Αν και μοιάζει ο τρόπος που επιτίθεται με τον Καρελη, δεν κολλάνε τόσο γιατί είναι πολύ πιο ψηλός(1.86). Οπότε το κορμί του έχει άλλο στυλ κινήσεων. Δεν επιτίθεται μόνο στον χώρο, παίζει και πολύ ξύλο. Προς Γιακουμάκη θα πρέπει να στοχεύει να εξελιχθεί.geobila έγραψε: Σάβ 14 Μαρ 2026, 17:42Θυμίζει λίγο Νίκο καρελη η μου φαίνεται;The_Analyst_4 έγραψε: Σάβ 14 Μαρ 2026, 16:24 Ο Γκιτε δεν είναι για επίπεδο πρώτης ομάδας ΠΑΟΚ γενικά, αλλά θα κάνει καριέρα Α Εθνική σε μικρομεσαίες. Πολύ δυνατό κορμί, καλή ταχύτητα και μέσα στις φάσεις.
ΠΑΟΚ Β 2025-26
-
The_Analyst_4
Re: ΠΑΟΚ Β 2025-26
Ο παίκτης είχε την ατυχία να πέσει πάνω στον Τζίμα στην Κ 17 και κ 19. Ύστερα είχε τους τραυματισμούς.Δεν αποκλείεται να καταφέρει να καθιερωθεί ακόμη και για ΠΑΟΚ/ εθνική. Τώρα πρέπει να πάει δανεικός σε ομάδα που θα παίζει πρώτη κατηγορία.
- These users thanked the author Τρόμος for the post:
- The_Analyst_4
-
The_Analyst_4
Μία συνιδιοκτησία με ομάδα superleague όπως έγινε με Φίλων και Γκούμα είναι το καλύτερο. Γιατί η ομάδα του θα έχει μεγαλύτερο κίνητρο να τον χρησιμοποιεί σε σχέση με κάποιον έμπειρο ξένο πχ. Με αυτό το καθεστώς θα υπάρχει μεγαλύτερη προοπτική. Έτσι το βλέπω εγώ τουλάχιστον.Τρόμος έγραψε: Σάβ 14 Μαρ 2026, 19:06 Ο παίκτης είχε την ατυχία να πέσει πάνω στον Τζίμα στην Κ 17 και κ 19. Ύστερα είχε τους τραυματισμούς.Δεν αποκλείεται να καταφέρει να καθιερωθεί ακόμη και για ΠΑΟΚ/ εθνική. Τώρα πρέπει να πάει δανεικός σε ομάδα που θα παίζει πρώτη κατηγορία.
Μακεδονικός - ΠΑΟΚ Β 0-1
Με ένα γκολ του... πρώην Πέδρο Λούκας, ο ΠΑΟΚ Β πέρασε από την έδρα του Μακεδονικού (0-1) και συνεχίζει ακάθεκτος στα πλέι άουτ της Super League 2.
Στο γήπεδο της Ευκαρπίας, ο ΠΑΟΚ β δοκιμάστηκε απέναντι στον Μακεδονικό, ψάχνοντας ένα ακόμα τρίποντο, για να πλησιάσει στην παραμονή.
Με μοναδική απουσία τον Σαρρή οι «ασπρόμαυροι», είδαν τους πράσινους να μπαίνουν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στο 2ο να απειλούν με το σουτ του Σουλαϊμόν, χωρίς να κινδυνέψει ο Στεργιάκης.
Ένα πρώτο τέταρτο που οι γηπεδούχοι ήταν πιο επιθετικοί, ενώ στο 12' ο Απιατσιόνακ αδράνησε και παραλίγο να βάλει αυτογκόλ, με τον κίπερ του Δικεφάλου να μπλοκάρει πριν περάσει η μπάλα τη γραμμή.
Έκτοτε, οι παίκτες του Ντάνι Πονς ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοσή τους μέχρι το ημίχρονο, κυριαρχώντας στο γήπεδο. Στο 24' η κεφαλιά του Κοσίδη, έπειτα από φάουλ του Χιμένεθ πέρασε ψηλά, ενώ λίγα δευτερόλεπτα μετά, ο Γκιτέρσος έφυγε απέναντι από τον Γουναρίδη, σούταρε, με τον τερματοφύλακα του Μακεδονικού να αποκρούει σε κόρνερ.
