Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
nkoss

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII

Δημοσίευση από nkoss »

Να ξέρετε, όσο extreme κι αν ακούγεται, αυτός δεν αποκλείεται να πιστεύει κάποια από αυτά που γράφει.
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

margas έγραψε: Δευ 09 Μαρ 2026, 19:43 Γνωρίζει κανείς αν πιστεύει αυτά που γράφει ο Σταυράκης;
100% δε τα πιστευει. Οπως το περιεγραψε και ο marsantos οταν μιλαει ειναι σαν να μπηκε κασσετα.

Τον παραδεχομαι παντως σε ενα πραμα τον βενγκα, το κληρωνομησε μεν το συστημα μελ αλλα συνεχιζει να ταιζει δε, εκει χαζος δεν ηταν. Θα δουμε πως θα παει, θα ερθουν και εκει τα οργανα.
These users thanked the author CCCP for the post:
giapas
nkoss

Δημοσίευση από nkoss »

Του έγραψα αυτό: "Σταύρο να δεις το "Δείπνο ηλιθίων". Ωραία ταινία. Προτείνω τη γαλλική version. Πιστεύω ότι αν τη δεις θα σταματήσεις να πηγαίνεις καλεσμένος στο open".
Περιμένω να δω αν θα το περάσει το σδνα.
Για οσους δεν την έχουν δει, η ταινία έχει ως θέμα τα δειπνα που διοργανώνουν κάποιοι πλούσιοι και επιφανείς στα οποία προσκαλούν κοινούς ηλίθιους και σπάνε πλάκα μαζί τους χωρίς αυτοί να το καταλαβαίνουν.
These users thanked the author nkoss for the post (total 2):
Kabamaru11, Aigle_Noir
The_Analyst_4

Δημοσίευση από The_Analyst_4 »

Ρε σεις έχω μια απορία. Όταν ο Μαρινάκης πήρε τον Κλάτενμπεργκ στην Νότιγχαμ είπαν όλοι ότι επιβεβαιώθηκαν και επίσημα οι σχέσεις που είχε ως αρχιδιαιτητής με τον γαύρο. Και σωστά το είπαν. Τώρα αν προσλάβει το χαρτί τον Μπένετ που ήταν αρχιδιαιτητής επί Αλμέιδα, την περίοδο δηλαδή που έπαιζαν και καράτε μαζί με την μπάλα τι ακριβώς θα σημαίνει ; Ότι είχαν από τότε δεσμό ; Κάτι σαν παραδοχή ενοχής μου κάνει εμένα προσωπικά.
These users thanked the author The_Analyst_4 for the post (total 4):
Azrael, Aigle_Noir, PAOK DreXleR, marsantos
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Πως τολμας
gervasio artigas

Δημοσίευση από gervasio artigas »

The_Analyst_4 έγραψε: Δευ 09 Μαρ 2026, 20:48 Ρε σεις έχω μια απορία. Όταν ο Μαρινάκης πήρε τον Κλάτενμπεργκ στην Νότιγχαμ είπαν όλοι ότι επιβεβαιώθηκαν και επίσημα οι σχέσεις που είχε ως αρχιδιαιτητής με τον γαύρο. Και σωστά το είπαν. Τώρα αν προσλάβει το χαρτί τον Μπένετ που ήταν αρχιδιαιτητής επί Αλμέιδα, την περίοδο δηλαδή που έπαιζαν και καράτε μαζί με την μπάλα τι ακριβώς θα σημαίνει ; Ότι είχαν από τότε δεσμό ; Κάτι σαν παραδοχή ενοχής μου κάνει εμένα προσωπικά.
είσαι .....κομπλεξικός βούλγαρος και αρνείσαι να παραδεχθείς την επικράτηση του "ευ αγωνίζεσθαι"
These users thanked the author gervasio artigas for the post (total 4):
The_Analyst_4, st4this, Aigle_Noir, Ally Samagoal
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

η πουτανα θελει να κρυφτει
κι η χαρα δεν την αφηνει
These users thanked the author prist64 for the post (total 2):
PAOK DreXleR, elvetos giatros
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

margas έγραψε: Δευ 09 Μαρ 2026, 19:43 Γνωρίζει κανείς αν πιστεύει αυτά που γράφει ο Σταυράκης;

Είδα στην αρχή του πορτοκαλί και μπήκα να διαβάσω. Στην πρώτη παράγραφο μου ανέβηκε η πίεση.

