ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου
Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου
45 χρ. Είμαι τώρα κ έγινα αντράκι μέσα σε σύνδεσμο δυτικών συνοικιών,θα το πω απλά ,είμαστε πάρα πολύ τυχεροί γιατί τα θύματα που θρηνούμε είναι ελάχιστα σχεδόν μηδαμινά.καλυτερα να μην ξέρετε πόσες μαχαιριές έχουν πέσει όλα αυτά τα χρόνια πόσες μολότοφ .για αυτό προστατέψτε τα παιδιά σας μην τα φανατιζετε με την ομάδα ,μακριά από τους συνδέσμους .ελπίζω ο επόμενος νεκρός να αργήσει τουλάχιστον να μην έχουμε σε 4 μήνες καποιον άλλο οποιασδήποτε ομάδας .καλό παράδεισο στο παληκαρακι κ δύναμη στους γονείς .
- These users thanked the author tenten4GT for the post (total 3):
- Mica, ΚΩΣΤΑΣ2019, BlackMagicPAOK
-
gervasio artigas
Από την "επικοινωνιακή διαχείριση" του συμβάντος δυο ειναι κατ' αρχήν τα κορυφαία συμπεράσματα:
Α. Η ζωή ενός ανθρώπου και ειδικά ενός νέου ανθρώπου , σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση θα τύγχανε κάποιας προβολής και (δημοσιοκαφρικής) έρευνας
Η ζωή όμως ενός νεαρού οπαδού του ΠΑΟΚ ειναι για ολοκληρο τον αιλινικω επικοινωνιακό μηχανισμό κυριολεκτικά ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ , περίπου στο επίπεδο "καλύτερα που έφυγε ενας βρωμοτουρκος"
Β. Αυτό το σιχαμερό σωματείο ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ειτε ειναι "θυμα" είτε όχι
Υπάρχει και ένα τρίτο που ΠΡΟΚΑΛΕΙ τα 2 παραπάνω , αλλά δεν είναι ωρα αναλύσεων
Ισως καλύπτεται από το "Λευτεριά στην Θεσσαλονίκη" από το ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ του αττικού μπουρδέλου που την Ε Ξ Ο Υ Σ Ι Α Ζ Ο Υ Ν και την ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΟΥΝ ΣΕ εγκληματικά υπέρτατο ΒΑΘΜΌ
Α. Η ζωή ενός ανθρώπου και ειδικά ενός νέου ανθρώπου , σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση θα τύγχανε κάποιας προβολής και (δημοσιοκαφρικής) έρευνας
Η ζωή όμως ενός νεαρού οπαδού του ΠΑΟΚ ειναι για ολοκληρο τον αιλινικω επικοινωνιακό μηχανισμό κυριολεκτικά ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ , περίπου στο επίπεδο "καλύτερα που έφυγε ενας βρωμοτουρκος"
Β. Αυτό το σιχαμερό σωματείο ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ειτε ειναι "θυμα" είτε όχι
Ισως καλύπτεται από το "Λευτεριά στην Θεσσαλονίκη" από το ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ του αττικού μπουρδέλου που την Ε Ξ Ο Υ Σ Ι Α Ζ Ο Υ Ν και την ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΟΥΝ ΣΕ εγκληματικά υπέρτατο ΒΑΘΜΌ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Equalizer την Σάβ 14 Μαρ 2026, 10:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: Edited, προσοχή τι γραφουμε
Λόγος: Edited, προσοχή τι γραφουμε
- These users thanked the author gervasio artigas for the post (total 3):
- HeartOfDarkness, Dimitrisou, Azrael
Είναι τρομακτικό το γεγονός να μαθαίνουμε τα πάντα για το παιδί που δολοφονηθηκε
και κανείς να μην ασχολείται με το δολοφόνο. Ακούμε για ενέδρα, για ξύλο και για τυχαία μαχαιρια.
Για αυτόν εκτός από το ότι ήταν
οργανωμένος οπαδός του ΑΡΗ δεν ξέρουμε τίποτε.
Μόνο κάπου γράφτηκε ότι έχει συμμετάσχει σε επεισόδια και είναι γνωστός στα οπαδικα.
