Ιβάν Σαββίδης VII
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Και την ΚΑΕ και την ΚΑΕ! 
- These users thanked the author Χωρικός for the post (total 5):
- Montrealiotis, aivas19, ΑΜΠΑΛΑΕΑ, margas, leomatos88
- Montrealiotis
Είχαμε τοὺς γεωπολιτικούς αναλυτές να κάνουν αναλύσεις τους κωλου, είχαμε κι εδώ πλανεμένους, στην καλύτερη, συνοπαδους να λένε, αν δεν μπορεί να φύγει
- These users thanked the author Montrealiotis for the post (total 6):
- paokkerkir, aivas19, nkoss, eorptol1, leomatos88, Apil44
Την καλησπέρα μου ήρθα να πω
- These users thanked the author DamoN for the post (total 2):
- aivas19, navigator11
Γιομάτη η ιστορία του ΠΑΟΚ από δωρεάν τιμητές και σφραγιδοφυλακες. Στο χρήμα είχαμε ανέκαθεν πρόβλημα μέχρι που εμφανίστηκε ο Σαββιδης. Άκουγα τις προάλλες μετά την ήττα από τον βαζελο τομ προπονητή τους στην ΕΡΤ να λέει εδώ και 13 χρόνια τα ματς με ΠΑΟΚ είναι πολύ δυνατά. Και αναρωτιέμαι τι άλλαξε πριν 13 χρόνια που έκανε τόσο δυνατό τον ΠΑΟΚ στο βόλεϋ. Τι να άλλαξε στον ας ΠΑΟΚ ; Ε;Montrealiotis έγραψε: Δευ 09 Μαρ 2026, 17:57 Είχαμε τοὺς γεωπολιτικούς αναλυτές να κάνουν αναλύσεις τους κωλου, είχαμε κι εδώ πλανεμένους, στην καλύτερη, συνοπαδους να λένε, αν δεν μπορεί να φύγει
- These users thanked the author Taseos for the post (total 3):
- HeartOfDarkness, eorptol1, Montrealiotis
Αμέ μίλησαν, ορίστε τι είπανleomatos88 έγραψε: Δευ 09 Μαρ 2026, 16:41 Να στείλω και εγώ με τη σειρά μου 13.000.002 μούτζες σε όλους τους περίεργους που μας γάνιασαν ένα ολόκληρο καλοκαίρι κι ένα ολόκληρο φθινόπωρο.
Μου έκανε εντύπωση πάντως, ότι δεν είχε live ενημέρωση από τη Γενική Συνέλευση το Σανόπωλις, όπως είχε σε αυτές που προηγήθηκαν του πραξικοπήματος.
Ίσως είχε την ίδια στιγμή ρεπορτάζ, και μάλιστα καυτό, ο Μακεδονικός, ποιός ξέρει...
Μια απορία μου είναι άλλη: οι μικρομέτοχοι που δήλωναν ευθαρσώς στις προηγούμενες ΓΣ πως είναι πισωγύρισμα (!) ο Σαββίδης (!!) για τον ΠΑΟΚ (!!!), οι ίδιοι που θα έδιναν... αγώνα για να πάρει ένας Παγκόσμιος (μα Θεσσαλονικεύς) το γήπεδο της Τούμπας, οι ίδιοι που έθεταν αθώες ερωτήσεις για το ιδιοκτησιακό καθεστώς του προπονητικού κτλ, σήμερα μίλησαν;
Όχι τίποτα άλλο, τέτοιες καλοπροαίρετες φωνές πρέπει να μην πηγαίνουν χαμένες.
- These users thanked the author aivas19 for the post (total 5):
- Taseos, paokkerkir, eorptol1, leomatos88, Apil44
Ο "Γεωπολιτικός αναλυτής"! Τι μας θύμησες τώρα ρε Montreal! Από τις πιο cult φιγούρες που είδαμε πέρσι. Ένας αυτός και μία η "Οικογένεια ηλιθίων" στην οπαπ αρένα.
Άντε, να προσθέσω και το παλικάρι που είχε γράψει εδω μέσα το "γι' αυτό όλοι έχουν πάρει το παοκμάνια στο ψιλό" ή κάπως έτσι, αναφερόμενος στην υποστήριξη προς τον Ιβάν.
Άντε, να προσθέσω και το παλικάρι που είχε γράψει εδω μέσα το "γι' αυτό όλοι έχουν πάρει το παοκμάνια στο ψιλό" ή κάπως έτσι, αναφερόμενος στην υποστήριξη προς τον Ιβάν.
- These users thanked the author nkoss for the post (total 5):
- navigator11, Montrealiotis, eorptol1, leomatos88, Apil44
- Amsterdamer_87
Μην σταματας,μην σταματας να τους γλεντας..
Μην σταματας να τους γλεντας..
Μην σταματας..
Μην σταματας να τους γλεντας..
Μην σταματας..