Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2025-2026
Re: Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2025-2026
ειναι δυνατον στα 100 χρονια η ομαδα να παιζει με κολεφ Μιχελακη και βετερανο παικτη?
ειναι δυνατον να μην εχει προπονητη?
Toν Λαό του ΠΑΟΚ στο τέλος τον είδατε?
Κρατήστε αυτή την εικόνα να τη θυμάστε και ως απάντηση σε όσους λένε κατα καιρούς οτι ο κόσμος δεν στηρίζει τα τμήματα του ΑΣ.
Έναν Λαό που είχε 8 νεκρούς το 2026, λες και είναι σε Πόλεμο.
Κρατήστε αυτή την εικόνα να τη θυμάστε και ως απάντηση σε όσους λένε κατα καιρούς οτι ο κόσμος δεν στηρίζει τα τμήματα του ΑΣ.
Έναν Λαό που είχε 8 νεκρούς το 2026, λες και είναι σε Πόλεμο.
Το ερώτημα θα είναι γενικά εάν θα έχουμε ομάδα του χρόνου.
Στο τέλος ο κόσμος θα είναι το τελευταίο, αν και δεν είναι άμοιρος ευθυνών.
Στο τέλος ο κόσμος θα είναι το τελευταίο, αν και δεν είναι άμοιρος ευθυνών.
-
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-
Αυτές οι 2 προσθήκες που έγιναν τον χειμώνα... είναι από αποτυχημένες έως τραγικά αποτυχημένες!!!!
29 πόντους από λάθη του Μίλωνα πήραμε, με 25 χαμένα σερβίς. Μόνο 31 πόντους είχαμε από επιθέσεις.
Το χειρότερο στατιστικό είναι το attack on dig, που ουσιαστικά αναφέρεται στις κόντρα μπάλες (ή όταν τραβάει η φάση εκατέρωθεν - ας με διορθώσει για το ακριβές ο Κουβανός). Εκεί ο Μίλωνας είχε 50% και εμείς μόνο 31%.
Η υποδοχή ήταν παρόμοια στις 2 ομάδες, αλλά στην επίθεση απείχαμε πολύ (55%-44%), δηλαδή δεν μπορούσαμε να σταματήσουμε με μπλοκ-άμυνα το Μίλωνα (περισσότερο αυτό και λιγότερο οι ικανότητες των αντιπάλων).
Το χειρότερο στατιστικό είναι το attack on dig, που ουσιαστικά αναφέρεται στις κόντρα μπάλες (ή όταν τραβάει η φάση εκατέρωθεν - ας με διορθώσει για το ακριβές ο Κουβανός). Εκεί ο Μίλωνας είχε 50% και εμείς μόνο 31%.
Η υποδοχή ήταν παρόμοια στις 2 ομάδες, αλλά στην επίθεση απείχαμε πολύ (55%-44%), δηλαδή δεν μπορούσαμε να σταματήσουμε με μπλοκ-άμυνα το Μίλωνα (περισσότερο αυτό και λιγότερο οι ικανότητες των αντιπάλων).
-
deathmassious
Δε νομίζω ότι το πρόβλημα μας είναι ο Κόλεφ, ίσα ίσα που είναι ένας σταθερός παίκτης. Νομίζω ότι το πρόβλημα έγκειται κυρίως στους Έλληνες παίκτες (κυρίως πάσα-λιμπερο) και στην παντελή έλλειψη πάγκου.Athens έγραψε: Σάβ 14 Μαρ 2026, 22:05 ειναι δυνατον στα 100 χρονια η ομαδα να παιζει με κολεφ Μιχελακη και βετερανο παικτη?
- These users thanked the author deathmassious for the post:
- Ettien26
Δε νομίζω οτι γίνεται προπόνηση πια, πρέπει να μαζεύονται για συζήτηση και φαγητό.
Δύσκολα αλλάζει αυτή η εικόνα. Μακάρι, αλλά δύσκολα. O Koβάσεβιτς χρειαζόταν ένα δυνατό προπονητικό τιμ να ασχοληθεί με τη φυσική του κατάστασή. Αυτή τη στιγμή στον ΠΑΟΚ δεν υπάρχει τίποτα.
Ας ενημερώσει ο ΑΣ ΠΑΟΚ που πήγανε τα λεφτά του Σαββίδη και του Μυστακίδη. Τα εκατομμύρια που έδωσε ο Ιβάν Σαββίδης.
Βαρέθηκα να γράφω πως στον ΠΑΟΚ ταιριάζoυν οι Αμερικάνοι (Βόρειοι και Νότιοι).