Επίσης κάποιος πρώην αστυνομικός ανέφερε ότι στην περιοχή υπήρχαν τσιλιαδοροι
Αρειανοί που δώσανε σήμα ότι στην περιοχή καθόταν μια παρέα ΠΑΟΚτσηδων.
Δηλαδή είναι ανήκουστα και πραγματικά τρομακτικό να σπιλωνουνε το νεκρό
σε λίγες ώρες και για το δολοφόνο να υπάρχει πέπλο σιωπής....
και κανείς να μην ασχολείται με το δολοφόνο. Ακούμε για ενέδρα, για ξύλο και για τυχαία μαχαιρια.
Για αυτόν εκτός από το ότι ήταν
οργανωμένος οπαδός του ΑΡΗ δεν ξέρουμε τίποτε.
Μόνο κάπου γράφτηκε ότι έχει συμμετάσχει σε επεισόδια και είναι γνωστός στα οπαδικα.
Επίσης κάποιος πρώην αστυνομικός ανέφερε ότι στην περιοχή υπήρχαν τσιλιαδοροι
Αρειανοί που δώσανε σήμα ότι στην περιοχή καθόταν μια παρέα ΠΑΟΚτσηδων.
Δηλαδή είναι ανήκουστα και πραγματικά τρομακτικό να σπιλωνουνε το νεκρό
σε λίγες ώρες και για το δολοφόνο να υπάρχει πέπλο σιωπής....
Εντάξει λογικό να πιάσει η προπαγάνδα αν σκεφτείς ότι συνοπαδοί μας ειπαν μέχρι και ότι πήγαινε γυρεύοντας το παιδί που δολοφονήθηκε.
- These users thanked the author aivas19 for the post (total 6):
- ΑΜΠΑΛΑΕΑ, leomatos88, horkokos4, Dimitrisou, st4this, Montrealiotis
Ο αρης αποτελεί εδώ και χρόνια τον δούρειο ίππο του ΠΟΚ, στην προσπάθεια του για την αποδόμηση του ΠΑΟΚ. Γι'αυτό έχουν και αυτή την ασυλία και προστασία από το κέντρο. Απλά είναι τα πράγματα.gervasio artigas έγραψε: Σάβ 14 Μαρ 2026, 09:47 Από την "επικοινωνιακή διαχείριση" του συμβάντος δυο ειναι κατ' αρχήν τα κορυφαία συμπεράσματα:
Β. Αυτό το σιχαμερό σωματείο ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ειτε ειναι "θυμα" είτε είναι οχι
-
MrSam1926apc
Κάποιος αδερφός είπε ότι δεν είναι η αγάπη για την ομάδα που σε φέρνει σε τέτοια σημεία αλλά το μίσος.
Το 50% της απάντησης είναι αυτό, το οποίο μίσος δεν καλλιεργείται μόνο απ τους απέναντι αλλά και από ορισμένους από εμάς και την κοινωνία σαν σύνολο. Τον οπαδό του ΠΑΟΚ τον βγάλανε από Avenger μέχρι και θύτη και ακόμα και εδώ μέσα κάποιοι (κατα φαντασίαν) "υγειώς σκεπτόμενοι" βγάζουν λάδι το σκουλήκι.
Πώς πιστεύετε ότι θα αντιδρούσατε εσείς σε αυτή την ηλικία, όταν όλος ο κόσμος θα ήταν κατά σας?
Το άλλο 50% του προβλήματος είναι η νοοτροπία και η έλλειψη παιδείας του μέσου έλληνα. Αυτού που δεν έχει όνειρα και φιλοδοξίες πλην του καφέ και του τσιγάρου..
Υγ. Το θέμα έσβησε απ τα μίντια ήδη. Δεν κράτησε ούτε 5 μέρες… Τι να περίμενε κανείς όταν στο μεγαλύτερο φόρουμ φίλων του ΠΑΟΚ ειπώθηκε το "δεν έχουν καμία δουλειά οι οπαδοί να πάνε πορεία στην καλαμαριά… όταν είχε γίνει λαϊκό προσκύνημα με τον αλκή και οι Κυρ μπαμπηδες σκίζαν τα διαρκείας τους"
Το 50% της απάντησης είναι αυτό, το οποίο μίσος δεν καλλιεργείται μόνο απ τους απέναντι αλλά και από ορισμένους από εμάς και την κοινωνία σαν σύνολο. Τον οπαδό του ΠΑΟΚ τον βγάλανε από Avenger μέχρι και θύτη και ακόμα και εδώ μέσα κάποιοι (κατα φαντασίαν) "υγειώς σκεπτόμενοι" βγάζουν λάδι το σκουλήκι.
