Νέο Γήπεδο

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Taseos

Re: Νέο Γήπεδο

Δημοσίευση από Taseos »

65 εκ κοστίζει η ανακαίνιση του ΟΑΚΑ. Με 11 μυρια στο καυτά παίζει να κάνεις απλά ένα ρετουσάρισμα και τα υπόλοιπα φυσικά θα πρέπει να τα πληρώσει ο ΠΑΟΚ.
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Να πληρώσουμε αλλά να μετονομαστεί σε Πανθεσσαλονικο στάδιο Ιβάν Σαββίδης
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Ούτε ευρώ
Maklaz

Δημοσίευση από Maklaz »

Taseos έγραψε: Πέμ 12 Μαρ 2026, 21:48 65 εκ κοστίζει η ανακαίνιση του ΟΑΚΑ. Με 11 μυρια στο καυτά παίζει να κάνεις απλά ένα ρετουσάρισμα και τα υπόλοιπα φυσικά θα πρέπει να τα πληρώσει ο ΠΑΟΚ.
Δεν βγαίνουν τα νούμερα Τάσο.
Αν υποθέσουμε ότι θα χρειαστούν τα μισά από το ΟΑΚΑ τότε μας λείπουν ακόμα 20εκ.

Θα δώσει ο Σαββίδης 20εκ στο Καυτανζόγλειο και μάλιστα αν πάρουμε το σενάριο της πενταετούς διάρκειας, θα κοστίζει 4εκ. τον χρόνο;

Ε ας πάμε να παίξουμε αν είναι στο Άνφιλντ ή στο Καμπ-νου.

Προφανώς και θα βγουν νέα κονδύλια που σημαίνει περαιτέρω καθυστέρηση.

Τα 3 εκ. που δόθηκαν την προηγούμενη χρονιά ή την προ-προηγούμενη(δεν θυμάμαι ακριβώς), άραγε τι να έγιναν ;
nkoss

Δημοσίευση από nkoss »

Τα 65 εκατ. (+ΦΠΑ είναι το ποσό) αφορούν στην ενίσχυση και συντήρηση του στεγάστρου του ΟΑΚΑ. Είναι ειδική κατασκευή και δεν είναι συγκρίσιμο με την αποκατάσταση του Καυτα.
Εχω την εντύπωση ότι τα 11 μύρια θα δοθούν από την πολιτεία για να ξαναγίνει λειτουργικο και όσα ακόμη χρειαστούν για να αναβαθμιστεί σε αυτό που θέλει ο ΠΑΟΚ θα τα δώσουμε εμείς και θα αφαιρεθούν από τα μίσθια.
These users thanked the author nkoss for the post:
katafraktos
Maklaz

Δημοσίευση από Maklaz »

Σε μια σωστή οργανωμένη χώρα, θα γινόταν το Καυτανζόγλειο από την πολιτεία με τα στάνταρ που θέτει η uefa και θα όριζε ένα Χ ενοίκιο, όχι κατά το δοκούν.
Εδώ, περιμένει η πολιτεία να δει ποια ομάδα θα παίζει και ανάλογα πράττει. Εγώ δίνω τόσα, εσύ αφού θέλεις προδιαγραφές δώσε τόσα.

Τι ψάχνω να βρω και εγώ τώρα...
These users thanked the author Maklaz for the post (total 7):
leomatos88, ABOLEYTOI, nkoss, Montrealiotis, Apil44, Taseos, PAOK DreXleR
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

nkoss έγραψε: Πέμ 12 Μαρ 2026, 22:22 Τα 65 εκατ. (+ΦΠΑ είναι το ποσό) αφορούν στην ενίσχυση και συντήρηση του στεγάστρου του ΟΑΚΑ. Είναι ειδική κατασκευή και δεν είναι συγκρίσιμο με την αποκατάσταση του Καυτα.
Εχω την εντύπωση ότι τα 11 μύρια θα δοθούν από την πολιτεία για να ξαναγίνει λειτουργικο και όσα ακόμη χρειαστούν για να αναβαθμιστεί σε αυτό που θέλει ο ΠΑΟΚ θα τα δώσουμε εμείς και θα αφαιρεθούν από τα μίσθια.
Πόσα να ναι τα μισθιε δηλαδή που θα δώσεις ένα 10αρια εσύ.ποσε εισπραττει δηλαδή από τον Ηρακλή το γήπεδο ;
Καλύτερα να φτιάξει ο ΠΑΟΚ με αυτά τα λεφτά ένα 20αρι γήπεδο στο λιμάνι για όσο χρειαστεί. Αυτοί οι τίτλοι μικρό ΟΑΚΑ και άλλες πίπες για ένα χρεπι δεν στέκονται ούτε επικοινωνιακά.
Άβαταρ μέλους
SCIFO

