2. Mohamed Mady Camara
-
ΚΩΣΤΑΣ2019
Re: 2. Mohamed Mady Camara
Οκ δεκτό. Στα δικά μου μάτια Θεώρησα πως έκανε μια απλά κανονική εμφάνιση σε ένα ματς χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις και σχολίασα χαβαλεδιαρικα τα θετικά σχόλια άλλων παιδιών.Miles έγραψε: Δευ 02 Μαρ 2026, 16:33 ...
Η πλάκα είναι άλλο πράγμα και είναι αποδεκτή. Ωστόσο, για το χθεσινό, έκανε κακή εντύπωση γιατί θα μπορούσες σε μια τέτοια βραδιά του, να πεις απλά ότι έκανε μια καλή εμφάνιση και τέρμα.
Τελικα δε χρειαζόταν να σχολιάσω τίποτα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος marsantos την Τετ 04 Μαρ 2026, 07:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Και επειδή θέλω να είμαι τίμιος, μόλις είδα την πάσα με το εξωτερικό. Ήταν όντως καταπληκτική.renegade έγραψε: Δευ 02 Μαρ 2026, 13:37
Υγ υπάρχει μια πάσα του με το εξωτερικό με την μια που έβγαλε την ομάδα σε κατάσταση 3 με 3... δεν βλέπω να το έχεις σχολιάσει.
Δεν την είχα δει καθόλου. Μετά το οφσάιντ του Τέιλορ γύρισα να δω πως τελείωνε το ματς του Βόλου και την έχασα εντελώς αυτή τη φάση.
Μου προκαλείς κατάθλιψη ρε φίλε
- These users thanked the author st4this for the post:
- Amsterdamer_87
Πρώτη ενέργεια παραλίγο να στείλει με διάσειση τον Μειτε, δεύτερη επαφή οριακά προλαβαίνει μπάλα αντί για κεφάλι στο ψαλιδακι.
Πόσο Καμαρα ρε φίλε
Μετα κάπως έστρωσε, έδωσε 1-2 ωραίες πάσες, αμυντικα όμως έχασε τη θέση του πάλι σε κάποιες περιπτώσεις.
Πόσο Καμαρα ρε φίλε
Μετα κάπως έστρωσε, έδωσε 1-2 ωραίες πάσες, αμυντικα όμως έχασε τη θέση του πάλι σε κάποιες περιπτώσεις.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sera4 την Κυρ 08 Μαρ 2026, 23:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
alexgarcia6
- Σασταλεγάκιας 2025
Ξυπνησα το θυμηθηκα και με εχει πιασει σπαστικο γελιοSera4 έγραψε: Κυρ 08 Μαρ 2026, 23:02 Πρώτη ενέργεια παραλίγο να στείλει με διάσειση τον Μειτε, δεύτερη επαφή οριακά προλαβαίνει μπάλα αντί για κεφάλι στο ψαλιδακι.
Πόσο Καμαρα ρε φίλε
Σαν ταινια mr bean. Τον μειτε τον στελνει εντελώς αδιαβαστο. Πολυ γελιο
-
alexgarcia6
- Σασταλεγάκιας 2025
- Jean Valjean
Δεν μπορώ να καταλάβω αυτήν την ανάγκη να βρίσκουμε παντοτε, έστω και με το ζόρι, κάποιον για να τον κράζουμε. Μοιάζει σαν μια περιεργη αίσθηση "ισορροπίας", κάτι σαν την "αντικειμενικότητα" που επισης συχνά εμφανίζεται
Τον αδικείτε τον παικτη, παιδιά. Ήταν τραυματίας, δεν έχει ακόμη ρυθμό. Θα γίνεται ολοένα και καλύτερος και θα είναι καλός εκεί που θα χρειαστεί.
Τον αδικείτε τον παικτη, παιδιά. Ήταν τραυματίας, δεν έχει ακόμη ρυθμό. Θα γίνεται ολοένα και καλύτερος και θα είναι καλός εκεί που θα χρειαστεί.
- These users thanked the author Jean Valjean for the post:
- ΑΜΠΑΛΑΕΑ
Οπως εχω ξαναγραψει ποτε δε μου αρεσε, λογω ελλειψης μυαλου.
Αλλα παιζει σχεδον διαρκως εικοσαλεπτα, οποτε τον αδικουμε.
Θα προσφερει οπου χρειαστει.
Αλλα παιζει σχεδον διαρκως εικοσαλεπτα, οποτε τον αδικουμε.
Θα προσφερει οπου χρειαστει.
-
PAOK DreXleR
Καλημέρα σε όλους,
μακάρι να προσφέρει...στο ταμείο του ου συλλόγου. Μπήκε κ το ματς έγινε ροντέο, χάθηκε η ηρεμία, επικράτησε η αναρχία.
Δεν κάνει για το κέντρο μας, δεν εμπνέει κανέναν.
Πάντως κάτι του χρωστάει η τύχη, μακάρι να μας το δώσει.
μακάρι να προσφέρει...στο ταμείο του ου συλλόγου. Μπήκε κ το ματς έγινε ροντέο, χάθηκε η ηρεμία, επικράτησε η αναρχία.
Δεν κάνει για το κέντρο μας, δεν εμπνέει κανέναν.
Πάντως κάτι του χρωστάει η τύχη, μακάρι να μας το δώσει.
- These users thanked the author PAOK DreXleR for the post:
- Apil44
Κορυφαίο κουβα πήγαμε όλοι μαζί του
Μεγάλο σεβασμό στο Μαρτινς που βρήκε ρόλο και τρόπο να τον κάνει να μοιάζει Ζέεντορφ. Κορυφαίο κατσικι.
Καλά εκεί με το που μπήκε που έριξε την οβίδα στο κεφάλι του Μειτε με πήραν και τα γέλια το ομολογω
Μεγάλο σεβασμό στο Μαρτινς που βρήκε ρόλο και τρόπο να τον κάνει να μοιάζει Ζέεντορφ. Κορυφαίο κατσικι.
Καλά εκεί με το που μπήκε που έριξε την οβίδα στο κεφάλι του Μειτε με πήραν και τα γέλια το ομολογω
Αυτά είναι τεχνικές σκουός (Ελληνιστή τοιχοσφαίριση) αλλά που να πιάσετε εσείς οι ποδοσφαιρόφιλοι.