Πώς πιστεύετε ότι θα αντιδρούσατε εσείς σε αυτή την ηλικία, όταν όλος ο κόσμος θα ήταν κατά σας?
Το άλλο 50% του προβλήματος είναι η νοοτροπία και η έλλειψη παιδείας του μέσου έλληνα. Αυτού που δεν έχει όνειρα και φιλοδοξίες πλην του καφέ και του τσιγάρου..
Υγ. Το θέμα έσβησε απ τα μίντια ήδη. Δεν κράτησε ούτε 5 μέρες… Τι να περίμενε κανείς όταν στο μεγαλύτερο φόρουμ φίλων του ΠΑΟΚ ειπώθηκε το "δεν έχουν καμία δουλειά οι οπαδοί να πάνε πορεία στην καλαμαριά… όταν είχε γίνει λαϊκό προσκύνημα με τον αλκή και οι Κυρ μπαμπηδες σκίζαν τα διαρκείας τους"
- These users thanked the author MrSam1926apc for the post (total 3):
- gervasio artigas, Dimitrisou, Azrael
Δεν ξέρω τι ήταν το παιδί και ποια η δράση του (οπαδικη και μη). Δεν κατοικώ στην πόλη για να έχω γνώση (αν και να κατοικούσα δεν νομίζω και πάλι να γνώριζα τα συνδεσμιακα).
Όμως θα πω κάτι προς συνοπαδους που δίνουν "ελαφρυντικά" στην δολοφονία.
Αυτή η συντονισμένη προσπάθεια με τρομερή βιασύνη να μην χαρακτηριστεί το επεισόδιο οπαδικο και επί της ουσίας να μην χαθεί το ηθικό πλεονέκτημα της απέναντι πλευράς που με τόσο κόπο έχει χτίσει από την τραγική δολοφονία του Άλκη και μετά, δεν σας προβληματίζει;
Δεν σας γεννά ερωτηματικά; Και μάλιστα όχι στα σοσιαλ κλπ που εκεί περιμένεις ότι θα στηθεί πανηγύρι.
Βιασύνη και από πλευράς αστυνομίας (προέκταση φυσικά του κράτους)
Αυτή η συντονισμένη προσπάθεια με τρομερή βιασύνη να μην χαρακτηριστεί το επεισόδιο οπαδικο και επί της ουσίας να μην χαθεί το ηθικό πλεονέκτημα της απέναντι πλευράς που με τόσο κόπο έχει χτίσει από την τραγική δολοφονία του Άλκη και μετά, δεν σας προβληματίζει;
Δεν σας γεννά ερωτηματικά; Και μάλιστα όχι στα σοσιαλ κλπ που εκεί περιμένεις ότι θα στηθεί πανηγύρι.
- These users thanked the author nunies4 for the post (total 10):
- MrSam1926apc, gervasio artigas, leomatos88, ΑΜΠΑΛΑΕΑ, Σουριναμέζος, Dimitrisou, aivas19, Ιάσονας, elvetos, Montrealiotis
-
gervasio artigas
Δεν μας προβληματίζει γιατι ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ "τι ΑΚΡΙΒΩΣ παιζει'nunies4 έγραψε: Σάβ 14 Μαρ 2026, 10:26 Δεν ξέρω τι ήταν το παιδί και ποια η δράση του (οπαδικη και μη). Δεν κατοικώ στην πόλη για να έχω γνώση (αν και να κατοικούσα δεν νομίζω και πάλι να γνώριζα τα συνδεσμιακα).
