astral έγραψε: Τρί 10 Μαρ 2026, 21:23Δεν ξέρω αλλά πως γίνεται να γράφει και να λέει με σιγουριά για υπογραφές της ΠΑΕ χωρίς να έχει ρωτήσει (από ότι φαίνεται) την ΠΑΕ?
Τελικά ήταν πολύ καλά ενημερωμένος ο Τοσκίτσης.
astral έγραψε: Τρί 10 Μαρ 2026, 21:23Δεν ξέρω αλλά πως γίνεται να γράφει και να λέει με σιγουριά για υπογραφές της ΠΑΕ χωρίς να έχει ρωτήσει (από ότι φαίνεται) την ΠΑΕ?
Το μόνο που πέτυχε ήταν η μέρα τών υπογραφών, τίποτα άλλοSpecial 4 έγραψε: Πέμ 12 Μαρ 2026, 14:20astral έγραψε: Τρί 10 Μαρ 2026, 21:23Δεν ξέρω αλλά πως γίνεται να γράφει και να λέει με σιγουριά για υπογραφές της ΠΑΕ χωρίς να έχει ρωτήσει (από ότι φαίνεται) την ΠΑΕ?Casual έγραψε: Τρί 10 Μαρ 2026, 19:52
Φαντάζομαι δε μπήκε σε διάλογο μέσω σχολίων ο Κουβεντιδης, αλλά ξέρουμε τί είναι ψέμα απ'αυτά που έγραψε ο τοσκιτσης; Επειδή πάνω κάτω αυτά που λέει είχα την εντύπωση ότι ισχύουν
Τελικά ήταν πολύ καλά ενημερωμένος ο Τοσκίτσης.
Μιαμιση γραμμή είναι το σχόλιο, ανάλυσέ το και θα το βρεις είμαι βέβαιος
Ο Λουτσέσκου μετά το τέλος του αγώνα ανέφερε χαρακτηριστικά και πόσες προπονήσεις είχε ο Μειτέ και ο Τάισον. Αυτοί δεν είχαν ιδέα.Special 4 έγραψε: Παρ 13 Μαρ 2026, 00:17 @eorptol1
Όλοι ''τρόμπες'' είναι στο συγκεκριμένο επάγγελμα. Είναι η φύση του επαγγέλματος.
Πάντως, όταν ο Τσαλγατίδης έλεγε ότι ο Μεϊτέ δεν προπονήθηκε και ρωτούσε ο @aivas19 τι γίνεται με Μεϊτέ, αν τελείωσε για φέτος να μας το πούνε ή κάπως έτσι, αυτοί οι δύο είχαν γράψει ότι συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες από όλους, ακόμα και από τον Τάισον, να είναι στην αποστολή με γαύρο. Όπως και έγινε. Και μάλιστα έπαιξε κιόλας.
Περιμένουμε ακόμα από τους άλλους έγκριτους, τους ''τρόμπες24'' και τους πορτοκαλί ''τρόμπες'', να μας ενημερώσουν τι γίνεται με τους τραυματίες Κένι, Γιακουμάκη και Αντρίγια.