Αναγεννημένος ο ΠΑΟΚ Β μετά το 20λεπτο, με τον Μούστμα να προσπαθεί να βάλει το γκολ της χρονιάς στο 28ο λεπτό, περνώντας όποιον αντίπαλο βρήκε μπροστά του (και τον τερματοφύλακα), όμως πλάσαρε άουτ. Με την τεράστια ευκαιρία του Εσθονού επιθετικού ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος, δίχως τέρματα, με καλό ρυθμό ωστόσο.
Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με μία «ασυνήθιστη» αλλαγή από πλευράς Πονς, ο οποίος πέρασε στον αγώνα τους Ραϊχανί-Λούκας, με τον δεύτερο μάλιστα, στην πρώτη ευκαιρία της επανάληψης, να σκοράρει το πρώτο του «ασπρόμαυρο» γκολ κόντρα στην πρώην ομάδα του.
Στο 57ο λεπτό, ο Χιμένεθ εκτέλεσε το κόρνερ και ο Βραζιλιάνος στόπερ με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά νίκησε τον Γουναρίδη για το 0-1. Οι πράσινοι προσπάθησαν να βρουν λύση, χωρίς αποτέλεσμα, με τον ΠΑΟΚ Β να χάνει αρκετές ευκαιρίες στο διάστημα 70-80'.
Ο Ραϊχανί από τ΄αριστερά άδειασε τον αντίπαλο του αλλά το γύρισμα του ανακόπηκε από την άμυνα, με τον Γουναρίδη να μπλοκάρει, ενώ λίγα δευτερόλεπτα μετά, το φαλτσαριστό σουτ του Τσιφούτη έφυγε λίγο άουτ.
Μοναδική αξιοσημείωτη απειλή από πλευράς γηπεδούχων στο 80', όταν ο Μορέρ πήρε κεφαλιά από δυνατή εκτέλεση του Βερχόφεν, όμως η μπάλα κατέληξε ψηλά.
Ο αγώνας ολοκληρώθηκε με δύο μεγάλες «ασπρόμαυρες» τελικές. Στο 82', ο Γουναρίδης σταμάτησε τον Ραϊχανί, έπειτα από πάσα του Γκιτέρσου, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Κοσίδης βγήκε σε θέση βολής, όμως ξανά ο κίπερ του Μακεδονικού με το πόδι απομάκρυνε.
Τελικό 0-1 για μία (ακόμα) πολύτιμη νίκη του ΠΑΟΚ Β, ο οποίος συνεχίζει ακάθεκτος τη φετινή του πορεία στα πλέι άουτ. Στους 24 βαθμούς ο Δικέφαλος, στο +7 από την Καβάλα που ηττήθηκε στη Χρυσούπολη, ενώ ακολουθεί το παιχνίδι Καβάλα-ΠΑΟΚ Β που σε περίπτωση «διπλού» τελειώνει η υπόθεση παραμονή στον Βορρά της Super League 2.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
Μακεδονικός (Θ. Κούρτογλου): Γουναρίδης, Θωμάι(90+3' Καραστέργιος), Κωνσταντινίδης, Τσουκάνης, Μορέρ(90+3' Kωτσόγλου), Παρασκευάς, Καραμπέρης, Λαβάλ (87′ Σταμπουλίδης), Βερχόβεν, Αμανατίδης (87′ Νίκος), Καντάβ.
ΠΑΟΚ Β (Πονζ): 1.Στεργιάκης, 2.Χιμένεθ, 3.Πολυκράτης (46′ Πέδρο Λούκας),
4.Απιατσιόνακ, 5.Κοσίδης, 6.Αλμασίδης, 7.Αδάμ (46′ Ραϊχανί), 8.Τσοπούρογλου, 9.Γκιτέρσος (85′ Μπαταούλας), 10.Μούστμα (69′ Καλόγηρος),
11.Μπέρδος (69′ Τσιφούτης).
