ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου

Γένική συζήτηση για ότι αφορά εμάς τους οπάδους του ΠΑΟΚ, στιγμές του παρελθόντος και του μέλλοντος!!!
Άβαταρ μέλους
thanasakiss4
Bet Guru 2019

Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου

Δημοσίευση από thanasakiss4 »

Στις 9-2-1998 έφυγε ο Παναγιώτης Κατσούρης σε ηλικία μόλις 22 χρονων. Φέτος θα έκλεινε τα 50.

Κατσούρη ζεις για πάντα ΠΑΟΚτσης!
embuji

Δημοσίευση από embuji »

Τι να πω ρε φιλε... Καλο ταξιδι μικρε, δε σου αξιζε αυτος ο κοσμος.

Δε θα βαλουν μυαλο ποτε. Σκουπιδια που χρησιμοποιουν τις ομαδες για να δικαιολογησουν την αρρωστια που κουβαλανε στο κεφαλι τους.
These users thanked the author embuji for the post (total 2):
paoki19, Azrael
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Επειδή κάποιοι εργαλοιοιποιουν τις δολοφονίες θα δείτε να συγκρίνετε αντιμετώπιση τού θανάτου Νάσου του Άλκη και αυτού του παιδιού.....μέχρι τώρα φώναζαν δολοφόνους του οπαδού του ΠΑΟΚ όλους .
...καλό παράδεισο δυστυχώς ειδικά ανατολικά έχει πολλά λουλούδια συγκεκριμένης ομάδας που έχουν κάνει διάφορα κατά καιρούς ,όχι βέβαια ότι εμείς δεν έχουμε ας άλλες περιοχές, άθλιο κοινωνικό φαινόμενο είναι και σαν τέτοιο πρέπει να αντιμετωπιστεί.... καλό παράδεισο στο παιδί
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Καλή δύναμη στην οικογένεια του.

Μακάρι κάποτε να ξεβρωμίσει αυτός ο τόπος από σκουπίδια που σκοτώνουν στο όνομα ομαδων.
These users thanked the author gika for the post:
TylerDurden
Άβαταρ μέλους
paoki19

Δημοσίευση από paoki19 »

Ειχα έναν φαρμακοποιό στη γειτονιά σκουλήκι. Επί κοβιντ και δολοφονίας Άλκη πουλούσε τις μάσκες του και έκανε εξυπνάδες λέγοντας να μην πάρουμε κίτρινου χρώματος διότι μπορει να μας πετύχει κανένας ΠΑΟΚτσης στο δρόμο και να μας καθαρίσει.

Τι να πας να του πεις τώρα αυτού του υποτίθεται μορφωμένου. Αν οι "μορφωμενοι" εχουν τετοια μυαλά τότε τι να περιμένεις απο τα δίποδο τέρατα που σκοτώνουν.

Ελαφρύ το χώμα και δύναμη στην οικογένεια!
These users thanked the author paoki19 for the post (total 5):
eorptol1, Vet_eranos, Azrael, HeartOfDarkness, Montrealiotis
horkokos4

Δημοσίευση από horkokos4 »

Αυτή η χρονιά των 100 χρόνων είναι σαν εκείνες τις χρονιές που έφευγαν από την Πατρίδα διωγμένοι όσοι πρόλαβαν, οι υπόλοιποι είτε έμειναν εκεί και είναι σήμερα «Αχμέτ», «Αϊσέ» και «Μουσταφά», είτε σφάχτηκαν και αναπαύονται στη γη της αγαπημένης Ανατολής. Πολύ αίμα φέτος, πολύ.

Καλό Παράδεισο ΠΑΟΚτσάκι μου, κουράγιο στην μανούλα σου και την οικογένεια.

Μακάρι να ξυπνήσουμε έστω και αργά. Είμαστε λίγοι για να τρωγόμαστε μεταξύ μας. «Ότι αρχή και τέλος, παλαιόθεν και ως τώρα, όλα τα θεριά πολεμούν να μας φάνε και δεν μπορούνε»… Μεγαλύτερο θεριό από την μεταξύ μας έχθρα υπάρχει; Η καλύτερη «εκδίκηση» είναι να γίνουμε εμείς καλύτεροι και να κάνουμε την Πατρίδα μας πιο όμορφη. Ώστε να έρθει φως, και τα παιδιά μας να μπορούν να επιλέξουν να ζήσουν στο φως. Όπως έγραψε και ένας αδερφός παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Eagle1980

Δημοσίευση από Eagle1980 »

Καλό παράδεισο Παοκτσάκι μου !!! Αυτος ο κοσμος δεν θα αλλάξει ποτέ (ΚΕΜΑΛ)
These users thanked the author Eagle1980 for the post:
ΚΩΣΤΑΣ2019
echromos

Δημοσίευση από echromos »

τι έγινε ρε παιδιά;δεν είμαστε μόνο εμείς οι ΠΑΟΚτσιδες δολοφόνοι; είναι και άλλοι; και τώρα πως θα πουλάμε το παραμύθι περί ηθικής ανωτερότητας; κρίμα στο παιδί (και σε ΟΛΑ τα παιδιά που χάθηκαν με τέτοιο τρόπο). η κοινωνία μας βαδίζει από το κακό στο χειρότερο και δυστυχώς δεν κάνει κανένας τίποτα. άθλια σχολεία, οικογένειες που λόγω της γενικής ανέχειας είναι σε διάλυση χωρίς κανένα όριο στα παιδιά τους και το γνωστό πως "πάντα οι άλλοι φταίνε" να κυριαρχήσει. κρίμα
Άβαταρ μέλους
Eagle1980