Αλλα δεν μπορουμε να το γραψουμε
Με το ζορι κρατιέμαι
Με το που μπήκε η χρονιά των εκατό χρόνων περνάμε ένα συνεχόμενο μνημόσυνο . Το περίεργο είναι πως βλέπουμε σε εικόνα τις τραγωδίες. Είδαμε το απίστευτο τροχαίο στην Ρουμανία σε βίντεο, τον ανεγκέφαλο που πάτησε το παλικάρι στην Πολίχνη σε βίντεο και το παλικάρι να ξεψυχάει στον κάδο πάλι σε βίντεο. Έχουν σοκαριστεί τα μάτια μας.
- Σουριναμέζος
Textbook racism η κάλυψη του γεγονότος από τα μεγάλα αθλητικά και ειδησεογραφικά μέσα της χώρας στην οποία έχει προσφύγει ο ΠΑΟΚ, Just another kid from the projects.
Καλή δύναμη στους οικείους του
Καλή δύναμη στους οικείους του
- These users thanked the author Σουριναμέζος for the post (total 2):
- aivas19, Ιάσονας
Είναι η στιγμή που ο λαός του ΠΑΟΚ πρέπει να μείνει ΕΝΩΜΕΝΟΣ
Μιλάμε για τη δολοφονία ενός 19χρονου παιδιού.
Να μην αφήσουμε κανένα να σπιλώνει το νεκρό.
Είναι χρέος μας και χρέος του οργανισμού του ΠΑΟΚ,
να διελευκανθει ΑΜΕΣΑ το γεγονός και να γίνουν τα αυτονόητα.
Επίσης η πολιτεία οφείλει να τιμήσει το νεκρό και να προστατέψει
την πόλη με την αναβολή όλων των αθλητικών εκδηλώσεων.
Μιλάμε για δολοφονια.
ΕΝΩΜΕΝΗ ολη η οικογένεια του ΠΑΟΚ δίπλα στο παιδί που χάθηκε.
Και όσοι μένουμε κοντά στην πόλη να περασουμε όλοι από το σημείο που δολοφονήθηκε.
Εδώ δε χωράνε διαφορες...
Μιλάμε για τη δολοφονία ενός 19χρονου παιδιού.
Να μην αφήσουμε κανένα να σπιλώνει το νεκρό.
Είναι χρέος μας και χρέος του οργανισμού του ΠΑΟΚ,
να διελευκανθει ΑΜΕΣΑ το γεγονός και να γίνουν τα αυτονόητα.
Επίσης η πολιτεία οφείλει να τιμήσει το νεκρό και να προστατέψει
την πόλη με την αναβολή όλων των αθλητικών εκδηλώσεων.
Μιλάμε για δολοφονια.
ΕΝΩΜΕΝΗ ολη η οικογένεια του ΠΑΟΚ δίπλα στο παιδί που χάθηκε.
Και όσοι μένουμε κοντά στην πόλη να περασουμε όλοι από το σημείο που δολοφονήθηκε.
Εδώ δε χωράνε διαφορες...
- These users thanked the author ΑΜΠΑΛΑΕΑ for the post (total 5):
- Eagle1980, eorptol1, gervasio artigas, leomatos88, horkokos4
Να συμπληρώσω ξανά ένα λάθος που πολλοί κάνουν λέγοντας πιάσαμε πάτο, άρα χειρότερα δε γίνεται. Μια χαρά γίνεται όταν όλα μένουν στον αυτόματο πιλότο. Έζησα Κοβεντρυ (ευτυχώς έφυγα Σκωτίακαι σώθηκα), την πόλη των τσαβζ, περπατάς στο δρόμο και κάθε στιγμή πρέπει να ελέγχεις τα πάντα γύρω σου μήπως και σου σκάσει κάνα μπουκάλι στο κεφάλι, εννοείται φοβάσαι να μιλήσεις τη γλώσσα σου. Το βράδυ έβλεπα άνθρωπο και περπατούσα από απέναντι ή άλλαζα δρόμο. Υπάρχουν χώρες πραγματικά τριτοκοσμικες δίχως ελευθερίες ή κυριολεκτικά μαφιες που κυβερνούν.
