ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου
Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου
Να θυμίσω ότι στην περίπτωση του Άλκη,
Οι εκπομπές ήταν μαραθώνιες.
Ο πρωθυπουργός και ο περιφερειάρχης έκαναν δηλωσεις 12 ώρες μετά τη δολοφονία, ζητώντας άμεση εξιχνίαση.
Η voria έκανε 15000 άρθρα μέσα σε 15 μέρες και συνεχίζει ακόμα.
Το έγκλημα απέκτησε χρώμα αμέσως, χωρίς αναμονή επαλήθευσης.
Όλα τα κανάλια έπαιζαν τη δήλωση Κούγια για υποβιβασμό του ΠΑΟΚ με φόντο τον Γιώργη κι ένα μαχαίρι.
Η ομάδα μας διασύρθηκε από όλα τα κανάλια.
Υπουργοί αλλάξαν νόμους.
Οδοί άλλαξαν όνομα.
Όλα αυτά που έγιναν δε με πείραξαν, εκτός από ένα. Τον χρωματισμό του εγκλήματος. Το έκαναν συστηματικά τα σκουλήκια, το συνέχισαν όσοι ήθελαν να χτυπήσουν τον Ιβάν, αλλά ήταν και λάθος της κοινωνίας μας που το δέχθηκε.
Τώρα εμείς μπορεί να έχουμε εκνευρισμό για τη διαφορετική αντιμετώπιση, μπορεί να πονάμε για την απώλεια ενός νέου, αλλά το να ισχυριζόμαστε ότι αρειανός σκότωσε παοκτσή, ή ανάποδα, λόγω οπαδικής ιδεολογίας είναι λάθος. Κι ετσι να έγινε, που δε μπορεί, είναι λάθος να το λέμε. Κάνει κακό και μπορεί να οπλίσει το χέρι κι άλλων. Μπορεί να είναι η αφορμή για να δολοφονηθεί κι άλλος. Μη ξεχνάμε ότι στη δολοφονία καταστρέφονται κι οι δύο.
Συνεπώς, όσο δύσκολο κι αν είναι, παρακαλώ να μη χρωματίζουμε το έγκλημα. Το ξέρω, το έκαναν ήδη χθες και σήμερα τα σκουλήκια. Γιαυτό τους λένε σκουλήκια.
Οι εκπομπές ήταν μαραθώνιες.
Ο πρωθυπουργός και ο περιφερειάρχης έκαναν δηλωσεις 12 ώρες μετά τη δολοφονία, ζητώντας άμεση εξιχνίαση.
Η voria έκανε 15000 άρθρα μέσα σε 15 μέρες και συνεχίζει ακόμα.
Το έγκλημα απέκτησε χρώμα αμέσως, χωρίς αναμονή επαλήθευσης.
Όλα τα κανάλια έπαιζαν τη δήλωση Κούγια για υποβιβασμό του ΠΑΟΚ με φόντο τον Γιώργη κι ένα μαχαίρι.
Η ομάδα μας διασύρθηκε από όλα τα κανάλια.
Υπουργοί αλλάξαν νόμους.
Οδοί άλλαξαν όνομα.
Όλα αυτά που έγιναν δε με πείραξαν, εκτός από ένα. Τον χρωματισμό του εγκλήματος. Το έκαναν συστηματικά τα σκουλήκια, το συνέχισαν όσοι ήθελαν να χτυπήσουν τον Ιβάν, αλλά ήταν και λάθος της κοινωνίας μας που το δέχθηκε.
Τώρα εμείς μπορεί να έχουμε εκνευρισμό για τη διαφορετική αντιμετώπιση, μπορεί να πονάμε για την απώλεια ενός νέου, αλλά το να ισχυριζόμαστε ότι αρειανός σκότωσε παοκτσή, ή ανάποδα, λόγω οπαδικής ιδεολογίας είναι λάθος. Κι ετσι να έγινε, που δε μπορεί, είναι λάθος να το λέμε. Κάνει κακό και μπορεί να οπλίσει το χέρι κι άλλων. Μπορεί να είναι η αφορμή για να δολοφονηθεί κι άλλος. Μη ξεχνάμε ότι στη δολοφονία καταστρέφονται κι οι δύο.
Συνεπώς, όσο δύσκολο κι αν είναι, παρακαλώ να μη χρωματίζουμε το έγκλημα. Το ξέρω, το έκαναν ήδη χθες και σήμερα τα σκουλήκια. Γιαυτό τους λένε σκουλήκια.
