε να βρούμε την διεύθυνση του συνηγόρου να τον ενημερώσουμε για να μπει και να ζητήσει τα στοιχεία αυτών των υπσνθρώπων;
Προσωπικά απορώ γιατί ο Δ. Τσορμπατζόγλου εξακολουθεί και αρθρογραφεί σε αυτή την ιστοσελίδα.
Ο δικηγόρος της οικογενείας του Κλεομένη είχε πει ότι θα κυνηγηθούν αυτοί που σπιλώνουν την μνήμη του δολοφονηθέντος. Μπορούμε να βρούμε την διεύθυνση του συνηγόρου να τον ενημερώσουμε για να μπει και να ζητήσει τα στοιχεία αυτών των υπσνθρώπων;
Προσωπικά απορώ γιατί ο Δ. Τσορμπατζόγλου εξακολουθεί και αρθρογραφεί σε αυτή την ιστοσελίδα.
- These users thanked the author Γερασίμου for the post (total 3):
- navigator11, leomatos88, elvetos
Για τα λεφτά αρθρογραφούν και αν τους πουν γράψε ότι το IQ των ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ είναι -1, θα το κάνουν γιατί πληρώνοντε, αυτό είναι η δημοσιογραφία στην εποχή μας. Για να μην γράψει πρέπει να βρεθεί άλλος που θα του δώσει τα ίδια ή περισσότερα για να κάνει το αυτονόητο, αλλιώς .. λειτούργημα ΠΣΑΠ ΕΥΗΕΑ και εμείς αμπαλαεα.
- These users thanked the author Мир for the post (total 2):
- PAOK DreXleR, Vet_eranos
- navigator11
Εδώ καθόταν και συνομιλούσε με τον προκλητικό βαζελοκαράφλα στον αλαφουζσπόρ, που με αφορμή τα ... ανήκουστα επεισόδια στο πάρκινγκ της οπαπκλαρίνα πέρσι τολμούσε και αποκαλούσε τον ΠΑΟΚ συμμορία κλπ.
Παιδια επειδη ημουν ενα βημα απο το να χασω την δουλεια μου γιατι ενας πηγε να κανει ξεπλημα του δολοφονου και θολωσα, αλλα κρατηθηκα.
ΔΕΝ εχω δει το βιντεο καλα δεν αντεχα, στο βιντεο βλεπουμε 3 ατομα να κυνηγάνε εναν. Αυτος ο ενας ειναι ο Κλεομενης σωστα;
Ακουσα να λενε οτι ψαχνουν τους 2 φιλους του Κλεομενη για ταυτοποιηση και να μαθουν τι εγινε και κρυβονται.
Εγω αυτο που ακουσα οτι βρεθηκε ενας ακομη αρειανος και ψαχνουν τον τριτο που ηταν μαζι με τον ΔΟΛΟΦΟΝΟ.
Το οτι προσπαθουν τα αποβρασματα αυτα να ξεπλυνουν τον δολοφονο που σε αυτοαμυνα μαχαιρωσε 2 φορες στην πλατη και τον αφησε αλλα η ψυχουλα πηγε πριν τις 48 ωρες να ομολογησει, (δακρυσα, αθωος) αληθεια με εχει ΘΟ-ΛΩ-ΣΕΙ.
Edit: Ρωταω εδω, ρωταω εσας, γιατι σας εμπιστευομαι 10000 φορες πανω απο οποιοδηποτε ΑΡΔ που πουλαει και τα παιδια του για ενα 2ευρω.
ΔΕΝ εχω δει το βιντεο καλα δεν αντεχα, στο βιντεο βλεπουμε 3 ατομα να κυνηγάνε εναν. Αυτος ο ενας ειναι ο Κλεομενης σωστα;
Ακουσα να λενε οτι ψαχνουν τους 2 φιλους του Κλεομενη για ταυτοποιηση και να μαθουν τι εγινε και κρυβονται.
Εγω αυτο που ακουσα οτι βρεθηκε ενας ακομη αρειανος και ψαχνουν τον τριτο που ηταν μαζι με τον ΔΟΛΟΦΟΝΟ.