Πάντα υπάρχει κάτι χειρότερο και αυτό έρχεται όταν δεν κάνουμε τίποτα, ή ακόμη χειρότερο όταν επιβραβεύουμε με τη ψήφο μας αυτούς που μας φέρανε εδώ σήμερα. Να είμαι ξεκάθαρος: στο μυαλό μου δε νοείται ή ΝΔ να παίρνει πάνω από 5% μετά από αμέτρητα εγκλήματα και εθνικές μειωδοσιες που έχει διαπράξει. Τι άλλο να κάνει πια ο Μητσοτάκης για να πάψετε να τον ψηφίζετε (για όσους αναφέρομαι); Δεν αποτελεί καμία δικαιολογία ο φόβος του εναλλακτικού. Η προπαγάνδα έχει γίνει μέρος της καθημερινότητας. Το απρο μαύρο. Οι εγωισμοι. Η έλλειψη ελπίδας, ονείρων. Ο φανατισμός προέρχεται κυρίως από ψέμματα και μια διαρκής προπαγάνδα. Ως ΠΑΟΚτσης με αυτά που έχουμε εισπράξει τόσα χρόνια, μέσα σε ένα σύστημα που σε απαξιώνει, διαιτησίες που να σε σφάζει η κάθε Ξάνθη, μια ομάδα να πολεμά το κατεστημένο και να έχεις και Άρη, Ηρακλή, ΑΕΛ δουρειους ίππους του συστήματος μόνο και μόνο γιατί ευχόταν να ήταν αυτοί στη θέση σου, να έχουν το ρόλο σου. Αντί να χαίρονται και να ενώσουν δυνάμεις, σε πολεμούν, σε μισούν, σε ζηλεύουν, σπέρνουν ψέμματα και διχόνοια. Προσωπικά απορώ μέσα στις συνθήκες που μεγαλώνει ένας ΠΑΟΚτσης που έχουμε τόσο λίγα θύματα. Το πιάνω από την γενική εικόνα της ιδεολογίας. Τι πρεσβεύει ο κάθε λαός μιας ομάδας και ποια τα όνειρά του; Ποιος είναι ο μεγάλος του αντίπαλος και γιατί; Σε αυτά τα ερωτήματα ποιες είναι οι απαντήσεις που δίνουν οι Αριανοι κλπ και ποιες απαντήσεις δίνει ο μέσος ΠΑΟΚτσης; Αυτά τα ερωτήματα λοιπόν είναι μια βασική απάντηση στο γιατί υπάρχει τόση βία.
Στο ερώτημα γιατί τόσα χρόνια μέσα σε αυτό το κλίμα η Ελλάδα έχει θρηνησει τόσα λίγα θύματα (ευτυχώς) η απάντηση βρίσκεται στις καλές οικογένειες, τις παραδόσεις μας, στην ισχυρή κοινωνική ζωή και έλλειψη απομόνωσης. Ευτυχώς η Ελλάδα έχει ακόμη κάποια καλά που δεν τα ξέρουμε και μας κρατάει, ειδικά η επαρχία. Όμως ούτε αυτά είναι αυτονόητα ούτε αυτά θα διαρκέσουν για πολύ αν δεν τα διαφυλάξουμε. Αν ζεις στο εξωτερικό τα βλέπεις ειδικά αν έζησες και σε χάλια πόλεις όπως εγώ. Να γίνω συγκεκριμένος, το μεγαλύτερο προσόν της ελληνικής κοινωνίας είναι που η οικογένεια είναι ακόμη καλώς πιο διευρυμένη, πράγμα όμως που χάνεται και αλλάζει. Όσο δεν θα έχει σημασία να βλέπεις παππούδες ξαδέρφια θειους, όσο θα φτάσουμε σε μονογονεϊκες οικογένειες που η τάση είναι η απομόνωση και η έλλειψη ΚΑΙ φίλων ή νοοτροπίας ελλειψης δημιουργίας ισχυρών δεσμών τότε πραγματικά το πράγμα δεν έχει γυρισμό... τα σοσιαλ μίντια και η εποχή της τεχνολογίας ήδη προκάλεσαν μια απομόνωση, έφερε και ο κοβιντ με τους περιορισμούς μια απομόνωση.