Δημοσίευση από SCIFO »

Οποια και αν είναι η οικονομική συμφωνία της χρήσης, που και μόνο απο τη χρήση το δημόσιο θα έχει τοσο μεγάλα κερδη για πρωτη φορά, τα χρήματα που θα δαπανήσει ο ΠΑΟΚ και ο Σαββίδης για το Καυτατζόγλειο δεν θα ειναι τίποτε αλλο απο μια μεγάλη δωρεά προς το κρατος και συνολικά τον αθλητισμό της Θεσσαλονίκης.
Άβαταρ μέλους
zaffodb

Δημοσίευση από zaffodb »

Maklaz έγραψε: Πέμ 12 Μαρ 2026, 22:30 Σε μια σωστή οργανωμένη χώρα, θα γινόταν το Καυτανζόγλειο από την πολιτεία με τα στάνταρ που θέτει η uefa και θα όριζε ένα Χ ενοίκιο, όχι κατά το δοκούν.
Εδώ, περιμένει η πολιτεία να δει ποια ομάδα θα παίζει και ανάλογα πράττει. Εγώ δίνω τόσα, εσύ αφού θέλεις προδιαγραφές δώσε τόσα.

Δηλαδή να πληρώσουμε οι φορολογούμενοι ένα γήπεδο με προδιαγραφές UEFA για να παίζει η γριά με τα χωριά της Γ και Β Εθνικής και να μαζεύει 500 άτομα τόσα χρόνια; Και το γήπεδο του Μακεδονικού πολύ του ήταν! Από μένα είναι όχι.

Τώρα που υπάρχει η προοπτική αξιοποίησης της επένδυσης, θα βάλει τα χρήματα η πολιτεία (αφού θα αφαιρεθούν από το ενοίκιο). Και θα μπορούσε να αξιοποιηθεί και μετά τη λήξη της μίσθωσης για διάφορους σκοπούς, όπως π.χ. είχε γίνει και πριν 17(;) χρόνια με ένα τουρνουά Diamond League ή για συναυλίες.
These users thanked the author zaffodb for the post:
Maklaz
nkoss

Δημοσίευση από nkoss »

Είναι σαν το ταβάνι του σπιτιού. Θα το βάψεις μία πριν πρωτομπείς στο σπίτι και μία όταν παντρέψεις το παιδί σου.
Maklaz

Δημοσίευση από Maklaz »

zaffodb έγραψε: Παρ 13 Μαρ 2026, 10:05
Maklaz έγραψε: Πέμ 12 Μαρ 2026, 22:30 Σε μια σωστή οργανωμένη χώρα, θα γινόταν το Καυτανζόγλειο από την πολιτεία με τα στάνταρ που θέτει η uefa και θα όριζε ένα Χ ενοίκιο, όχι κατά το δοκούν.

Δηλαδή να πληρώσουμε οι φορολογούμενοι ένα γήπεδο με προδιαγραφές UEFA για να παίζει η γριά με τα χωριά της Γ και Β Εθνικής και να μαζεύει 500 άτομα τόσα χρόνια; Και το γήπεδο του Μακεδονικού πολύ του ήταν! Από μένα είναι όχι.

Τώρα που υπάρχει η προοπτική αξιοποίησης της επένδυσης, θα βάλει τα χρήματα η πολιτεία (αφού θα αφαιρεθούν από το ενοίκιο). Και θα μπορούσε να αξιοποιηθεί και μετά τη λήξη της μίσθωσης για διάφορους σκοπούς, όπως π.χ. είχε γίνει και πριν 17(;) χρόνια με ένα τουρνουά Diamond League ή για συναυλίες.
Δεν έχεις άδικο να κοιτάς αυτήν την πλευρά του νομίσματος με τα όσα έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια.

Από την άλλη όμως μπορούν κάλλιστα να εκμεταλλευτούν Ευρωπαϊκά κονδύλια για κάτι τέτοιο αλλά.....ξέχασα, αυτά τα αποκομίζουν οι λίγοι για "εσωτερικούς" σκοπούς.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”