5.Γιάννης Μιχαηλίδης

Απάντηση
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Re: 5.Γιάννης Μιχαηλίδης

Δημοσίευση από theo-drama »

Ξαναλέω αν είχε τον τραυματισμό του Γιάννη,θα είχε την καριέρα που κάνει τώρα ο Κουλιε?
Επίσης κάπου χάνει ο ίδιος,κάπου κερδίζει ο Γιάννης σε χαρακτηριστικά.
Τέλος πάντων εγώ το κλείνω...
Καθείς με τις απόψεις του.
Εγώ τους θεωρώ ισάξιους.
These users thanked the author theo-drama for the post:
ΚΩΣΤΑΣ2019
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

Blackgr4 έγραψε: Τρί 10 Μαρ 2026, 13:57 Κάτι που δεν είναι απλά προσωπική άποψη, αλλά επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο προπονητής του ΠΑΟΚ έχοντας τον Κουλιεράκη βασικό έναντι του Μιχαηλίδη,
Αυτό εγινε στη διαδικασία επιστροφής του Μιχαηλίδη από τον σοβαρότατο τραυματισμό του και αρα δεν ισχύει ακριβώς ετσι.
These users thanked the author ΚΩΣΤΑΣ2019 for the post:
theo-drama
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Καμια σχεση ο Μιχαηλιδης τοτε με τωρα. Σε οτι αφορα τον Κουλιε, ειναι αρκετα διαφορετικοι παικτες.

Κι εγω αμφεβαλα αν μπορει να τα καταφερει μετα τον τραυαμτισμο του γιατι εδειχνε στασιμος, αλλα επεσα πολυ εξω
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

theo-drama έγραψε: Τρί 10 Μαρ 2026, 14:08 Ξαναλέω αν είχε τον τραυματισμό του Γιάννη,θα είχε την καριέρα που κάνει τώρα ο Κουλιε?
Επίσης κάπου χάνει ο ίδιος,κάπου κερδίζει ο Γιάννης σε χαρακτηριστικά.
Τέλος πάντων εγώ το κλείνω...
Καθείς με τις απόψεις του.
Εγώ τους θεωρώ ισάξιους.
Καλά εννοείται αυτό. Δεν θα επιβάλουμε την άποψη μας στους άλλους. Δεκτή κάθε άποψη.
Για εμένα η μεταξύ τους διαφορά είναι χαώδης, για σένα είναι ισάξιοι. Οκ προχωράμε.
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Το ερωτημα ειναι :
o ΠΑΟΚ μπορει να βρει ισαξιο αντικαταστατη του Κουλιε; Μαλλον οχι...και αν ναι, με ποσα λεφτα;
Το κοντινοτερο ( ή ισο ) σε αντικαταστατη ειναι ο Μιχαηλιδης.
Οπως πιστευω οτι δεν μπορει να βρει ΟΥΤΕ Μιχαηλιδη σημερα στην αγορα. Καλα θα κανει να ετοιμαζει τον Μπαταουλα σιγα σιγα..
Ακομα ενα credit για την ακσδημια μας
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

Πάντα ήταν καλύτερος του Κουλιεράκη ο Μιχαηλίδης.
Εσείς τον θυμάστε και είχατε απαιτήσεις μετά την ετήσια αποχή του, μετά απο χιαστούς , που αρκετοί παίχτες δεν συνέρχονται ποτέ. Και ας μη μιλήσουμε για την απώλειά του και όσα τράβηξε πριν απο αυτήν. Όποιος τα έχει περάσει ξέρει...
Ο Κουλιεράκης επίσης βγήκε στο προσκήνιο όταν είχαμε ως εναλλακτική τον Νάσμπεργκ.
Δικό μας παιδί ο Κουλιε , πέσαμε όλοι πάνω του με τα μούτρα.
Δυνατό παιδί, τσαμπουκαλεμένο , εξαιρετικός για την ηλικία του.
Ξεχνάτε όμως κάτι τσαφ, κάτι πέναλτι που έκανε κάτι χαμένες διεκδικήσεις.
Ο Μιχαηλίδης αποτελεί ευλογία για την ομάδα και μάλιστα βγήκε κι αυτός από τις ακαδημίες.
Κατά καιρούς έχουμε ή καλύτερα έχετε -ορισμένοι- τον αποδιοπομπαίο τράγο από τις ακαδημίες μας.
Σαλπιγγίδη, Αθανασιάδη, Πέλκα κ.λ.π . Ε είχε γίνει για ένα διάστημα και ο Μιχαηλίδης και μπορεί και να ξαναγίνει. Δεν θέλει πολύ...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”