Πραγματικά πλέον απορώ για το αν όλοι οι κίτρινοι έχουν νοητική καθυστέρηση.
Φυσικα και τα πιστευει..
Για να εχεις νοητικη στερηση,απαραιτητη προυποθεση ειναι να εχεις και νου.. ;)
The_Analyst_4

Δημοσίευση από The_Analyst_4 »

Equalizer έγραψε: Δευ 09 Μαρ 2026, 21:33 Πως τολμας
Διαχωρίζω τη θέση μου από αυτό που ο ίδιος έγραψα
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

giapas έγραψε: Δευ 09 Μαρ 2026, 12:30 Δε νομίζω ότι η κούλα θα κάνει το 2/2 .
Δλδ θα καταφέρει να κανει μια νίκη; :mrgreen:
Michael Scott

Δημοσίευση από Michael Scott »

Ακούω γενικα κάθε αποψη που λέτε, και τις θεωρω σωστές, δεν διαφωνώ. Ωστόσο, δεν μπορω να πω οτι το καταλαβαίνω κιόλας. Πχ, τι σημασια εχει αν εισαι Βάζελος στο αγρινιο; Γιατί να μη πας να δεις την τοπική ομαδα; Και μιλαμε για σουπερ λιγκ ετσι; Όχι κάνα τοπικό να πεις θα πονέσουν τα ματια μας... Κι εγω πχ ΠΑΟΚ ειμαι αλλα θα παω στην τοπική μου ομαδα, να χειροκροτήσω, να δω μπαλίτσα, να μυρίσω λίγο γρασίδι, να περασω καλα ένα Σάββατο πριν την ΠΑΟΚαρα. Και ενταξει, το ακούω για το κόστος, αλλα την εποχη που σχεδόν ο καθένας μας δίνει μη ευκαταφρόνητα ποσά για συνδρομές Νετφλιξ, Ντίσνει, Σποτιφαι κοκ (μην μιλησω για τσιγάρα, στοιχήματα κλπ) δεν θεωρω ακραιο ενα 15αρι το διβδομαδο... Ο Παναιτωλικός πχ ξεκινουσε φετος απο 99 ευρω τα διαρκείας! Καντε την διαίρεση και θα δειτε οτι το ποσό για το κάθε ματς ειναι εξευτελιστικό...

Πάντα μου ήταν πολυ περίεργο πως γινεται σε μεγάλες, ειδικά, πόλεις να μην στηρίζει η τοπική κοινωνία την ομάδα της. Κάτι που στο τέλος της ημέρας θα γυρίσει πίσω στην ίδια την τοπική κοινωνία. Με τα ξενοδοχεια, με τους φιλοξενούμενους που κατακλύζουν τις ταβερνες και τις καφετέριες στις εκδρομές, με ντόπιες εταιρίες που διαφημίζονται πανελλαδικά, με θεσεις εργασίας που ανοίγουν, με τις ακαδημίες που δίνουν ζωη και κίνητρο σε παιδια της επαρχίας να ασχοληθούν με τον αθλητισμό, με με με...

Βεβαια ο καθένας το βλεπει διαφορετικά...
These users thanked the author Michael Scott for the post (total 2):
Katsimamouro, Χωρικός
Άβαταρ μέλους
Iznogoud4

Δημοσίευση από Iznogoud4 »

Όλα ξεκινάνε από τα media. Πώς ήταν κάποτε ο Κωστόπουλος που ήθελε να μας ξεβλαχέψει και τρέχαν τα χαϊβάνια για διακοποδάνεια, έτσι και στην επαρχία αν σου πιπιλάνε όλη την ώρα το μυαλό ίντερνετ, τηλεόραση, ράδιο για τους χαβουζαίος στο τέλος τα πιστεύεις και εσύ και θέλεις να τους μοιάσεις.

Βάλτε και το γεγονός πως στην Ελλάδα είμαστε πανηγυρτζήδες και εθισμένοι στη νίκη. Δεν είναι εύκολο πράγμα να στηρίζεις την τοπική ομάδα στη Superleague όταν όλα τα media σε έχουν γραμμένο και πας από ήττα σε ήττα παλεύοντας για την παραμονή.

Μιας και πιάσαμε το Αγρίνιο τους θυμάμαι 10 χιλιάδες να γεμίζουν το γήπεδο του Πανιωνίου για μπαράζ ανόδου από Γ' σε Β' με τη Ρόδο αλλά στη Superleague το γήπεδο τους 9 στις 10 είναι μισοάδειο. Και φανταστείτε ότι ο Παναιτωλικός θεωρείται από τις επαρχιακές ομάδες με κόσμο.

Καλά για κάτι παραρτήματα τύπου Λαμίας ή Κομποτιακού δεν το συζητάω καν. Εκεί πρέπει να είσαι ηλίθιος για να πας…
gervasio artigas

Δημοσίευση από gervasio artigas »

