18.Luka Ivanušec

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Afanas

Re: 18.Luka Ivanušec

Δημοσίευση από Afanas »

Στα ευρωπαϊκά κάτι έδωσε κι αυτός με σημαντικό γκολ με Μπραν και τρομερή ασίστ στη λουντογκορετς. Προφανώς δεν είναι αρκετό αυτό και χρειάζεται πολλά περισσότερα η ομάδα από τον παίκτη που θα έχει αυτό τον ρόλο. Αλλά δε το λες και απόλυτο 0 όπως ο τσαλοφ που σε 1.5 χρόνο με το ζόρι έχει 2-3 στιγμές που βοήθησε κι έχει και πολλές που ήταν μοιραίος η αρνητικός
These users thanked the author Afanas for the post:
Azrael
DikefalosG4

Δημοσίευση από DikefalosG4 »

Σε όλη τη χρονιά το μόνο που έδωσε ήταν 1 γκολ και 1 ασίστ και ναι στα υπόλοιπα ματς δεν ήταν απλά κακός, αλλά αρνητικός για την ομάδα!

Αν θέλουμε να είμαστε δίκαιοι για τη χρονιά του πρωταθλήματος το 2024, δεν μπορεί να συγκριθεί ακόμα και ο μουργκ, που έδωσε πολύ πολύ περισσότερα από τον ιβανουσετς.
These users thanked the author DikefalosG4 for the post:
ΚΩΣΤΑΣ2019
Άβαταρ μέλους
Afanas

Δημοσίευση από Afanas »

Με μουργκ τη χρονιά του πρωταθλήματος όχι, αλλά ούτε και με τσαλοφ... Επίσης έχει 2 γκολ 4 ασίστ
Άβαταρ μέλους
rouki

Δημοσίευση από rouki »

Δεν κάνει το παληκάρι και να υποθέσουμε, ότι δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί στα θέλω του προπονητή και της ομάδας μετά από τόσο καιρό, αυτό πάλι εναντίον του είναι, οπότε: στο καλό και να βρει ομάδα που θα παίξει ποδόσφαιρο.
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

Ρε παιδί μου είναι κρίμα και δεν ξέρω τι συμβαίνει. Είναι πολύ περίεργο για αθλητή σε αυτό το επίπεδο να υπάρχει μηδενική έκρηξη. Του δίνουν εύκολες πάσες και του παίρνουν τη μπάλα στο πρώτο κοντρόλ μέσα από τα πόδια. Ούτε το σώμα δεν προλαβαίνει να βάλει ανάμεσα στη μπάλα και στον αμυνόμενο. Και τον βλέπεις μετά να κυνηγάει συνέχεια και να μην προλαβαίνει τον αντίπαλο που τρέχει με τη μπάλα.
Δεν ξέρω τι να πω. Δεν τον θυμάμαι έτσι στη Δυναμό.
Και λέω κρίμα γιατί πχ. το γκολ που βάζει με τη Μπραν από αυτή τη γωνία και σχεδόν εν στάση, ελάχιστοι παίκτες μπορούν να βρουν τέτοια εκτέλεση.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Κρίμα τα 5Μ που θα δώσουμε για τη ρήτρα του!
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Θυμάμαι ακόμα τις ειρωνείες για τη μη απευθείας αγορά του παίχτη το καλοκαίρι και τα περί δανεισμών, άδειου πορτοφολιού κλπ. Πολύ κλάμα.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”