35. Jorge Sanchez
Re: 35. Jorge Sanchez
λενε οτι παιζει το ιδιο καλα αριστερα.
Ενα δυδιμο με Κενυ στα δυο ακρα θα σκοτωνει
Ενα δυδιμο με Κενυ στα δυο ακρα θα σκοτωνει
Εμείς προτιμούμε Μπαμπά - Γιαννουλη για να μπαίνει και λίγο αεράκι να δροσιζόμαστε.
-
Psagmenos4
Αφού τον πήραμε λέγατε για να κάνουμε τους καλούς στην Κρουζ Αζουλ και δεν κάνει σαν παίκτης αφού το λέγανε στο portomania.
Άστους να λένε παικταρα μου,φάγανε πολλές ήττες φέτος οι κακοπροεραιτοι εγκάθετοι. Να ξεκινήσεις από Γιακουμακη, κενι Ιταλούς? Από τα παιδιά των ακαδημιών που δεν τα μετρούσαν? Από τον Τσιφτση? Από Ζαφειραρο και Σαντσεζ?
Άστους να λένε παικταρα μου,φάγανε πολλές ήττες φέτος οι κακοπροεραιτοι εγκάθετοι. Να ξεκινήσεις από Γιακουμακη, κενι Ιταλούς? Από τα παιδιά των ακαδημιών που δεν τα μετρούσαν? Από τον Τσιφτση? Από Ζαφειραρο και Σαντσεζ?
- These users thanked the author Psagmenos4 for the post (total 4):
- zaffodb, Azrael, aivas19, Apil44
- abc_o_ karpouzas
και πρόσεχε.....Psagmenos4 έγραψε: Δευ 09 Μαρ 2026, 14:44 Αφού τον πήραμε λέγατε για να κάνουμε τους καλούς στην Κρουζ Αζουλ και δεν κάνει σαν παίκτης αφού το λέγανε στο portomania.
για έναν εν ενεργεία διεθνή παίκτη με πάνω απο 50 συμμετοχές με το μεξικό.....
έχουμε φέρει πολλούς με πανω απο 50 συμμετοχές και....ξέρουμε...ξέρω γω ξέρω γω...
το καλοκαίρι που θα τον βλέπουμε στο μουντιάλ θα ...φουσκώνουμε...σαν τα παγώνια ....για να κάνουμε τους καλούς στην....αζούλ..
- These users thanked the author abc_o_ karpouzas for the post:
- Apil44
- abc_o_ karpouzas
θα μπορόυσαμε....απο την άλλη...να φέρναμε και 8 παίκτες απο 1.5 μύριο...

- These users thanked the author abc_o_ karpouzas for the post (total 2):
- Amsterdamer_87, aivas19
Επιτέλους να έχουμε και κάποιον με αλητικη ποδοσφαιρική εξυπνάδα. Θυμάμαι τον Πινέδα πόσο ύπουλα και κρυφά είχε κλειδώσει το πόδι του Σάστρε πέφτοντας στο έδαφος κια φάγαμε το γκολ στο κύπελλο. Πάντα μια ομαδα χρειάζεται και έναν "αλήτη".
Με τον Αντρίγια μόλις παίξουν λίγο μαζί, αυτός θα γίνεται 2ος επιθετικός Έχει πολύ ορμητικα ανεβάσματα. Και με Ζαφείρη δίπλα του μπορεί να τον βλέπουμε πρώτο στο να βγαίνει στο χώρο στις αντεπιθεσεις.
Με τον Αντρίγια μόλις παίξουν λίγο μαζί, αυτός θα γίνεται 2ος επιθετικός Έχει πολύ ορμητικα ανεβάσματα. Και με Ζαφείρη δίπλα του μπορεί να τον βλέπουμε πρώτο στο να βγαίνει στο χώρο στις αντεπιθεσεις.
- These users thanked the author marsantos for the post (total 2):
- curtis, Jean Valjean
τα εχετε πει ολα.οταν προσαρμοστει και βγαινει πιο συχνα μπροστα θα δουμε ομορφα πραγματα.και οπως ειπε καποιος δεν ξερω ποιος θα ειναι βασικος του χρονου.αντε και γιαννουλη αριστερα να ησυχασουμε