Εχεις δίκιο, δεν αντιλεγω, απλα συμπληρώνω.GEOL έγραψε: Δευ 09 Μαρ 2026, 00:15Εγώ άλλο πράγμα έγραψα.Michael Scott έγραψε: Δευ 09 Μαρ 2026, 00:056 ματς μένουν μέχρι τα πλειοφς. 2 για την κάθε ομαδα της πρώτης 3αδας. Εγώ κόβω το χέρι μου, οτι δεν θα γινει 6/6 παντως.GEOL έγραψε: Κυρ 08 Μαρ 2026, 23:50 Βιάζομαι ίσως λιγάκι, αλλά η τετράδα των πλει-οφ για το πρωτάθλημα βγήκε ήδη. Έχει πλέον ΤΕΡΑΣΤΙΑ σημασία να μην γίνουν ομορφιές στην κλήρωση για τη σειρά των αγώνων. Όλα ντέρμπι θα είναι, τουλάχιστον να παιχτούν με τρόπο που να μην μπορούν να μας στήσουν οι κάτω. Είμαι ΑΠΟΛΥΤΑ βέβαιος ότι οι προγραμματιστές τους έχουν ήδη πιάσει δουλειά, μέρα - νύχτα!!!. Εδώ θα σε δώ Μάκη μου, αγαπημένε πολλών εδώ μέσα!
Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 0-0, MVP - Σχόλια & Παραλειπόμενα
-
Michael Scott
Re: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 0-0, MVP - Σχόλια & Παραλειπόμενα
- katafraktos
Ο τελικός Απρίλιο δεν είναι;Γερασίμου έγραψε: Δευ 09 Μαρ 2026, 00:02 Δεν μπορούν να κάνουν "ομορφιές" στην κλήρωση των play off. Οι ομάδες που στην πρώτη αγωνιστική θα παίξουν στην έδρα τους, την δεύτερη θα παίξουν εκτός έδρας και αντίστροφα. Την τρίτη αγωνιστική δύο ομάδες θα έχουν σερί αγώνα είτε εντός, είτε εκτός. Η τέταρτη αγωνιστική θα είναι η αντίστροφη της τρίτης κ.ο.κ., όπως είχε γίνει τα δύο τελευταία χρόνια.
Αυτό που πρέπει να προσέξουν οι δικοί μας, είναι η εμβόλιμη-μεσοβδόμαδα αγωνιστική. Οι διαθέσιμες Κυριακές είναι 5 και 19/4 και 3, 10 και 17/5. 12/5 είναι το Πάσχα και 26/5 είναι η Κυριακή μετά τον τελικό του κυπέλλου. Μην τυχόν και δεχθούν ορισμό αγώνων Τετάρτη 22/4 και πάμε σε τελικό με τρεις μέρες διαφορά. Ο ΟΦΗ είτε στις θέσεις 5-8 είναι, είτε στις 9-14 θα παίζει εμβόλιμα Τρίτη. Εμβόλιμη Τετάρτη πρέπει να είναι είτε η 6/5, είτε η 13/5.
- These users thanked the author katafraktos for the post:
- Γερασίμου
- Kabamaru11
Γίνεται να μην μας κληρωσουν πρώτο αγώνα με βαζελο; οτιδήποτε άλλο καλοδεχουμενο. Οποίος τον παίξει 1η αγωνιστική που θα έχει ρεντα, ρυθμό και κάποιες ελπίδες (κίνητρο) θα τα βρει σκούρα.