SDNAΚανένας φορέας, κανένας πολιτικός, κανένα υπουργείο, καμία ΠΑΕ, ΚΑΕ, δεν έχουν βγει να μιλήσουν για ένα 20χρονο θύμα οπαδικής βίας, λες και αναζητούν τρόπους να αλλοιώσουν τις συνθήκες και τους λόγους ενός εγκλήματος.
Δυστυχώς είμαστε πάλι σε αυτό το σημείο. Θρηνώντας ένα παιδί που είχε όλη τη ζωή μπροστά του. Για λόγους οπαδικούς. Ήταν ΠΑΟΚ αυτή τη φορά και το χέρι που τον δολοφόνησε άνηκε σε κάποιον που υποστηρίζει τον Άρη. Ανατριχιαστικό πως αυτό αρκούσε για ακόμη μια φορά για να έχουμε αφαίρεση ζωής με τέτοιο τρόπο.
Το έγκλημα έγινε Πέμπτη βράδυ. Το διάστημα που έχει περάσει μοιάζει με μια βουβή προσπάθεια να καλυφθεί η αιτία της δολοφονίας ενός νέου ανθρώπου που είχε μπροστά του όλη τη ζωή, μέχρι να του αφαιρεθεί τόσο βίαια.
Σα να τέθηκε σε εφαρμογή μια επιχείρηση η οποία θα αλλοιώσει την αιτία. Κανείς φορέας δεν έχει εμφανιστεί ως τώρα. Για ένα έγκλημα με ξεκάθαρα οπαδικά κριτήρια.
Αντ’ αυτού, παρακολουθεί η κοινή γνώμη μέσα στη θλίψη της, μια γενικευμένη προσπάθεια συγκάλυψης του κινήτρου. Προβάλλοντας σενάρια και «τρέλες» στα κανάλια, προσβλητικά πρωτίστως για τη μνήμη του θύματος.
Προσωπικές διαφορές λέει ο ένας, εμπλέκονται κάτι… φούρνοι «ενημερώνει» ο άλλος. Από την πρώτη στιγμή, με το αίμα ενός 20χρονου παιδιού ακόμη ζεστό στο δρόμο, λες και θέλουν να επιβάλλουν με το ζόρι κάτι διαφορετικό απ’ το να αναφερθεί η πραγματικότητα: Θύμα οπαδικής βίας, ήταν ΠΑΟΚ και τον σκότωσε κάποιος που υποστήριζε Άρη.
Τα κίνητρα είναι ξεκάθαρα οπαδικά. Φτάνει με το… σόου γύρω από μια δολοφονία νέου ανθρώπου, προκειμένου να προκληθεί σύγχυση στην κοινωνία. Να ριζώσει η αμφιβολία αναφορικά με το γιατί οπλίστηκε το χέρι του δράστη. Προκειμένου να αποφευχθεί τι; Το… ηθικό πλεονέκτημα που αισθάνονται πως έχουν κάποιοι ενώ τα παιδιά μας σκοτώνονται στους δρόμους; Ή μήπως να μη φανεί πως τα μέτρα κατά της βίας ίσως τελικά να μην είναι και τόσο αποτελεσματικά εκεί που πραγματικά είναι το πρόβλημα. Εκτός γηπέδων δηλαδή.
Έγινε μια δολοφονία. Οπαδικά τα κίνητρα. Κάποιος μαχαίρωσε κάποιον άλλο πισώπλατα. Του στέρησε τη ζωή μόλις στα 20 του χρόνια. Κι εδώ συζητάμε περί ανέμων και υδάτων, παλεύοντας να αλλοιωθούν οι συνθήκες του εγκλήματος.
Διόλου τυχαίο πως εν μέσω αυτής της προσβλητικής στη μνήμη του θύματος διαδικασία, κανείς δεν έχει βγει να καταδικάσει την βίαιη αφαίρεση ζωής ενός 20χρονου. Κανένας φορέας. Κανένα υπουργείο. Καμία ΠΑΕ, ΚΑΕ, Ερασιτεχνικό σωματείο.
Στα κανάλια δεν είναι θλιμμένοι πολιτικοί που δίνουν υποσχέσεις πως θα πατάξουν το φαινόμενο της βίας. Δεν σκέφτηκε κανείς να σταματήσει τις αγωνιστικές δραστηριότητες για αυτό το Σαββατοκύριακο. Τίποτα απολύτως που δε θα βόλευε στο να κρυφτεί πίσω από μια κουρτίνα αυτό που γνωρίζουν οι πάντες: Έγινε δολοφονία με οπαδικά κίνητρα.