Τώρα είπαν στο μετρόπολις οτι δεν είναι οπαδικό ...Τι να πιστέψεις !!!
These users thanked the author Eagle1980 for the post:
paoki19
embuji

Δημοσίευση από embuji »

"Σύμφωνα με πληροφορίες του theopinion.gr, που προέρχονται από αστυνομικές πηγές, η Διεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος φέρεται να έχει ταυτοποιήσει τον φερόμενο ως δράστη της επίθεσης. Πρόκειται για νεαρό που φέρεται να ανήκει στον χώρο των οπαδών του Αρη και διαμένει στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης."

στο πορτοκαλι.
Άβαταρ μέλους
alp920

Δημοσίευση από alp920 »

ένας οργανωμένος οπαδός του Άρη έστησε καρτέρι και δολοφόνησε με μαχαίρι οπαδό του ΠΑΟΚ. Αλλά προσπαθούν να μας πείσουν ότι δεν έχει η επίθεση οπαδικό χαρακτήρα. Έγινε.
Ξέρω δυστυχώς κάποιους στην ηλικία μου,πενηντάρηδες αρειανούς, που δεν θα χαλαστούν ιδιαίτερα με αυτό που έγινε,γιατί ο θύτης είναι οπαδός της ομάδας τους και το θύμα οπαδός του ΠΑΟΚ. Το χρώμα της φανέλας πάνω από την ανθρώπινη ζωή.Αυτοί είναι ακόμα χειρότεροι από το σκουπίδι τον δολοφόνο.
Μην περιμένετε το περιστατικό αυτό να λάβει ανάλογη έκταση με αυτό του Άλκη.
Από εκεί και πέρα,όλοι ξέραμε ότι κάτι τέτοιο αργά ή γρήγορα θα ξαναγινόταν.
Θα αναφέρω κάτι μετά λόγου γνώσεως χωρίς να με ενδιαφέρει εαν είμαι αρεστός. Υπάρχει μεγάλη ευθύνη ,τόσο από τον οργανισμό όσο και από το οπαδικό κίνημα στον τρόπο αντιμετώπισης των οπαδικών επιθέσεων που έχουν λάβει χώρα από τους οπαδούς της παπαναστασίου.
Έχοντας μόνιμα την τάση να υποβαθμίσουμε τις ανωτέρω επιθέσεις,φτάσαμε μέχρι και το σημείο να προσπαθούμε να απαλλάξουμε τους δράστες που πυροβολούσαν μέρα μεσημέρι στην Κωνσταντινουπόλεως πριν από λίγα χρόνια,και να τρέχουν τα θύματα με τους δικηγόρους τους στο Δικαστήριο που έγινε στο Κιλκίς για να απαλλάξουν τους δράστες, Ήθελαν οι δικαστές να τους στείλουν στην φυλακή και δεν μπορούσαν,γιατί είχαν απέναντι τους τα ίδια τα θύματα. Φόβος? Αλληλεγγύη? Δεν ξέρω τι στο καλό. Ξέρω όμως ότι εαν εκείνοι είχαν μπει στην φυλακή,θα υπήρχαν δυό λιγότερα σκουπίδια έξω, Γιατί να περνάνε τέτοια περιστατικά στο απυρόβλητο,όταν θα έπρεπε να έχουμε λυσσάξει για να μπουν φυλακή? Ύστερα φταίει μόνο η δικαιοσύνη?
Εγώ δεν θα αλλάξω στάση πάντως, θα συνεχίσω να πιστεύω ότι πίστευα και με τον Άλκη. Δεν έγιναν ξαφνικά όλοι οι δίπλα δολοφόνοι και εγκληματική οργάνωση,ισχύει και για αυτούς ότι ισχύει και για εμάς.Κοινωνικό είναι το θέμα πρωτίστως,με κακοποιά στοιχεία που βρίσκουν την ευκαιρία να δράσουν πίσω από ένα κασκόλ. Αυτό το σκουπίδι όμως ,ο δολοφόνος και οι φίλοι του, πρέπει δικαστικά να έχουν την ίδια τύχη με τους δολοφόνους του Άλκη.
Άβαταρ μέλους
Eagle1980

Σίγουρα αδερφέ μου αν είναι όντως οπαδικό πρέπει αυτα τα σκουπίδια που το έκαναν να σαπίσουν στην Φυλακή !!!
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Αν είναι δυνατόν ....
Ότι και να πει κάνεις είναι λίγο.

Kαλη δύναμη
These users thanked the author astral for the post:
PAOK DreXleR
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Εγώ ζητάω ίδια αντιμετώπιση με την υπόθεση Άλκη από όλους τούς φορείς ΊΔΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΊΑ ΗΤΑΝ ήδη αρχίζουν να την αντιμετωπίσουν διαφορετικά δυστυχώς
These users thanked the author eorptol1 for the post (total 2):
Eagle1980, Montrealiotis
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΠΑΟΚ είναι ο ΛΑΟΣ του...”