Ευχαριστώ, το διόρθωσα. Ο δαίμων του τυπογραφείου ή η βιασύνη μου στο γράψιμο.katafraktos έγραψε: Δευ 09 Μαρ 2026, 00:24Ο τελικός Απρίλιο δεν είναι;Γερασίμου έγραψε: Δευ 09 Μαρ 2026, 00:02 Δεν μπορούν να κάνουν "ομορφιές" στην κλήρωση των play off. Οι ομάδες που στην πρώτη αγωνιστική θα παίξουν στην έδρα τους, την δεύτερη θα παίξουν εκτός έδρας και αντίστροφα. Την τρίτη αγωνιστική δύο ομάδες θα έχουν σερί αγώνα είτε εντός, είτε εκτός. Η τέταρτη αγωνιστική θα είναι η αντίστροφη της τρίτης κ.ο.κ., όπως είχε γίνει τα δύο τελευταία χρόνια.
Αυτό που πρέπει να προσέξουν οι δικοί μας, είναι η εμβόλιμη-μεσοβδόμαδα αγωνιστική. Οι διαθέσιμες Κυριακές είναι 5 και 19/4 και 3, 10 και 17/5. 12/5 είναι το Πάσχα και 26/5 είναι η Κυριακή μετά τον τελικό του κυπέλλου. Μην τυχόν και δεχθούν ορισμό αγώνων Τετάρτη 22/4 και πάμε σε τελικό με τρεις μέρες διαφορά. Ο ΟΦΗ είτε στις θέσεις 5-8 είναι, είτε στις 9-14 θα παίζει εμβόλιμα Τρίτη. Εμβόλιμη Τετάρτη πρέπει να είναι είτε η 6/5, είτε η 13/5.
-
PAOK DreXleR
Μάγκες στο μεγκα κλαίνε ωραία, βάλτε να γελάσετε.
Μας έκανε κ πιο σοφούς ο Σπάθας, ζούμε μεγάλες στιγμές.
Συγχαρητήρια πολλά σε όλη την ομάδα, πάντως το ξαναείπαμε, από αυτούς δε χάνουμε ούτε στα p.o.
Τώρα λένε δεν έπαιξαν καλά... μάλλον σε σύγχυση είναι τα σιχάματα, περαστικά τους.
Μας έκανε κ πιο σοφούς ο Σπάθας, ζούμε μεγάλες στιγμές.
Συγχαρητήρια πολλά σε όλη την ομάδα, πάντως το ξαναείπαμε, από αυτούς δε χάνουμε ούτε στα p.o.
Τώρα λένε δεν έπαιξαν καλά... μάλλον σε σύγχυση είναι τα σιχάματα, περαστικά τους.
- These users thanked the author PAOK DreXleR for the post:
- leomatos88
Επίσης να μην ξεχάσω:
Παλομπαρίνι θα σου βάλουμε δύο κιλά αρχίδια στο στόμα μέχρι να τελειώσει η σεζόν. Ξεφτιλισμένε.
Παλομπαρίνι θα σου βάλουμε δύο κιλά αρχίδια στο στόμα μέχρι να τελειώσει η σεζόν. Ξεφτιλισμένε.
- These users thanked the author paokspren for the post (total 3):
- Kabamaru11, Apil44, Ypnos
- katafraktos
Δεν καταλαβαίνω το λόγο να μην γίνει Μάιο. Γιατί να μπλέκεται μέσα στο πρωτάθλημα
- navigator11
Εν τω μεταξύ ο αρχοντοπρέσβης μόνο εμάς θα θέλει σαν τρελός να αποφύγει την 1η αγωνιστική, λέω εγώ.vs40 έγραψε: Δευ 09 Μαρ 2026, 00:29 Γίνεται να μην μας κληρωσουν πρώτο αγώνα με βαζελο; οτιδήποτε άλλο καλοδεχουμενο. Οποίος τον παίξει 1η αγωνιστική που θα έχει ρεντα, ρυθμό και κάποιες ελπίδες (κίνητρο) θα τα βρει σκούρα.
-
Χόλγκερ Τρίμχολντ
Αντιθέτως εγώ θέλω βάζελο στην Τούμπα πρώτη αγωνιστική και χαρτί εδώ την τελευταία. Από την αρχή μέχρι το τέλος στην κορυφή θα είμαστε.