Το οτι προσπαθουν τα αποβρασματα αυτα να ξεπλυνουν τον δολοφονο που σε αυτοαμυνα μαχαιρωσε 2 φορες στην πλατη και τον αφησε αλλα η ψυχουλα πηγε πριν τις 48 ωρες να ομολογησει, (δακρυσα, αθωος) αληθεια με εχει ΘΟ-ΛΩ-ΣΕΙ.
Edit: Ρωταω εδω, ρωταω εσας, γιατι σας εμπιστευομαι 10000 φορες πανω απο οποιοδηποτε ΑΡΔ που πουλαει και τα παιδια του για ενα 2ευρω.
Τι να σε πει κ ποιος ρε φίλε μου εδώ μέσα ,;αυτοί που ξέρουν είναι μόνο η αστυνομία από βίντεο κ ανακρίσεις κ όσοι ήταν στο σκηνικό ,μην ακούς την κάθε παπάρια που λέει ο ένας κ ο άλλος .ένα βίντεο έχουμε δει μόνο που τρέχουν πως την ίδια κατεύθυνση 3 άτομα κ ο το παλληκάρι πέφτει νεκρό.Επειδη δεν στρώνει η κατάσταση με τα μαχαίρια το πιο πιθανό είναι να να πάρει κάμποσους η μπάλα κ δικούς μας κ δικούς τους πέρα από αυτόν που έδωσε την μαχαίρια για να κοπεί αυτή η τρέλα .Δεν είναι απίθανο να έχουμε κατηγορίες για εγκληματική οργάνωση κ να ανοίξουν τα κινητά.embuji έγραψε: Τρί 17 Μαρ 2026, 14:13 Παιδια επειδη ημουν ενα βημα απο το να χασω την δουλεια μου γιατι ενας πηγε να κανει ξεπλημα του δολοφονου και θολωσα, αλλα κρατηθηκα.
-
The_Analyst_4
Μόλις βγήκε ότι δεν υπάρχει κλήση σε απολογία από την superleague και κατά συνέπεια από καμία ποδοσφαιρική αρχή για το συμβάν στα δημοσιογραφικά όπως και ήμουν σίγουρος. Το μόνο όργανο που μπορεί να τιμωρήσει πλέον είναι η ΔΕΑΒ κι αυτό βασισμένο στις εκθέσεις κυρίως της αστυνομίας. Οι εκθέσεις της οποίας βέβαια πηγαίνουν και στο πειθαρχικό όργανο της superleague. Δηλαδή αν συνέτρεχε λόγος τιμωρίας η ομάδα θα είχε κληθεί ήδη σε απολογία από το πειθαρχικό της Λίγκας.
Οπότε όπως καταλαβαίνετε αν για οποιοδήποτε λόγο δεχτεί η ομάδα ποινή θα είναι ένα αμιγώς πολιτικό ζήτημα όπου θα επιχειρήσουν να ξαναστήσουν την ομάδα όπως κάνουν πάντα όταν διεκδικούμε κάτι στην Ελλάδα.
https://www.sport24.gr/football/super-l ... l-novibet/
Οπότε όπως καταλαβαίνετε αν για οποιοδήποτε λόγο δεχτεί η ομάδα ποινή θα είναι ένα αμιγώς πολιτικό ζήτημα όπου θα επιχειρήσουν να ξαναστήσουν την ομάδα όπως κάνουν πάντα όταν διεκδικούμε κάτι στην Ελλάδα.
θα ακουστει υπερφιαλο ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΜΙΚΡΟΣ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΟΜΑΔΑΣ .....ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.....

- navigator11
99,96% ότι θα παρέμβουν οι μαριονέτες του καθεστώτος προς ... αποκατάcταcιν της τάξεως.The_Analyst_4 έγραψε: Τρί 17 Μαρ 2026, 14:52 Μόλις βγήκε ότι δεν υπάρχει κλήση σε απολογία από την superleague και κατά συνέπεια από καμία ποδοσφαιρική αρχή για το συμβάν στα δημοσιογραφικά όπως και ήμουν σίγουρος. Το μόνο όργανο που μπορεί να τιμωρήσει πλέον είναι η ΔΕΑΒ κι αυτό βασισμένο στις εκθέσεις κυρίως της αστυνομίας. Οι εκθέσεις της οποίας βέβαια πηγαίνουν και στο πειθαρχικό όργανο της superleague. Δηλαδή αν συνέτρεχε λόγος τιμωρίας η ομάδα θα είχε κληθεί ήδη σε απολογία από το πειθαρχικό της Λίγκας.