Δύσκολα αλλάζει αυτή η εικόνα. Μακάρι, αλλά δύσκολα. O Koβάσεβιτς χρειαζόταν ένα δυνατό προπονητικό τιμ να ασχοληθεί με τη φυσική του κατάστασή. Αυτή τη στιγμή στον ΠΑΟΚ δεν υπάρχει τίποτα.
Ας ενημερώσει ο ΑΣ ΠΑΟΚ που πήγανε τα λεφτά του Σαββίδη και του Μυστακίδη. Τα εκατομμύρια που έδωσε ο Ιβάν Σαββίδης.
Άλλη Φιλοσοφία και Σχολή η Αμερικάνικη. Βλέπεις και στον ΠΑΟΚ τον Hernandez (36) και τον Taison (38).fuzztone έγραψε: Σάβ 14 Μαρ 2026, 21:37 Ο Αγκάμεζ είναι 41, ο Κοβάσεβιτς είναι 33...Κάποιος από τους 2 έπρεπε να είναι πρώην πετοσφαιριστής....Δυστυχώς η απάντηση δεν είναι η προφανής λόγω ηλικίας.
Βαρέθηκα να γράφω πως στον ΠΑΟΚ ταιριάζoυν οι Αμερικάνοι (Βόρειοι και Νότιοι).
-
kokoblokos
Αν από την περσινή ομάδα κρατούσαμε τον Δημητρη Μουχλια , και με τις φετινές προσθήκες, θα ήμασταν το πρώτο φαβορί.
Και λόγω συνήθειας,μόλις επιστρέψει το παλικάρι στην Ελλάδα, θα πάει σε Ολυμπιακό Παναθηναϊκό γιατί εμείς θα τον ξαναφέρουμε όταν γίνει 36 χρόνων και θα πανηγυρίζουμε για την μεγάλη επιστροφή
Και λόγω συνήθειας,μόλις επιστρέψει το παλικάρι στην Ελλάδα, θα πάει σε Ολυμπιακό Παναθηναϊκό γιατί εμείς θα τον ξαναφέρουμε όταν γίνει 36 χρόνων και θα πανηγυρίζουμε για την μεγάλη επιστροφή
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kokoblokos την Σάβ 14 Μαρ 2026, 22:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δυστυχώς πολύ κακό παιχνίδι από την ομάδα, οι ημερομηνίες του sofascore ισχύουν;; Παίζουμε Τετάρτη 1/4 ξανά Αθήνα;
Από τους καλύτερους είναι ο Κόλεφ...και ένας από τους λίγους που θα ήθελα και για την επόμενη χρονιά...Athens έγραψε: Σάβ 14 Μαρ 2026, 22:05 ειναι δυνατον στα 100 χρονια η ομαδα να παιζει με κολεφ Μιχελακη και βετερανο παικτη?
Εφόσον είναι στις 3 νίκες, μπορεί η ομάδα να το γυρίσει...παρ' όλες τις ανορθογραφίες του ρόστερ....
Δηλαδή το πρόβλημα είναι ο Χερναντεζ???ο οποίος παίζει μονος του πολλές φορέςkokoblokos έγραψε: Σάβ 14 Μαρ 2026, 22:59 Αν από την περσινή ομάδα κρατούσαμε τον Δημητρη Μουχλια , και με τις φετινές προσθήκες, θα ήμασταν το πρώτο φαβορί.
Αν εννοείς να αδειάσει θέση ξένου το ακούω ναι αλλά θα χάναμε πολύ στο διαγώνιο νομίζω...
-
kokoblokos
Δεν εννοούσα αυτό. Εννοείται οτι δεν εχω καμία αντίρρηση για το φετινό ρόστερ και για τον ερναντεζ φυσικά. Ο άνθρωπος είναι μθα ομάδα μόνος του.. Αλλα επισης, έχουμε δει πολλές φορές ότι κάποιες στιγμές αδειάζει από ενέργεια ο άνθρωπος. Μια ερώτηση μόνο. Δεν γίνεται να είναι και ερναντεζ και μουχλιάς ταυτόχρονα την ίδια σεζόν; Σε συνδυασμό με την χρήση του Κοκκινάκη σε άλλη θέση από αυτή που αγωνιζόταν χρόνια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kokoblokos την Κυρ 15 Μαρ 2026, 16:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Θα γράψω και εγώ μια άποψη λίγο αιρετική. Η ίδια ομάδα αν είχε έναν ακόμα Έλληνα ακραίο πχ Δαλακουρα, έναν ακόμα πασαδόρο αναπληρωματικό που να είναι όμως ενεργός, και αν είχαν ενεργοποιηθεί οι Μουχλιας και Μπόνιας η ομάδα θα ήταν τελείως διαφορετική σαν εικόνα και το ταβάνι πολύ υψηλότερο.