- These users thanked the author Χόλγκερ Τρίμχολντ for the post (total 2):
- marsantos, navigator11
Θα συμφωνησω για την τελευταία αγωνιστική.
Τον παο όμως πρώτο πρώτο δεν το θέλω γιατί θα είναι γρίφος η εικονα του. Το πρώτο παιχνίδι είναι σε ένα μήνα με ενδιάμεση διακοπή. Ο χρόνος μόνο υπέρ του δουλεύει. Άσε να τον δοκιμάσει κανένας άλλος πρώτα και τον περιλαμβανουμε μετά.
Τον παο όμως πρώτο πρώτο δεν το θέλω γιατί θα είναι γρίφος η εικονα του. Το πρώτο παιχνίδι είναι σε ένα μήνα με ενδιάμεση διακοπή. Ο χρόνος μόνο υπέρ του δουλεύει. Άσε να τον δοκιμάσει κανένας άλλος πρώτα και τον περιλαμβανουμε μετά.
- navigator11
Εγώ θέλω έναρξη με αεχ2014 στην οπαπκλαρίνα.
- These users thanked the author navigator11 for the post:
- paok apo epilogi
Εγώ @navigator11 θέλω αυτόν με τον οποίο θα έχω τις περισσότερες πιθανότητες για νίκη την πρώτη αγωνιστική. Είναι κομβικό να ξεκινήσουμε με νίκη γιατι μετά βάζεις το πρέπει στους άλλους και δε νομίζω πως μπορούν νά το διαχειριστουν.
Αν το βολικό ειναι η Φιλαδέλφεια ας είναι η Φιλαδέλφεια. Αν είναι το Καραϊσκάκης ας είναι το Καραϊσκάκης. Αν είναι με αεκ στην Τούμπα ας είναι με αεκ στην Τούμπα.
Αν κάνουμε το 3 στα 3 στα επόμενα παιχνίδια νομίζω μετά δεν υπάρχει γυρισμός.
Νομίζω πως ο πιο βολικός αντίπαλος είναι η αεκ. Δεν ξέρω αν η Φιλαδέλφεια ειναι πιο βολικη ως πρώτη έδρα. Σήμερα όμως διέκρινα πως υπάρχει ένας μικρός φόβος του οσφπ απέναντι μας. Όποιος είναι να έρθει ας έρθει.
Για να εχουν όλα αυτά νόημα όμως..
Υγ. Νίκη την Κυριακή με μηδέν παθητικό.
Αν το βολικό ειναι η Φιλαδέλφεια ας είναι η Φιλαδέλφεια. Αν είναι το Καραϊσκάκης ας είναι το Καραϊσκάκης. Αν είναι με αεκ στην Τούμπα ας είναι με αεκ στην Τούμπα.
Αν κάνουμε το 3 στα 3 στα επόμενα παιχνίδια νομίζω μετά δεν υπάρχει γυρισμός.
Νομίζω πως ο πιο βολικός αντίπαλος είναι η αεκ. Δεν ξέρω αν η Φιλαδέλφεια ειναι πιο βολικη ως πρώτη έδρα. Σήμερα όμως διέκρινα πως υπάρχει ένας μικρός φόβος του οσφπ απέναντι μας. Όποιος είναι να έρθει ας έρθει.
Για να εχουν όλα αυτά νόημα όμως..
Υγ. Νίκη την Κυριακή με μηδέν παθητικό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος marsantos την Δευ 09 Μαρ 2026, 02:12, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- These users thanked the author marsantos for the post:
- navigator11
μακάρι αδερφέ...εγώ δ το βλέπω έτσι και πότε δεν υποτιμω την τύχη και την πονηριά του κλεφτηlamosas έγραψε: Δευ 09 Μαρ 2026, 00:11 Η κουλα δεν έχει ρεαλιστικές ελπίδες και το ξέρουν και οι ίδιοι. Κλειδί είναι η Βαζέλα.