Όπως λέω πάντα κρινω και εκτιμώ την κατάσταση με τα γεγονότα και τις επαναλήψεις.
Δυστυχώς τα πράγματα πάνε από το κακο στο χειρότερο.
Από τη μια ο Χρυσοχοιδης μιλησε γενικά για διάλυση συμμοριών και για οπαδικό υπόβαθρο.
Από την άλλη οι οκτώ συνελήφθησαν για ότι έγινε στα δημοσιογραφικά διώκονται για απειλη διάπραξης εγκλημάτων και παράνομη βία....
Και οι οκτώ ΚΡΑΤΗΘΗΚΑΝ!!!
Την ίδια στιγμή ο δολοφόνος
πήρε νέα παράταση για να απολογηθεί
αύριο στην ανακριτή.....
Στην καλύτερη περίπτωση πάμε για συμψηφισμό. Είμαστε όλοι το ίδιο
για το συμβάν. Φταίνε όλοι. Για να δείξουν
τώρα που είναι δεν είναι οπαδός
του ΠΑΟΚ ο δολοφόνος ότι εμείς
θα διαλύσουνε το έγκλημα γενικά.....
Αυτά πάνε να περάσουν.
Όταν οπαδός του ΠΑΟΚ δολοφόνησε τον Άλκη, έφταιγε μόνο ο ΠΑΟΚ, όλοι οι οπαδοί του και όλη η οικογένεια Σαββίδη ....
Αυτά δείχνουν δυστυχώς τα γεγονότα και οι επαναλήψεις.....
Και για τον Κλεομένη σιωπή......
Δυστυχώς τα πράγματα πάνε από το κακο στο χειρότερο.
Από τη μια ο Χρυσοχοιδης μιλησε γενικά για διάλυση συμμοριών και για οπαδικό υπόβαθρο.
Από την άλλη οι οκτώ συνελήφθησαν για ότι έγινε στα δημοσιογραφικά διώκονται για απειλη διάπραξης εγκλημάτων και παράνομη βία....
Και οι οκτώ ΚΡΑΤΗΘΗΚΑΝ!!!
Την ίδια στιγμή ο δολοφόνος
πήρε νέα παράταση για να απολογηθεί
αύριο στην ανακριτή.....
Στην καλύτερη περίπτωση πάμε για συμψηφισμό. Είμαστε όλοι το ίδιο
για το συμβάν. Φταίνε όλοι. Για να δείξουν
τώρα που είναι δεν είναι οπαδός
του ΠΑΟΚ ο δολοφόνος ότι εμείς
θα διαλύσουνε το έγκλημα γενικά.....
Αυτά πάνε να περάσουν.
Όταν οπαδός του ΠΑΟΚ δολοφόνησε τον Άλκη, έφταιγε μόνο ο ΠΑΟΚ, όλοι οι οπαδοί του και όλη η οικογένεια Σαββίδη ....
Αυτά δείχνουν δυστυχώς τα γεγονότα και οι επαναλήψεις.....
Και για τον Κλεομένη σιωπή......
- These users thanked the author ΑΜΠΑΛΑΕΑ for the post:
- leomatos88
- Kabamaru11
Εσυ τουλαχιστον ειχες επιλογη,εγω παλι καμια,πριν καν βγω απο την κοιλια της μανας,ειχε ηδη προαποφασιστει.Οποτε ευχαριστω την οικογενεια μου.eorptol1 έγραψε: Τρί 17 Μαρ 2026, 14:58 θα ακουστει υπερφιαλο ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΜΙΚΡΟΣ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΟΜΑΔΑΣ .....ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.....![]()
![]()
- These users thanked the author Kabamaru11 for the post:
- eorptol1
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑΜΠΑΛΑΕΑ την Τρί 17 Μαρ 2026, 15:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.