Πάντα υπάρχει κάτι χειρότερο και αυτό έρχεται όταν δεν κάνουμε τίποτα, ή ακόμη χειρότερο όταν επιβραβεύουμε με τη ψήφο μας αυτούς που μας φέρανε εδώ σήμερα. Να είμαι ξεκάθαρος: στο μυαλό μου δε νοείται ή ΝΔ να παίρνει πάνω από 5% μετά από αμέτρητα εγκλήματα και εθνικές μειωδοσιες που έχει διαπράξει. Τι άλλο να κάνει πια ο Μητσοτάκης για να πάψετε να τον ψηφίζετε (για όσους αναφέρομαι); Δεν αποτελεί καμία δικαιολογία ο φόβος του εναλλακτικού. Η προπαγάνδα έχει γίνει μέρος της καθημερινότητας. Το απρο μαύρο. Οι εγωισμοι. Η έλλειψη ελπίδας, ονείρων. Ο φανατισμός προέρχεται κυρίως από ψέμματα και μια διαρκής προπαγάνδα. Ως ΠΑΟΚτσης με αυτά που έχουμε εισπράξει τόσα χρόνια, μέσα σε ένα σύστημα που σε απαξιώνει, διαιτησίες που να σε σφάζει η κάθε Ξάνθη, μια ομάδα να πολεμά το κατεστημένο και να έχεις και Άρη, Ηρακλή, ΑΕΛ δουρειους ίππους του συστήματος μόνο και μόνο γιατί ευχόταν να ήταν αυτοί στη θέση σου, να έχουν το ρόλο σου. Αντί να χαίρονται και να ενώσουν δυνάμεις, σε πολεμούν, σε μισούν, σε ζηλεύουν, σπέρνουν ψέμματα και διχόνοια. Προσωπικά απορώ μέσα στις συνθήκες που μεγαλώνει ένας ΠΑΟΚτσης που έχουμε τόσο λίγα θύματα. Το πιάνω από την γενική εικόνα της ιδεολογίας. Τι πρεσβεύει ο κάθε λαός μιας ομάδας και ποια τα όνειρά του; Ποιος είναι ο μεγάλος του αντίπαλος και γιατί; Σε αυτά τα ερωτήματα ποιες είναι οι απαντήσεις που δίνουν οι Αριανοι κλπ και ποιες απαντήσεις δίνει ο μέσος ΠΑΟΚτσης; Αυτά τα ερωτήματα λοιπόν είναι μια βασική απάντηση στο γιατί υπάρχει τόση βία.
Στο ερώτημα γιατί τόσα χρόνια μέσα σε αυτό το κλίμα η Ελλάδα έχει θρηνησει τόσα λίγα θύματα (ευτυχώς) η απάντηση βρίσκεται στις καλές οικογένειες, τις παραδόσεις μας, στην ισχυρή κοινωνική ζωή και έλλειψη απομόνωσης. Ευτυχώς η Ελλάδα έχει ακόμη κάποια καλά που δεν τα ξέρουμε και μας κρατάει, ειδικά η επαρχία. Όμως ούτε αυτά είναι αυτονόητα ούτε αυτά θα διαρκέσουν για πολύ αν δεν τα διαφυλάξουμε. Αν ζεις στο εξωτερικό τα βλέπεις ειδικά αν έζησες και σε χάλια πόλεις όπως εγώ. Να γίνω συγκεκριμένος, το μεγαλύτερο προσόν της ελληνικής κοινωνίας είναι που η οικογένεια είναι ακόμη καλώς πιο διευρυμένη, πράγμα όμως που χάνεται και αλλάζει. Όσο δεν θα έχει σημασία να βλέπεις παππούδες ξαδέρφια θειους, όσο θα φτάσουμε σε μονογονεϊκες οικογένειες που η τάση είναι η απομόνωση και η έλλειψη ΚΑΙ φίλων ή νοοτροπίας ελλειψης δημιουργίας ισχυρών δεσμών τότε πραγματικά το πράγμα δεν έχει γυρισμό... τα σοσιαλ μίντια και η εποχή της τεχνολογίας ήδη προκάλεσαν μια απομόνωση, έφερε και ο κοβιντ με τους περιορισμούς μια απομόνωση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Σάβ 14 Μαρ 2026, 12:53, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- These users thanked the author vs40 for the post (total 2):
- leomatos88, horkokos4