Με ένα γκολ του... πρώην Πέδρο Λούκας, ο ΠΑΟΚ Β πέρασε από την έδρα του Μακεδονικού (0-1) και συνεχίζει ακάθεκτος στα πλέι άουτ της Super League 2.
Στο γήπεδο της Ευκαρπίας, ο ΠΑΟΚ β δοκιμάστηκε απέναντι στον Μακεδονικό, ψάχνοντας ένα ακόμα τρίποντο, για να πλησιάσει στην παραμονή.
Με μοναδική απουσία τον Σαρρή οι «ασπρόμαυροι», είδαν τους πράσινους να μπαίνουν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στο 2ο να απειλούν με το σουτ του Σουλαϊμόν, χωρίς να κινδυνέψει ο Στεργιάκης.
Ένα πρώτο τέταρτο που οι γηπεδούχοι ήταν πιο επιθετικοί, ενώ στο 12' ο Απιατσιόνακ αδράνησε και παραλίγο να βάλει αυτογκόλ, με τον κίπερ του Δικεφάλου να μπλοκάρει πριν περάσει η μπάλα τη γραμμή.
Έκτοτε, οι παίκτες του Ντάνι Πονς ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοσή τους μέχρι το ημίχρονο, κυριαρχώντας στο γήπεδο. Στο 24' η κεφαλιά του Κοσίδη, έπειτα από φάουλ του Χιμένεθ πέρασε ψηλά, ενώ λίγα δευτερόλεπτα μετά, ο Γκιτέρσος έφυγε απέναντι από τον Γουναρίδη, σούταρε, με τον τερματοφύλακα του Μακεδονικού να αποκρούει σε κόρνερ.
Αναγεννημένος ο ΠΑΟΚ Β μετά το 20λεπτο, με τον Μούστμα να προσπαθεί να βάλει το γκολ της χρονιάς στο 28ο λεπτό, περνώντας όποιον αντίπαλο βρήκε μπροστά του (και τον τερματοφύλακα), όμως πλάσαρε άουτ. Με την τεράστια ευκαιρία του Εσθονού επιθετικού ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος, δίχως τέρματα, με καλό ρυθμό ωστόσο.
Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με μία «ασυνήθιστη» αλλαγή από πλευράς Πονς, ο οποίος πέρασε στον αγώνα τους Ραϊχανί-Λούκας, με τον δεύτερο μάλιστα, στην πρώτη ευκαιρία της επανάληψης, να σκοράρει το πρώτο του «ασπρόμαυρο» γκολ κόντρα στην πρώην ομάδα του.
Στο 57ο λεπτό, ο Χιμένεθ εκτέλεσε το κόρνερ και ο Βραζιλιάνος στόπερ με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά νίκησε τον Γουναρίδη για το 0-1. Οι πράσινοι προσπάθησαν να βρουν λύση, χωρίς αποτέλεσμα, με τον ΠΑΟΚ Β να χάνει αρκετές ευκαιρίες στο διάστημα 70-80'.
Ο Ραϊχανί από τ΄αριστερά άδειασε τον αντίπαλο του αλλά το γύρισμα του ανακόπηκε από την άμυνα, με τον Γουναρίδη να μπλοκάρει, ενώ λίγα δευτερόλεπτα μετά, το φαλτσαριστό σουτ του Τσιφούτη έφυγε λίγο άουτ.
Μοναδική αξιοσημείωτη απειλή από πλευράς γηπεδούχων στο 80', όταν ο Μορέρ πήρε κεφαλιά από δυνατή εκτέλεση του Βερχόφεν, όμως η μπάλα κατέληξε ψηλά.
Ο αγώνας ολοκληρώθηκε με δύο μεγάλες «ασπρόμαυρες» τελικές. Στο 82', ο Γουναρίδης σταμάτησε τον Ραϊχανί, έπειτα από πάσα του Γκιτέρσου, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Κοσίδης βγήκε σε θέση βολής, όμως ξανά ο κίπερ του Μακεδονικού με το πόδι απομάκρυνε.