Το αφήνουν επίτηδες, σα να έχει γίνει κάποιο… ξεκαθάρισμα λογαριασμών, άσχετο με τα οπαδικά. Σα να μην όπλισαν το χέρι του δράστη τα χρώματα και τα εμβλήματα, αλλά κάποιος… αόρατος λόγος. Με πενήντα σενάρια να έχουν αναφερθεί ήδη, προκαλώντας σύγχυση στον κόσμο. Κι όλα αυτά πάνω απ’ το πτώμα ενός 20χρονου…
Kαι μόνο που μετά από τόσες ώρες ονομάζεται εικοσάχρονος τι καθόμαστε και συζητάμε. Τελικά μήπως η ευαισθησία έχει φανέλα? Συλλυπητήρια στην οικογένεια του.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος shogoon την Σάβ 14 Μαρ 2026, 16:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Να ξαναπώ λοιπόν ότι δεν είμαι αδερφός με κανέναν δολοφόνο ούτε συ οπαδός. Και ότι ένας φόνος δεν ξεπλένει άλλον φόνο. Όπως και ότι δεν είστε Σούπερμαν να θεωρείτε ότι υπερασπίζεστε με το μυαλό σας τον κόσμο που απλά πάει και βλέπει την ομάδα που γουστάρει στο γήπεδο. Την πάρτη σας κοιτάτε και το να τραγουδάτε για Καλλιθέας και Λαμίας. Άκου θράσος να τονίζεις ότι μας υπερασπίζεσαι !!
- These users thanked the author Taseos for the post:
- TylerDurden
- TylerDurden
Μπορείς να μας διαφωτίσεις παραπάνω;MrSam1926apc έγραψε: Σάβ 14 Μαρ 2026, 16:13 11 απ τους 12 δεν έπρεπε να κατηγορηθούν για ότι κατηγορήθηκαν.
- navigator11
Να ρωτήσω κάτι; Δίχως πρωτίστως ιντριγκαδόρικη διάθεση. Επειδή ο πατέρας του αδικοχαμένου Καμπανού εξελέγη με τον Τζιτζικώστα και θυμάμαι πολύ καλά ότι σύμφωνα με τα λεγόμενά του ο μοναδικός σκοπός, που είχε θέσει υποψηφιότητα, ήταν για να έχει την ευκαιρία να ασχοληθεί με το διογκούμενο πρόβλημα της βίας, γνωρίζει κανένας αν έχει κάνει κάποια τοποθέτηση σχετικά με το συμβάν; Ξεκαθαρίζω ότι δεν έχω παρακολουθήσει όλο το διάστημα από εκλογής του κι έπειτα αν έχει δραστηριοποιηθεί ο άνθρωπος επί του θέματος. Μπορεί να έχει και να μην έχει τύχει να υποπέσει στην αντίληψή μου.
- These users thanked the author navigator11 for the post:
- leomatos88
-
MrSam1926apc
Είναι υπεύθυνος γι αυτά που λέω όχι γι αυτά που καταλαβαίνεις.Taseos έγραψε: Σάβ 14 Μαρ 2026, 16:28 Να ξαναπώ λοιπόν ότι δεν είμαι αδερφός με κανέναν δολοφόνο ούτε συ οπαδός. Και ότι ένας φόνος δεν ξεπλένει άλλον φόνο. Όπως και ότι δεν είστε Σούπερμαν να θεωρείτε ότι υπερασπίζεστε με το μυαλό σας τον κόσμο που απλά πάει και βλέπει την ομάδα που γουστάρει στο γήπεδο. Την πάρτη σας κοιτάτε και το να τραγουδάτε για Καλλιθέας και Λαμίας. Άκου θράσος να τονίζεις ότι μας υπερασπίζεσαι !!
Απ την πρεμούρα σου να δείξεις την "ανωτερότητα" σου είπες πολλά και με κατηγόρησες για πράγματα που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα και πράγματα που δεν ισχυρίστηκα ΠΟΤΕ …
Άρα το θράσος το έχεις εσύ.
Mrsam μένω στην Τούμπα. Δεν έχω ακούσει να κυκλοφορούν τις νύκτες βούλγαροι μαχαιροβγάλτες που σκοτώνουν περαστικούς. Προσπαθώ να φιλτράρω όσα ακούω. Αλλά, κι αν πιστέψω κάτι ανάλογο, τα αντίποινα που θα σκεφτώ δε θα είναι να σκοτώσω άνθρωπο.
-
MrSam1926apc
Ναι μπρο φυσικά.TylerDurden έγραψε: Σάβ 14 Μαρ 2026, 16:33Μπορείς να μας διαφωτίσεις παραπάνω;MrSam1926apc έγραψε: Σάβ 14 Μαρ 2026, 16:13 11 απ τους 12 δεν έπρεπε να κατηγορηθούν για ότι κατηγορήθηκαν.