Το πρόβλημα του ΠΑΟΚ όμως δεν είναι αν φέτος θα είναι πρώτος η τέταρτος αλλά αν μπορεί να χτίσει ομάδες με συνέχεια και συνέπεια σε υψηλό επίπεδο που να δημιουργήσουν και κοινό. Η απάντηση είναι ένα ξεκάθαρο όχι, τόσο λόγω της μη ύπαρξης υποδομών που τώρα με αυτά που γίνονται στο μπάσκετ θα χειροτερέψουν όσο εξαιτίας της ανεπαρκεστατης διοίκησης που είναι μία πραγματική κατάντια για το σύλλογο, χωρίς όραμα και χωρίς το παραμικρό σχέδιο για το μέλλον.
Το πρόβλημα του ΠΑΟΚ όμως δεν είναι αν φέτος θα είναι πρώτος η τέταρτος αλλά αν μπορεί να χτίσει ομάδες με συνέχεια και συνέπεια σε υψηλό επίπεδο που να δημιουργήσουν και κοινό. Η απάντηση είναι ένα ξεκάθαρο όχι, τόσο λόγω της μη ύπαρξης υποδομών που τώρα με αυτά που γίνονται στο μπάσκετ θα χειροτερέψουν όσο εξαιτίας της ανεπαρκεστατης διοίκησης που είναι μία πραγματική κατάντια για το σύλλογο, χωρίς όραμα και χωρίς το παραμικρό σχέδιο για το μέλλον.
-
kokoblokos
Κι εγω μια ακόμα πιο αιρετική.
Να τις βράσω τις ακαδημίες αν δεν μπορώ να επωφεληθεί η ομάδα μου από αυτές. Όταν ο πιο εξελιξιμος παίκτης παει αλλού και κέρδιζει ο αντίπαλος από τον δικό σου κόπο, καλύτερα να τις κλείσω τις ακαδημίες. Εκτός κι αν μου φτάνει να κερδίζω τα κ14 , κ27 κλπ.
Και αναλογικα δείτε το παρακάτω.
Σε Γερμανία, Αγγλία Ολλανδία και αλλού (δυνατές οικονομίες) αν πας σε δημόσιο νοσοκομείο οι γηγενείς γιατροί είναι 1 στους 5.
Σου λέει ο γερμαναρας. Δεν με συμφέρει οικονομικά,να σπουδάσω τα γερμανακια για να γίνουν γιατρούς. Έχω έτοιμους τζαμπανταν απο Πολωνία, Ρωσία, Ρουμανία κλπ. Το ίδιο και ο αποικιοκράτης Άγγλος. Τίγκα σε γιατρούς από Ινδία και Αφρική και απο του διαόλου το κέρατό.
Οπότε και την δουλειά τους κάνουν και φτηνά τους βγαίνει. Έτσι κι εδώ αντίστοιχα κάνει το ποκ σε πολλά αθλήματα. Μια φορά βρέθηκε κάποιος (ναι βρε, ο ποδοσφαιρικος ΠΑΟΚ) να φτιάξει σωστές ακαδημίες και βλέπουμε τα τελευταία χρόνια το αποτέλεσμα.
Να τις βράσω τις ακαδημίες αν δεν μπορώ να επωφεληθεί η ομάδα μου από αυτές. Όταν ο πιο εξελιξιμος παίκτης παει αλλού και κέρδιζει ο αντίπαλος από τον δικό σου κόπο, καλύτερα να τις κλείσω τις ακαδημίες. Εκτός κι αν μου φτάνει να κερδίζω τα κ14 , κ27 κλπ.
Και αναλογικα δείτε το παρακάτω.
Σε Γερμανία, Αγγλία Ολλανδία και αλλού (δυνατές οικονομίες) αν πας σε δημόσιο νοσοκομείο οι γηγενείς γιατροί είναι 1 στους 5.
Σου λέει ο γερμαναρας. Δεν με συμφέρει οικονομικά,να σπουδάσω τα γερμανακια για να γίνουν γιατρούς. Έχω έτοιμους τζαμπανταν απο Πολωνία, Ρωσία, Ρουμανία κλπ. Το ίδιο και ο αποικιοκράτης Άγγλος. Τίγκα σε γιατρούς από Ινδία και Αφρική και απο του διαόλου το κέρατό.
Οπότε και την δουλειά τους κάνουν και φτηνά τους βγαίνει. Έτσι κι εδώ αντίστοιχα κάνει το ποκ σε πολλά αθλήματα. Μια φορά βρέθηκε κάποιος (ναι βρε, ο ποδοσφαιρικος ΠΑΟΚ) να φτιάξει σωστές ακαδημίες και βλέπουμε τα τελευταία χρόνια το αποτέλεσμα.