Τελικό 0-1 για μία (ακόμα) πολύτιμη νίκη του ΠΑΟΚ Β, ο οποίος συνεχίζει ακάθεκτος τη φετινή του πορεία στα πλέι άουτ. Στους 24 βαθμούς ο Δικέφαλος, στο +7 από την Καβάλα που ηττήθηκε στη Χρυσούπολη, ενώ ακολουθεί το παιχνίδι Καβάλα-ΠΑΟΚ Β που σε περίπτωση «διπλού» τελειώνει η υπόθεση παραμονή στον Βορρά της Super League 2.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
Μακεδονικός (Θ. Κούρτογλου): Γουναρίδης, Θωμάι(90+3' Καραστέργιος), Κωνσταντινίδης, Τσουκάνης, Μορέρ(90+3' Kωτσόγλου), Παρασκευάς, Καραμπέρης, Λαβάλ (87′ Σταμπουλίδης), Βερχόβεν, Αμανατίδης (87′ Νίκος), Καντάβ.
ΠΑΟΚ Β (Πονζ): 1.Στεργιάκης, 2.Χιμένεθ, 3.Πολυκράτης (46′ Πέδρο Λούκας),
4.Απιατσιόνακ, 5.Κοσίδης, 6.Αλμασίδης, 7.Αδάμ (46′ Ραϊχανί), 8.Τσοπούρογλου, 9.Γκιτέρσος (85′ Μπαταούλας), 10.Μούστμα (69′ Καλόγηρος),
11.Μπέρδος (69′ Τσιφούτης).
- ΑποστόληςΑ
Στα highlights δεν υπάρχει η μεγάλη ευκαιρία του Mustmaa που προήλθε από εκπληκτική προσπάθεια του Γκιτέρσου που κέρδισε τη μπάλα έξω από την περιοχή του ΠΑΟΚ και την έφτασε μέχει έξω απο την περιοχή του Μακεδονικού, όπου την έσπασε στον Εσθονό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑποστόληςΑ την Σάβ 14 Μαρ 2026, 20:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ΑποστόληςΑ
O Γκιτέρσος φέτος κάνει μια πολύ καλή χρονιά. Είναι φορ που έχει τρομερές επελάσεις, κατεβάζει μπάλα, αντέχει το ξύλο των στόπερς και είναι αρκετά καλός στο σκοράρισμα. Θεωρώ ότι είναι πιο γρήγορος και πιο δυναμικός από τον νεώτερό του Μύθου και αν τον δοκίμαζε ο Λουτσε θα άφηνε πολύ καλές εντυπώσεις.
- ΑποστόληςΑ
Η ευκαιρία του Mustmaa μετά την σπουδαία προσπάθεια του Γκιτέρσου που έφυγε βολίδα στην αντεπίθεση, ξεκινάει από το κόρνερ του Μακεδονικού, στο 55:50 του βίντεο.
Τέτοιες επελάσεις κανένα φορ του ΠΑΟΚ δεν μπορεί να κάνει.
Τέτοιες επελάσεις κανένα φορ του ΠΑΟΚ δεν μπορεί να κάνει.
- ΑποστόληςΑ
O Balde πάντως δεν έπαιξε με την Κ19, η οποία, ούτως ή άλλως, σήμερα έκανε rotation. Ίσως παίξει την Τετάρτη στον ημιτελικό με Παναιτωλικό, μαζί με όσους άλλους δεν έπαιξαν σήμερα.
Θα φανεί.
Θα φανεί.
- ΑποστόληςΑ
Μέσα στο 2026 ο ΠΑΟΚ Β έχει δώσει οκτώ αγώνες, έχοντας επτά νίκες (!) και μία ήττα.