Αυτός που το έκανε το παραδέχθηκε και τα αποτυπώματα του ήταν στο όπλο του εγκλήματος.
Οι υπόλοιποι γιατί να βγάζουν 20 χρόνια ποινές? Οταν αποδεδειγμένα πχ ο ένας έμεινε στο αυτοκίνητο?
Στην υπόθεση του Νάσου γιατί βγήκαν? Στου Φιλοπούλου?
Στου Μιχάλη? Στου αστυνομικού στον Ρεντη?
- WeWillRockYou

Από το σημερινό ΟΦΗ-ΟΣΦΠ στο Παγκρήτιο
- These users thanked the author WeWillRockYou for the post (total 2):
- MrSam1926apc, Rexaris
αυτο ΤΟ ΠΑΝΟ ΤΟΥ ΟΦΗ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.....ενα παιδι δολοφονηθηκε και πριν ακομη κηδευτει καποιοι πετανε λασπες και στο τελος λενε ενα ισως .....αντε ρε σοβαρευτειτε....ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΚΛΕΟΜΕΝΗ
Εννοείται ότι ούτε 50% δεν εντόπισα, έβαλα ένα μεγάλο ποσοστό ευγένειας, ακόμη κι αυτή την ώρα.Taseos έγραψε: Σάβ 14 Μαρ 2026, 14:27 Εννοείς ότι εντόπισες ένα 50% που την καταδίκασε;;;!!!! Εγώ δεν έχω βρει κανέναν!
Έχει χρόνια που έχω σιχαθεί οτιδήποτε στην κοινωνία αυτής της χώρας της υποκρισίας και της ανισότητας, το έχουμε ζήσει στο πετσί μας πολλά χρόνια.
Αλλά είχα μία κρυφή ελπίδα, ότι μπροστά σε μια ανθρώπινη ζωή, ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ 7, πριν 1 μήνα, ότι θα υπήρχε η στοιχειώδης ανθρωπιά, ένα ψεγάδι ρε αδερφέ..
Δε με πείραζε τόσα χρόνια το Βούλγαροι ίσα ίσα με κολακεύει και το θεωρώ ύψιστη τιμή να με θεωρούν διαφορετικής εθνικότητας από αυτούς..
Το να βλέπω τέτοια ασέβεια 7 νεκρών (πρεζακια τα ανεβοκατεβαζαν), και χτες και σήμερα ότι το παλικάρι που χάσαμε "πήγαινε γυρεύοντας" κλείνοντας τα μάτια σε ένα κοινωνικό φαινόμενο που τονίσαμε πολλάκις πριν 4 χρόνια, πάει πολύ. Κοινωνικός ρατσισμός μπροστά στα μάτια μας και δεν τρέχει κάστανο.
Ωραία..
Από εδώ και στο εξής και τυπικά, είμαστε ΕΜΕΙΣ και εσείς.
Δε θέλω να συνδεομαι με κανένα "κράτος" και με καμία "κοινωνία" πέραν ασπρόμαυρων αποχρώσεων.
Είμαι περήφανος Βούλγαρος, περήφανος Τσετσένος, περήφανος Ρωσομπλιετ και ότι άλλο γουστάρετε.
Μουνόπανα..
- These users thanked the author Parolos for the post (total 7):
- Dimitrisou, eorptol1, MrSam1926apc, paoki19, aivas19, Azrael, Montrealiotis
Μα πάντα έτσι ήταν. Γι αυτό είμαστε ΠΑΟΚ. Επειδή κάποτε είμασταν τουρκόσποροι κα τώρα είμαστε όλα αυτά που είπες!!
ΠΑΟΚτσης σκοτωνει Αρειανο= ολοι οι ΠΑΟΚτσηδες δολοφονοι
Αρειανος σκοτωνει ΠΑΟΚτση= Φταιει ο ΠΑΟΚ.
Αρειανος σκοτωνει ΠΑΟΚτση= Φταιει ο ΠΑΟΚ.
- These users thanked the author Azrael for the post (total 4):
- ΑΜΠΑΛΑΕΑ, eorptol1, Montrealiotis, leomatos88
Με όλο το σεβασμό το περιστατικό δεν λαμβανει της αντιστοιχης αντιμετώπισης με του Θανόντα παιδιου του οαρης . Εμεις όλοι οι Παοκτσηδες ημαστε παιδια ενος κατωτερου Θεού μάλλον...