Παιδιά μιας και πιάσατε το θέμα αυτό:
Μεχρι την εμφάνιση της "παραγκας" τα πράγματα ηταν κάπως ισορροπημενα
Απο τις δεκαετιες του 60 και 70 μεγαλες επαρχιακες πολεις ΔΙΑΤΗΡΗΣΑΝ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΟΝΤΑ τους
Ακομη και μεγαλες συνοικιες των Αθηνων
π.χ η ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ επαιξε και ευρωπη γέμιζε τα γηπεδα
ΚΑΛΑΜΑΤΑ σε μπαραζ ανοδου το 1973 ειχε 20000 στην Νεα φιλαδελφεια
ΙΩΑΝΝΙΝΑ, ΛΑΡΙΣΑ πήρε τιτλους, ΠΙΕΡΙΚΟΣ , ΣΕΡΡΕΣ. ΒΟΛΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ , ακομη και ΚΑΣΤΟΡΙΑ η η ΡΟΔΟΣ
Και βεβαια μονιμα ο ΟΦΗ και η κρητη
Τοτε οι τοπικες κοινωνιες ακομη κι αν ειχαν συμπάθειες στο ΠΟΚ παντα ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΑΝ την ΟΜΑΔΑ της πόλεως
Οπως αντιστοιχα ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ για την Αθήνα
ΟΜΩΣ ..
Ερχεται η 'παραγκα" που σε συνδυασμο με τον "σημιτισμο" μας δινουν ενα ΣΙΧΑΜΕΡΟΤΑΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ιδιοτελειας συμφεροντος βρωμιας και δυσωδιας , ΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ πολιτικη/ποδοσφαιρο/μπιζνες και στην κρεατομηχανη "δημιουργιας κοινου και εσοδων"
αρχιζει η γνωστη παπαρια:
" τα παιδάκια να γελανε" "ποσους τιτλους εγω ποσους εσυ" "καθε τριτη τσ.λου" " γκαλακτικος" "φταστε μας"
Εδω είχαν επίσει τους ΠΑΟΚτσηδες ότι μόλις περασει τα Τεμπη ο ΠΑΟΚ "κομπλαρει" και οτι η ΕΟ ειχε 25 χρονια να φερει Χ στην ΤΟΥΜΠΑ γιατι ...δεν επιανε καλή απόδοση
Κια με αυτην την ΒΡΩΜΕΡΗ και ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΗ Π Λ Υ Σ Η ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ καθε ΤΟΠΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ καμφθηκε στον βωμο της "μεγαλης ομάδος"
Κια απο εκει που πηγαινε η ΕΟ στο αγρινο και βογκαγε , τωρα , μεχρι προ τινος , μπροστα σε 1000 αδιαφορους θεατες έκανε προπόνηση και ολοι ξερουν το αποτελεσμα
Μεχρι που ηλθε ο ΓΙΓΑΣ ΙΒΑΝ ο οποιος ΑΛΛΑΞΕ τα πράγματα (με την συνδρομη του ΜΕΛ για να ειμεθα δικαιοι) και πλεον η παραγκα στριμωχτηκε ο πρωταθλητης βγαινει τον Μαιο και 10.000 καλαματιανοι και 15000 Λαρισαιοι γεμιζουν τα γηπεδα της Β Εθνικης και ΤΙΠΟΤΑ πλεον ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ
Υπάρχουν ακομη τα παραρτηματα αλλα πλέον διακρινονται δια ...γυμνου οφθαλμου και κρατανε καποια προσχηματα
Το ζητημα τωρα ειναι οτι η ΕΟ ελεγχει πληρως την υπολοιπη 1.5 ομαδα του ΠΟΚ και εχοντας εξαφανισει Πανιώνιο Περιστερι Εθνικο , βλεπει ως ΜΕΓΑΛΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ μονο τον ΠΑΟΚ και "γεμιζει¨την Θεσσαλονικη με "τοπικα ντερμπυ" ελεγχει ΠΛΗΡΩΣ τον "τυπο" της πόλεως και προσφερει αφειδως αιτιες ασπρόμαυρης εσωστρέφειας
Αυτο ομως "γενικα" δεν βλάπετι την θεαματικοτητα του προιόντος ούτε την δημοφιλια του, αλλα μας κανει πιο προσεκτικους να μην ξεχναμε οτι
καθε νικη επι της ΕΟ ειναι νικη της Ανθρωποτητος
Η πληρης εξαφανιση αυτης της ΣΑΠΙΑΣ κουλτουρας που εγκαθιδρύθηκε απο το 1997 μεχρι σημερα και εχει αλώσει τις ψυχες ακομη και ΑΕΚτσήδων και Παναθηναικων ΕΧΟΥΜΕ ΙΕΡΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να την ξεριζωσουμε
Με καθε κόστος
ΥΓ, Και αν θέλετε ν' ακουσετε σε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ τι πετυχε ο ΠΑΟΚ το 1976 ακουστε τι λεγεται απο το 2.19 μεχρι το 5.15
Και κυριως οτι ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ οι Αθηναιοι λενε οτι "ο ΠΑΟΚ εσπασε το Κ Α Τ Ε Σ Τ Η Μ ΕΝ Ο " (Ο ιδιος ο Σταύρος Τσωχος το λεει, οχι ο συγχωρεμενος ο Μαναβης)
These users thanked the author gervasio artigas for the post (total 6):
zissos, Apil44, paoki19, aivas19, eorptol1, leomatos88
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Αν το σάιτ ήταν δικό μου το ποστ σου θα έπαιζε κεντρικό θέμα ένα μήνα και μετά καρφιτσωμένο δίπλα στο κεντρικό ως το τέλος του 2026. Ότι και να γράψω είναι λίγο για την περιγραφή της σαπίλας της ελληνικής κοινωνίας πολιτείας
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Από το 3:16 κ μετα μιλάει ο μεγάλος Φερνάντο σαντος σε άπταιστα ελληνικά
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”