10.01.2026 Νέστος Χ. - ΠΑΟΚ Β 0-2
17.01.2026 Μακεδονικός - ΠΑΟΚ Β 1-3
24.01.2026 ΠΑΟΚ Β - Καμπανιακός 4-1
PLAY-OUT
14.02.2026 ΠΑΟΚ Β - Καβάλα 4-0
22.02.2026 ΠΑΣ - ΠΑΟΚ Β 1-2
01.03.2026 Νέστος Χρυσούπολης - ΠΑΟΚ Β 1-0
08.03.2026 ΠΑΟΚ Β - Καμπανιακός 3-0
15.03.2026 Μακεδονικός - ΠΑΟΚ Β 0-1
10.01.2026 Νέστος Χ. - ΠΑΟΚ Β 0-2
17.01.2026 Μακεδονικός - ΠΑΟΚ Β 1-3
24.01.2026 ΠΑΟΚ Β - Καμπανιακός 4-1
PLAY-OUT
14.02.2026 ΠΑΟΚ Β - Καβάλα 4-0
22.02.2026 ΠΑΣ - ΠΑΟΚ Β 1-2
01.03.2026 Νέστος Χρυσούπολης - ΠΑΟΚ Β 1-0
08.03.2026 ΠΑΟΚ Β - Καμπανιακός 3-0
15.03.2026 Μακεδονικός - ΠΑΟΚ Β 0-1
Πάντως από τα λίγα που πρόλαβα να δω ο Μουστμα σίγουρα ξεχωρίζει με τις κινήσεις του
-
ΚΩΣΤΑΣ2019
geobila έγραψε: Σάβ 14 Μαρ 2026, 21:39 Πάντως από τα λίγα που πρόλαβα να δω ο Μουστμα σίγουρα ξεχωρίζει με τις κινήσεις του
Αυτό ακριβώς.
Με διαφορά.
Κ
Ο Κοσιδης για το μυαλό και την συγκέντρωση του στο παιχνίδι.
-
Psagmenos4
Εμένα πάλι από τον ΠΑΟΚ Β μου αρέσει και ο Απατσιονακ,ψηλός ξέρει μπάλα παίζει και τις 2 θέσεις στα στόπερ. Έπισης φάνηκε γενικά σήμερα η απουσία του Σαρρη από το κέντρο που στα τελευταία ματσ έδινε πράγματα που δεν μπορούν να δώσουν οι υπόλοιποι μας χαφ.
Κατά τ άλλα ο Μουστμα φαίνεται καλός, αλλά δύσκολα να σταθεί στον ΠΑΟΚ, για τον Γκιτερτσο νομίζω υπάρχουν ελπίδες μόνο αν πάει κάπου εξωτερικό ( σε μια μικρομεσαία Σκωτίας ας πούμε?) να πάρει παραστάσεις από πρώτη κατηγορία γιατί δύσκολα μπορεί να σταθεί και αυτός στην Α ομαδα.
Απ όσους έχω δει φέτος από άμυνα μου άρεσε ο Απατσιονακ και ο Πολυκρατης, ο Σαρρης και μάλιστα πάρα πολύ και δεν θα έχανα την ευκαιρία να τον έχω προετοιμασία μαζί με τον μέτρ της θέση( ίδιο σουλουπι) ΜΕΙΤΕ, και μετά νομίζω ότι ο Τσιφουτης μου έχει κάνει φοβερή εντύπωση αλλά θέλει πολύ δουλειά σωματικά για να αντέξει το κάτι παραπάνω στην Α ομαδα. Γενικά όμως νομίζω όλα τα παιδιά θα παίξουν σούπερ λιγκ έχουν τα στοιχεία
Κατά τ άλλα ο Μουστμα φαίνεται καλός, αλλά δύσκολα να σταθεί στον ΠΑΟΚ, για τον Γκιτερτσο νομίζω υπάρχουν ελπίδες μόνο αν πάει κάπου εξωτερικό ( σε μια μικρομεσαία Σκωτίας ας πούμε?) να πάρει παραστάσεις από πρώτη κατηγορία γιατί δύσκολα μπορεί να σταθεί και αυτός στην Α ομαδα.
Απ όσους έχω δει φέτος από άμυνα μου άρεσε ο Απατσιονακ και ο Πολυκρατης, ο Σαρρης και μάλιστα πάρα πολύ και δεν θα έχανα την ευκαιρία να τον έχω προετοιμασία μαζί με τον μέτρ της θέση( ίδιο σουλουπι) ΜΕΙΤΕ, και μετά νομίζω ότι ο Τσιφουτης μου έχει κάνει φοβερή εντύπωση αλλά θέλει πολύ δουλειά σωματικά για να αντέξει το κάτι παραπάνω στην Α ομαδα. Γενικά όμως νομίζω όλα τα παιδιά θα παίξουν σούπερ λιγκ έχουν τα στοιχεία